Αποζημίωση μη μονιμοποίησης ΕΠΟΠ

Δημιουργία απάντησης


Αυτή η ερώτηση είναι ένα μέσο για την πρόληψη αυτοματοποιημένων υποβολών φόρμας από κακόβουλη χρήση.
Εικονίδια smilies
:D :) ;) :( :o :shock: :? 8-) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen: :geek: :ugeek:

Το BBCode είναι ΑΝΟΙΧΤΟ
Το [img] είναι ΑΝΟΙΧΤΟ
Το [url] είναι ΑΝΟΙΧΤΟ
Τα εικονίδια είναι ΑΝΟΙΧΤΑ

Περίληψη Θέματος
   

Αναπτυγμένη προβολή Περίληψη Θέματος: Αποζημίωση μη μονιμοποίησης ΕΠΟΠ

Αποζημίωση μη μονιμοποίησης ΕΠΟΠ

από er » Πέμ Οκτ 11, 2018 5:50 pm

Αν μιλας για μενα δεν με διωξαν. Θα με διωξουν για προβλημα υγειας. Εσυ παραιτήθηκες λες...

Αποζημίωση μη μονιμοποίησης ΕΠΟΠ

από . » Τετ Οκτ 10, 2018 7:43 pm

er έγραψε:Τωρα που το διαβασα και λιγο καλυτερα και συγνωμη επρεπε να το κανω πριν απο την στιγμη που παραιτηθηκες δεν υπαρχει επιστροφη.


Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά. Και εγώ που επικοινώνησα με δύο δικηγόρους που ασχολούνται με στρατιωτικά ζητήματα, την ίδια απάντηση έλαβα.

Εσένα φίλε γιατί σε έδιωξαν αν επιτρέπεται;

Αποζημίωση μη μονιμοποίησης ΕΠΟΠ

από User » Τρί Οκτ 09, 2018 5:09 pm

Αν παραιτήθηκες δεν μπορεις

Αποζημίωση μη μονιμοποίησης ΕΠΟΠ

από er » Τρί Οκτ 09, 2018 4:29 pm

Τωρα που το διαβασα και λιγο καλυτερα και συγνωμη επρεπε να το κανω πριν απο την στιγμη που παραιτηθηκες δεν υπαρχει επιστροφη.

Αποζημίωση μη μονιμοποίησης ΕΠΟΠ

από er » Τρί Οκτ 09, 2018 4:14 pm

Απο οσο γνωριζω μονο αν κινηθεις δικαστικα μπορεις να επιστρεψεις αλλα εξαρταται και γιατι εφυγες...

Αποζημίωση μη μονιμοποίησης ΕΠΟΠ

από . » Τρί Οκτ 09, 2018 1:31 pm

er έγραψε:Καλησπερα. Με 15 χρονια υπηρεσιας οταν σε αποστατευουν τι παιρνεις;(να μη πω τι παιρνεις)


Φίλε καλημέρα, λίγο άσχετο με την ερώτησή σου, αλλά εγώ ήμουν ΕΠΟΠ και παραιτήθηκα. Ξέρεις αν μπορώ με κάποιο τρόπο να γυρίσω πίσω;

Αποζημίωση μη μονιμοποίησης ΕΠΟΠ

από er » Τρί Οκτ 09, 2018 1:32 am

Καλησπερα. Με 15 χρονια υπηρεσιας οταν σε αποστατευουν τι παιρνεις;(να μη πω τι παιρνεις)

Αποζημίωση μη μονιμοποίησης ΕΠΟΠ

από A.P. » Τρί Νοέμ 29, 2016 10:57 pm

Καλησπερα σε ολους στο φορουμ, θα ηθελα να ρωτησω αν ειναι δυνατον να ανακληθει αναφορα μη μονιμοποιησης εποπ ενω εχουν παρελθει οι γραπτες εξετασεις;

