από Επισκέπτης » Κυρ Οκτ 19, 2025 12:51 pm
			
			
			Δεν είναι « ο καθένας την μαλ@κια του » , λέει ξεκάθαρα εδώ ότι από τον πίνακα θα παίρνουν για ό,τι άλλο προκύψει.
https://lawandorder.gr/exelixeis-me-tis-proslipseis-eidikon-frouron-ti-provlepei-nea-diataxi/«Η πλήρωση θέσεων Ειδικών Φρουρών δύναται να πραγματοποιείται μετά από απόφαση του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη που δημοσιεύεται στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, χωρίς νέα προκήρυξη, από πίνακα επιλαχόντων προηγούμενου διαγωνισμού και υπό την προϋπόθεση ότι έχει χορηγηθεί έγκριση του αριθμού προσλήψεων σύμφωνα με το άρθρο 51 του ν. 4622/2019 (Α’ 133), πριν παρέλθουν είκοσι τέσσερις (24) μήνες από τη δημοσίευση των τελικών αναμορφωμένων κυρωμένων πινάκων των κατ’ αρχήν πληρούντων τα προσόντα υποψηφίων της τελευταίας χρονικά εκδοθείσας προκήρυξης πρόσληψης Ειδικών Φρουρών. Κατ’ εξαίρεση, για τη διαδικασία πρόσληψης του προηγούμενου εδαφίου, δεν εφαρμόζεται το πρώτο εδάφιο της παρ. 5 του άρθρου 9 για τη μη υπέρβαση του 28ου έτους της ηλικίας των προσλαμβανομένων. Με απόφαση του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη δύνανται να ρυθμίζονται ειδικότερα ζητήματα εφαρμογής της παρούσας.»
2. Η παρ. 1 εφαρμόζεται κατ’ εξαίρεση και για τον υπό στοιχεία 6000/2/7907-ρα’/5.8.2024 διαγωνισμό πρόσληψης Ειδικών Φρουρών (ΑΔΑ: ΡΚΡΕ46ΜΤΛΒ-ΝΣ4). »
Δεν είναι « ο καθένας την μαλ@κια του » , λέει ξεκάθαρα εδώ ότι από τον πίνακα θα παίρνουν για ό,τι άλλο προκύψει.
[url=https://lawandorder.gr/exelixeis-me-tis-proslipseis-eidikon-frouron-ti-provlepei-nea-diataxi/?utm_source=chatgpt.com]https://lawandorder.gr/exelixeis-me-tis-proslipseis-eidikon-frouron-ti-provlepei-nea-diataxi/[/url]«Η πλήρωση θέσεων Ειδικών Φρουρών δύναται να πραγματοποιείται μετά από απόφαση του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη που δημοσιεύεται στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, χωρίς νέα προκήρυξη, από πίνακα επιλαχόντων προηγούμενου διαγωνισμού και υπό την προϋπόθεση ότι έχει χορηγηθεί έγκριση του αριθμού προσλήψεων σύμφωνα με το άρθρο 51 του ν. 4622/2019 (Α’ 133), πριν παρέλθουν είκοσι τέσσερις (24) μήνες από τη δημοσίευση των τελικών αναμορφωμένων κυρωμένων πινάκων των κατ’ αρχήν πληρούντων τα προσόντα υποψηφίων της τελευταίας χρονικά εκδοθείσας προκήρυξης πρόσληψης Ειδικών Φρουρών. Κατ’ εξαίρεση, για τη διαδικασία πρόσληψης του προηγούμενου εδαφίου, δεν εφαρμόζεται το πρώτο εδάφιο της παρ. 5 του άρθρου 9 για τη μη υπέρβαση του 28ου έτους της ηλικίας των προσλαμβανομένων. Με απόφαση του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη δύνανται να ρυθμίζονται ειδικότερα ζητήματα εφαρμογής της παρούσας.»[b]2. [/b]Η παρ. 1 εφαρμόζεται κατ’ εξαίρεση και για τον υπό στοιχεία 6000/2/7907-ρα’/5.8.2024 διαγωνισμό πρόσληψης Ειδικών Φρουρών (ΑΔΑ: ΡΚΡΕ46ΜΤΛΒ-ΝΣ4). »