ΕΠΟΠ στις Ειδικές Δυνάμεις

Δημιουργία απάντησης


Αυτή η ερώτηση είναι ένα μέσο για την πρόληψη αυτοματοποιημένων υποβολών φόρμας από κακόβουλη χρήση.
Εικονίδια smilies
:D :) ;) :( :o :shock: :? 8-) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen: :geek: :ugeek:

Το BBCode είναι ΑΝΟΙΧΤΟ
Το [img] είναι ΑΝΟΙΧΤΟ
Το [url] είναι ΑΝΟΙΧΤΟ
Τα εικονίδια είναι ΑΝΟΙΧΤΑ

Περίληψη Θέματος
   

Αναπτυγμένη προβολή Περίληψη Θέματος: ΕΠΟΠ στις Ειδικές Δυνάμεις

Re: ΕΠΟΠ στις Ειδικές Δυνάμεις

από Makhskotsampashs » Δευ Οκτ 30, 2023 5:04 am

Ευνοεί η εντοπιότητα σε παραμεθόριο την κατάταξη σε μονάδα που βρίσκεται σε αυτήν και για το ποσό θα κάτσεις σε αυτή ως ΕΠΟΠ ειδικών δυνάμεων;
Πχ στο πεζικό αν μένεις σε παραμεθόριο είναι σχεδόν σίγουρο ότι εκεί θα μείνεις, στις ειδικές γνωρίζει κανείς πως πάει;

Re: Προκηρύξεις για ΕΠΟΠ εντός του 2023;

από Martsis26 » Τετ Μαρ 22, 2023 12:54 pm

Καλησπέρα μια ερώτηση θέλω να κάνω σκέφτομαι να κάνω τα χαρτιά μου σε ειδικότητα στο πεζικό λόγο μορίων, ωστόσο γίνετε μετέπειτα να συνεχίσω στις ειδικές δυνάμεις; Έρχεται κάποιο χαρτί στις μονάδες που ζητάνε άτομα για ειδικές; Πρέπει εμείς να κάνουμε κάποια αναφορά;(Εννοείται με προϋπόθεση να περαστούν συγκεκριμένα όρια που θέτουν για ειδικές)

ΕΠΟΠ στις Ειδικές Δυνάμεις

από Anarg » Κυρ Νοέμ 28, 2021 1:28 pm

Γεια σε όλους!Σκέφτομαι να μπω ΕΠΟΠ στην επόμενη προκήρυξη να περάσω ΣΠΕΕΠΟΠΕΔ και να καταταχτώ σε μονάδα ειδικών δυνάμεων.

Οι ερωτήσεις μου είναι τρεις:

1. Πως μπορώ να γίνω μόνιμος σε μονάδα αλεξιπτωτιστών; Γίνεται με κάποιον τροπο ή είναι τυχαίο;

2. Ποια είναι τα επιπλέον επιδόματα που παίρνουν τα στελέχη ειδικών δυνάμεων;

3. Στις υγειονομικές εξετάσεις, τις αιματολογικές τις κανείς από πριν σε κάποιο νοσοκομείο (ή ιδιωτική κλινική), ή σου παίρνουν αίμα εκεί μέσα;

ΕΠΟΠ στις Ειδικές Δυνάμεις

από E.D. » Κυρ Ιουν 06, 2021 4:38 pm

Καλησπέρα φίλε μου αυτό δεν το γνωρίζω να στο απαντήσω, αλλά θα ήθελα να μου πεις αν πέρασες τώρα ως ελεύθερος σκοπευτής με ποσά μορια ήσουν γιατί θέλω να μάθω ποια ήταν η βάση περίπου

Σε ευχαριστώ πολυ

ΕΠΟΠ στις Ειδικές Δυνάμεις

από Pk9 » Κυρ Ιουν 06, 2021 1:16 pm

Παιδιά μια ερώτηση θα ήθελα να κανω, αν περασεις ΕΠΟΠ ελευθέρων σκοπευτών και εν τέλη δεν περασεις την δοκιμασία για να παραμεινεις στις ειδικές δυνάμεις στην ρεντινα, σε διώχνουν από ΕΠΟΠ η πας πεζικο;

ΕΠΟΠ στις Ειδικές Δυνάμεις

από pezonauths » Σάβ Μάιος 29, 2021 6:16 pm

Φίλε μου κάνεις δεν θα σ απαντήσει γτ τα πάντα διαφέρουν από ειδικότητα δεν ειδικότητα και εξαρτάται από πολλούς παράγοντες μη τρελενεσαι και μη το σκέφτεσαι τόσο ζηστο και ότι γίνει όλοι έτσι πάμε

ΕΠΟΠ στις Ειδικές Δυνάμεις

από eaalexandros » Σάβ Μάιος 29, 2021 4:56 pm

Ξερω βγαινουν τα αποτελεσματα οπου να ναι αλλα η αγωνια υπαρχει...460 μορια για ομαδα ειδικων αποστολων τι πιθανοτητες δινετε;

ΕΠΟΠ στις Ειδικές Δυνάμεις

από Odym » Τρί Μάιος 11, 2021 1:33 pm

Άρα γίνεται και με τους δύο τρόπους. Να κάτι που δεν ήξερα. Αν και δεν μου κολλάει Από θέμα λογικής δεν φησες περιθώρια αμφισβήτησης ησουν σαφής!

