Ελλάδα και Ευρωπαϊκή Ένωση

Δημιουργία απάντησης


Αυτή η ερώτηση είναι ένα μέσο για την πρόληψη αυτοματοποιημένων υποβολών φόρμας από κακόβουλη χρήση.
Εικονίδια smilies
:D :) ;) :( :o :shock: :? 8-) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen: :geek: :ugeek:

Το BBCode είναι ΑΝΟΙΧΤΟ
Το [img] είναι ΑΝΟΙΧΤΟ
Το [url] είναι ΑΝΟΙΧΤΟ
Τα εικονίδια είναι ΑΝΟΙΧΤΑ

Περίληψη Θέματος
   

Αναπτυγμένη προβολή Περίληψη Θέματος: Ελλάδα και Ευρωπαϊκή Ένωση

Ελλάδα και Ευρωπαϊκή Ένωση

από Helistas » Κυρ Μαρ 08, 2009 10:49 am

Το θεμα ειναι οτι μονιμως εμεις κανουμε την κοτα και οι αλλοι μας καρπαζωνουν αβερτα... Συν το οτι εμεις δεν θα καναμε κατι τετοιο ποτε. Οχι επιδη ειμαστε καλα παιδια, αλλα επιδη εχουμε ΚΟΤΕΣ για "ηγητορες εθνομπαμπαδες". Τελευταια κατι εχεις παθει GenerX , συμφωνουμε συχνα...

Ελλάδα και Ευρωπαϊκή Ένωση

από GenerX » Παρ Μαρ 06, 2009 6:05 pm

Είναι εύκολο η οχι να πάει ο ίδιος (Έλληνας) επίτροπος με χάρτη που να δείχνει Σκόπια και Κωνσταντινούπολη με μπλε χρώματα; Και να πει, "συγνώμη λάθος".

Ελλάδα και Ευρωπαϊκή Ένωση

από GenerX » Παρ Μαρ 06, 2009 6:04 pm

Εγω πιστεύω ολα αυτά γίνονται επιτηδευμένα. Δε γίνεται να μη γνώριζαν ούτε η μια πλευρά, ούτε η άλλη. Σκηνικά έντασης στήνονται και οι λόγοι είναι πολλοί. Αλλα συμφέρουν κάποιους άλλους.

Διότι απο εντάσεις τι έχει να κερδίσει ο Τούρκος η ο Έλληνας; Απολύτως τίποτα.

Πολιτική κάνουν. Βρώμικη, αλλα πολιτική. Εξοπλισμοί, ζώνες επιρροής και τα γνωστά σε όλους μας παιχνίδια.

Το θέμα είναι να μη τσιτώνει ο κόσμος, γιατί όταν παρασύρεται κάποιος, οχι μόνο δε δίνει σημασία στα πραγματικά προβλήματα, αλλα οι εμμονές του τον αποπροσανατολίζουν στο μέγιστο.

Ελλάδα και Ευρωπαϊκή Ένωση

από Markos_Hdi » Παρ Μαρ 06, 2009 2:12 am

Μα πόσο στόκοι είναι... Την Λέσβο; Αν είναι δυνατόν δηλαδή...

Ελλάδα και Ευρωπαϊκή Ένωση

από yandr » Πέμ Μαρ 05, 2009 3:50 pm

Πρόβλημα ανέκυψε με χάρτη που παρουσίασε ο αντιπρόσωπος της Ε. Ε. Στους πρεσβευτές των χωρών-μελών της Ε. Ε. Στην Αγκυρα, αφού στον χάρτη εμφανίζονταν ελληνικά νησιά στο Αιγαίο να ανήκουν σε τουρκικά εδάφη. Το γεγονός προκάλεσε την άμεση αντίδραση του πρεσβευτή της Ελλάδας Φώτη Ξύδα, αναφέρει στην ιστοσελίδα της η τουρκική εφημερίδα «Χουριέτ».

Σύμφωνα με την εφημερίδα, το περιστατικό έγινε κατά την τελευταία τακτική συνάντηση των πρεσβευτών των χωρών-μελών της Ε. Ε. Στην Αγκυρα. Ο αντιπρόσωπος της Ε. Ε. Μαρκ Πιερίνι παρουσίασε στους πρεσβευτές φάκελο, ο οποίος περιελάμβανε τον χάρτη.

Η «Χουριέτ» αναφέρει ότι ο κ. Ξύδας αντέδρασε λέγοντας «μας δώσατε και έναν συνημμένο χάρτη. Σε αυτόν, όλα τα ελληνικά νησιά εμφανίζονται με το ίδιο χρώμα με την Τουρκία». Σύμφωνα με την εφημερίδα, ο Ελληνας πρεσβευτής, δείχνοντας στον χάρτη το νησί της Λέσβου, είπε «εγώ γεννήθηκα σε αυτό το νησί που εσείς παρουσιάζετε εντός τουρκικών εδαφών, αλλά δεν νομίζω ότι είμαι Τούρκος υπήκοος».

