ΚΕΔΒ - Κέντρο Εκπαίδευσης Διαβιβάσεων

Δημιουργία απάντησης


Αυτή η ερώτηση είναι ένα μέσο για την πρόληψη αυτοματοποιημένων υποβολών φόρμας από κακόβουλη χρήση.
Εικονίδια smilies
:D :) ;) :( :o :shock: :? 8-) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen: :geek: :ugeek:

Το BBCode είναι ΑΝΟΙΧΤΟ
Το [img] είναι ΑΝΟΙΧΤΟ
Το [url] είναι ΑΝΟΙΧΤΟ
Τα εικονίδια είναι ΑΝΟΙΧΤΑ

Περίληψη Θέματος
   

Αναπτυγμένη προβολή Περίληψη Θέματος: ΚΕΔΒ - Κέντρο Εκπαίδευσης Διαβιβάσεων

ΚΕΔΒ - Κέντρο Εκπαίδευσης Διαβιβάσεων

από Δημητρης » Παρ Οκτ 20, 2017 1:16 pm

Παιδια τελικα τι παιζει χαιδαρι; Εγω ειμαι χειριστης μεσων ηλεκτρονικου πολεμου και μπαινω σε λιγες μερες αφου πηγα πρωτα κεντρο Αυλωνα.

ΚΕΔΒ - Κέντρο Εκπαίδευσης Διαβιβάσεων

από roko » Τρί Απρ 11, 2017 9:18 pm

Οποιος μπορει και ξερει παρακαλω ας ενημερωσει τι παιζει απο θεμα εξοδων, διανυκτερευσεων, χρονο παραμονης κοκ για το ΚΕΔΒ στο Χαιδαρι.

ΚΕΔΒ - Κέντρο Εκπαίδευσης Διαβιβάσεων

από ΑΝΩΝΥΜΟΣ » Κυρ Δεκ 18, 2016 1:51 pm

Είμαι στρατιώτης στο Χαϊδάρι με ειδικότητα ΧΕΙΡ. ΨΗΦ. ΤΕΡΜ. ΣΥΣΚ.- ΚΡΥΠΤΟΜ. Και πηγαίνω στο ΚΕΠΙΚ 479 ΤΔΒ. Αν γνωρίζει κάποιος ας ενημερώσει για την κατάσταση που επικρατεί Και Πως είναι τα Πράγματα Εκεί.

ΚΕΔΒ - Κέντρο Εκπαίδευσης Διαβιβάσεων

από Ευσταθιος7 » Πέμ Δεκ 08, 2016 3:15 pm

Καλησπέρα παιδιά! Κι Εγώ εχω ειδικότητα χειριστης σεζμ θα ερθω χαιδαρι για 2 βδομαδες και μετα λαρισα στο 485τδβ!

ΚΕΔΒ - Κέντρο Εκπαίδευσης Διαβιβάσεων

από kotsos4u » Τρί Δεκ 06, 2016 4:55 pm

Αν γνωρίζει κάποιος ας ενημερώσει για την κατάσταση που επικρατεί στο ΚΕΔΒ και το χρόνο που θα παραμείνουμε για ειδικότητα ΔΒ.

ΚΕΔΒ - Κέντρο Εκπαίδευσης Διαβιβάσεων

από neosX » Τρί Δεκ 06, 2016 11:46 am

Καλημερα θελω να μαθω δυο πραγματα:1) ποσες μερες διαρκει η εκπαιδευση στο Χαιδαρι προτου παμε σε μοναδα

2) οποιαδηποτε πληροφορια για την ειδικοτητα χειριστης σεζμ

ΚΕΔΒ - Κέντρο Εκπαίδευσης Διαβιβάσεων

από neosX » Τρί Οκτ 25, 2016 12:25 am

Καλησπέρα, θα ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζει κάποιος πληροφορίες (γιατί όσο έψαξα δεν βρήκα κάτι) για τον 21ο και τον 29ο λόχο διαβιβάσεων οι οποίοι εδρεύουν στην Κομοτηνή. Πώς είναι τα πράγματα για τους διαβιβαστές εκεί;

ΚΕΔΒ - Κέντρο Εκπαίδευσης Διαβιβάσεων

από Desmond » Κυρ Οκτ 23, 2016 10:54 pm

'Ημουν για εκπαίδευση στο Χαιδάρι για 10 μέρες (10-21 Οκτωβρίου 2016) με ειδικότητα ''Χειριστής Συστημάτων Επικοινωνιών Ζώνης Μάχης'' ή ''Ερμής''. Τα πράγματα ήταν πολύ καλά, ως άψογα. Τα στελέχη σε γενικές γραμμές άψογα, οι εγκαταστάσεις αρκετά καλές, και το πρόγραμμα του στρατοπέδου πολύ ενδιαφέρον. Το πρόγραμμα που είχαμε ήταν το εξής:6ώρα εγερτήριο,6.15 αναφορά και 15 λεπτά γυμναστική (2 κύκλους και κάτι διατάσεις και κάμψεις της πλάκας).6.30-7.00 πρωινό. Μετά 7.45 επιθεώρηση στους θαλάμους.7.30 αναφορά, και μετά χωριζόμασταν ανά ειδικότητες και κάναμε σε αίθουσες μάθημα πάνω στην ειδικότητα μας, το οποίο ήταν πολύ ενδιαφέρον καθώς κάναμε και αρκετή πράξη, ενώ είχαμε και συχνά διαλείμματα για να μην βαριόμαστε. Αυτό γινόταν μέχρι τις 1. Μετά φαγητό.1.30-3.30 ξεκούραση.3.30 αναφορά και συνήθως κάναμε καθαριότητες μέχρι τις 5.15. Μετά είχαμε σχεδόν πάντα έξοδο. Όσοι δεν είχαν διανυκτέρευση έπρεπε να γυρίσουν στο στρατόπεδο στις 10.30. Αρκετή ώρα δηλαδή. Το χαιδάρι είναι σε καλό σημείο, με μετρό είσαι στο μοναστηράκι σε 15 λεπτά. Σε γενικές γραμμές λοιπόν όποιος πάει στο Χαιδάρι θα κάνει ζωάρα.

