Το Λιμενικό στις Πανελλήνιες;

Δημιουργία απάντησης


Αυτή η ερώτηση είναι ένα μέσο για την πρόληψη αυτοματοποιημένων υποβολών φόρμας από κακόβουλη χρήση.
Εικονίδια smilies
:D :) ;) :( :o :shock: :? 8-) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen: :geek: :ugeek:

Το BBCode είναι ΑΝΟΙΧΤΟ
Το [img] είναι ΑΝΟΙΧΤΟ
Το [url] είναι ΑΝΟΙΧΤΟ
Τα εικονίδια είναι ΑΝΟΙΧΤΑ

Περίληψη Θέματος
   

Αναπτυγμένη προβολή Περίληψη Θέματος: Το Λιμενικό στις Πανελλήνιες;

Το Λιμενικό στις Πανελλήνιες;

από Υποψήφια πανελληνίων » Τετ Ιουν 03, 2020 10:54 am

Καλημέρα, όπως λέει και το όνομα μου, δίνω φέτος πανελλήνιες και το όριο ύψους για τις γυναίκες στην αστυνομία δεν άλλαξε... Ήθελα να γίνω αστυνομικός, το σκέφτηκα πολύ σοβαρά, αλλά τελικά θα κατευθυνθω μόνο στρατό (ΣΣΑΣ), που εξίσου μου αρέσει και όχι μόνο. Μην τα πολύλογό , υπάρχει πιθανότητα να αλλάξει; Να ληφθεί υπόψη η απόφαση του ΣτΕ; Έστω τα επόμενα 6 χρόνια. Και ελπίζω για καθολική μείωση του ύψους, γιατί διάβαζα πως αυτό θα αφορά όσες έχουν προσφύγει στη δικαιοσύνη ή έχουν αποδεδειγμένα αποκλειστεί από τέτοιες σχολες. Είμαι 168

Το Λιμενικό στις Πανελλήνιες;

από Υψος » Παρ Οκτ 25, 2019 12:09 pm

Παράνομη έκρινε με σημερινή του απόφαση το Γ' Τμήμα (σε 7μελή σύνθεση) του Συμβουλίου της Επικρατείας (ΣτΕ) τη διάταξη που θεσπίζει κοινό (για άνδρες και γυναίκες) ελάχιστο όριο αναστήματος 1,70μ. για την εισαγωγή υποψηφίων στις αστυνομικές σχολές, ως προς τις γυναίκες υποψήφιες. Όπως αναφέρει ο δικηγόρος Πέτρος Αγγελάκης που χειρίστηκε την υπόθεση, το ΣτΕ, κατά πλειοψηφία 5-2, έκρινε ότι η κρίσιμη διάταξη αντίκειται τόσο στο Σύνταγμα (αρχή της ισότητας των δύο φύλων) όσο και στην Ευρωπαϊκή Κοινοτική νομοθεσία (Οδηγία 76/207/ΕΟΚ). Το ζήτημα παραπέμφθηκε στην Ολομέλεια του ΣτΕ, λόγω σπουδαιότητας.

Οπότε λίγο ακόμα υπομονή να αποφανθεί οριστικά κ η ολομέλεια του στε..Fsafa, ακους; δεν σε ξεχνώ ψηλέ μου.

Το Λιμενικό στις Πανελλήνιες;

από Terminator » Τετ Αύγ 28, 2019 2:29 pm

Η απόφαση του ΣτΕ έχει παγώσει γιατί υπάρχει προδικαστικό ερώτημα σε ευρωπαϊκό δικαστήριο απο το ίδιο το ΣτΕ. Θα απαντήσει το ευρωπαϊκό δικαστήριο πρώτα και μετά θα γυρίσει η απόφαση πίσω στο ΣτΕ για τελεσίδικη απόφαση.

Το Λιμενικό στις Πανελλήνιες;

από Kerk » Τετ Αύγ 28, 2019 2:03 pm

Ακουει το στε ποτε η αποφαση για το υψος γυναικων - ντροπη δυο χρονια και καμμια αποφαση.

Το Λιμενικό στις Πανελλήνιες;

από TZITZIKAKOS » Κυρ Ιούλ 07, 2019 5:55 pm

Θα γίνετε όπως στο Ναυτικό με τους ΟΥΚ θα βγαίνει σήμα και όποιο επιθυμούν εφόσον πληρούν τα κριτήρια που περιγράφονται θα δηλώνουν επιθυμία προκειμένου να υποβληθούν στην διαδικασία επιλογής.

