Πρόβλημα στο parousiasi.army.gr

Δημιουργία απάντησης


Αυτή η ερώτηση είναι ένα μέσο για την πρόληψη αυτοματοποιημένων υποβολών φόρμας από κακόβουλη χρήση.
Εικονίδια smilies
:D :) ;) :( :o :shock: :? 8-) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen: :geek: :ugeek:

Το BBCode είναι ΑΝΟΙΧΤΟ
Το [img] είναι ΑΝΟΙΧΤΟ
Το [url] είναι ΑΝΟΙΧΤΟ
Τα εικονίδια είναι ΑΝΟΙΧΤΑ

Περίληψη Θέματος
   

Αναπτυγμένη προβολή Περίληψη Θέματος: Πρόβλημα στο parousiasi.army.gr

Πρόβλημα στο parousiasi.army.gr

από Βαγγελης » Κυρ Ιουν 04, 2023 2:01 am

Καλησπερα. Να ρωτησω. Ποσο καιρο εκανε περιπου να την φτιαξουν.

Πρόβλημα στο parousiasi.army.gr

από Nick232 » Παρ Οκτ 29, 2021 3:56 pm

Καλησπέρα σας γνωρίζεται πότε θα λειτουργεί η σελίδα parousiasi army, συνδέομαι και λέει λάθος στοιχεία σύνδεσης ;

Πρόβλημα στο parousiasi.army.gr

από panos » Παρ Φεβ 12, 2021 11:14 am

Γ ΕΣΣΟ

Πρόβλημα στο parousiasi.army.gr

από orlias » Τετ Φεβ 10, 2021 12:06 pm

Σε ποιά ΕΣΣΟ είσαι?

Πρόβλημα στο parousiasi.army.gr

από panos » Τετ Φεβ 10, 2021 10:42 am

Μολις εκοψα την αναβολη μ στα κεπ, κ μου παν να μπω στο paroysiasi.army.gr. Γραφω ολα τα στοιχεια μου (ΣΑ και ημερομηνια γεννησης) μπαινει κανονικα. Αλλα στην επομενη σελιδα που σημειωνω επαγγελμα δε παταω το "επομενο" κ δεν αλλαζει σελιδα, κανω εγω κατι λαθος ή εχει προβλημα η σελιδα?

Πρόβλημα στο parousiasi.army.gr

από parousiasi.army.gr » Δευ Φεβ 08, 2021 1:50 pm

Παιδιά καλησπέρα. Με το parousiasi.army.gr τι γίνεται; Δεν δουλεύει ούτε εμένα και πήρα τηλέφωνο να ρωτήσω και μου είπαν ότι δεν χρειάζεται. Και ότι αυτό το συμπληρώνουμε αν έχουμε αλλάξει γνώμη για κάτι. Βέβαια δεν το πολύ εμπιστεύομαι. Αν δεν το συμπληρώσω υπάρχει πιθανότητα να μην μπω τον Μάιο?

Πρόβλημα στο parousiasi.army.gr

από giwrgos26 » Τρί Φεβ 02, 2021 8:25 pm

Καλησπερα. Αντιμετωπίζει καποιος αλλος προβλημα με την σελιδα parousiasi.army.gr;2 ημερες τωρα προσπαθω να μπω και γραφει οτι ειναι σε συντηρηση και οτι θα επαναλειτουργησει συντομα.

Πρόβλημα στο parousiasi.army.gr

από erikman » Κυρ Δεκ 13, 2020 4:05 am

είχα το ίδιο πρόβλημα με εσάς, βρήκατε κάποια λύση;

Πρόβλημα στο parousiasi.army.gr

από Periklis1232 » Τρί Δεκ 01, 2020 10:03 am

Επειδη ειμαι λιγο ασχετος με το σαιτ και δε μπορω να βρω το αναλογο θεμα. Εγω που δικαιουμαι μειωμενη θητεία το απαραιτητο αυτο εγγραφο που το πιστοποιει το δειχνω στα κεπ οταν παω να κοψω αναβολη ή το δειχνω μεσα κατα τη παρουσιαση μου;

Πρόβλημα στο parousiasi.army.gr

από lancecorporal » Δευ Νοέμ 30, 2020 1:48 pm

Laz4 έγραψε:Καλημέρα ! Είμαι στρατεύσιμος με την Α' ΕΣΣΟ του 2021 (Ιανουάριος 2021) και πριν από λίγο μπήκα στο stratologia.gr και βρήκα μία ανακοίνωση που έλεγε ''Υποχρέωση συμπλήρωσης στοιχείων για την κατάταξη σας'', και από εκεί με έστελνε στο parousiasi.army.gr (διότι έχω κατανεμηθεί στον στρατό ξηράς) Μπαίνοντας στην εφαρμογή μου ζητήθηκαν ο στρατιωτικός αριθμός μου και η ημερομηνία γέννησης. Μόλις τα συμπλήρωσα μου εμφάνισε ένα error που έλεγε ''Λάθος στοιχεία σύνδεσης'' το ίδιο είχε συμβεί και πριν από περίπου ένα μήνα όταν είχα ξαναπροσπαθήσει να συνδεθώ... Τηλεφώνησα στο νούμερο για υποστήριξη, αλλά φυσικά κανείς δεν απάντησε... Γνωρίζει κανείς τι παίζει ; Σήμερα (30/11) λήγει η προθεσμία και δεν ξέρω τι να κάνω... Τι ακριβώς είναι αυτή η εφαρμογή ; Είναι υποχρεωτική η συμπλήρωση των οποιωνδήποτε στοιχείων ; Γιατί εγώ όταν είχα κάνει καταγραφή τον Φεβρουάριο του 2020 στα ΚΕΠ, είχα συμπληρώσει επίσης κάποιες προτιμήσεις μου (αν θέλω στρατό ξηράς, ειδικές δυνάμεις, αν γνωρίζω ξένες γλώσσες κτλ) Ευχαριστώ εκ των προτέρων.


