Εφάμιλλη ομάδα με την Delta Force

Δημιουργία απάντησης


Αυτή η ερώτηση είναι ένα μέσο για την πρόληψη αυτοματοποιημένων υποβολών φόρμας από κακόβουλη χρήση.
Εικονίδια smilies
:D :) ;) :( :o :shock: :? 8-) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen: :geek: :ugeek:

Το BBCode είναι ΑΝΟΙΧΤΟ
Το [img] είναι ΑΝΟΙΧΤΟ
Το [url] είναι ΑΝΟΙΧΤΟ
Τα εικονίδια είναι ΑΝΟΙΧΤΑ

Περίληψη Θέματος
   

Αναπτυγμένη προβολή Περίληψη Θέματος: Εφάμιλλη ομάδα με την Delta Force

Εφάμιλλη ομάδα με την Delta Force

από ΛΟΚ soldier » Τετ Φεβ 05, 2014 2:41 pm

Το ξαναλεω. Η ΕΚΑΜ δεν θα παει εκτος χωρας σε αποστολη να μαζεψει πληροφοριες. Η δραση της ειναι για εντος Ελλαδας.

Εφάμιλλη ομάδα με την Delta Force

από Kostas » Κυρ Φεβ 02, 2014 8:38 pm

Τα ΕΚΑΜ ειναι ειδικη ομαδα της αστυνομιας που ο σκοπος της δεν ειναι μονο η καταστολη και αντιμετωπιση της τρομοκρατιας. Για αυτο το σκοπο υπαρχει η αντιτρομοκρατικη. Στις επιχειρησεις για την συλληψη καποιου τρομοκρατη πχ τον πρωτο λογο τον εχει η αντιτρομοκρατικη. Αναλογα με την επικινδυνοτητα θα κριθει αν πρεπει να συμμετασχουν και τα ΕΚΑΜ ή οχι. Στην ολη επιχειρηση (παρακολουθηση, αναγνωριση στοχου, εκτελεση) συνηθως συμμετεχει και η ΕΥΠ (σε επιπεδο παροχης πληροφοριων και παρακολουθησης). Αυτο γινεται ειτε ο στοχος βρισκεται εντος, ειτε εκτος συνορων. Τα ΕΤΑ δεν συμμετεχουν ποτε σε επιχειρησεις που εχουν να κανουν με πολιτες. Απο ποτε ο στρατος κανει την δουλεια της αστυνομιας; Για αυτο τον λογο η ΕΚΑΜ διαθετει αλεξιπτωτιστες, αλπινιστες και τα παντα.

Εφάμιλλη ομάδα με την Delta Force

από ΛΟΚ soldier » Τρί Ιαν 28, 2014 1:47 pm

Το ξερω οτι η Delta ειναι αντρομοκρατικη δυναμη αλλα ανηκει στον στρατο. Το ΕΚΑΜ ειναι αστυνομια και δρα εντος Ελλαδας. Εαν χρειαστει πληροφοριες σχετικα με τρομοκρατια για εκτος συνορων σιγουρα πιστευω θα αναλαβει η ΕΥΠ και ΕΤΑ.

Εφάμιλλη ομάδα με την Delta Force

από Nassos » Τρί Ιαν 28, 2014 6:19 am

Η Delta Force είναι εφάμιλλη των GIGN (Γαλλία) και GSG9 (Γερμανία) με στοιχεία από SAS απ'όπου εμπνεύστηκαν.

Εφάμιλλη ομάδα με την Delta Force

από Razorakos15 » Δευ Ιαν 27, 2014 11:20 pm

Οι ΔΕΛΤΑ τον ΗΠΑ είναι αντιρομοκρατικη, ενώ οι ΕΤΑ είναι LRRP (Long-range reconnaissance patrol) δηλαδή αυτοι θα μαθουν τον πολεμο πριν γινει με λιγα λογια. Οι δελταδες τον ΗΠΑ είναι ποιο πολι κατι σαν τα ΕΚΑΜ μας.

Εφάμιλλη ομάδα με την Delta Force

από ΛΟΚ soldier » Δευ Ιαν 27, 2014 12:47 pm

Το Ε. Τ. Α ειναι σχεδον ιδιο σε αποστολη με:1.SAS - Αγγλια 2.Pathfinder Platoon - Αγγλια 3.Special Forces / Green Berrets - Delta Force (το εγραψα μαζι γιατι η Delta Force εκει ανηκει και αυτη στις US Special Forces) - ΗΠΑ 4.Marine Recon - ΗΠΑ

Εφάμιλλη ομάδα με την Delta Force

από Πολυβολιτής » Παρ Ιαν 04, 2013 1:37 pm

Δεν θα το έλεγα... Το ΕΤΑ έχει κύριο σκοπό την αναγνώριση μπλα μπλα μπλα, τα ξέρετε, ενώ η Delta σκοπό έχει μάχη σε κατοικημένες περιοχές. Κάτι παρόμοιο κάνουν και οι Green Berets (πράσινα μπερέ) συν το ότι έχουνε και την εξής ειδική αποστολή: Συμφιλίωση με τους γηγενείς πληθυσμούς, οργάνωση αντάρτικου και χρησιμοποίησή του για κάλυψη.

Εφάμιλλη ομάδα με την Delta Force

από Nassos » Τρί Σεπ 04, 2012 12:56 pm

Ναι, υπάρχει, και ονομάζεται Ειδικό Τμήμα Αλεξιπτωτιστών

Εφάμιλλη ομάδα με την Delta Force

από alexander93 » Τρί Σεπ 04, 2012 8:44 am

Γεια σας, θα ηθελα να σας ρωτησω απο καθαρα επαγγελματικη αποψη:P αν υπαρχει μια ομαδα των ΕΔ που να ειναι εφαμιλλη με την Delta Force, σε γνωστικο επιπεδο αμφιβαλλω αν υπαρχει ομαδα με την ιδια εμπειρια και γνωση, αφου ο Ελληνικος στρατος δεν εχει το ιδιο επιπεδο εξοπλισμου με τον Αμερικανικο στρατο, αλλα απο θεμα αποστολης?

Κορυφή