Χορτοφάγος στο στρατό

Δημιουργία απάντησης


Αυτή η ερώτηση είναι ένα μέσο για την πρόληψη αυτοματοποιημένων υποβολών φόρμας από κακόβουλη χρήση.
Εικονίδια smilies
:D :) ;) :( :o :shock: :? 8-) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen: :geek: :ugeek:

Το BBCode είναι ΑΝΟΙΧΤΟ
Το [img] είναι ΑΝΟΙΧΤΟ
Το [url] είναι ΑΝΟΙΧΤΟ
Τα εικονίδια είναι ΑΝΟΙΧΤΑ

Περίληψη Θέματος
   

Αναπτυγμένη προβολή Περίληψη Θέματος: Χορτοφάγος στο στρατό

Χορτοφάγος στο στρατό

από Nontas » Κυρ Μάιος 31, 2020 7:57 pm

Ο στρατός γενικά δεν νομίζω ότι δίνει την δυνατότητα επιλογής φαγητού διαφορετικό από τους υπόλοιπους εκτός αν έχεις κάποιο πρόβλημα όπως αλλεργία ή δυσανεξία. Τώρα αν τα πράγματα έχουν αλλάξει δεν το γνωρίζω.

Χορτοφάγος στο στρατό

από Liuon » Κυρ Μάιος 31, 2020 4:12 pm

giannismar έγραψε: Καλησπερα! Ενδιαφερον θεμα για οσους ειναι χορτοφαγοι. Γενικα η διατροφη που παρεχει ο στρατος δεν βασιζεται στα όσπρια, τα οποια συνηθως ειναι 2 γευματα Τη βδομαδα και κανενα λαδερο αλλες 1-2 φορες. Επομενως Προκυπτει το ερωτημα τι ακριβως θα τρως; Θα παιρνεις μαζι σου πραγματα απο εξω; Διαφορετικα θα πρεπει να βασιστεςι σε ψωμι, ρυζι και πατατες. Και φυσικα τα κρουασαν. Αν πας και ειδικες δυναμεις που θες υπολογισε Πολυ γυμναστικη, αυπνια, ορθοστασια και κακουχια γενικα. Τωρα για τις ποσοτητες γενικά ειναι θεμα μοναδας και των ατομων που ειναι στα αντιστοιχα ποστα. Πολυ πιθανον να σου πουν οτι οι μεριδες ειναι υπολογισμενες και να μην μπορεις να παρεις παραπανω. Γενικως το φαγητο ποικιλει πολυ αναμεσα στις μοναδες οσον αφορα ποσοτητα και ποιοτητα αλλα το μενου ειναι στανταρ σχετικα, οσον αφορα τις πρωτες υλες.


Καλησπέρα, ευχαριστώ για την απάντησή σου. Είναι προβληματικό όντως έτσι όπως το θέτεις εάν δεν μπορείς να ζητήσεις παραπάνω μερίδα και λογικά θα αναγκαστώ να προμηθευτώ φαγητά απ έξω εάν τύχω σε τέτοια περίπτωση. Λυπηρό το γεγονός ότι δεν υπάρχει αυτή η επιλογή μιας και ουσιαστικά δεν κοστίζει κάτι παραπάνω στο στρατό μία τέτοια κίνηση (και προφανώς δε μιλάω για πολυτέλειες αλλά για την επιλογή ενός απλού Νηστισιμου φαγητού, όπως μία φασολάδα καθημερινά). Οι κονσερβες φασολιών και τα ξηροκάρπια βλέπω είναι μονόδρομος Εικόνα

Χορτοφάγος στο στρατό

από giannismar » Σάβ Μάιος 30, 2020 7:44 pm

Καλησπερα! Ενδιαφερον θεμα για οσους ειναι χορτοφαγοι. Γενικα η διατροφη που παρεχει ο στρατος δεν βασιζεται στα όσπρια, τα οποια συνηθως ειναι 2 γευματα Τη βδομαδα και κανενα λαδερο αλλες 1-2 φορες. Επομενως Προκυπτει το ερωτημα τι ακριβως θα τρως; Θα παιρνεις μαζι σου πραγματα απο εξω; Διαφορετικα θα πρεπει να βασιστεςι σε ψωμι, ρυζι και πατατες. Και φυσικα τα κρουασαν. Αν πας και ειδικες δυναμεις που θες υπολογισε Πολυ γυμναστικη, αυπνια, ορθοστασια και κακουχια γενικα. Τωρα για τις ποσοτητες γενικά ειναι θεμα μοναδας και των ατομων που ειναι στα αντιστοιχα ποστα. Πολυ πιθανον να σου πουν οτι οι μεριδες ειναι υπολογισμενες και να μην μπορεις να παρεις παραπανω. Γενικως το φαγητο ποικιλει πολυ αναμεσα στις μοναδες οσον αφορα ποσοτητα και ποιοτητα αλλα το μενου ειναι στανταρ σχετικα, οσον αφορα τις πρωτες υλες.

Χορτοφάγος στο στρατό

από Liuon » Παρ Μάιος 29, 2020 10:01 pm

Καλησπέρα σε όλους σας,

Μιας και σε λιγότερο από 1 χρόνο τελειώνω τη σχολή μου και λογικά θα διακόψω αναβολή για να υπηρετήσω ήθελα να σας ρωτήσω κατά πόσο δυνατόν είναι να υπηρετήσει κάποιος έχοντας απολύτως χορτοφαγική διατροφή (vegan). Να τονίσω ότι σε καμία περίπτωση δεν είμαι ερειστικός ούτε επιδειξίας με τη διατροφή όπως δυστυχώς είναι αρκετοί χορτοφάγοι και το κάνω καθαρά λόγω δυσανεξίας και λόγω ηθικής, χωρίς να θέλω να την "πω" σε κάποιον, ο καθένας έχει δικαίωμα να επιλέξει τη διατροφή του. Επίσης, ασχολούμαι χρόνια με τον πρωταθλητισμό σε πολεμικές τέχνες και σκεφτόμουν να τολμήσω μία πιο περιπετειώδη θητεία ίσως στις ειδικές δυνάμεις. Ήθελα να παρακαλέσω εάν κάποιος έχει υπηρετήσει ειδικά στις ειδικές δυνάμεις να μου πει εάν γίνεται το κατά πόσο πιστεύει ότι είναι εφικτό αυτό καθαρά διατροφικά. Ίσως αν έχετε την καλοσύνη να περιγράψετε στο περίπου τι είχε εβδομαδιαίως στη διατροφή του στρατοπέδου, αν θα μπορούσα π. Χ. Να πάρω μεγαλύτερη μερίδα ρυζιού οταν έχει ρυζι-κοτοπουλο αντι για το κοτόπουλο και εάν πιστεύετε ότι θα υπάρξει κάποιο πρόβλημα από τους εκπαιδευτές με καψόνια και έτσι λόγω της διατροφής.

Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας και αναμένω να με διαφωτίσετε.


Κορυφή