Αλλοδαποί στις Στρατιωτικές Σχολές

Δημιουργία απάντησης


Αυτή η ερώτηση είναι ένα μέσο για την πρόληψη αυτοματοποιημένων υποβολών φόρμας από κακόβουλη χρήση.
Εικονίδια smilies
:D :) ;) :( :o :shock: :? 8-) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen: :geek: :ugeek:

Το BBCode είναι ΑΝΟΙΧΤΟ
Το [img] είναι ΑΝΟΙΧΤΟ
Το [url] είναι ΑΝΟΙΧΤΟ
Τα εικονίδια είναι ΑΝΟΙΧΤΑ

Περίληψη Θέματος
   

Αναπτυγμένη προβολή Περίληψη Θέματος: Αλλοδαποί στις Στρατιωτικές Σχολές

Αλλοδαποί στις Στρατιωτικές Σχολές

από georgekir » Σάβ Ιούλ 23, 2022 2:24 pm

Ναι φυσικα και υπαρχει παραθετω αυτο το βιντεο:Το οποιο δειχνει τη ζωη των αλλοδαπων σπουδαστων στα ελληνικα ΑΣΕΙ (τωρα δεν ξερω κατα ποσο οι καταστασεις που προβαλλονται ανταποκρινονται στην πραγματικοτητα επειδη ειναι ανεβασμενο στο καναλι του ΓΕΕΘΑ. Στο βιντεο ομως φαινονται χαρακτηριστικα αλλοδαποι ευελπιδες, δοκιμοι, ικαροι και σπουδαστες της ΣΣΑΣ. Μαλιστα δυο κοπελες ειναι η μια ιπταμενη και η αλλη στρατιωτικη γιατρος οι οποιες σταδιοδρομουν κανονικα στο δικο μας στρατο.

Αλλοδαποί στις Στρατιωτικές Σχολές

από Armyforce » Παρ Ιούλ 22, 2022 9:49 pm

hazardous έγραψε:Στο πρώτο σκέλος δεν μπορώ να σου απαντήσω αν και δεν πιστεύω να υφίσταται αυτό που λες. Οι αλλοδαποί που δεν γνωρίζουν ελληνικά το 1ο έτος πάνε στη ΣΣΕ και έπειτα συνεχίζουν τις σπουδές τους στο σώμα που τους έχει στείλει η χώρα τους.


Υπάρχει κανονικά. Δες τον παρακάτω σύνδεσμο.

http://veteranos.gr/alvanos-axiomatikos-sto-strato-mas-%CE%84engrafo-ante-ke-is-anotera/

Αλλοδαποί στις Στρατιωτικές Σχολές

από Alexpolis » Δευ Ιούλ 18, 2022 1:06 am

Κι όμως υπαρχει

Αλλοδαποί στις Στρατιωτικές Σχολές

από hazardous » Σάβ Ιούλ 16, 2022 9:58 am

Στο πρώτο σκέλος δεν μπορώ να σου απαντήσω αν και δεν πιστεύω να υφίσταται αυτό που λες. Οι αλλοδαποί που δεν γνωρίζουν ελληνικά το 1ο έτος πάνε στη ΣΣΕ και έπειτα συνεχίζουν τις σπουδές τους στο σώμα που τους έχει στείλει η χώρα τους.

Αλλοδαποί στις Στρατιωτικές Σχολές

από Alexpolis » Σάβ Ιούλ 16, 2022 1:36 am

Βλέπω σε διάφορα φεκ ό, τι αναγράφονται ως ανθυπολοχαγοι μερικοί αλλοδαποί αποφοίτησαντες απο στρατιωτικες σχολές και παρατηρώ σε αντίστοιχα φεκ επόμενων ετών ό, τι λαμβάνουν κανονικά βαθμούς προαγωγής που σημαίνει ό, τι σταδιοδρομουν κανονικά και δεν είναι απλά σπουδαστές που τελειώνουν μια στρατιωτική σχολη και πάνε σε άλλους στρατούς. Αυτο επιτρέπεται απ το νόμο; Και τι συμπεριφορές αντιμετωπίζουν τοσο στη σχολη όσο και στην καριέρα τούς;

Κορυφή