Σωματική ικανότητα και προβλήματα υγείας

Δημιουργία απάντησης


Αυτή η ερώτηση είναι ένα μέσο για την πρόληψη αυτοματοποιημένων υποβολών φόρμας από κακόβουλη χρήση.
Εικονίδια smilies
:D :) ;) :( :o :shock: :? 8-) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen: :geek: :ugeek:

Το BBCode είναι ΑΝΟΙΧΤΟ
Το [img] είναι ΑΝΟΙΧΤΟ
Το [url] είναι ΑΝΟΙΧΤΟ
Τα εικονίδια είναι ΑΝΟΙΧΤΑ

Περίληψη Θέματος
   

Αναπτυγμένη προβολή Περίληψη Θέματος: Σωματική ικανότητα και προβλήματα υγείας

Re: Σωματική ικανότητα και προβλήματα υγείας

από la2000 » Πέμ Φεβ 01, 2024 2:41 am

Καλησπερα, μετα απο τροχαιο υπεστει ρηξη θωρακικης αορτης με αποτελεσμα να μου τοποθετησουν STENT. Παιρνω Salospir το οποιο ειναι αντιπηκτικο. Εκτος απο αυτο, εσπασα το χερι μου και μου τοποθετησαν λαμα με βιδες αλλα και την λεκανη στην οποια ειχα εξωτερικη οστεοσυνθεση. Οι βιδες και οι λαμα εχουν αφερεθει πλεον. Δεν εχω καποιο προβλημα στην καθημερινοτητα μου, αθλουμε κανονικα χωρις κοπωση και προβληματα. Ξερει καποιος να μου απαντησει αν θα βγω Ι κατι; Υπαρχει περιπτωση να ολοκληρωσω κανονικα την θητεια μου; Το ονειρο μου ηταν να μπω στις ειδικες δυναμεις, θα μπορεσω να το κανω;
Ευχαριστω πολυ!

Re: Σωματική ικανότητα και προβλήματα υγείας

από Peter23 » Τρί Αύγ 01, 2023 12:27 am

Καλησπερα σε ολους! Θελω να ρωτησω αν καποιος εχει ενα μη παθολογικο τελειως αθωο φυσιματακι (δηλαδη η καρδια του ειναι 100% φυσιολογικη και λειτουργικη χωρις καμια παηθηση) αν θα εχει προβλημα για να περασει το σχολειο των ουκ. Οσους εχω ρωτησει μεχρι στιγμης μου εχουν πει οτι δε θα εχω κανενα προβλημα διοτι το αθωο φυσιμα δεν περιλαμβανεται στο ΦΕΚ με τις παθησεις που σε βγαζουν Ιωτά και πραγματι το εψαξα και δεν συμλεριλαβανεται. Εσεις τι λετε γιαυτο; Θα εκτιμουσα καθε απαντηση. Καλο βραδυ

Re: Σωματική ικανότητα και προβλήματα υγείας

από Edwwww » Σάβ Ιούλ 22, 2023 2:49 pm

Υπάρχει το ΦΕΚ με την σωματική ικανότητα, αν μπεις στον κόπο να το διαβάσεις θα καταλάβεις αν όχι θα ρωτάς από εδώ και από εκεί.

Re: Σωματική ικανότητα και προβλήματα υγείας

από flamuris » Σάβ Ιούλ 22, 2023 2:11 pm

Τελικά γνωρίζει κάποιος ρε παιδιά να μας πει αν ένα άτομο εκ γεννετής με έναν όρχι υπηρετή ή παίρνει απαλλαγή; Τόσα χρόνια έχουν περάσει υπαρχεί εμπεριστατωμένη απάντηση απο άτομο που πήγε και του πήρε απαλλαγή για αυτόν τον λόγο;

Re: Κατάταξη μετά από διετή αναβολή υγείας και σωματική ικανότητα

από Edwwww » Κυρ Ιούλ 02, 2023 6:52 pm

Λογικά φίλε πας για άοπλος, εκτός και αν παρουσιάσεις χαρτί από ψυχίατρο που να γνωματεύσει ότι πλέον δεν αντιμετωπίζει τέτοια θέματα. Και θα περάσεις και από ψυχίατρο σε στρατιωτικό νοσοκομείο για να εγκρίνει την σωματική σου ικανότητα.

Κατάταξη μετά από διετή αναβολή υγείας και σωματική ικανότητα

από MrNoName » Κυρ Ιούλ 02, 2023 6:42 pm

Καλησπέρα σας,
Παρουσιαζομαι στις 19/7 έπειτα από δύο συνεχόμενες αναβολές λόγω υγείας (αγχωδης διαταραχή). Θα υπηρετήσω. Η απορία μου είναι τι σωματική ικανότητα θα με βγάλουν. Θα υπάρξει κάποια νεα εξέταση και θα με κρίνουν βάση αυτής, ή θα με βγάλουν κατευθείαν Ι4;
Δε θέλω να υπηρετήσω άοπλο. Έχει κανείς παρόμοια εμπειρία;

Re: Σωματική ικανότητα και προβλήματα υγείας

από giorgos19957 » Δευ Μάιος 01, 2023 11:04 pm

Καλησπέρα έχω κάνει 2 χειρουργεια λόγω θυρεοειδή.
υπάρχει περίπτωση να πάρω ι5 παθολογικο για αυτό τον λόγο;
είναι κάποιος να έχει παρόμοια περίπτωση;

