Γυμναστική στο στρατό

Δημιουργία απάντησης


Αυτή η ερώτηση είναι ένα μέσο για την πρόληψη αυτοματοποιημένων υποβολών φόρμας από κακόβουλη χρήση.
Εικονίδια smilies
:D :) ;) :( :o :shock: :? 8-) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen: :geek: :ugeek:

Το BBCode είναι ΑΝΟΙΧΤΟ
Το [img] είναι ΑΝΟΙΧΤΟ
Το [url] είναι ΑΝΟΙΧΤΟ
Τα εικονίδια είναι ΑΝΟΙΧΤΑ

Περίληψη Θέματος
   

Αναπτυγμένη προβολή Περίληψη Θέματος: Γυμναστική στο στρατό

Re: Γυμναστική στο στρατό

από apricot99 » Κυρ Απρ 02, 2023 6:34 pm

neopas έγραψε: Πέμ Ιουν 29, 2017 8:32 pm Γεια σας παιδιά. Παρουσιάζομαι 11 Ιουλίου, αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι αν υπάρχουν εξοπλισμένα γυμναστήρια στα στρατόπεδα (ΚΕΝ και μονάδες) ή έστω αν υπάρχουν μονόζυγα και δίζυγα στις αυλές. Γενικότερα, γίνεται να επενδύσει κανείς τον χρόνο του στην γυμναστική κατά τη διάρκεια της θητείας; Τουλάχιστον να βγει κάτι καλό από όλο αυτό. Έψαξα να βρω αν υπάρχει αντίστοιχο θέμα στο φόρουμ, δεν βρήκα κάτι, οπότε πήρα την πρωτοβουλία να δημιουργήσω νέο. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας!
Στα περισσοτερα στρατοπεδα (ιδιως στα μεγαλα) υπαρχει εξοπλισμος για να κανεις γυμναστικη. Αλλα σχετικα με την γυμναστικη τωρα ειναι θεμα της καθε μοναδας. Τι εννοω, ενοοω οτι στα περισσοτερα στρατοπεδα δεν σε αφηνουν να κανεις μονος σου γυμναστικη χωρις να σε επιβλεπει καιποιος (φαση γυμναστης για να ξερει τι θα κανεις και να μην τραυματιστεις). Τωρα μπορεις να ρωτησεις τον καθε διοικητη και να παρεις αδεια αλλα απο οσο γνωριζω συνηθως δεν σε αφηνουν (εκτος εαν οντως εχεις σπουδασει ΤΕΦΑΑ η personal trainer και τα συναφη).

Γυμναστική στο στρατό

από neopas » Πέμ Ιουν 29, 2017 8:32 pm

Γεια σας παιδιά. Παρουσιάζομαι 11 Ιουλίου, αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι αν υπάρχουν εξοπλισμένα γυμναστήρια στα στρατόπεδα (ΚΕΝ και μονάδες) ή έστω αν υπάρχουν μονόζυγα και δίζυγα στις αυλές. Γενικότερα, γίνεται να επενδύσει κανείς τον χρόνο του στην γυμναστική κατά τη διάρκεια της θητείας; Τουλάχιστον να βγει κάτι καλό από όλο αυτό. Έψαξα να βρω αν υπάρχει αντίστοιχο θέμα στο φόρουμ, δεν βρήκα κάτι, οπότε πήρα την πρωτοβουλία να δημιουργήσω νέο. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας!

Γυμναστική στο στρατό

από gamers » Κυρ Σεπ 25, 2016 10:32 pm

Ποιο συγκεκριμενα σε ποιες μοναδες τους αφηναν;
οταν ειμαι εξοδουχος μπορει αντι να βγω να κατσω στο γυμναστηριο μεσα;
dyk ποιοι παραγοντες ειναι;

Γυμναστική στο στρατό

από D.Y.K » Τρί Σεπ 20, 2016 5:06 pm

Παντού έχουν.

Το αν χρησιμοποιούνται όμως είναι θέμα πολλών παραγόντων και σηκώνει πολύ συζήτηση.

Γυμναστική στο στρατό

από gamers » Τρί Σεπ 20, 2016 12:37 am

σε κεντρα ειδικων δυναμεων και στρατονομιας εχουν?

Γυμναστική στο στρατό

από Soap » Δευ Σεπ 19, 2016 9:59 pm

gamers έγραψε:ξερετε μηπως αν καποιες μοναδες διαθετουν γυμναστηριο και αφηνουν να κανεις;


Οι πιο πολλες μοναδες διαθετουν γυμναστηρια. Ωστοσο το αν θα σε αφησουν να κανεις ειναι αλλη υποθεση. Εμας δε μας αφηνανε αλλα εχω ακουσει παιδια να λενε οτι στις μοναδες του κανανε γυμναστηριο κανονικα.

