Βεβαίωση Ιδιωτικών ΙΕΚ

Δημιουργία απάντησης


Αυτή η ερώτηση είναι ένα μέσο για την πρόληψη αυτοματοποιημένων υποβολών φόρμας από κακόβουλη χρήση.
Εικονίδια smilies
:D :) ;) :( :o :shock: :? 8-) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen: :geek: :ugeek:

Το BBCode είναι ΑΝΟΙΧΤΟ
Το [img] είναι ΑΝΟΙΧΤΟ
Το [url] είναι ΑΝΟΙΧΤΟ
Τα εικονίδια είναι ΑΝΟΙΧΤΑ

Περίληψη Θέματος
   

Αναπτυγμένη προβολή Περίληψη Θέματος: Βεβαίωση Ιδιωτικών ΙΕΚ

Βεβαίωση Ιδιωτικών ΙΕΚ

από nikos521 » Παρ Μάιος 28, 2021 12:50 am

Βοηθός Φυσιοθεραπευτή βγαίνεις από ΙΕΚ.

Βεβαίωση Ιδιωτικών ΙΕΚ

από Αντώνης » Πέμ Μάιος 27, 2021 10:11 pm

Καλησπέρα μέσω Ιεκ βγαίνεις ως φυσιοθεραπευτής η ως βοηθος φυσιοθεραπευτή; Το ρωτάω αυτό διότι ενδιαφέρομαι και δεν γνωριζω, ωςτοσο όσο έχω ψάξει βλέπω μόνο βοηθούς φυσιοθεραπευτή σε Ιεκ για αυτό αν απαντούσατε θα μου ήταν χρήσιμο.

Βεβαίωση Ιδιωτικών ΙΕΚ

από Επισκέπτης » Τρί Νοέμ 17, 2020 12:42 pm

Καλημέρα σε όλους,

Γνωρίζει κάποιος που αλλού ζητείται το ΙΕΚ στελέχους ασφαλείας προσώπων και υποδομών πέρα από προκηρύξεις της ΕΛ. ΑΣ στο δημόσιο;

Ευχαριστώ.

Βεβαίωση Ιδιωτικών ΙΕΚ

από Melan Colie » Δευ Ιούλ 20, 2020 4:39 am

Καλησπέρα. Είμαι απόφοιτος Ισπανικής φιλολογίας στο ΕΚΠΑ και σκεφτομαι να μπω σε δημοσιο ιεκ λογοτεχνικης μεταφρασης στην Αθήνα. Τα μεταπτυχιακα μεταφρασης προς το παρον ειναι αρκετα ακριβα για το budget μου. Πιστευετε θα μου αναγνωριστει το χαρτι (η πιστοποιηση) οταν θελησω να παω ισπανία; Λογω και του προηγουμενου πτυχιου μου η τσαμπα θα το επιχειρησω ; Θα μπορέσω να αρχισω να δουλευω σαν μεταφραστρια η εστω να το αντιστοιχισω με κατι και να συνεχισω τις σπουδες μου επανω στο κομματι της μετάφρασης εκει;

Παρεμπιπτοντως για οποιον ενδιαφερεται και μαθαινει ισπανικα η εχει καποιο αξιολογο επιπεδο : Ξερω στην Ισπανια μετα την φοιτηση των δικων τους ιεκ.FP λεγονται (με επισης τελειως δωρεαν φοιτηση) εχουν σιγουρη προσβαση στα πανεπιστημια τους. Για παραδειγμα στο ερασμους συγκατοικουσα με μια κοπελα απο ισπανια που μπηκε σε ενα ΙΕΚ (ειδικότητα :intergracion social) και μετα απο δυο χρονια μπηκε στο πρωτο ετος ψυχολογιας χωρις καποιο ειδος πανελληνιων!