ΚΕΔΒ - Κέντρο Εκπαίδευσης Διαβιβάσεων

από Pravinos » Σάβ Οκτ 01, 2016 10:04 am

Καλησπέρα, βλέπω ότι καιρό να αναρτηθεί κάτι στην σελίδα και αναφέρονται οι περισσότεροι στο ΚΕΔΒ της Καλαμάτας. Είμαι ΣΤΡ ΔΒ και θα πάω μετά το κέντρο στο Χαϊδάρι για εκπαίδευση ως "Χειριστής Ψηφιακών τερματικων μεσων-Κρυπτογράφος"΄. Έχει ιδέα κανείς πως είναι τα πράγματα στο Χαϊδάρι;

ΚΕΔΒ - Κέντρο Εκπαίδευσης Διαβιβάσεων

από Signaller » Τετ Ιούλ 15, 2015 2:53 pm

makis έγραψε:Εγω κοπηκα γιατι με επιασε να τω πω ευγενικα μια ταση προς αφωδευση και απαντουσα οτι ναναι στην τυχη για να τελειωσω και να παω τουαλετα Εικόνα.


Χαααχαχαχα Εικόνα

ΚΕΔΒ - Κέντρο Εκπαίδευσης Διαβιβάσεων

από makis » Τρί Ιουν 30, 2015 11:16 pm

Καλησπερα παιδια εγω ημουν στο ΚΕΔΒ Χαιδαρι 2000β ΕΣΣΟ 265 σειρα ετυχε να ειναι περιοδος λιγο μετα το σεισμο αλλα απο τους τυχερους που προλαβα τα λειωμενα κτηρια και οχι σκηνες, εχω καλες αναμνησεις... Σε καθε εξοδο πηγαινα ψηρη στην ταβερνα που δουλευε ο μπαμπας μου και ετρωγα τζαμπα χεχεχε. Και εγω και ολοι οσοι ειναι τελειοφητοι απο λυκειο και πανω εχουν ενδειξη ΥΕΑ αλλα αν θες πας και φυσικα δινεις εξετασεις, Εγω κοπηκα γιατι με επιασε να τω πω ευγενικα μια ταση προς αφωδευση και απαντουσα οτι ναναι στην τυχη για να τελειωσω και να παω τουαλετα Εικόνα.

ΚΕΔΒ - Κέντρο Εκπαίδευσης Διαβιβάσεων

από ΣΑΚΗΣ » Παρ Μάιος 20, 2011 1:51 pm

4Ο λοχος αρνταν λεμε, συμφωνω με πολυ καλο διοικητη και ολα τα στελεχη εκσαιρετικα συνεργασιμοι και ομιλητικοι! Ηταν καλα 16 μερες εκει, τωρα να δουμε που 8α παμε! Και μαλλον ημασταν η τελευταια εσσο συμφωνα με τα λεγόμενα των στελεχων!4ο λοχος 2η διμηρια 204 8αλαμος!

ΚΕΔΒ - Κέντρο Εκπαίδευσης Διαβιβάσεων

από guest » Παρ Μάιος 20, 2011 1:24 pm

Καλα παιδες ολα τα λεφτα το κεδβ.4ος λοχος τερμα χαλαρος. ολη μερα καθομασταν και λιωναμε. οι ανθυπολοχαγοι που ειχαμε και ***** τα παιδια. χθες ορκιστικαμε και πηραμε αδεια. οσοι πατε εκει θα περασετε πολυ καλα.

ΚΕΔΒ - Κέντρο Εκπαίδευσης Διαβιβάσεων

από ΠΟΥΛΑΩ_ΤΡΕΛΑ » Τετ Απρ 27, 2011 11:06 pm

Αντε και καλη τυχη μαγκες.

ΚΕΔΒ - Κέντρο Εκπαίδευσης Διαβιβάσεων

από Greek_Army » Σάβ Απρ 16, 2011 9:13 pm

χρηστος έγραψε:Καλησπερα παιδια! Γεια σου γιαννη κ εγω 2 μαιου διαβιβασεις καλαματα μπαινω! Γενικα εχω διαβασει καλα λογια μεχρι στιγμης εδω για το στρατοπεδο. Ελπιζω να ισχιουν. Ξερει κανεις να μου πει οι μαγειρες τι εκπαιδευση κανουν;


Όσοι επιλέγονται για μάγειρες πάνε για εκπαίδευση στο Γύθειο

Κορυφή