Ντόπινγκ και πρωταθλητισμός

Δημιουργία απάντησης


Αυτή η ερώτηση είναι ένα μέσο για την πρόληψη αυτοματοποιημένων υποβολών φόρμας από κακόβουλη χρήση.
Εικονίδια smilies
:D :) ;) :( :o :shock: :? 8-) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen: :geek: :ugeek:

Το BBCode είναι ΑΝΟΙΧΤΟ
Το [img] είναι ΑΝΟΙΧΤΟ
Το [url] είναι ΑΝΟΙΧΤΟ
Τα εικονίδια είναι ΑΝΟΙΧΤΑ

Περίληψη Θέματος
   

Αναπτυγμένη προβολή Περίληψη Θέματος: Ντόπινγκ και πρωταθλητισμός

Ντόπινγκ και πρωταθλητισμός

από ILIAS KRITI » Κυρ Δεκ 12, 2010 2:01 am

Γιαννης έγραψε:Επειδη πραγματικα βαρεθηκα να βλεπω τις ηληθιες απαντησεις του genex η οπως λεγεται.Η κρεατινη ειναι απλα ενα συμπληρωμα που ανεβαζει την δυναμη δινει ταχυτερη αναρωση και μεγαλυτερη αντοχη ΚΑΙ ΣΑΝ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΑ! Εχει ενδομυικη κατακρατηση νερου.

Οποτε αφου εισαι τελειως ασχετος τουλαχιστον ποσταρε καποια ερευνα να αποδεικνυουν αυτα που λες.

Αντε γεια σ.

xaxaxa φιλε μου εχεις απολυτο δικιο. Αλλα του απαντησες ενα χρονο και ενα μηνα μετα.ΕικόναΕικόναΕικόναπαντα υπαρχουν ασχετοι που λενε ιστοριες επιστημονικης φαντασιας λες και μιλανε σε παιδακια.Εικόνα

Ντόπινγκ και πρωταθλητισμός

από Γιαννης » Σάβ Οκτ 30, 2010 8:49 pm

Επειδη πραγματικα βαρεθηκα να βλεπω τις ηληθιες απαντησεις του genex η οπως λεγεται.Η κρεατινη ειναι απλα ενα συμπληρωμα που ανεβαζει την δυναμη δινει ταχυτερη αναρωση και μεγαλυτερη αντοχη ΚΑΙ ΣΑΝ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΑ! Εχει ενδομυικη κατακρατηση νερου.

Οποτε αφου εισαι τελειως ασχετος τουλαχιστον ποσταρε καποια ερευνα να αποδεικνυουν αυτα που λες.

Αντε γεια σ.

Ντόπινγκ και πρωταθλητισμός

από GenerX » Τετ Νοέμ 25, 2009 4:39 pm

Το τσιγάρο και το αλκοόλ είναι πολύ χειρότερα από τα αναβολικά. Οι θάνατοι από αναβολικά είναι 1/50000000 από τσιγάρο/αλκοόλ.

Έλεος με τη δαιμονοποίηση τους.

Για όσους τα έχουν με τη λέξη αναβολικός-η-ο. Κάνοντας γυμναστική δημιουργούμε αναβολικό περιβάλλον.

Όταν λοιπόν κάνεις 5 και 6 ώρες προπόνηση την ημέρα για να είσαι σε elite επίπεδο, αν δεν υποστηρίξεις τον οργανισμό σου με φάρμακα-συμπληρώματα κοκ είσαι πολύ απλά ένας elite χαζός.

Ο οργανισμός χρειάζεται ξεκούραση και έτσι το καταφέρνουν όσοι προπονούνται τόσες ώρες την ημέρα.

Πάντως τους αθλητές που βλέπει ο καθένας στην τηλεόραση, μη νομίζει ότι θα τους φτάσει ποτέ με φάρμακα (ακόμη κι αν πάρει αυτός και σταματήσουν χρήση όλοι οι τοπ αθλητές) κτλ κτλ.

Ο λόγος είναι απλός. Και έχει να κάνει με τα γονίδια.

"Ανθρωποι ειναι με αισθηματα που κουραζονται, που νευριαζουν &Παθιαζονται δεν μπορεις να τους διαμορφωσεις"

Γι' αυτό και τους χορηγούνται "φάρμακα". Για ξεκούραση και αποκατάσταση :D

Ντόπινγκ και πρωταθλητισμός

από Nirvana84 » Τετ Νοέμ 25, 2009 10:51 am

Πρωταθλητισμος χωρις αναβολικα τη σημερον ημερα δεν γινεται! Υπαρχουν ομως θλιβερες συνεπειες ομως οπως ο θανατος ενος αθλητη... Ο Ντε Νιγκρις (προσφατα), Πουερτα &Φοε... Οι εποχες αλλαξαν &Χαθηκε ο ρομαντισμος, κανουν τους αθλητες ρομποτ! Οι παραγοντες τους βοηθανε σε αυτο... Π. Χ. "παρε βοηθηματα", "θα σε παω σε δικο μου" κτλπ. Εχω παιξει μπαλα πολλα χρονια &Κατι τετοια θλιβερα με αγγιζουν... Ανθρωποι ειναι με αισθηματα που κουραζονται, που νευριαζουν &Παθιαζονται δεν μπορεις να τους διαμορφωσεις

