από Greek_Army » Δευ Ιούλ 07, 2014 5:54 pm
takis έγραψε:Εγω αν εχω 7 μερες αδεια κανονικη και δεν προλαβω να τις παρω, θα παρω 350 ευρο δηλαδη; Και αν ναι πως θα διεκδικήσω τα λεφτα αυτα; Υπαρχει καπου γραμμενο αυτο;
Γενικό Επιτελειό Στρατού ΔΝΣΗ Οικονομικού4/α Περί Αποδοχών-Κρατήσεων-Παροχών Στρατιωτικού Προσωπικού
Με το Ν.1207/81 (Σ∆ Ν∆ Α 22/81 ΓΕΕΘΑ) καθορίζεται το υποχρεωτικό της χορήγησης της κανονικής άδειας και σε περίπτωση σοβαρού υπηρεσιακού λόγου, η καταβολή αποζημίωσης για τη μη ληφθείσα κανονική άδεια. Β. Οι περιπτώσεις δικαιολόγησης της αποζημίωσης, διαδικασίες, δικαιολογητικά, ποσό (1/30 βασικού μισθού + χρονοεπιδόματος προσαυξημένου κατά 25%) , κρατήσεις (Φόρος Εισοδήματος, Νοσοκομειακή περίθαλψη και ΤΑΣ) και λοιπά θέματα προβλέπονται από την Π∆4-9/1983 ΓΕΣ/1οΕΓ.
[quote=takis]Εγω αν εχω 7 μερες αδεια κανονικη και δεν προλαβω να τις παρω, θα παρω 350 ευρο δηλαδη; Και αν ναι πως θα διεκδικήσω τα λεφτα αυτα; Υπαρχει καπου γραμμενο αυτο;[/quote]Γενικό Επιτελειό Στρατού ΔΝΣΗ Οικονομικού4/α Περί Αποδοχών-Κρατήσεων-Παροχών Στρατιωτικού ΠροσωπικούΜε το Ν.1207/81 (Σ∆ Ν∆ Α 22/81 ΓΕΕΘΑ) καθορίζεται το υποχρεωτικό της χορήγησης της κανονικής άδειας και σε περίπτωση σοβαρού υπηρεσιακού λόγου, η καταβολή αποζημίωσης για τη μη ληφθείσα κανονική άδεια. Β. Οι περιπτώσεις δικαιολόγησης της αποζημίωσης, διαδικασίες, δικαιολογητικά, ποσό (1/30 βασικού μισθού + χρονοεπιδόματος προσαυξημένου κατά 25%) , κρατήσεις (Φόρος Εισοδήματος, Νοσοκομειακή περίθαλψη και ΤΑΣ) και λοιπά θέματα προβλέπονται από την Π∆4-9/1983 ΓΕΣ/1οΕΓ.