από Terminator » Δευ Νοέμ 09, 2015 9:13 pm
wrc έγραψε:Παιδια εχω μια μεγαλη απορια σχετικα με την εισροη μονιμου προσωπικου στο πυροσβεστικο σωμα.1) Αν λοιπον μπουν το 16 οι επιτυχοντες των πανελλαδικων θα αποφοιτησουν το 19 γιατι η σχολη θα ειναι 5 εξαμηνα. Αν για λογους κρισης οπως εγινε με την αστυνομια και μπουν 1 ή 2 χρονια αργοτερα τα κενα ολοενα μεγαλωνουν. Πως θα καλυφθουν τα κενα και θα την παλεψει το σωμα χωρις εισαγωγη μονιμων μεχρι τοτε; Θα μου πειτε θα γινουν μονιμοι οι ππυ... Ναι αλλα ποσοι θα γινουν; Ποια ειναι τα κριτηρια μονο ηλικια και λυκειο; Δε θα περασουν αθληματα υγειονομικα, ψυχοτεχνικα δε θα εχει οριο υψους, δε θα δωσουν αθληματα, δε θα μπουν σχολη ωστε να ειναι ιδιοι ομογενοποιημενοι με τους μονιμους; Ξερετε αν θα βγει για εποχικους νεα προκυρηξη και αν θα ανανεωθει το πδ για την ανανεωση των υπαρχοντων εποχικων ή αν θα πανε στα σκουπιδια απο το στε;
2 χρόνια θα είναι η ανθυποπυραγών και 4 χρόνια η αξιωματικών του πυροσβεστικού σώματος
Το ΣτΕ έχει τους δικαστές τις να αποφασίσουν γι αυτό αλλά μάλλον θα πεταχτούν στα σκουπίδια και θα ξαναπάρουν το καλοκαίρι που είναι περίοδος που υπάρχει κίνδυνος εκδήλωσης πυρκαγιάς.
[quote=wrc]Παιδια εχω μια μεγαλη απορια σχετικα με την εισροη μονιμου προσωπικου στο πυροσβεστικο σωμα.1) [i]Αν λοιπον μπουν το 16 οι επιτυχοντες των πανελλαδικων θα αποφοιτησουν το 19 γιατι η σχολη θα ειναι 5 εξαμηνα[/i]. Αν για λογους κρισης οπως εγινε με την αστυνομια και μπουν 1 ή 2 χρονια αργοτερα τα κενα ολοενα μεγαλωνουν. Πως θα καλυφθουν τα κενα και θα την παλεψει το σωμα χωρις εισαγωγη μονιμων μεχρι τοτε; Θα μου πειτε θα γινουν μονιμοι οι ππυ... Ναι αλλα ποσοι θα γινουν; Ποια ειναι τα κριτηρια μονο ηλικια και λυκειο; Δε θα περασουν αθληματα υγειονομικα, ψυχοτεχνικα δε θα εχει οριο υψους, δε θα δωσουν αθληματα, δε θα μπουν σχολη ωστε να ειναι ιδιοι ομογενοποιημενοι με τους μονιμους; Ξερετε αν θα βγει για εποχικους νεα προκυρηξη και αν θα ανανεωθει το πδ για την ανανεωση των υπαρχοντων εποχικων ή [i]αν θα πανε στα σκουπιδια απο το στε[/i]; [/quote]2 χρόνια θα είναι η ανθυποπυραγών και 4 χρόνια η αξιωματικών του πυροσβεστικού σώματοςΤο ΣτΕ έχει τους δικαστές τις να αποφασίσουν γι αυτό αλλά μάλλον θα πεταχτούν στα σκουπίδια και θα ξαναπάρουν το καλοκαίρι που είναι περίοδος που υπάρχει κίνδυνος εκδήλωσης πυρκαγιάς.