Υ. ΓΕγω δεν καταλαβαινω γιατι προτιματε ολοι ιδιωτικα και ο τιτλος λεει ιδωτικα οταν μπορεις να παρεις την ιδια ακριβως πιστοποιηση και στα δημοσια. Αν εισαι στον κλαδο γραφικες τεχνες, φωτογραφια να το καταλαβω λογω εξοπλισμου αλλα μεχρι εκει... Κανονικα θα επρεπε να στηριζουμε το ΔΙΕΚ

Βεβαίωση Ιδιωτικών ΙΕΚ

από death4glory » Τρί Σεπ 19, 2017 12:59 pm

Καλησπέρα , ναι θα αναγνωρίζεται στον ιδιωτικο τομεα και χωρίς να έχει πάρει πιστοποίηση. Άμα πάρει πιστοποίηση θα έχει την δυνατότητα ναι συμμετέχει σε διαγωνισμούς και θέσεις στο δημόσιο. Βέβαια αυτό το χαρτί δίνει λιγότερα μόρια απ ότι των πανεπιστημίων σε προκηρύξεις και είναι αδύναμο συγκριτικά με πτυχία ΤΕΙ(αφού αεί φυσικοθερσπειας δεν υπάρχουν). Πάντως είναι μια σχετικά καλή λύση αν θέλει να ασχοληθεί με το μασάζ διότι τα παιδιά από τα ΤΕΙ δεν έχουν τον απαραίτητο εξοπλισμό για να εξασκηθούν πάνω σε αυτό το κομμάτι, + ότι τα ΙΕΚ συνεργάζονται με διάφορα ξενοδοχεία και σπα και μπορεί να βρει πιο εύκολα δουλειά ( την μισθοδοσία δεν την γνωρίζω)

Βεβαίωση Ιδιωτικών ΙΕΚ

από Γιαννα » Δευ Σεπ 18, 2017 8:56 pm

Καλησπερα σας ειμαι μητερα Μιας 18χρονης Τελειωσε το Γενικο λυκειο και θελει να παει στο ΙΕΚ ΑΛΦΑ Για φυσικοθεραπευτρια, Θελω να ρωτησω Το ''χαρτι'' που θα παρει οταν τελειωσει Αναγνωριζεται Για να Βρει Δουλεια?

Βεβαίωση Ιδιωτικών ΙΕΚ

από cuervo » Σάβ Σεπ 19, 2015 5:20 pm

Γιαννης έγραψε:Παιδια εχω κανει το πρωτο ετος Σε ΙΕΚ, υπαρχει η δυνατοτητα να συνεχισω το 2 ετος στην Γερμανια;
Γιατί να υπάρχει; Συνεργάζονται τα ΙΕΚ της Ελλάδας με τα ΙΕΚ της Γερμανίας;

Βεβαίωση Ιδιωτικών ΙΕΚ

από Γιαννης » Παρ Σεπ 18, 2015 10:14 pm

Παιδια εχω κανει το πρωτο ετος Σε ΙΕΚ, υπαρχει η δυνατοτητα να συνεχισω το 2 ετος στην Γερμανια?

Βεβαίωση Ιδιωτικών ΙΕΚ

από papagus » Πέμ Φεβ 02, 2012 1:34 am

Μια χαρα αναγνωριζετε και η βεβαιωση και η πιστοποιηση ακομη πιο πανω, μετραει σαν τεχνικο κολεγιο δικο τους.2 γνωστοι μοθ πηγαν και το αναγνωρισαν κανονικοτατα, παρε και σφραγιδα της χαγης στα μεταφρασμενα πτυχεια/βεβαιωσεις να μετρανε και στο δημοσιο τους. Βεβαια θα πρεπει να μιλας αρκετα καλα γερμανικα για να βρεις καλη δουλεια

Βεβαίωση Ιδιωτικών ΙΕΚ

από steand » Τρί Δεκ 13, 2011 5:19 am

Εχω τελειωσει ιεκ το 2007 ξερει κανεις εαν μπορω να δωσω ακομα Πιστοποιηση;

Βεβαίωση Ιδιωτικών ΙΕΚ

από mixanikara » Τρί Νοέμ 01, 2011 1:44 am

Να σε ρωτίσω κοπέλα. Γερμανικά μιλάς; Εχεις κάποια επαφή με τη Γερμανια ή πάς έτσι στο ξεκάρφωτο; Οι Γερμανοι βασικά λατρεύουν την γραφειοκρατία και για να σου δώσουν δουλειά πρέπει να έχεις βγάλει κάτι καραγερμανικο. Δεν νομίζω να σου δωσουν την παραμικρή σημασία με ελληνικά χαρτιά και ας βγάλεις διδακτορικο σε ελληνικο πανεπιστήμιο.

