Όρια ηλικίας στρατιωτικών σχολών

Δημιουργία απάντησης


Αυτή η ερώτηση είναι ένα μέσο για την πρόληψη αυτοματοποιημένων υποβολών φόρμας από κακόβουλη χρήση.
Εικονίδια smilies
:D :) ;) :( :o :shock: :? 8-) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen: :geek: :ugeek:

Το BBCode είναι ΑΝΟΙΧΤΟ
Το [img] είναι ΑΝΟΙΧΤΟ
Το [url] είναι ΑΝΟΙΧΤΟ
Τα εικονίδια είναι ΑΝΟΙΧΤΑ

Περίληψη Θέματος
   

Αναπτυγμένη προβολή Περίληψη Θέματος: Όρια ηλικίας στρατιωτικών σχολών

Όρια ηλικίας στρατιωτικών σχολών

από Sweet7dreams » Παρ Σεπ 04, 2020 10:49 am

Ναι ρε μάστορα οι υπαξ όμως είτε εποπ εμθ είτε εκ ΣΜΥ όσα πτυχία ΑΕΙ και να έχουν δεν εξελίσσονται. Σου λέω ότι στο εξωτερικό αυτό αναγνωρίζεται. Κακό θα ήταν στον στρατό να υπάρχει κάτι ανάλογο του ΤΕΜΑ της αστυνομίας και κτλ, η όπως στην πυροσβεστική;

Όρια ηλικίας στρατιωτικών σχολών

από fsafsa » Πέμ Σεπ 03, 2020 3:41 pm

Sweet7dreams έγραψε:Επειδή όλοι σας μιλάτε για ειδικές κατηγορίες τον όπλων (και όχι των σωμάτων) για τις ηλικίες, απλά δείτε τι γίνετε στο εξωτερικό. Εγώ θα σας πω το απλό, ένα στέλεχος νεαρής ηλικίας με προσόντα δεν του δίνετε η εύκαιρια να διαπρέψει στο στράτευμα Και όσο για τους ιδιώτες το ξαναλέω το όριο ηλικίας των σχολών για εμένα είναι πολύ μικρό. Ας μην είχε ζήτηση και όλα τα περί απόδοσης θα πηγαίνανε περίπατο.


Καλά ότι κοτσάνα θέλεις έρχεσαι και την γράφεις, είσαι απόφοιτος στρατιωτικής σχολής και δεν σου δόθηκε η δυνατότητα να εξελιχθείς; Ξέρεις πόσοι σπουδάζουν και κάνουν μεταπτυχιακά κτλπ;

Και τι γίνεται στο εξωτερικό; Έρχεστε εδώ μερικοί και πετάτε 2-3 μπαρούφες για το εξωτερικό λες και πήγατε εκεί το ζήσατε και γυρίσατε πίσω.

Η ζέστη και η καραντίνα σας χάλασε ορισμένους.

Τα όρια ηλικίας μπαίνουν για κάποιον λόγο, για να μην έχουν αλλάξει τόσα χρόνια κάτι γνωρίζουν παραπάνω από εσένα.

Όρια ηλικίας στρατιωτικών σχολών

από lancecorporal » Πέμ Σεπ 03, 2020 1:29 pm

Όσο είσαι νέος θα πρέπει να είσαι κομάντο και να μαθαίνεις στους στρατιώτες ότι έμαθες με πάθος αλλά και ορθά μιας και είναι "φρέσκα" στο μυαλό σου μέσα.

Όρια ηλικίας στρατιωτικών σχολών

από mpampis » Πέμ Σεπ 03, 2020 1:28 pm

Αν ηταν θα ανεβαζαν και το οριο στου οβα

Όρια ηλικίας στρατιωτικών σχολών

από lancecorporal » Πέμ Σεπ 03, 2020 1:27 pm

Ψάχνουν λύση για να βάλουν νέους στον στρατό, θα αυξήσουν τον αριθμό εισακτεων στις στρατιωτικές σχολές, δεν νομίζω να αυξηθεί το όριο. Καλύτερα να είσαι νέος στον στρατό να μάθεις τα πράγματα πως είναι και όταν φτάσεις στην Χ ηλικία και έχεις τον βαθμό να πάρεις διοικητικές θέσεις με ευθύνες.

Όρια ηλικίας στρατιωτικών σχολών

από Sweet7dreams » Πέμ Σεπ 03, 2020 12:44 pm

Γιαυτό υπάρχει το φόρουμ για να γίνεται συζήτηση, θέλω να ακούσω γνώμες και να γίνει μια ωραία κουβέντα

Όρια ηλικίας στρατιωτικών σχολών

από GeoCommand » Πέμ Σεπ 03, 2020 12:31 pm

Αφού το λες και μόνος σου για τη ζήτηση.. γιατί το συζητάς; Εικόνα

Όρια ηλικίας στρατιωτικών σχολών

από Sweet7dreams » Πέμ Σεπ 03, 2020 12:27 pm

Επειδή όλοι σας μιλάτε για ειδικές κατηγορίες τον όπλων (και όχι των σωμάτων) για τις ηλικίες, απλά δείτε τι γίνετε στο εξωτερικό. Εγώ θα σας πω το απλό, ένα στέλεχος νεαρής ηλικίας με προσόντα δεν του δίνετε η εύκαιρια να διαπρέψει στο στράτευμα Και όσο για τους ιδιώτες το ξαναλέω το όριο ηλικίας των σχολών για εμένα είναι πολύ μικρό. Ας μην είχε ζήτηση και όλα τα περί απόδοσης θα πηγαίνανε περίπατο.

