Αξιωματικός Ειδικών Καθηκόντων

Δημιουργία απάντησης


Αυτή η ερώτηση είναι ένα μέσο για την πρόληψη αυτοματοποιημένων υποβολών φόρμας από κακόβουλη χρήση.
Εικονίδια smilies
:D :) ;) :( :o :shock: :? 8-) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen: :geek: :ugeek:

Το BBCode είναι ΑΝΟΙΧΤΟ
Το [img] είναι ΑΝΟΙΧΤΟ
Το [url] είναι ΑΝΟΙΧΤΟ
Τα εικονίδια είναι ΑΝΟΙΧΤΑ

Περίληψη Θέματος
   

Αναπτυγμένη προβολή Περίληψη Θέματος: Αξιωματικός Ειδικών Καθηκόντων

Αξιωματικός Ειδικών Καθηκόντων

από Devastrator » Τρί Αύγ 23, 2016 11:13 pm

Δεν ειναι σιγουρο οτι θα φτασεις σε τετοια ιεραρχία. Οι περισσότεροι φτάνουν μεχρι αστυνομικος διευθυντής και αποστρατευονται. Για να γινεις ταξιαρχος και ανω πρεπει να εχεις καλο μεσο οπως ειναι τα πραγματα στην Ελλάδα.

Αξιωματικός Ειδικών Καθηκόντων

από johnny13 » Τρί Αύγ 23, 2016 6:56 pm

Ποσα περιπου χρονια περνας μεχρι να φτασεις Ταξιαρχος?

Αξιωματικός Ειδικών Καθηκόντων

από christos1996 » Τετ Σεπ 24, 2014 1:28 am

Γεια σας. Ειμαι καινουριος στο φορουμ και θα ηθελα να ρωτησω Κατι σχετικα. Είμαι φοιτητης Μηχανικων Πληροφορικης. Ενδιαφερομαι στο μελλον μετα το περας των σπουδων για το επαγγελμα του αξιωματικου ειδικών καθηκόντων στην αστυνομία. Η εισαγωγη μπορεί Να γινει μεσω προκηρυξης; Επισης οι αξιωματικοι αυτοι φερουν καποιο βαθμό; Εχουν σημα; Και τελος παντων μπορει να εχει εξελιξη βαθμολογικα ενας εισακτεος; Οι μισθοι που περιπου κυμαινονται;

Αξιωματικός Ειδικών Καθηκόντων

από hmmyths » Παρ Δεκ 28, 2012 2:12 am

Καλησπέρα σας. Θα ήθελα αν γνωρίζει κάποιος να μου πει με τι ακριβώς ασχολούνται οι αξιωματικοί ειδικών καθηκόντων, για τους οποίους βγαίνει προκήρυξη ανά διάστημα, σχετικά με τους ηλεκτρολόγους μηχανικούς και τους μηχανικούς υπολογιστών-πληροφορικάριους. Δηλαδή ποια είναι η θέση τους στην αστυνομία και ποιο το ακριβές αντικείμενο; Παρακαλώ όποιος ξέρει ας βοηθήσει, ευχαριστώ!

Αξιωματικός Ειδικών Καθηκόντων

από alexissak » Πέμ Ιαν 19, 2012 6:19 pm

Πράγματι υπάρχουν πάρα πολλες ειδικότητες αξ/κων ε. Κ. Οπως χημικοι, ψυχολογοι, μηχανολογοι, βιολογοι, πληροφορικαριοι κ. Α. Παρέθεσα ορισμενες απο αυτες Κ κυριως τους οικονομικούς που αφορά η ερωτηση.

Αξιωματικός Ειδικών Καθηκόντων

από roverr24 » Πέμ Ιαν 19, 2012 4:24 am

ΤΟ 2010 EIXAN ΠΑρει και 35 μηχανικους ηλεκτρολογους κυριως ως αστυνομικο προσωπικο αξιωματικοι Υ/Α'

Αξιωματικός Ειδικών Καθηκόντων

από Greek_Army » Πέμ Ιαν 19, 2012 3:51 am

roverr24 έγραψε:Νομιζω πως υπαρχουν και αλλες ειδικοτητες, βιοχημικοι, ηλεκτρολογοι και πολιτικοι μηχανικοι και κατι αλλα ψιλα.


Σωστά, αναφερόμαστε στις προκηρύξεις για το πολιτικό προσωπικό της ΕΛ. ΑΣ

Αξιωματικός Ειδικών Καθηκόντων

από roverr24 » Τετ Ιαν 18, 2012 11:08 pm

Νομιζω πως υπαρχουν και αλλες ειδικοτητες, βιοχημικοι, ηλεκτρολογοι και πολιτικοι μηχανικοι και κατι αλλα ψιλα.