Να επικοινωνησεις με την στρατολογια, θα σου βαλουν αυτοι τα στοιχεια που θελεις.

Πρόβλημα στο parousiasi.army.gr

από Laz4 » Δευ Νοέμ 30, 2020 9:24 am

Καλημέρα ! Είμαι στρατεύσιμος με την Α' ΕΣΣΟ του 2021 (Ιανουάριος 2021) και πριν από λίγο μπήκα στο stratologia.gr και βρήκα μία ανακοίνωση που έλεγε ''Υποχρέωση συμπλήρωσης στοιχείων για την κατάταξη σας'', και από εκεί με έστελνε στο parousiasi.army.gr (διότι έχω κατανεμηθεί στον στρατό ξηράς) Μπαίνοντας στην εφαρμογή μου ζητήθηκαν ο στρατιωτικός αριθμός μου και η ημερομηνία γέννησης. Μόλις τα συμπλήρωσα μου εμφάνισε ένα error που έλεγε ''Λάθος στοιχεία σύνδεσης'' το ίδιο είχε συμβεί και πριν από περίπου ένα μήνα όταν είχα ξαναπροσπαθήσει να συνδεθώ... Τηλεφώνησα στο νούμερο για υποστήριξη, αλλά φυσικά κανείς δεν απάντησε... Γνωρίζει κανείς τι παίζει ; Σήμερα (30/11) λήγει η προθεσμία και δεν ξέρω τι να κάνω... Τι ακριβώς είναι αυτή η εφαρμογή ; Είναι υποχρεωτική η συμπλήρωση των οποιωνδήποτε στοιχείων ; Γιατί εγώ όταν είχα κάνει καταγραφή τον Φεβρουάριο του 2020 στα ΚΕΠ, είχα συμπληρώσει επίσης κάποιες προτιμήσεις μου (αν θέλω στρατό ξηράς, ειδικές δυνάμεις, αν γνωρίζω ξένες γλώσσες κτλ) Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Πρόβλημα στο parousiasi.army.gr

από Laz4 » Τρί Οκτ 20, 2020 10:44 am

Καλησπέρα ! Είμαι στρατεύσιμος με την Α' ΕΣΣΟ του 2021 (είμαι 18 χρονών και είχα κάνει καταγραφή τον φεβρουάριο του 2020) ωστόσο όταν μπαίνω στο parousiasi.army.gr. Για να συμπληρώσω τα στοιχεία μου, μου εμφανίζει ένα error ''Λάθος στοιχεία''... Γνωρίζει κανείς τι παίζει ;

Πρόβλημα στο parousiasi.army.gr

από lancecorporal » Πέμ Οκτ 01, 2020 1:27 pm

Manos έγραψε:Καλησπέρα παιδιά.Είχα μπει στο parousiasi.army πριν μέρες αλλά είδα ότι ήθελε κάτι στοιχεία που δεν ήξερα εκείνη τη στιγμή οπότε βγήκα. Μετά όμως το ξέχασα τελείως και το θυμήθηκα σήμερα. Αλλά τώρα μπαινω και μου λέει λάθος στοιχεία. Ενώ γράφει ότι είναι μέχρι 30 Σεπτεμβρίου. Υπάρχει κάποιο προβλημα αν δεν το συμπληρώσω καθόλου;

Ποια είναι τα στοιχεία που ζητάει δε μας λες για να βοηθήσουμε.

Πρόβλημα στο parousiasi.army.gr

από Manos » Τετ Σεπ 30, 2020 8:21 pm

Καλησπέρα παιδιά. Είχα μπει στο parousiasi.army πριν μέρες αλλά είδα ότι ήθελε κάτι στοιχεία που δεν ήξερα εκείνη τη στιγμή οπότε βγήκα. Μετά όμως το ξέχασα τελείως και το θυμήθηκα σήμερα. Αλλά τώρα μπαινω και μου λέει λάθος στοιχεία. Ενώ γράφει ότι είναι μέχρι 30 Σεπτεμβρίου. Υπάρχει κάποιο προβλημα αν δεν το συμπληρώσω καθόλου;

Πρόβλημα στο parousiasi.army.gr

από odys » Δευ Σεπ 28, 2020 11:51 pm

Είχε πέσει το site, αλλά τώρα λειτουργεί. Δεν είχε να κάνει με σφάλμα στην είσοδο των στοιχείων.

Κορυφή