Σωματική ικανότητα και προβλήματα υγείας

από Αντρέας » Πέμ Σεπ 08, 2022 10:36 pm

Καλησπέρα συνφορουμιτες, Μια ερώτηση με σκωλιοση 25-30 βαθμών τι Ι βγαίνεις;

Σωματική ικανότητα και προβλήματα υγείας

από Kastiel » Τετ Αύγ 31, 2022 11:24 pm

Καλησπερα, παρουσιαστικα 18 ιουλιου και αυριο τελειωνω τα σπεν, με εχουν βγαλει ι4 λογο διαγραφματοκοιλης και παλινδρομησης στο 424. Το τελευταίο διάστημα ακομα και με την αγωγη που περνω τα συμπτώματα ναυτιας, παλινδρομησης, πονος στομαχιου εμφανίζονται σε μεγαλο βαθμο επειδή ειμαι και αγχοδης σαν χαρακτηρας. Τι μπορω να κανω γιαυτο; Ακουσα οτι γινετε να με βγαλουν ι5 παθολογικο, μπορει καποιος παρακαλω να με βοηθησει; Ευχαριστω.

Σωματική ικανότητα και προβλήματα υγείας

από Nahnah » Παρ Αύγ 05, 2022 3:10 pm

Καλησπέρα, θα ήθελα να μου πει κάποιος αν έχει πάρει απαλλαγή λόγω Χρόνιας Κνίδωσης εκ Πιέσεως Επιβραδυνόμενου Τύπου (DPU).

Τι χαρτιά χρειάζεται καθώς στο ΦΕΚ αναφέρεται μόνο η Χρόνια Κνίδωση, πολύ επίμονη, ανθεκτική στη θεραπεία μετά απο νοσοκομειακή παρακολούθηση.

Γνωρίζει κάποιος σε ποιον πρέπει να απευθυνθώ;

Γιατρό ή δικηγόρο;

Σωματική ικανότητα και προβλήματα υγείας

από Str vpv » Παρ Απρ 01, 2022 5:49 pm

Orion8 έγραψε:Με δείκτη μάζας σώματος μικρότερο του 19 τι γίνεται; Στη νομοθεσία αναφέρει ότι πρέπει να είναι από 19 μέχρι 27. Ευχαριστώ!

Κοίταξε δεν έχουν και πολύ μεγάλο θέμα με τους λεπτούς απο οτι έχω ακούσει. Δηλαδή αν είσαι 18.5 δεν θα σε κόψουν. Απλα με τους πολύ εύσωμους έχουν θέμα. Γιατί σου λέει πως θα τρέξουν κ. Λ. Π. Κ. Λ. Π.

Σωματική ικανότητα και προβλήματα υγείας

από Orion8 » Παρ Απρ 01, 2022 5:38 pm

Με δείκτη μάζας σώματος μικρότερο του 19 τι γίνεται; Στη νομοθεσία αναφέρει ότι πρέπει να είναι από 19 μέχρι 27. Ευχαριστώ!

Σωματική ικανότητα και προβλήματα υγείας

από fsafsa » Κυρ Σεπ 26, 2021 1:36 pm

Και γιατί ρε άνθρωπε δεν τελειώνεις πρώτα τη σχολή και με το πτυχίο σου να μπεις να υπηρετήσεις στο Πολεμικό ναυτικό ως αξιωματικός και να σου μείνει και η θαλάσσια προϋπηρεσία για την μετέπειτα σταδιοδρομία σου ;

Σωματική ικανότητα και προβλήματα υγείας

από mastoras47 » Κυρ Σεπ 26, 2021 1:22 pm

Γεια σε όλους! Έχω κάνει αναστολή σπουδών για να παρουσιαστώ τον Νοέμβριο. Λόγο αυτού δεν θέλω σε καμία περίπτωση να μου δώσουν αναβολή για προβλήματα υγείας γιατί θα πρέπει να είμαι στην σχολή μου (ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ!) το επόμενο ακαδημαϊκό έτος. Το θέμα είναι ότι έχω κάποιο τραυματισμό στα γόνατα (τενοντίτιδες και ποιος ξέρει τι άλλο) εδώ και κάμποσους μήνες και δεν μπορώ να τρέξω. Εξακολουθώ όμως να κάνω γυμναστική squats κτλπ με περιορισμένο εύρος κίνησης.

Τώρα απο ότι έχω καταλάβει απο το thread είμαι κλασσική περίπτωση 6-12μηνης αναβολής επειδή το πρόβλημα μου είναι παροδικό. Αυτό θα με καταστρέψει. Σκέφτομαι οπότε να μην το αναφέρω και να τρέχω με δάκρυα στα μάτια (βασική εκπαίδευση είναι θα περάσει) αλλά φοβάμαι οτι αυτό θα μου κάνει μόνιμη ζημιά. Υπάρχει κάτι άλλο που μπορώ να κάνω; Πρόκειται να δώσουν Ι4 σε γυμνασμένο άτομο επειδή λέει ότι του πονάει λίγο το γόνατο; Απο την άλλη δεν θέλω και να είμαι γιωτας. Μπορώ να μπω σαν Ι1 και απλά να ζητήσω να μην τρέχω (ή να κάνω άλλες ασκήσεις);

Ευχαριστώ για τις γνώσεις σας

Σωματική ικανότητα και προβλήματα υγείας

από fsafsa » Σάβ Σεπ 18, 2021 11:35 am

Ι2 βγαίνει.

Κορυφή