Αξιωματικός Ειδικών Καθηκόντων

από bluefan » Πέμ Ιαν 12, 2012 6:05 pm

Σ ευχαριστω πολυ Srek Εικόνα

Αξιωματικός Ειδικών Καθηκόντων

από alexissak » Τετ Ιαν 11, 2012 5:58 pm

Στην Ελληνική Αστυνομία προσλαμβάνονται επίσης, για κάλυψη κενών οργανικών θέσεων, ιδιώτες ως Αξιωματικοί Ειδικών Καθηκόντων και κατώτερο Αστυνομικό Προσωπικό ειδικών καθηκόντων, με το σύστημα των αντικειμενικών κριτηρίων και με βαθμό: Αστυνόμου Β΄ ιατροί και οδοντίατροι, με δυνατότητα εξέλειξης εως Υποστρατήγου κ Ταξιάρχου αντιστοιχα Υπαστυνόμου Α΄ οι λοιποί Αξιωματικοί με δυνατοτητα εξελιξης εως Ταξιαρχος.

Συγκεκριμένα προσλαμβάνοντε πτυχιουχοι οικονομικων τμημάτον με μεταπτυχιακο ως Υ/Α ειδικ. Καθηκόντων. Οι τελευταιες προσληψεις αφορουσαν επι το πληστων την νεοσυστατη Υπηρεσια της ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ με εδρα την Αττικη κ παραρτημα στην Θεσ/νικη. Δυνατοτητα μετέθεσης υπαρχει κ στις εδρες των Αστ/κων Δ/σεων της επαρχιας σχετικα δυσκολα ομως γιατι οι θέσεις ειναι περιορισμενες περιορισμενες σε σχεση με την συνολικη οργανικη δυναμη. Οι οικονομικες απολαβες ειναι αναλογες με τον βαθμο συν τα ετη υπηρεσιας οπου προστηθοντε η στρατιωτικη θητεια κ τα 4 ετη σπουδων.

Υπαρχη υποχρεωτηκη 10 ετης παραμονη στο σωμα. Προσφατα τους ανατεθηκαν κ ανακριτικα καθηκοντα (εκτος των ιατρων) σε θεματα αναλογα των σπουδων τους. Ουσιαστικα προκειτε για τους '' λογιστες'' της αστυνομιας οπου καταλαβαινουν για παραδειγμα σε μια εταιρεια Που γινεται η κομπινα στα λογιστικα βιβλια κ πως μπορει καποιος να αποφυγει την καταβολη νομιμων χρεωσεων - εισφορων προς το κρατος. Θεματα δηλαδη που λογικα ο απλος αστ/κος - Γενικων καθηκοντων δεν μπορει ευκολα να κατανοησει.

Στολή σχεδον ποτε δεν φορανε -παρα Μονο σε επισημες εκδηλωσεις -, οπλο δεν φέρουν ενω η διαρκεια του σεμιναριου μετα την καταταξη κ την ενταξη στο σωμα ειναι περιπου 2 μηνες Κ πραγματοποιειται στην σχολη μετ/σης στην Αμυγδαλέζα Αττικής. Δεν ασκουν διοικητικα καθηκοντα δηλαδη Με λιγα λογια οι βαθμοι που φερουν ειναι τυπικοι κ ουσιαστικα εκτελουν καθηκοντα πολιτικων υπαλληλων.

Αξιωματικός Ειδικών Καθηκόντων

από Greek_Army » Τετ Ιαν 11, 2012 2:24 am

Αυτό εννοεί, εγώ το διατύπωσα λάθος και ζητώ συγνώμηΕικόνα

Αξιωματικός Ειδικών Καθηκόντων

από alexissak » Τετ Ιαν 11, 2012 2:22 am

OΠως το θέτεις '' Ειδικότητα Οικονομολόγου στην Αστυνομία '' δεν γνωριζω τι ακριβως ειναι ουτε εχω ακουσει κατι παρομοιο να υπαρχει στις ταξεις της ΕΛΛ. ΑΣ. Μηπως εννοεις αξ/κους ειδικών καθηκόντων με ειδικότητα στα οικονομικα πτυχιουχων ΑΕΙ ;

Αξιωματικός Ειδικών Καθηκόντων

από bluefan » Σάβ Ιαν 07, 2012 11:43 pm

Παιδια καλησπερα

γνωριζει κανεις σε τι ακριβως αναφερονται οι θεσεις αυτες, κυριως στον τομεα των Οικονομικων;

Κυριως αν αναφερονται οι θεσεις μονο σε Αθηνα, αν μιλαμε για πολιτικο προσωπικο, για το μισθολογικο κτλ

σας ευχαριστω

Κορυφή