Σωστά ελληνικά ή διαγραφή

Δημιουργία απάντησης


Αυτή η ερώτηση είναι ένα μέσο για την πρόληψη αυτοματοποιημένων υποβολών φόρμας από κακόβουλη χρήση.
Εικονίδια smilies
:D :) ;) :( :o :shock: :? 8-) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen: :geek: :ugeek:

Το BBCode είναι ΑΝΟΙΧΤΟ
Το [img] είναι ΑΝΟΙΧΤΟ
Το [url] είναι ΑΝΟΙΧΤΟ
Τα εικονίδια είναι ΑΝΟΙΧΤΑ

Περίληψη Θέματος
   

Αναπτυγμένη προβολή Περίληψη Θέματος: Σωστά ελληνικά ή διαγραφή

Σωστά ελληνικά ή διαγραφή

από Togo » Πέμ Φεβ 24, 2022 6:25 pm

Μπορείτε να μου στείλετε το πηγαίο κώδικα JavaScript για να διορθώσω το όποιο πρόβλημα υπάρχει με την διαγραφή μηνυμάτων

Σωστά ελληνικά ή διαγραφή

από ΚΒ » Πέμ Φεβ 24, 2022 6:12 pm

Είχα γράψει ελληνικά πρώτα και το post πραγματοποιήθηκε στην συνέχεια. Μπορούσα να μπω και να το δω, λογικά κάποιος το έσβησε ή το μετέφερε, δεν ξέρω, πάντως την επόμενη μέρα δεν το βρήκα.

Σωστά ελληνικά ή διαγραφή

από Nassos » Πέμ Φεβ 24, 2022 5:19 pm

Να σημειώσω ότι πρέπει πρώτα να γράψεις μια σειρά με Ελληνικούς χαρακτήρες και μετά να προσθέσεις λατινικούς. Έτσι δεν θα εμφανιστεί το μήνυμα για τα greeklish και μετά αυτόματη απόρριψη.

Σωστά ελληνικά ή διαγραφή

από ΚΒ » Πέμ Φεβ 24, 2022 5:13 pm

Δεν καταλαβαίνω γιατί διαγράφτηκε το post μου τότε.

Σωστά ελληνικά ή διαγραφή

από yandr » Πέμ Φεβ 24, 2022 4:35 pm

Έλεγχος γίνεται αυτόματα και πέρα από την προφανή στόχευση (να μιλάμε ελληνικά), διαγράφει και μηνύματα από αγγλικά spam bots που παλαιότερα είχαν κατακλύσει το forum.

Από εκεί και πέρα, όπως βλέπεις και σε αυτό το μήνυμα, σκόρπιες λέξεις με αγγλικούς χαρακτήρες επιτρέπονται. Μπορείς να βάλεις κανονικά URL αλλά και αγγλικούς όρους.

Σωστά ελληνικά ή διαγραφή

από Νέοοοοοςς » Τετ Φεβ 23, 2022 12:16 pm

Συμφωνώ ως ένα σημείο με το να γράφουμε ελληνικά, αλλά για παράδειγμα αν υπάρχει μια λέξη η οποία πρέπει να είναι στα greeklish (π. Χ γιατί είναι URL) ή μια λέξη που την γράφεις στα greeklish για να ξέρει ο άλλος ότι αναφέρεσαι στο URL αυτό (όπως θεωρώ πως έγινε στην δική μου περίπτωση) τότε η διαγραφή του post - ειδικά χωρίς προειδοποίηση και δικαίωμα αλλαγής του "λάθους" - είναι καθαρό,ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟ,καραγκιοζιλίκι. Εκτός αν υπάρχει πρόγραμμα που διαγράφει τα post αυτόματα, σε αυτή την περίπτωση καλό θα ήταν να το ρυθμίσετε να περνάει από έγκριση διαχειριστή πρώτα και μέχρι να γίνει αυτό, θα μπορούσε να καθιστά το post αόρατο, ας πούμε. Μην μιλήσω για τα αγγλικά που τόσο αυτστηρά δεν επιτρέπονται... Εντάξει, δεν είπα να γράψεις ολόκληρο κείμενο στα αγγλικά, αλλά 1-2 λέξεις δεν χάθηκε και ο κόσμος, ακόμα και να μην ξέρει αγγλικά ο άλλος μπορεί να κάνει μετάφραση στο google σε λιγότερο από 10 δευτερόλεπτα.

Σωστά ελληνικά ή διαγραφή

από yandr » Δευ Δεκ 21, 2020 5:27 pm

Εικόνα

Σωστά ελληνικά ή διαγραφή

από As Ks » Δευ Δεκ 21, 2020 4:26 pm

Παρίσι = Περάσει

Σωστά ελληνικά ή διαγραφή

από _KOURSAROS_ » Κυρ Ιαν 27, 2019 2:27 pm

Korina pindarakou έγραψε:Σωστά ελληνικά, είναι λίγο δύσκολο. Παντού μπορείς να βρείς λάθη. Ακόμα μπορεί να βρείς σωστά ελληνικά μέσα από υποτιθέμενη εσφαλμένη πρόταση. Για παράδειγμα ουδείς άσφαλτος. Ή σωστός. Πάντως είναι καλή ενέργεια από μέρους σας. Ή εκ μέρους σας; Θα μπορούσα να ρωτησω άπειρες φορές για άπειρα θέματα πάνω στο θέμα. Σωστά ελληνικά και λάθος μαζί.


