Εurofighter vs F-35

Δημιουργία απάντησης


Αυτή η ερώτηση είναι ένα μέσο για την πρόληψη αυτοματοποιημένων υποβολών φόρμας από κακόβουλη χρήση.
Εικονίδια smilies
:D :) ;) :( :o :shock: :? 8-) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen: :geek: :ugeek:

Το BBCode είναι ΑΝΟΙΧΤΟ
Το [img] είναι ΑΝΟΙΧΤΟ
Το [url] είναι ΑΝΟΙΧΤΟ
Τα εικονίδια είναι ΑΝΟΙΧΤΑ

Περίληψη Θέματος
   

Αναπτυγμένη προβολή Περίληψη Θέματος: Εurofighter vs F-35

Εurofighter vs F-35

από mixanikara » Πέμ Νοέμ 03, 2011 3:10 am

Μετα απο όλα αυτα που έχουν γίνει εις βάρος μας απο την Γερμανία και τα ΤΕΡΑ-τουργήματα των γερμανικών εταιριών εις βάρος της οικονομίας μας το EF-2000 απλά ξεχάστε το. Και μονο σαν συμβολισμος δηλαδή εμένα μου ανακατεύει το στομάχι.Εικόνα Αν χρειαστούμε δευτερο νεο μαχητικο αυτο δέν θα ειναι άλλο απο το Ραφαλ. Αμα το προτιμήσει η Ινδία που θέλει 126 μαχητικα και προχωρήσει και η εξέλιξη του τότε είναι σίγουρο για 40-50 μαχητικά.

Εurofighter vs F-35

από yandr » Πέμ Αύγ 25, 2011 12:31 pm

Και F-22 να είχαμε η κατάσταση δεν θα άλλαζε.

Είτε το παραδεχόμαστε είτε όχι, έχουμε γίνει τα πουτ*@&@*# της Τουρκίας και οι γείτονες το γνωρίζουν πολύ καλά.

Ως προς το Eurofighter, προφανώς δεν μας καλύπτει στον τομέα του ραντάρ και στις χερσαίες προσβολές (τα F-16 μπορούν να αναλάβουν το ρόλο αυτό αλλά ΕΙΝΑΙ πολλαπλών ρόλων και άρα όχι ιδανικά), ενώ υπάρχουν τεράστια παράπονα ως προς την διαθεσιμότητα και το κόστος χρήσης.

Εurofighter vs F-35

από aeronut » Πέμ Αύγ 25, 2011 3:34 am

Για σκεψου αν ειχαμε τωρα Εστω και λιγα Γιουροφαιτερ, και η τουρκια ετσι κι αλλιως δε θα'χε κατι αντιστοιχο, ποσο θα ντρεποταν να παραβιαζει καθημερινα τον εναεριο χωρο μας (θα γλιτωναμε κι εμεις εξοδα) Και ποση περισσοτερη αυτοπεποιθηση θα ειχε ο στρατος μας γενικα. Εχει Προοπτικη το γιουροφαιτερ. Ποιες αναγκες μας δεν θα μπορουσε να καλυψει δηλ;

Εurofighter vs F-35

από yandr » Τετ Αύγ 24, 2011 3:42 pm

Δεν βλέπω κανέναν να λέει ότι τα Eurofighter αξίζουν τα λεφτά τους.

Τελικά ήμασταν πολύ τυχεροί που δεν είχαμε χρήματα να αγοράσουμε αεροσκάφη το 2000.

Προσωπικά, ακόμη και σήμερα να μπορούσαμε να παραγγείλουμε δεν μπορώ να σκεφτώ κάποια πρόταση που να ικανοποιεί τις ανάγκες μας σε βάθος χρόνου και με ρεαλιστικό κόστος.

Εurofighter vs F-35

από aeronut » Τετ Αύγ 24, 2011 3:18 pm

Τα ef2000 επρεπε να τα ειχαμε παρει απο νωρις. Αλλα για να ικανοποιουνται διαφοροι αμερικανοι κ εβραιοι κ διαφοροι αλλοι, παιρναμε f16. Θα χορτασουμε f16 τωρα. Λεφτα γιωκ. Καινουργια αεροπλανα δεν προκειται να παρουμε να παρουμε ποτε.

