από dn24 » Τετ Φεβ 17, 2016 3:03 pm
Elladara13 έγραψε:Καλησπερα παιδια. Μηπως γνωριζετε πως μπορω ναβγαλω το διπλωμα του μηχανοδιγου; Β κ στην συνεχια του α. Διοτι εργαζομαι 2 χρονια ως τζοβενο και ναυτης σε φερρυ μποτ και θελω να το ψαξω λιγο να βγαλω το διπλωμα του μηχανοδηγου. Επισης εχω γραφτει σε ενα ναυτικο λυκειο. Αν καποιος μπορει να με βοηθησει α ηταν χρησιμο ευχαριστω πολυ.
Καταρχήν ως συντονιστής του φόρουμ του Εμπορικού Ναυτικού, ήθελα να σε ευχαριστήσω, που άνοιξες το νήμα αυτό, το είχα στο μυαλό μου να φτιάξω κάτι που να έχει και αυτό ως θέμα, αλλά κάπως διαφορετικά.
Καταρχήν το δίπλωμα του μηχανοδηγού Β, είναι ένα εφόδιο, και να το πάρεις, εδώ εγώ που είμαι μηχανικός, όσο έκανα τα εκπαιδευτικά μου δοκιμιλίκια, σκεφτόμουν να το πάρω κι εγώ, ότι χαρτιά έχεις είναι καλό.
Για να το πάρεις απαιτεί τουλάχιστον 9 μήνες θαλάσσια υπηρεσία ως κατώτερο πλήρωμα μηχανής (καθαριστής ή λαδάς), ή να εχεις κάνει δόκιμος μηχανής με αυτή την προϋπηρεσία, παίρνεις και το ΚΕΠ του Β Μηχανοδηγού, και το συμπληρώνεις, και πας σε κάποια ΑΕΝ και εξετάζεσαι σε αυτό, παίρνεις βεβαίωση απο την ΑΕΝ ότι εξετάστηκες επιτυχώς, πας 2ας Μεραρχίας, καταθέτεις τηη βεβαίωση, και περιμμένεις να εκδοθεί το δίπλωμα του Μηχανοδηγού Β. Ευχαριστώ.
[quote=Elladara13]Καλησπερα παιδια. Μηπως γνωριζετε πως μπορω ναβγαλω το διπλωμα του μηχανοδιγου; Β κ στην συνεχια του α. Διοτι εργαζομαι 2 χρονια ως τζοβενο και ναυτης σε φερρυ μποτ και θελω να το ψαξω λιγο να βγαλω το διπλωμα του μηχανοδηγου. Επισης εχω γραφτει σε ενα ναυτικο λυκειο. Αν καποιος μπορει να με βοηθησει α ηταν χρησιμο ευχαριστω πολυ.[/quote]Καταρχήν ως συντονιστής του φόρουμ του Εμπορικού Ναυτικού, ήθελα να σε ευχαριστήσω, που άνοιξες το νήμα αυτό, το είχα στο μυαλό μου να φτιάξω κάτι που να έχει και αυτό ως θέμα, αλλά κάπως διαφορετικά.Καταρχήν το δίπλωμα του μηχανοδηγού Β, είναι ένα εφόδιο, και να το πάρεις, εδώ εγώ που είμαι μηχανικός, όσο έκανα τα εκπαιδευτικά μου δοκιμιλίκια, σκεφτόμουν να το πάρω κι εγώ, ότι χαρτιά έχεις είναι καλό.Για να το πάρεις απαιτεί τουλάχιστον 9 μήνες θαλάσσια υπηρεσία ως κατώτερο πλήρωμα μηχανής (καθαριστής ή λαδάς), ή να εχεις κάνει δόκιμος μηχανής με αυτή την προϋπηρεσία, παίρνεις και το ΚΕΠ του Β Μηχανοδηγού, και το συμπληρώνεις, και πας σε κάποια ΑΕΝ και εξετάζεσαι σε αυτό, παίρνεις βεβαίωση απο την ΑΕΝ ότι εξετάστηκες επιτυχώς, πας 2ας Μεραρχίας, καταθέτεις τηη βεβαίωση, και περιμμένεις να εκδοθεί το δίπλωμα του Μηχανοδηγού Β. Ευχαριστώ.