Μουσική και Σατανισμός

Δημιουργία απάντησης


Αυτή η ερώτηση είναι ένα μέσο για την πρόληψη αυτοματοποιημένων υποβολών φόρμας από κακόβουλη χρήση.
Εικονίδια smilies
:D :) ;) :( :o :shock: :? 8-) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen: :geek: :ugeek:

Το BBCode είναι ΑΝΟΙΧΤΟ
Το [img] είναι ΑΝΟΙΧΤΟ
Το [url] είναι ΑΝΟΙΧΤΟ
Τα εικονίδια είναι ΑΝΟΙΧΤΑ

Περίληψη Θέματος
   

Αναπτυγμένη προβολή Περίληψη Θέματος: Μουσική και Σατανισμός

Μουσική και Σατανισμός

από Christofer » Κυρ Μαρ 03, 2019 11:08 pm

Εγω παντως σε τετοιες θεωρειες συνομοσιες καθολου δεν πιστευω

Μουσική και Σατανισμός

από blood » Τετ Φεβ 24, 2016 7:22 am

Πιστευω το μεταλ εχει σχεση με το σατανισμο

Μουσική και Σατανισμός

από Iron_Skinhead » Τρί Ιαν 20, 2015 12:20 am

Πάρτε και λίγο Ελληνική φάση! Με πατριωτικό στίχο!

Μουσική και Σατανισμός

από aris 1943 » Δευ Ιαν 19, 2015 12:18 pm

Χαχα

Μουσική και Σατανισμός

από aris 1943 » Δευ Ιαν 19, 2015 12:18 pm

Iron_Skinhead έγραψε:Όλοι όσοι πάνε σε αυτά τα είδη, πάνε γιατί γουστάρουν κάτι πιο σκληρό, είναι ακριβός όπως τα ναρκωτικά :P Ορισμένοι αργότερα ανακαλύπτουν ότι τους εκφράζουν και οι στίχοι, αλλα αυτοί είναι λίγοι~ Στο στρατό καιγόμουν με μπλακ στη σκοπιά συνέχεια χαχαχα~ Το παρακάτω κομμάτι το είχα για ξυπνητηρι! Όποτε ξύπναγα για υπηρεσία, ξύπναγε και ολόκληρος ο θάλαμος μαζί με εμένα !

παναγια μου ξεκουφαθηκα

Μουσική και Σατανισμός

από Iron_Skinhead » Δευ Ιαν 19, 2015 2:23 am

Όλοι όσοι πάνε σε αυτά τα είδη, πάνε γιατί γουστάρουν κάτι πιο σκληρό, είναι ακριβός όπως τα ναρκωτικά :P Ορισμένοι αργότερα ανακαλύπτουν ότι τους εκφράζουν και οι στίχοι, αλλα αυτοί είναι λίγοι~ Στο στρατό καιγόμουν με μπλακ στη σκοπιά συνέχεια χαχαχα~ Το παρακάτω κομμάτι το είχα για ξυπνητηρι! Όποτε ξύπναγα για υπηρεσία, ξύπναγε και ολόκληρος ο θάλαμος μαζί με εμένα !

Μουσική και Σατανισμός

από aris 1943 » Κυρ Ιαν 18, 2015 11:31 pm

Το μπλακ μεταλ οντως εχει σχεση με τον σατανισμο απορω πως σας αρεσουν τέτοιου είδους τραγουδια

Μουσική και Σατανισμός

από Iron_Skinhead » Κυρ Ιαν 18, 2015 10:54 pm

Λοιπόν παιδιά εγώ ακούω μέταλ και ροκ 10 χρόνια τώρα. Ακούω απο το πιο ''light'' ροκάκι μέχρι και το πιο ακραίο και σκληρό μέταλ τύπου Black Metal,Death Metal, και αυτά τα σκληρά είδη αποτελούν απο τις μεγαλύτερες μου αγάπες, και τραγουδάω κι εγώ σε μπάντα Black Metal :P. Υπάρχουν μπάντες που λένε οτι είναι σατανιστές για εμπορικούς λόγους, αλλά υπάρχουν και μπάντες, κυρίως στο Black και Death Metal (στο Black ΠΟΛΥ περισσότερο) που είναι σατανιστές ιδεολογικά. Ο περισσότερος κόσμος όμως βάζει στο ίδιο τσουβάλι τους σατανιστές με τους αντίχριστους. Τι θέλω να πω... Στο Black Metal οι μισές μπάντες είναι σατανιστές, έχουν δηλαδή ως θρησκεία τους τον σατανα (μερικές απο αυτές Gorgoroth,Carpathian Forest,Dissection,Satanic Warmaster κλπ), οι άλλες μισές είναι σε άλλες θρησκείες, παγανιστές/φυσιολάτρες περισσότερο, και αυτοί εχθρεύονται απλά τον χριστιανισμό για δικούς τους λόγους. Ο κύριος λόγος είναι ότι πχ στη Σκανδιναβία (και στην Ελλάδα) οι χριστιανοί επέβαλαν με τη βία τον χριστιανισμό, γ αυτό κ εκεί υπάρχει ο μεγαλύτερος αριθμός απο τέτοιες μπάντες. Εκει πέρα πάνω μάλιστα ιδρύθηκε και το Black Metal, πιο συγκεκριμένα στη Νορβηγία. Η Ελλάδα έχει επίσης ΤΕΡΑΣΤΙΟ ρεύμα Black Metal, για λόγους που προανέφερα... Και να προσθέσω κάτι ακόμα... Για να βάλω και λίγο ''λευκό'' χρώμα σε αυτό που λέω γιατι πολύ μαυρίλα πλάκωσε, υπάρχει και το Unblack Metal! Αυτό το είδος λέγετε και Christian Black Metal και όσο και αν τρελό ακούγετε είναι Black Metal μουσική με χριστιανικούς και αντι-σατανικούς στίχους. Βέβαια αυτές οι μπάντες πάνε πιο πολύ στα αζήτητα...

Μουσική και Σατανισμός

από SAVVAS 00 » Σάβ Ιούλ 19, 2014 12:09 pm

Εγω δεν νομιζω να υπαρχει σατανεισμος και μενα μου αρεση η ροκ και κηριως μετελ και πανκ αλλα και κλασσικη ροκ

Μουσική και Σατανισμός

από elias17 » Σάβ Φεβ 22, 2014 6:47 pm

Σχετικα με τα υποσυνειδητα ποσο μπορει να ευθυνεται ο στιχουργος η ο τραγουστης;

εγω παντως πιστευω οτι σε πολλα τραγουδια ειναι τυχαιο το γεγονος να υπαρχουν αυτα τα μηνυματα αλλα σε τραγουδια π. Χ. Πανουση εκει μπορω να πιστεψω οτι ισως γινεται και εσκεμμενα

Μουσική και Σατανισμός

από Signaller » Σάβ Φεβ 22, 2014 9:46 am

Κάτι το ενδιάμεσο θα έλεγα εγώ

Μουσική και Σατανισμός

από elias17 » Παρ Φεβ 21, 2014 11:46 pm

Ανοιξα αυτο το θεμα γιατι εχω τρελα με τη μουσικη (ροκ κυριως) και συχνα ακουγονται διαφορα περι ωδες προς τον σατανα πουλημενες ψυχες κ. Α.

Εσεις τι πιστευεται ισχυουν αυτα η ειναι ενα καλο κολπο για επιτυχια;


Κορυφή