Ντόπινγκ και πρωταθλητισμός

από Golemis » Τρί Νοέμ 24, 2009 2:15 pm

Εδω παντως στη Νεα Ζηλανδια πιαστηκε η πρωταθλητρια και ξεφτιλα παντου και 4 μηνες φυλακη χωρις αναστολη να μαθει. Οχι Κεντερης με μηχανακια

Ντόπινγκ και πρωταθλητισμός

από illy » Σάβ Αύγ 22, 2009 2:46 am

Αληθεια; Αφου εγραψε 19,20... Τωρα αν αλλαξε κατι τοτε οκ,19.19Εικόνα

Ντόπινγκ και πρωταθλητισμός

από GenerX » Σάβ Αύγ 22, 2009 12:03 am

illy κάνε edit. Σβήνεις το ρεκόρ του ανθρώπου-θαύμα με το 19.20.

19.19 έκανε!

Ντόπινγκ και πρωταθλητισμός

από illy » Παρ Αύγ 21, 2009 1:52 am

Υποκλινομαι στο φαινομενο "ΜΕικόναΠΕικόναΟΕικόναΛΕικόναΤΕικόνα"... Ζωγραφισε παλι σημερα!19,19 τα 200μετρα, νεο παγκοσμιο ρεκορ! Δεν εχω λογιαΕικόναΕικόνα

Ντόπινγκ και πρωταθλητισμός

από Velerefontis » Παρ Αύγ 21, 2009 1:40 am

Τι εκανε παλι; Μπολτ πες μας τι πινεις και δε μας δινεις!

Ντόπινγκ και πρωταθλητισμός

από Su-35 » Πέμ Αύγ 20, 2009 5:35 am

Πίνουν πολύ τα παιδιά!



Ντόπινγκ και πρωταθλητισμός

από GenerX » Πέμ Αύγ 20, 2009 5:25 am

Τα λιποδιαλυτικά για μένα είναι άλλο ένα "φάρμακο" με placebo. Και συγχαρητήρια στις εταιρείες και το μάρκετινγκ τους. Είναι πετυχημένο να πουλάς πανάκριβα τον αέρα.

Εγώ νομίζω ότι για κάψιμο λίπους ακολουθείς το πολύ απλό και φυσιολογικό πλάνο της άσκησης + προσεγμένη διατροφή.

Όποιος πάει να κάψει λίπος με... "φάρμακα" να ξέρει ότι απλά χρηματοδοτεί εταιρείες σκευασμάτων και τα περιοδικά με τους φουσκωτούς.

xristo όσα φάρμακα και να πάρεις, Μπολτ δεν γίνεσαι. Όλοι θα τρέχανε 9.58 τώρα. Αλλά δεν μπορούν. Ναι, ξέρω, θα ακολουθήσει το επιχείρημα του γενετικού ντόπινγκ + το ότι "ο Μπολτ παίρνει πιο εξελιγμένη ντόπα". Πιάσε το αυγό και κούρεφτο.

Επίσης, οι 30 νεκροί τον χρόνο που λες κάνουν ανεξέλεγκτη χρήση φαρμάκων και χρησιμοποιούν γιγα-υπερ-δοσολογίες αν μπορώ να το πω έτσι. Το φυσιολογικό είναι που πεθαίνουν. Δε διαφέρουν σε τίποτα από έναν μεθυσμένο που τρέχει με 150 χλμ/ωρα.

yersinia απ' όσο γνωρίζω, εφεδρίνη βρίσκεις πλέον πάρα πολύ δύσκολα, διότι παίζουν πουστιές πολλές (με ψεύτικη κλπ κλπ). Και νομίζω ότι ούτε στα φαρμακεία επιτρέπεται να δίνουν, εδώ και πολύ καιρό.

"μετα μπωρεις να χρησιμοποιησεις προιοντα ωστε να ανεβασεις τον μιικο σου ογκο. Αυτο γινεται. "

Τα καλύτερα προιόντα για να αναπτυχθεί κάποιος μυικά είναι τα φυσικά. Αν έχει φράγκα, τα κοτόπουλα, οι τόνοι, ψάρια (πρωτείνες) και συναφή θα του προσφέρουν απίστευτα κέρδη σε σχέση με τις σκόνες που κυκλοφορούν. Πέρα από το ότι είναι φυσικά προιόντα.