Εurofighter vs F-35

από Nairobi » Τετ Αύγ 24, 2011 9:25 am

ratatoulas μη χρησιμοποιεις τη μεταφραση του google η μεταφρασεις ειναι αλλα ντι αλλον προσπαθησε μονος σου αμα δεν ξερεις δωσε το αγγλικο κειμενο απευθειας

Εurofighter vs F-35

από Nassos » Τρί Μάιος 24, 2011 1:45 am

Σοβαρό θέμα έχει δημιουργηθεί στις Ηνωμένες Πολιτείες μετά από τις δηλώσεις του υφυπουργού Άμυνας με αρμοδιότητα τους εξοπλισμούς, την τεχνολογία και τη λογιστική υποστήριξη, Άστον Κάρτερ, ο οποίος χαρακτήρισε ως «unaffordable» (μη υποστηρίξιμο οικονομικά) το νέο μαχητικό F-35 Lightning II, με βάση τα τρέχοντα οικονομικά στοιχεία που αφορούν στο κόστος του.

Ο Αμερικανός αξιωματούχος δήλωσε χωρίς περιστροφές ότι το ανά μονάδα κόστος του μαχητικού διπλασιάστηκε (μέχρι στιγμής δεδομένες είναι 2.443 παραγγελίες, από μόνο του ένα απίστευτο νούμερο), σύμφωνα πάντα με τους υπολογισμούς των επιτελών του. Για να διευκρινίσει, ότι το κόστος θα διπλασιαστεί σε σχέση με το προϋπολογιζόμενο, «εάν συνεχίσουμε να κάνουμε ότι κάνουμε μέχρι τώρα, το οποίο είναι μη αποδεκτό».

Σύμφωνα με τους υπολογισμούς της Κριστίν Φοξ, διευθύντρια του αμερικανικού υπουργείου Άμυνας στον τομέα εκτίμησης κόστους και αξιολόγησης προγραμμάτων,το συνολικό κόστος ανάπτυξης θα ανέλθει στα 385 δισεκατομμύρια δολάρια, το οποίο νούμερο δίνει έναν υπολογισμό κόστους ανά μονάδα, ύψους 113 εκατομμυρίων δολαρίων, σε τιμές 2011.

Συνέχεια: Defence-point.gr

Και έχει ακόμη δρόμο το F-35... Εικόνα

Εurofighter vs F-35

από roverr24 » Τρί Μαρ 15, 2011 6:37 pm

Κανενα αεροσκαφος δεν ειναι stealth, παρα μονο ο σχεδιασμος και τα υλικα του απορροφουν ορισμενα μηκη κυματος της μικροκυματικης ακτινοβολιας, σε χαμηλοτερες συχνοτητες εκπομπης τιποτα δεν ειναι αορατο, οι χαμηλοτερες ομως συχνοτητες δημιουργουν cluttering και επηρεαζονται απο αλλες πηγες ΗΜ ακτινοβολιας, αρα ο δεκτης χρειαζεται εξειδικευμενες τεχνικες και μεγαλη υπολογιστικη ισχυ για το dsp.

Εurofighter vs F-35

από aeronut » Παρ Νοέμ 05, 2010 10:31 pm

Κοιτα οι αμερικανικες διαφημισεις ποσους υποστηρικτες εχουν! Εικόνα

Εικόνα

Εurofighter vs F-35

από Nassos » Σάβ Μάιος 29, 2010 2:38 pm

Εδώ οι Βρετανοί θα πάρουν υποδυέστερη έκδοση από τους Αμερικανούς... Και να φανταστείτε ότι η Βρετανία είναι η μοναδική χώρα που συμμετέχει ως Tier 1.

Και βέβαια μέχρι να μπει σε υπηρεσία, το κόστος ανα μονάδα θα έχει πετάξει στη στρατόσφαιρα.

Εurofighter vs F-35

από Nairobi » Πέμ Μάιος 27, 2010 4:21 am

yandr έγραψε:Η αμερικανική έκδοση θα είναι...
Για την τουρκικη λεμε!

Εurofighter vs F-35

από supermario » Τετ Μάιος 26, 2010 5:05 pm

Σωστα. Η εξαγωγικη εκδοση θα ειναι διαφορετικη και προφανως κατωτερη. Για ***** τους περασατε τους γιανκηδεσ;

Εurofighter vs F-35

από yandr » Τετ Μάιος 26, 2010 1:39 pm

Η αμερικανική έκδοση θα είναι...

Εurofighter vs F-35

από Nairobi » Τετ Μάιος 26, 2010 6:51 am

monty2 έγραψε:Σε κάθε περίπτωση αν το F35 είναι πλήρως stealth, θα υπερέχει σε σημαντικούς τομείς. Με ότι διαβάζουμε όμως μέχρι σήμερα
Δεν θα ειναι!

Εurofighter vs F-35

από _KOURSAROS_ » Τετ Μάιος 26, 2010 4:27 am

Καλα αυτη η συγκριση ΔΕΝ υπαρχη...
ΔΕΝ εχουν καμια μα καμια σχεση τα δυο αεροσκαφοι...
για αλλο σκπο ειναι το ενα για αλλο το αλλο...

Κορυφή