Ελευθεροτυπία

Ελλάδα και Ευρωπαϊκή Ένωση

από argeadas » Τρί Φεβ 24, 2009 12:26 am

GenerX έγραψε:Γιατί ρε παιδιά δε λαμβάνεται υπόψη κάτι άλλο ;DIV>Μόνο λεφτά έχουμε να κερδίσουμε ;

DIV>

DIV>Τεχνογνωσία; Νοοτροπίες; Παιδεία;

DIV>

DIV>Τι στο καλό, τα έχουμε ολα αυτά και τα λεφτά είναι που μας λείπουν;

DIV>

DIV>Συμφωνώ, αν και θα είμαι κάπως επιφυλακτικός για τον τρόπο σκέψεις των ευρωπαίων.

Ελλάδα και Ευρωπαϊκή Ένωση

από GenerX » Δευ Φεβ 23, 2009 8:15 pm

Γιατί ρε παιδιά δε λαμβάνεται υπόψη κάτι άλλο ; Μόνο λεφτά έχουμε να κερδίσουμε ;

Τεχνογνωσία; Νοοτροπίες; Παιδεία;

Τι στο καλό, τα έχουμε ολα αυτά και τα λεφτά είναι που μας λείπουν;

Ελλάδα και Ευρωπαϊκή Ένωση

από Nassos » Δευ Φεβ 23, 2009 8:12 pm

GenerX έγραψε:Για τον πολιτισμό - παιδεία, σαφώς και θα αναφέρεσαι στον πολιτισμό των κατοίκων που ζούσαν πριν τους νεοέλληνες εδω.

Ιότι ο Αυστραλός πριν ενα χρόνο, μας έδωσε Μια φάπα να, δείχνοντας μας οτι τελικά και ο πολιτισμός, εισαγόμενος πρέπει να είναι.


Φυσικά, αν και οι Γάλλοι έχουν λανθασμένη νοοτροπία τόσο για τον Αρχαίο όσο και για τον πολιτισμό επί Βυζαντίου.

Ελλάδα και Ευρωπαϊκή Ένωση

από GenerX » Δευ Φεβ 23, 2009 8:01 pm

Για τον πολιτισμό-παιδεία, σαφώς και θα αναφέρεσαι στον πολιτισμό των κατοίκων που ζούσαν πριν τους νεοέλληνες εδω.

Διότι ο Αυστραλός πριν ενα χρόνο, μας έδωσε Μια φάπα να, δείχνοντας μας οτι τελικά και ο πολιτισμός, εισαγόμενος πρέπει να είναι.

Ελλάδα και Ευρωπαϊκή Ένωση

από Nassos » Δευ Φεβ 23, 2009 7:58 pm

Ελλάδα: Κέρδισε πολλά τρισεκατομμύρια, βγήκε από τη φτώχεια και ελέησε να δει έργα που ούτε στα όνειρα της δεν θα πραγματοποιούνταν. Δυστυχώς όμως 2 Κοινοτικά πακέτα "φαγώθηκαν" στη κατανάλωση. Το Γ' Κοινοτικό διαχειρίστηκε κάπως καλύτερα, αφου πρώτα έπεφταν σαν βροχή τα πρόστιμα.

Ε. Ε: Κέρδισε γεωστρατηγικά (διακαής πόθος Γερμανίας-Γαλλίας) που επεκτάθηκε με την είσοδο της Κύπρου (βλ. "αεροπλανοφόρο" προς Λίβανο-Ισραήλ).

Αν και θέλανε και κάτι άλλο (πολιτισμό και παιδεία, κυρίως οι Γάλλοι) που ουδέποτε έλαβαν.

Ελλάδα και Ευρωπαϊκή Ένωση

από Jimmy » Δευ Φεβ 23, 2009 7:55 pm

Η Ελλαδα κερδιζει χρηματα απο την Ε. Ε. για εργα και λοιπα. Η Ε. Ε. το μονο που εχει να κερδισει απο την Ελλαδα ειναι ενα μελος παραπανω...

Ελλάδα και Ευρωπαϊκή Ένωση

από GenerX » Δευ Φεβ 23, 2009 7:46 pm

Τι πιστεύετε οτι έχει να κερδίσει η Ελλάδα απο την Ευρωπαική Ένωση και τι η Ευρωπαική Ένωση απο την Ελλάδα;

Κορυφή