Ντόπινγκ και πρωταθλητισμός

από Anonymous » Τετ Αύγ 19, 2009 9:49 pm

Οχι δεν Γινεται να κανεις το λιπος μυς αλλα γινεται να το καψεις. τετοια προιοντα π, χ. Το θερμομπολ.

μπωρεις να το αφοδευσεις[ το λιπος που περνεις απο την τροφη]. Π. Χ. Φατακκ

εξαλλου και Το κοκτειλ καφεινη εφεδριινη ασπιρινη ειναι κλασικο!

μετα μπωρεις να χρησιμοποιησεις προιοντα ωστε να ανεβασεις τον μιικο σου ογκο. Αυτο γινεται.

Ντόπινγκ και πρωταθλητισμός

από Anonymous » Τετ Αύγ 19, 2009 8:55 pm

xristos έγραψε:Λοιπον για οσους λενε οτι ο Bolt δεν παιρνει αναβολικα θα ηθελα να τους ρωτησω απο που το ξερουν επειδει το ακουσαν στην τηλεοραση; Και γω λεω οτι καταγομαι απο τον Αρη ελατε να ρωτησετε τον γειτονα μ δεν θα σας πει ψεματα... Και ενα αλλο εχετε ακουσει για το γενετικο ντοπινγκ; Μην λεμε δλδ οτι θελουμε 9.58 τα 100μ σε λιγο με αυτα που περνουν θα ειναι και πιο γρηγοροι και απο τα αυτοκινητα μας... Να χεσω τον αθλητισμο τους. Ετσι γινομαστε και εμεις πρωταθλητες... Αρκει απο 5 χρονον να μας κανουν πειραματοζωα... Γενετικο ντοπινγκ λεμε ξυπνατε. Σε λιγο θα μας πειτε οτι και οι αμερικανοι δεν παιρνουν τπτ.


και κατι αλλο π ειπε καποιος οτι το λιπος γινετε μυς... Αυτο δεν μπορει να γινει με κανενα αναβολικο γιατι το λιπος εχει διαφορετικους ιστους απο τους μυς μην σας κοροιδευουν...

Ντόπινγκ και πρωταθλητισμός

από Anonymous » Τετ Αύγ 19, 2009 8:51 pm

Λοιπον για οσους λενε οτι ο Bolt δεν παιρνει αναβολικα θα ηθελα να τους ρωτησω απο που το ξερουν επειδει το ακουσαν στην τηλεοραση; Και γω λεω οτι καταγομαι απο τον Αρη ελατε να ρωτησετε τον γειτονα μ δεν θα σας πει ψεματα... Και ενα αλλο εχετε ακουσει για το γενετικο ντοπινγκ; Μην λεμε δλδ οτι θελουμε 9.58 τα 100μ σε λιγο με αυτα που περνουν θα ειναι και πιο γρηγοροι και απο τα αυτοκινητα μας... Να χεσω τον αθλητισμο τους. Ετσι γινομαστε και εμεις πρωταθλητες... Αρκει απο 5 χρονον να μας κανουν πειραματοζωα... Γενετικο ντοπινγκ λεμε ξυπνατε. Σε λιγο θα μας πειτε οτι και οι αμερικανοι δεν παιρνουν τπτ.

Ντόπινγκ και πρωταθλητισμός

από Anonymous » Τετ Αύγ 19, 2009 8:24 pm

Δεν υπαρχει περιπτωση να κανεις υπερπρωταθλητισμο χωρις ντοπα.

παρτε παραδειγμα την τζοινερ απο στιβο πιαστηκε ποτε;

οι επαγγελματιες παλαιστες [ναι αυτα τα στημενα στην τηλ.]θρηνουν 30 νεκρους απο το 2000.

οσο για την κρεατινη μια και πηρα μονουδατικη με τον απαισιο χυμο ριμπενα δεν ειδα αυτο που λεμε μπουστ το πηρα σε 3 κυκλους τον 2 μηνων.

θα συμφωνησω με τον generx ε αυτο οι υδατανθρακες ειναι σκουπιδια με ζαχαρη. Η πρωτεινη παλι αν διαβασεις προσεχτικα θα δεις οτι σου δινει σχεδον τοσα γραμμαρια οσο και το γαλα που την ανακατευεις.

παντως για μπουστ απο ναδρολονη και πανω.[και βεβαια τα ενεσιμα]

φαρμακα οπως το ντεκα Κτλ. Εκει το συζητας.

παντως αν θυμαται καποιος για την ερυθροποιημηνη που δεν την εδειχναν τα ουρα πριν καποια χρονια θα καταλαβει οτι υπαρχει και ντοπινγκ που δεν φαινεται.

αληθεια στο ΝΒΑ παιζει ντοπα τη πιστευεται;


Κορυφή