ΔΥΚ vs SBS

Δημιουργία απάντησης


Αυτή η ερώτηση είναι ένα μέσο για την πρόληψη αυτοματοποιημένων υποβολών φόρμας από κακόβουλη χρήση.
Εικονίδια smilies
:D :) ;) :( :o :shock: :? 8-) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen: :geek: :ugeek:

Το BBCode είναι ΑΝΟΙΧΤΟ
Το [img] είναι ΑΝΟΙΧΤΟ
Το [url] είναι ΑΝΟΙΧΤΟ
Τα εικονίδια είναι ΑΝΟΙΧΤΑ

Περίληψη Θέματος
   

Αναπτυγμένη προβολή Περίληψη Θέματος: ΔΥΚ vs SBS

ΔΥΚ vs SBS

από Ελλην καταδρομεας » Παρ Ιαν 31, 2014 7:34 pm

Ποιοι ΛΟΚ; Μιλας για τους καιρους που η θητεια ηταν 18+ μηνες;

ΔΥΚ vs SBS

από spartiatis » Παρ Ιαν 31, 2014 7:04 pm

Που εχει πολεμησει η δυκ; Σε ποιο πολεμο; Στην ελλαδα η μονη μοναδα ειδικων δυναμεων με πολεμικη πειρα ειναι οι ΛΟΚ (εμφυλιος, κυπρος) , Η ΔΥΚ εχουνε μονο μια επιχειρηση στην σομαλια π πιασαν κατι πειρατες υπο την καλυψη μιας φρεγατας. Αν κανω καπου λαθος ενημερωσε με.

ΔΥΚ vs SBS

από kompra » Πέμ Ιαν 30, 2014 12:54 pm

spartiatis έγραψε:Δεν υπαρχουν μαχες σιγουρες. Και ενα πεζικο με καλες συνθηκες μαμαει και τα πιο μαχημια στον κοσμο. Η συγκριση δεν υπαρχει. Δεν υποβιβαζω την ΔΥΚ σε καμια περιπτωση αλλα δεν εχει πολεμικη πειρα. Ετσι το βλεπω εγω, αντιθετα η sbs εχει τεραστια με πολλες επιτυχημενες αποστολες. Δεν κανω συγκρισεις τετοιου τυπου. Ειναι σαν να συγκρινεις για οικονομια εμενα με εναν οικονομολογο που εχει χαρτια απο πισω του που ''μετρανε'' στο βιογραφικο. Εγω μπορει να ξερω καλυτερα οικονομικα αλλα δεν φαινεται. Αυτο το παραδειγμα παρτο για ειδικες μοναδες στρατου. Η SBS εχει να πει κατι (επιτυχημενες αποστολες) , η ΔΥΚ δεν εχει κατι Επιληψιμο. Τωρα σε μια μαχη εξαρταται οι συνθηκες για το ποιος θα εβγαινε ζωντανος.
Δεν εχει πολεμικη πειρα; Μας δουλευεις τωρα?

ΔΥΚ vs SBS

από spartiatis » Πέμ Ιαν 30, 2014 1:47 am

Δεν υπαρχουν μαχες σιγουρες. Και ενα πεζικο με καλες συνθηκες μαμαει και τα πιο μαχημια στον κοσμο. Η συγκριση δεν υπαρχει. Δεν υποβιβαζω την ΔΥΚ σε καμια περιπτωση αλλα δεν εχει πολεμικη πειρα. Ετσι το βλεπω εγω, αντιθετα η sbs εχει τεραστια με πολλες επιτυχημενες αποστολες. Δεν κανω συγκρισεις τετοιου τυπου. Ειναι σαν να συγκρινεις για οικονομια εμενα με εναν οικονομολογο που εχει χαρτια απο πισω του που ''μετρανε'' στο βιογραφικο. Εγω μπορει να ξερω καλυτερα οικονομικα αλλα δεν φαινεται. Αυτο το παραδειγμα παρτο για ειδικες μοναδες στρατου. Η SBS εχει να πει κατι (επιτυχημενες αποστολες) , η ΔΥΚ δεν εχει κατι Επιληψιμο. Τωρα σε μια μαχη εξαρταται οι συνθηκες για το ποιος θα εβγαινε ζωντανος.

ΔΥΚ vs SBS

από alexander93 » Κυρ Σεπ 16, 2012 4:02 am

Πως λετε να καταλιγε μια μαχη εναντιων των Ελληνων βατραχανθρωπων (ΟΥΚ) με των Αγγλικων (SBS);

Κορυφή