Το Λιμενικό στις Πανελλήνιες;

από Dimfr » Τρί Ιουν 25, 2019 11:38 pm

Παιδιά θέλω να ρωτήσω σχετικά με τις ειδικες δυνάμεις του λιμενικού (οεα-μυα). Πριν τις πανελλήνιες απαραίτητη προϋπόθεση ήταν η θητεία στις ΕΔ του στρατου ξηράς. Τώρα που η εισαγωγή γίνεται με πανελλαδικές Πώς θα γίνετε η επιλογή ατόμων για ειδικές δυνάμεις. Θα γίνεσαι πρώτα λιμενικός και μετά θα περνάς εκπαιδευση; Θα πάω Τρίτη λυκείου φέτος και θέλω να ξέρω. Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Το Λιμενικό στις Πανελλήνιες;

από Δημήτρης » Τρί Ιουν 25, 2019 10:49 pm

Παιδιά θέλω να ρωτήσω για τις ειδικές δυνάμεις του λιμενικού (οεα-μυα). Πριν τις πανελλήνιες απαραίτητη προϋπόθεση ήταν να έχεις υπηρετήσει θητεία στις ΕΔ του στρατου ξηράς. Τώρα που η εισαγωγή γίνει μέσο πανελληνίων Πώς θα επιλέγονται αυτά τα άτομα για ειδικές δυνάμεις

Το Λιμενικό στις Πανελλήνιες;

από T » Τετ Μάιος 08, 2019 1:26 pm

Παιδιά θα βγει και τώρα μέσα στο Μάϊο προκύριξη λιμενικο χωρίς πανελλήνιες τελευταία φορά το κάνουν αυτό βλέπετε κάθε μέρα στο ίντερνετ είναι μεγάλη ευκαιρία

Το Λιμενικό στις Πανελλήνιες;

από makp » Πέμ Απρ 25, 2019 6:39 pm

Copy Paste από «Προκήρυξη Διαγωνισμού για την εισαγωγή ιδιωτών στις Σχολές Δοκίμων Σημαιοφόρων Λ. Σ.- ΕΛ. ΑΚΤ. Και Δοκίμων Λιμενοφυλάκων, το ακαδημαϊκό έτος 2019-2020, με το σύστημα των Πανελλαδικών Εξετάσεων».

Κεφάλαιο Β' Άρθρο 1 Παράγραφος στ

Να έχουν υγεία και άρτια σωματική διάπλαση σύμφωνα με τις διατάξεις του Π. Δ.11/2014 (Α΄17), όπως ισχύει, για τους υποψηφίους της Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών Ναυτικού (ΣΜΥΝ). Ειδικά καθορίζεται ότι, όλοι οι υποψήφιοι (άνδρες και γυναίκες) πρέπει να έχουν ανάστημα τουλάχιστον 1,70 μ. χωρίς υποδήματα.

Το Λιμενικό στις Πανελλήνιες;

από fsafa » Τετ Απρ 24, 2019 8:42 pm

Επειδή τα γραφόμενα μένουν σε ένα φόρουμ τόσο καιρό έγραφα πως το όριο ύψους δεν θα πέσει. Μερικοί με έλεγαν άσχετο... Τελικά το ποιος είχε δίκιο φάνηκε.

Το Λιμενικό στις Πανελλήνιες;

από Kerk » Δευ Απρ 15, 2019 11:58 am

Έχουμε νέα από το ΣΤΕ για το ύψος γυναικών.

Το Λιμενικό στις Πανελλήνιες;

από kyros » Δευ Ιαν 14, 2019 2:09 pm

Υπομονή τέλος Ιανουαρίου βγαίνει η απόφαση του ΣΤΕ.

Το Λιμενικό στις Πανελλήνιες;

από Κώστας » Σάβ Ιαν 12, 2019 10:17 pm

Ενδιαφέρομαι εγω αν γίνεται π είμαι υποψήφιος για φέτος

Το Λιμενικό στις Πανελλήνιες;

από fsafa » Πέμ Ιαν 10, 2019 9:00 pm

Gio21 έγραψε:Ρε φίλε επειδή δεν φαίνεται να ξερεις και τι λες με τόση ακρίβεια τι πρόσφυγες έγιναν στο λιμενικό που στις προκηρύξεις του το ύψος για τις γυναίκες ήταν 1.65; Και έχεις διαβάσει εσυ και έχεις στην κατοχή σου την επίσημη απόφαση του ΣΤΕ η του ευρωπαϊκού δικαστηρίου ; Ειδικά του ΣΤΕ που δεν έχει βγει καν ;


Εγώ μια χαρά ξέρω, εσύ θυμήθηκες να ασχοληθείς με προκηρύξεις τα τελευταία 2 χρόνια. Συνέχισε δεν πειράζει εσύ θα απογοητευτείς.

Στο είπα και πριν αλλά δεν φαίνεται να θέλεις να καταλάβεις, το ΣΤΕ απλά θα επικυρώσει την γνωμοδότηση του Ευρωπαϊκού δικαστηρίου, περίμενε και θα δεις, δεν γράφω τίποτα άλλο.


Κορυφή