ΣΤΥΑ ή ΣΝΔ;

Δημιουργία απάντησης


Αυτή η ερώτηση είναι ένα μέσο για την πρόληψη αυτοματοποιημένων υποβολών φόρμας από κακόβουλη χρήση.
Εικονίδια smilies
:D :) ;) :( :o :shock: :? 8-) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen: :geek: :ugeek:

Το BBCode είναι ΑΝΟΙΧΤΟ
Το [img] είναι ΑΝΟΙΧΤΟ
Το [url] είναι ΑΝΟΙΧΤΟ
Τα εικονίδια είναι ΑΝΟΙΧΤΑ

Περίληψη Θέματος
   

Αναπτυγμένη προβολή Περίληψη Θέματος: ΣΤΥΑ ή ΣΝΔ;

ΣΤΥΑ ή ΣΝΔ;

από the king » Τετ Δεκ 14, 2011 5:50 pm

Ευχαριστω πολυ! Να 'σαι καλα.

ΣΤΥΑ ή ΣΝΔ;

από ΑΡΜΕΝΙΣΤΗΣ » Τρί Δεκ 13, 2011 4:57 pm

the king έγραψε:Καλησπερα παιδια! Καταρχας χρονια πολλα για τα Χριστουγεννα που πλησιαζουν να ειστε καλα! Λοιπον, ειμαι μαθητης δευτερας λυκειου και προσανατολιζομαι πιο πολυ για στρατιωτικες σχολες. Εχω κοιταξει λιγο την ΣΤΥΑ και την ΣΝΔ. Μηπως μπορειτε να με βοηθησετε οσοι ξερετε; Ποια ειναι τα πλεονεκτηματα και τα μειονεκτηματα καθε σχολης;
φιλε αρχικα καλησπερα. Ζητας πληροφοριες για καποιες σχολες, αυτες μπορεις να τις βρεις Σε Αυτο το Φορουμ υπαρχουν στην ενοτητα ¨΄στρατιωτικες σχολες¨¨ θεματα για αυτες τις δυο σχολες. Ψαξε. Καλη επιτυχια και μακαρι να πετυχεις τον στοχο σου!

ΣΤΥΑ ή ΣΝΔ;

από the king » Σάβ Δεκ 10, 2011 12:31 am

Καλησπερα παιδια! Καταρχας χρονια πολλα για τα Χριστουγεννα που πλησιαζουν να ειστε καλα! Λοιπον, ειμαι μαθητης δευτερας λυκειου και προσανατολιζομαι πιο πολυ για στρατιωτικες σχολες. Εχω κοιταξει λιγο την ΣΤΥΑ και την ΣΝΔ. Μηπως μπορειτε να με βοηθησετε οσοι ξερετε; Ποια ειναι τα πλεονεκτηματα και τα μειονεκτηματα καθε σχολης?

Κορυφή