Αποζημίωση μη μονιμοποίησης ΕΠΟΠ

από ΒΕΤΕΡΑΝΟΣ » Δευ Οκτ 17, 2016 7:26 pm

Καλησπερα σε ολους στο φορουμ, θα ηθελα και εγω με την σειρα μου να κανω καποιες ερωτησεις και οποιος μπορει να βοηθησει θα το εκτιμουσα ιδιαιτερα. Μιας και μερικα πραγματα ειναι αγνωστα προς τους εποπ η μετα απο πολυ ψαξιμο βγαζεις καποια σχετικη ακρη. Ειμαι στο στρατο ξηρας σαν εποπ και εκανα αναφορα μη μονιμοποιησης για δικους μου λογους δεν θελω να μονιμοποιηθω, θα ηθελα να ρωτησω τι δικαιουμαι απο την υπηρεσια οσον αφορα το ποσο αποζημιωσης, και τι πρεπει να κανω ωστε να μην χασω τα ενσημα μου αυτα τα 7 χρονια. Αν παρω λιγοτερα χρηματα γινεται να μην χασω τα ενσημα μου; Και αν ναι πως; Επισης μπορω να ζητησω με την απολυση μου μια βεβαιωση προυπηρεσιας που να φαινεται οτι υπηρετησα στις ενοπλες δυναμειςωστε να την χρησιμοποιησω στον ιδιωτικο τομεα; Ευχαριστω για τον χρονο σας, αν καποιος γνωριζει κατι ας μου απαντησει θα το εκτιμουσα γιατι ειμαι αρκετα μπερδεμενος ειναι η αληθεια.

Αποζημίωση μη μονιμοποίησης ΕΠΟΠ

από kgkg26 » Πέμ Ιούλ 28, 2016 1:03 pm

Το γνωριζω οτι αλλαζεις ειδικοτητα δεν ισχιει αυτο που λες ομως σε καποιον που εχει μονο απολυτηριο γυμνασιου, αν σε περιπτωση σε αποστρατευσουν λιγο πριν την 7ετια τι δικαιουσε να παρεις?

Αποζημίωση μη μονιμοποίησης ΕΠΟΠ

από slalom » Τετ Ιούλ 27, 2016 7:34 pm

Με ι2 αλλάζει ειδικότητα, με Ι3 σε αποστρατεύουν, τα υπόλοιπα που ρωτάς υπάρχουν σε προηγούμενα μηνύματα, κάνε τον κόπο και διάβασε τα.

Αποζημίωση μη μονιμοποίησης ΕΠΟΠ

από kgkg26 » Τετ Ιούλ 27, 2016 2:43 pm

Καλησπερα, ειμαι 8η σειρα και με βγαλανε ι2 στο ακοογραμμα στης εξετασεις για την μονιμοποιηση, δεν εχω υποβαλει ακομα την αναφορα αν θελω να μονιμοποιηθω η οχι, γνωριζει κανεις αν αποστρατευεσαι για αυτο το λογο η οχι; και αν ναι τι αποζιμιωση δικαιουσαι αν σε περιπτωση αποστρατευτεις πριν κλισεις την 7ετια?

Αποζημίωση μη μονιμοποίησης ΕΠΟΠ

από στεφεν » Δευ Ιούλ 11, 2016 12:09 pm

Μετα απο 10 χρονια υπηρεσιας στο στρατο περνω λευτα απο την αποστρατευση; Παρετηση ευχαριστω.

Αποζημίωση μη μονιμοποίησης ΕΠΟΠ

από ex politis » Πέμ Μάιος 12, 2016 2:59 pm

Αν γίνει δικαστήριο, δεν θα ζητάμε εξτρά αποζημίωση από το κράτος, απλά θα προσβάλλουμε την διάταξη γιατί και στον ιδιωτικό τομέα παίρνουν υποχρεωτικά αποζημίωση απόλυσης βάση συλλογικών συμβάσεων, αλλά δεν χάνουν τα ένσημα ή τον συντάξιμο χρόνο. Είναι παράνομη και παράλογη η συγκεκριμένη διάταξη. Επειδή λοιπόν δεν έχεις να λάβεις κάτι από την δικαίωσή σου, παρά μόνο να κρατήσεις τα χρήματα που ήδη έχεις λάβει και παράλληλα τον συντάξιμο χρόνο, ο εκάστοτε δικηγόρος θα αναζητήσει από εσένα και μόνο την αμοιβή του και όχι από ενδεχόμενα αναδρομικά που θα επιδικαστούν, αφού δεν θα υπάρξουν τέτοια. Όσο για τον χρονικό ορίζοντα, πράγματι για κάθε δίκη υπάρχει συγκεκριμένο όριο που μπορείς να ασκήσεις το δικαίωμα σου, ειδάλλως θεωρείται σιωπηρή παραδοχή γεγονότος και οποιαδήποτε ετεροχρονισμένη προσφυγή, δεν γίνεται δεκτή. Δυστυχώς.

Αποζημίωση μη μονιμοποίησης ΕΠΟΠ

από st1985 » Πέμ Μάιος 12, 2016 12:53 pm

Και εγω δν εχω πολλους γνωστους για τ θεμα. Με μια σειρα που φτγαμε κραταω επαφες. Το ειχα παρατησει γιατι καταλαβα οτι δν βγαζεις ακρη. Οπως σε τιποτα δυστυχως στην χωρα μας

Κορυφή