ΕΠΟΠ στις Ειδικές Δυνάμεις

από Gio sax » Τρί Μάιος 11, 2021 12:59 pm

Μάλιστα! Κ ο κύριος που ρώτησα ήταν από πεζικό κ μετέπειτα κατατάχθηκε στις ειδικές δυνάμεις! Σας ευχαριστω πολύ για τον χρόνο σας!

ΕΠΟΠ στις Ειδικές Δυνάμεις

από D.Y.K » Τρί Μάιος 11, 2021 12:54 pm

Κατά την κατάταξή σας και κατόπιν αποφάσεως του ΓΕς, με βάση πάντα τις υπηρεσιακές ανάγκες σε έμψυχο δυναμικό, θα περάσει κλιμάκιο από όλα τα κέντρα προς αναζήτηση υποψηφίων για μεταπήδηση στις καταδρομές. Θα κάνετε γραπτή αναφορά προς την ΔΕΔ / ΓΕΣ (θα ενημερωθείτε σχετικώς) και θα περάσετε από κάποιες επιλογικές διαδικασίες.

Κατά τα άλλα, όσοι δεν επιθυμείτε να κάνετε αναφορά στο ΚΕΝ, κάθε χρόνο κοινοποιείται περί της αρχές του φθινοπώρου διαταγή πρόσκλησης σε όλες τις διευθύνσεις για τους ενδιαφερόμενους υποψηφίους. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι μόνο οι του πεζικού είναι "άνετοι" στο κομμάτι της αποδέσμευσης, λόγω κοινής αποστολής και πολλών υπηρετούντων, έναντι των υπολοίπων όπλων / σωμάτων, που δεν αποδεσμεύουν εύκολα κόσμο και σίγουρα θέλει και "σπρώξιμο" η δουλειά.

Τα υπόλοιπα θα τα δείτε μέσα. Δεν θα απαντήσω σε περαιτέρω ερωτήσεις διότι τη δεδομένη χρονική στιγμή δεν σας απασχολεί το ζήτημα. Όταν μπείτε με το καλό θα λυθούν όλες οι απορίες σας.

Φιλικά,

ΕΠΟΠ στις Ειδικές Δυνάμεις

από Odym » Τρί Μάιος 11, 2021 12:39 pm

Από ότι ξέρω και από ότι έχω διαβάσει εδώ δηλαδή μην φανταστείς, δεν γίνεται έτσι. Στις ειδικές δυνάμεις τα στελέχη πάνε αφού έχει σταλθεί χαρτί στη μονάδα που να ζητάει ενδιαφερόμενους. Που σημαίνει ότι θα πρέπει εσύ να έχεις μπει, να έχεις τελειώσει την εκπαίδευση και να έχεις πάρει τοθετηση σε μονάδα στην οποία φαντάζομαι θα είσαι κάποιο καιρό ενδεχόμενος πριν έρθει αυτό το χαρτί. Τότε εσύ δηλώνεις ενδιαφέρον Και απο ότι εχω καταλάβει, ξαναλέω, Τότε ξεκινάει μια σχετικά παρόμοια διαδικασία με την προκήρυξη (εκτός από το κομμάτι των μορίων) δηλαδή κάποια επιτροπή ενδεχομένως ψυχοτρχνικων αθλημάτων κτλπ. Είμαι σχετικά σίγουρος ότι δεν γίνεται έτσι όπως λες.

ΕΠΟΠ στις Ειδικές Δυνάμεις

από Gio sax » Τρί Μάιος 11, 2021 12:21 pm

Καλη σας ημέρα κ καλη επιτυχία εύχομαι σε όλα τα παιδιά! Ηθελα να κανω μια ερώτηση μιας κ δεν μπορω να βρω πουθενα μια σαφή απάντηση! Έχω κάνει τα χαρτιά μου κ εγώ για τον τρέχων διαγωνισμό με την ειδικότητα οδηγός εφοδιασμού μεταφορών ! Πως γίνετε να καταταγω όμως στην συνέχεια στις ειδικές δυνάμεις; Ήθελα εξαρχής για εκεί αλλά δεν είχα πολλά μόρια! Ενας γνωστός εποπ μου είπε πως είναι μια διαδικασία όπως με τους εφέδρους, δηλαδή αφού μπεις στο κέντρο θα έρθει κλιμάκιο από τις ειδικές δυνάμεις κ θα πάρει όποιον επιθυμεί, το γνωρίζεται ; Ισχύει κάτι τέτοιο; Σας ευχαριστω για τον χρόνο σας!

ΕΠΟΠ στις Ειδικές Δυνάμεις

από Odym » Κυρ Μάιος 09, 2021 1:54 am

Για να αγχώθηκε για τα μόρια σου τόσο πολύ. Ποσιμπολ

ΕΠΟΠ στις Ειδικές Δυνάμεις

από MAYROS.ODERPAS » Κυρ Μάιος 09, 2021 1:51 am

Λες!Εικόνα

ΕΠΟΠ στις Ειδικές Δυνάμεις

από Odym » Κυρ Μάιος 09, 2021 1:48 am

Θα του φας την θέση😅

Κορυφή