Γυμναστική στο στρατό

από gamers » Δευ Σεπ 19, 2016 5:15 pm

ξερετε μηπως αν καποιες μοναδες διαθετουν γυμναστηριο και αφηνουν να κανεις;

Γυμναστική στο στρατό

από samloxias » Τετ Μάιος 20, 2015 8:48 pm

Όλλα καλλά είναι, όταν όμως απολύονται δεν πρέπει να παραιτούνται εντελώς Εικόνα

Γυμναστική στο στρατό

από Soap » Τετ Μάιος 20, 2015 8:02 pm

Είπαμε, εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τη διοίκηση της εκάστοτε μονάδας. Όταν υπηρέτησα εγώ στη Γ' ΜΑΚ στη Χίο τρέχαμε και πρωί και μεσημέρι, ήταν κ@ύλα. Το παράπονό μου ήταν που δε συνοδεύαμε το πρωινό και απογευματινό τρέξιμο με έλξεις, κοιλιακούς κτλ. Στο Ηράκλειο, στη ΣΕΑΠ όπως είπε κι ο φίλος παραπάνω και κει όπως παντού εξαρτάται πάλι από την εκάστοτε διοίκηση το πόσο και αν θα γυμνάζεσαι/εκπαιδεύεσαι. Συμφωνώ με τον D.Y.K. Παραπάνω για την 35 ΜΚ. Όντως εκεί τουλάχιστον κρατάνε ακόμα τα προσχήματα και κατά συνέπεια οι καταδρομείς που υπηρετούν εκεί διαχρονικά λαμβάνουν τη στοιχειώδη ταλαιπωρία και καταπόνηση που πρέπει να λαμβάνει ο έφεδρος καταδρομέας.

Γυμναστική στο στρατό

από Konstantinos_ » Πέμ Μάιος 14, 2015 3:46 pm

Μόνο στο Ηράκλειο πας και εκπαιδεύεσαι σωστά;

Γυμναστική στο στρατό

από DaMon » Τετ Μάιος 13, 2015 11:24 am

KΑι σαν ΥΕΑ εξαρταται τελειως απο τον διοικητη. Ναι μεν υπαρχει ενα προγραμμα αλλα συμβαινουν και μικροαλλαγες. Οι Αλφα μου ας πουμε τρεχαν πρωι και απογευμα,2 φορες τη μερα, καθε μερα. Αν ειναι κανας δοκιμος εδω 329 μπορει να σας το επιβεβαιωσει. Εμεις (328) ειμασταν λιγο πιο χαλαρα στη γυμναστικη. Και ολη αυτη η διαφορα επειδη πεσαμε σε διαφορετικους διοικητες ταγματος.

Γυμναστική στο στρατό

από Konstantinos_ » Τετ Μάιος 13, 2015 4:04 am

ΥΕΑ;

Πώς θα συγκρίνατε τη γυμναστική εκεί πέρα με των Ε. Δ 2015 τώρα δα;

Γυμναστική στο στρατό

από D.Y.K » Δευ Μάιος 19, 2014 8:11 pm

Razorakos15 έγραψε: Γενικοτερα όμως είναι όπως αναφερθηκε ποιο πριν, οτι αμα θελετε σωματικη εκπεδευση θα την βρειτε στις ειδικες δυναμεις.


Πλέον και εκεί μάπα το καρπούζι. Χρόνο με τον χρόνο και χειρότερα. Σαφώς σε καλύτερη μοίρα από τον υπόλοιπο Ες, αλλά τίποτα το ιδιαίτερο και εκεί.

Η 35 ΜΚ η ιδανικότερη επιλογή για κάποιον που θέλει να ζοριστεί λίγο παραπάνω.

Γυμναστική στο στρατό

από Razorakos15 » Κυρ Μάιος 18, 2014 7:30 pm

Συμφονω, είναι ανάλογος που θα σε πανε. Γενικοτερα όμως είναι όπως αναφερθηκε ποιο πριν, οτι αμα θελετε σωματικη εκπεδευση θα την βρειτε στις ειδικες δυναμεις.

Γυμναστική στο στρατό

από D.Y.K » Κυρ Μάιος 18, 2014 12:52 pm

Razorakos15 έγραψε:Εγω αυτό ξερω παντος, και ο αδερφος μου που πηγε τα ιδια μου ελεγε. Ειχε κανα δυο ατομα που περασαν οικονομικα και καθονταν στα γραφεια κατά κυριο λογο, ατομα που περασαν ιατρικη ηταν στα ιατρια και ο ιδιος ο αδερφος μου που είναι πληροφορικαριος σε γραφειο καθοταν.


Αυτό που ξέρεις καλώς ή κακώς είναι η μία πλευρά του νομίσματος.

Εγώ πάλι γνωρίζω πολλούς με πτυχία που είχανε λιώσει στο σκοπέτο, την αγγαρεία και την "σφαλιάρα" με την γενικότερη έννοια. Όπου γάμος και χαρά ο πτυχιούχος πρώτος.

Τίποτα δεν είναι στάνταρ και όλα είναι σχετικά. Έχει να κάνει με πολλούς παράγοντες.


Κορυφή