Με τη λέξη σωστά ο ποιητής θέλει να πει πως απαγορεύονται τα γκρικλις, δεν δίνει κάποιο πιστοποιητικό γλωσσομάθειας η σελίδα ούτε πτυχίο φιλολογίας.

Σωστά ελληνικά ή διαγραφή

από Korina pindarakou » Πέμ Νοέμ 23, 2017 10:08 am

Σωστά ελληνικά, είναι λίγο δύσκολο. Παντού μπορείς να βρείς λάθη. Ακόμα μπορεί να βρείς σωστά ελληνικά μέσα από υποτιθέμενη εσφαλμένη πρόταση. Για παράδειγμα ουδείς άσφαλτος. Ή σωστός. Πάντως είναι καλή ενέργεια από μέρους σας. Ή εκ μέρους σας; Θα μπορούσα να ρωτησω άπειρες φορές για άπειρα θέματα πάνω στο θέμα. Σωστά ελληνικά και λάθος μαζί.

Σωστά ελληνικά ή διαγραφή

από Konstantinos_ » Δευ Μάιος 18, 2015 12:08 pm

Ναι, δεν ισχύει με την καμία αυτό, από τη στιγμή που έχεις σύνδεση.

Σωστά ελληνικά ή διαγραφή

από yandr » Πέμ Οκτ 09, 2014 12:47 pm

PontiakMK έγραψε:Καθιστά πολύ δύσκολο για εμάς Έλληνες του εξωτερικού χωρίς Greeklish. Κάποιος δεν μπορεί Έτσι αποκλείεται;


Δεν μου λέτε ρε παιδιά, μήπως έχετε κανένα υπολογιστή από την δεκαετία του '70;

Γιατί προσωπικά δεν γνωρίζω κανένα λειτουργικό σύστημα που να μην υποστηρίζει τα ελληνικά.

Δηλαδή εσύ που είσαι στη Γερμανία μπορείς να έχεις αγγλικό και γερμανικό πληκτρολόγιο αλλά όχι ελληνικό;

Σωστά ελληνικά ή διαγραφή

από PontiakMK » Κυρ Οκτ 05, 2014 3:09 pm

Καθιστά πολύ δύσκολο για εμάς Έλληνες του εξωτερικού χωρίς Greeklish. Κάποιος δεν μπορεί Έτσι αποκλείεται?

Σωστά ελληνικά ή διαγραφή

από yandr » Τρί Σεπ 16, 2014 10:59 am

Παιδια τα έχουμε ξαναπεί αυτά. Δεν είναι θέμα πατριωτισμού ή εθνικισμού.

Αν δεν αφιερώσετε χρόνο να γράψετε ένα μήνυμα στη γλώσσα που έχουμε επιλέξει για το φόρουμ, με ορθογραφία, συντακτικό και γράμματα αντί για αριθμούς, θεωρούμε ότι δεν σέβεστε τους χρήστες και δεν επιθυμούμε να το δημοσιεύσουμε.

Σωστά ελληνικά ή διαγραφή

από kos93 » Δευ Σεπ 15, 2014 8:17 pm

Καλησπερα θα ηθελα να μαθω κατι. για την απαλαγη για ψυχολογικους λογους. πρην 2 χρονια υπειρετουσα στην μυτιληνη και εκανα αποπειρα αυτοκτονιασ*ειχα βγαλει τοις αβοληδοτες σφαιρες και οπλισα μεσα κανονικη και πειγα να αυτοκτονισω*τελος παντων με πεισανε να το αφησω κατω και μου ειπαν πως αν δεν 8ελω να υπειρετισω να απαλαγω. ηρ8ε ο στρατηγος επιδη υπυρετουσα στην μερραρχει και μου ειπε πως 8α με απαλακσουν μετα απο μια αναβολη τον 2 χρωνον εαν δεν 8ελω ακομα να υπειρετισω. εγω 8ελω απαλαγη 8α μου την δοσοθνε η οχι; Απαντηστε σος. και ο ψυχολογος μ ειπε πως 8α με απαλακσουν εαν μετα την αναβολη δεν 8ελω να μπω και πως δεν υπαρχει περηπτωση να με βαλουν μεσα με το ζορι. και στο προσορινο απολιτιριο εγραφε αναβολη λογο υγειας για αποπειρα αυτοκαταστροφης και κατα8λιπτικομορφες στον χαρακτηρα μου. υπαρχει περιπτωση με τετοια προιστορια να με βαλουν μεσα χωρης να θελω?

Κορυφή