από Agent85 » Πέμ Ιαν 06, 2011 5:09 pm
Εκτελώ την θητεία μου στο 724 ΤΜΧ τώρα.
Ο διοικητής είναι πολύ καλός και δόξα το θεό πριν έρθει η 313 που είχαμε και κάποιο είδος εμπλοκής (2-1,3-1) δεν είχαμε κανένα πρόβλημα παρόλο που περάσαμε από επιθεώρηση επισκέψεις ανωτέρων και τρέχαμε. Ακόμα και στα σχοινάκια δεν είχαμε πρόβλημα. Τώρα που ανέβηκε η καινούρια σειρά τα πράγματα όσον αφορά τις υπηρεσίες καλυτέρεψαν αρκετά (1-2,1-1) φαντάζομαι πως στην χειρότερη των περιπτώσεων το 1-1 θα είναι στάνταρ.
Το θέμα είναι ότι το στρατόπεδο έχει ένα αρκετά υψηλό μορφωτικό επίπεδο και επίπεδο προσωπικότητας όσον αφορά τους στρατιώτες και τους αξιωματικούς. Τουλάχιστον εγώ έχω κάνει φιλίες απίστευτες που δύσκολα πιστεύω Θα χαθούν και με τους ανωτέρους μου συνεννοούμαι χωρίς κανένα πρόβλημα.
Οι ΕΜΘ και οι ΕΠ. ΟΠ επίσης είναι άτομα που δεν έχουνε μπει τυχαία μέσα, οι περισσότεροι ντόπιοι άλλα και πολύ καλά παιδιά δεν δημιούργησαν ποτέ προβλήματα.
Οι κλασικές γκρίνιες βέβαια για ορισμένους σε συγκεκριμένα θέματα υπάρχουν όπως σε όλα τα στρατόπεδα όπως και οι κλασσικές στρατιωτικές περιέργειες των ανωτέρων του στυλ να είσαι προβλεπόμενος κτλ άλλα και αυτοί την δουλειά τους κάνουν.
Γενικότερα εγώ είμαι αρκετά ικανοποιημένος από το στρατόπεδο και λαμβάνοντας υπ΄οψιν αυτά που μου λένε από άλλα στρατόπεδα πιστεύω είμαι πολύ τυχερός. Ακόμα και καλύτερα να τους πηγαίνει η υπηρεσία το κλίμα του 724 δεν το έχουνε.
Όλα αυτά ισχύανε μέχρι στιγμής και μιλώ για τα άτομα της 311 και 312. Την 313 ακόμα δεν γνώρισα καλά. Μέχρι στιγμής τα προβλήματα που δημιούργησαν είναι λογικά αν αναλογιστεί κανείς πως δεν έχουν εκπαιδευτεί αλλά ούτε παιδευτεί. Όσο περνάει ο καιρός τους γνωρίζω καλυτέρα και γινόμαστε από την αρχή μια παρέα.
Κανείς δεν είναι τυχαία στο 724 ΤΜΧ και όποιοςτο δηλώνει είναι μεγάλος ψεύτης.
Εκτελώ την θητεία μου στο 724 ΤΜΧ τώρα.Ο διοικητής είναι πολύ καλός και δόξα το θεό πριν έρθει η 313 που είχαμε και κάποιο είδος εμπλοκής (2-1,3-1) δεν είχαμε κανένα πρόβλημα παρόλο που περάσαμε από επιθεώρηση επισκέψεις ανωτέρων και τρέχαμε. Ακόμα και στα σχοινάκια δεν είχαμε πρόβλημα. Τώρα που ανέβηκε η καινούρια σειρά τα πράγματα όσον αφορά τις υπηρεσίες καλυτέρεψαν αρκετά (1-2,1-1) φαντάζομαι πως στην χειρότερη των περιπτώσεων το 1-1 θα είναι στάνταρ.Το θέμα είναι ότι το στρατόπεδο έχει ένα αρκετά υψηλό μορφωτικό επίπεδο και επίπεδο προσωπικότητας όσον αφορά τους στρατιώτες και τους αξιωματικούς. Τουλάχιστον εγώ έχω κάνει φιλίες απίστευτες που δύσκολα πιστεύω Θα χαθούν και με τους ανωτέρους μου συνεννοούμαι χωρίς κανένα πρόβλημα.Οι ΕΜΘ και οι ΕΠ. ΟΠ επίσης είναι άτομα που δεν έχουνε μπει τυχαία μέσα, οι περισσότεροι ντόπιοι άλλα και πολύ καλά παιδιά δεν δημιούργησαν ποτέ προβλήματα.Οι κλασικές γκρίνιες βέβαια για ορισμένους σε συγκεκριμένα θέματα υπάρχουν όπως σε όλα τα στρατόπεδα όπως και οι κλασσικές στρατιωτικές περιέργειες των ανωτέρων του στυλ να είσαι προβλεπόμενος κτλ άλλα και αυτοί την δουλειά τους κάνουν.Γενικότερα εγώ είμαι αρκετά ικανοποιημένος από το στρατόπεδο και λαμβάνοντας υπ΄οψιν αυτά που μου λένε από άλλα στρατόπεδα πιστεύω είμαι πολύ τυχερός. Ακόμα και καλύτερα να τους πηγαίνει η υπηρεσία το κλίμα του 724 δεν το έχουνε.Όλα αυτά ισχύανε μέχρι στιγμής και μιλώ για τα άτομα της 311 και 312. Την 313 ακόμα δεν γνώρισα καλά. Μέχρι στιγμής τα προβλήματα που δημιούργησαν είναι λογικά αν αναλογιστεί κανείς πως δεν έχουν εκπαιδευτεί αλλά ούτε παιδευτεί. Όσο περνάει ο καιρός τους γνωρίζω καλυτέρα και γινόμαστε από την αρχή μια παρέα.Κανείς δεν είναι τυχαία στο 724 ΤΜΧ και όποιοςτο δηλώνει είναι μεγάλος ψεύτης.