Βεβαίωση Ιδιωτικών ΙΕΚ

από DaMon » Δευ Οκτ 31, 2011 7:51 pm

Η πιστοποιηση του οεεκ ειναι αναγνωρισμενη σε ολα τα κρατη της ευρωπαικης ενωσης... Αυτα θα επρεπε να σας τα λενε στην σχολη σου, αν οι εργοδοτες εκει θα σε προτιμησουν δεν το γνωριζω, δικαιωμα παντως να πας με αυτο το πτυχιο και να εργαστεις φυσικα και το εχεις.

Αν το οικονομικο βολευει παντως, μπορεις να μπεις και σε προχωρημενο ετος ενος ξενου πανεπιστημιου πανω στην ειδικοτητα σου.

Βεβαίωση Ιδιωτικών ΙΕΚ

από D.Y.K » Δευ Οκτ 31, 2011 7:48 pm

Σαντρα έγραψε:Γεια σας. Θα προσπαθησω να γινω συγκεκριμενη! Ειμαι αποφοιτη του ιεκ γαλατσιου με ειδικοτητα ''ιατρικων και βιολογικων εργαστηριων βιοχημικου και μικροβιολογικου εργαστηριου'' και εχω παρει και την πιστοποιηση! Θελω να παω να εργαστω στην γερμανια! Μπορω με αυτα τα προσοντα; Γιατι απ οσο εψαξα στην γερμανια δεν υπαρχει κατι αντιστοιχο σαν το ιεκ!


Γιατί δεν κάνεις ένα τηλέφωνο στην σχολή σου να σου δώσουν συγκεκριμένη απάντηση; Ρώτα τους εάν αναγνωρίζεται το πτυχίο σου στο εξωτερικό. Φυσικά είναι και θέμα εργοδότη!

Βεβαίωση Ιδιωτικών ΙΕΚ

από Σαντρα » Δευ Οκτ 31, 2011 7:24 pm

Γεια σας. Θα προσπαθησω να γινω συγκεκριμενη! Ειμαι αποφοιτη του ιεκ γαλατσιου με ειδικοτητα ''ιατρικων και βιολογικων εργαστηριων βιοχημικου και μικροβιολογικου εργαστηριου'' και εχω παρει και την πιστοποιηση! Θελω να παω να εργαστω στην γερμανια! Μπορω με αυτα τα προσοντα; Γιατι απ οσο εψαξα στην γερμανια δεν υπαρχει κατι αντιστοιχο σαν το ιεκ!

Βεβαίωση Ιδιωτικών ΙΕΚ

από Ηλίας » Τρί Αύγ 30, 2011 11:39 am

Να αναγνωριστεί αυτό που μαθαίνω... Θα μπορώ π. Χ να πάω σε ένα φαρμακείο και να ζητήσω δουλειά σαν βοηθός όπως θα έκανα εδώ με την βεβαίωση μόνο... Ή θα πρέπει πρώτα να δώσω την πιστοποίηση εδώ στην ελλάδα και να πάρω το δίπλωμα... Αυτό που λες το γνωρίζω, ότι δεν είναι τριτοβάθμια εκπαίδευση, γιαυτό και στην Γερμανία όσοι τελειώνουν αντίστοιχες ειδικότητες παίρνουν απλά μια βεβαίωση... Εμείς εδώ πρέπει πρώτα να δώσουμε την πιστοποίηση και αν περάσουμε να μας δώσουν δίπλωμα αναγνωρισμένο από το κράτος...


Κορυφή