Όρια ηλικίας στρατιωτικών σχολών

από mpampis » Πέμ Σεπ 03, 2020 12:12 pm

Fsasa έγραψε:Ανάθεμα και αν έχετε πάει στρατό ορισμένοι για να συγκρίνεται τις αρμοδιότητες που έχει ενας αξιωματικός των ενόπλων δυνάμεων με τον αντίστοιχο των Σωμάτων Ασφαλείας, εδώ ο στρατός θέλει να ρίξει το όριο των στελεχών και εσείς το ανεβάζετε έτσι επειδή αυτό σας βολεύει.


εγω ειπα οσα διαβασα απο ενα σχολιο ενος παιδιου οτι θα παει 30 χρονων για τους εποπ

για δες τε και τους οβα που θα ειναι πανω απο 28 τι θα τους κανει αυτους;

Όρια ηλικίας στρατιωτικών σχολών

από lancecorporal » Πέμ Σεπ 03, 2020 8:55 am

Τώρα θα πεις ο 30αρης δε θα το κάνει; Θα το κάνει αλλά για λιγότερα χρόνια. Δε μπορείς να μου συγκρίνεις τον 20αρη με τον 30αρη, άσε που ο 30αρης στα 35 θα έχει αρχίσει να γερνάει για τον στρατό και θα πρέπει να μπει σε ένα διαφορετικό πόστο χωρίς τρέξιμο.

Όρια ηλικίας στρατιωτικών σχολών

από lancecorporal » Πέμ Σεπ 03, 2020 8:53 am

Sweet7dreams έγραψε:Έχει μεγάλη ζήτηση λόγο ανεργίας και όλοι δηλώνουν εκεί, γιαυτό έχει μικρά όρια ηλικίας. Αυτή είναι η αλήθεια δεν παν να λέτε για μάχημους και κτλ χάχα αστειότητες.
το ότι μπαίνεις στη σχολή και βγαίνεις δημόσιος υπάλληλος έχει γίνει απτην ανεργία. Κανονικά πρέπει να βγαίνεις νέος σε ηλικία και μαχημος για να προσφέρεις στη πατρίδα. Η δουλειά του στρατιωτικού δεν είναι το γραφείο μόνο αλλά πρωτίστως η υπεράσπιση της χώρας.

Όρια ηλικίας στρατιωτικών σχολών

από Sweet7dreams » Πέμ Σεπ 03, 2020 8:49 am

Έχει μεγάλη ζήτηση λόγο ανεργίας και όλοι δηλώνουν εκεί, γιαυτό έχει μικρά όρια ηλικίας. Αυτή είναι η αλήθεια δεν παν να λέτε για μάχημους και κτλ χάχα αστειότητες.

Όρια ηλικίας στρατιωτικών σχολών

από Fsasa » Πέμ Σεπ 03, 2020 12:27 am

Ανάθεμα και αν έχετε πάει στρατό ορισμένοι για να συγκρίνεται τις αρμοδιότητες που έχει ενας αξιωματικός των ενόπλων δυνάμεων με τον αντίστοιχο των Σωμάτων Ασφαλείας , εδώ ο στρατός θέλει να ρίξει το όριο των στελεχών και εσείς το ανεβάζετε έτσι επειδή αυτό σας βολεύει .

Όρια ηλικίας στρατιωτικών σχολών

από mpampis » Τετ Σεπ 02, 2020 11:05 pm

fsafsa έγραψε:
mpampis έγραψε:Στις προκυρηξεις ειναι μεχρι 28 χρονων γιατι να μην τοκανουν και στις σχολες αυτο


Θα μπει ο άλλος στα 28 του στην πχ στην Ευελπίδων και θα βγει στα 32 του να κάνει τι ακριβώς; Πριν πείτε κάτι σκεφτείτε και το μετέπειτα.



εδώ λένε για 30 χρονών θα πάει το όριο για εποπ

Όρια ηλικίας στρατιωτικών σχολών

από lancecorporal » Τετ Σεπ 02, 2020 10:18 pm

Όσο μικρότερα όρια τόσο καλύτερα γιατί πρέπει να μπορείς να προσφέρεις μαχητικά όχι μόνο στα γραφεία να μπαίνουμε και διοικητικές θέσεις.

Κορυφή