Καλύτερες Ειδικές Δυνάμεις στον κόσμο

Δημιουργία απάντησης


Αυτή η ερώτηση είναι ένα μέσο για την πρόληψη αυτοματοποιημένων υποβολών φόρμας από κακόβουλη χρήση.
Εικονίδια smilies
:D :) ;) :( :o :shock: :? 8-) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen: :geek: :ugeek:

Το BBCode είναι ΑΝΟΙΧΤΟ
Το [img] είναι ΑΝΟΙΧΤΟ
Το [url] είναι ΑΝΟΙΧΤΟ
Τα εικονίδια είναι ΑΝΟΙΧΤΑ

Περίληψη Θέματος
   

Αναπτυγμένη προβολή Περίληψη Θέματος: Καλύτερες Ειδικές Δυνάμεις στον κόσμο

Καλύτερες Ειδικές Δυνάμεις στον κόσμο

από aris 1943 » Δευ Σεπ 22, 2014 4:58 pm

spetsnaz αυτο που κανει διαφορετικους τους Ρωσους απο τις υπολοιπες ειδικες δυναμεις ειναι η απιστευτη βιαια εκπεδευση τους και οτι πιστευουν οτι ο πονος ειναι μια αδυναμια Και πρεπει να εξοντωεται.

Καλύτερες Ειδικές Δυνάμεις στον κόσμο

από antonioknight » Σάβ Φεβ 22, 2014 2:53 pm

Μ. υ. κ. για παντα

Καλύτερες Ειδικές Δυνάμεις στον κόσμο

από ΛΟΚ soldier » Τετ Φεβ 05, 2014 2:12 pm

Προσωπικα πιστευω τα μελη των ειδικων δυναμεων πρεπει να εχουν και σωματικα προσοντα (γυμνασμενο σωμα και φυσικη αντοχη), πολυ καλες γνωσεις, αλλα οπωσδηποτε ΕΥΦΥΙΑ και σωστη ΚΡΙΣΗ.

Καλύτερες Ειδικές Δυνάμεις στον κόσμο

από spartiatis » Τετ Φεβ 05, 2014 10:40 am

Εκει θελω να καταληξω, οτι δεν μπορουμε να ειμαστε απολυτοι, εκπαιδευση πανω -κατω ειναι ''περιπου'' ιδια. Ψηφισα με βαση των μεγαλυτερο αριθμο επιχειρησεων την SAS. Αλλα και επειδη πανω της βασιστηκαν ολες οι υπολοιπες. Το 1942-43 περιπου η SAS ειχε καταστρεψει τον ιδιο αριθμο αεροπλανων (400 κατι) με την RAF (την αεροπορια) στο θεατρο επιχειρησεων της βορειου αφρικης Εικόνα

Καλύτερες Ειδικές Δυνάμεις στον κόσμο

από kompra » Παρ Ιαν 31, 2014 8:18 pm

Δεν μπορουμε να ειμαστε απολυτοι αλλα πιστευω οι καλυτεροι ειναι οι spetsnaz

Καλύτερες Ειδικές Δυνάμεις στον κόσμο

από spartiatis » Παρ Ιαν 31, 2014 7:43 pm

Εχει γινει λιγο συγχυση στην ψηφοφορια.1ον) λεγεωνα ειναι απλα θρυλικο σωμα, ως επι το πλειστον θεωρειται απλα πεζικο (αν κ εχει καποιες μοναδες ειδικων δυναμεων) .2ο) ζμακ, ετα,31μεεδ. Δυκ ειναι ''ακαπνιστες μοναδες'' χωρις να το λεω υποτιμητικα για την εκπαιδευση που ειναι πολυ σκληρη. Εγω ψηφισα την SpecialAirService, λογω οτι ειναι η μοναδικη μοναδα που εχει συμμετασχει σε τοσες επιχειρησεις. Τρομεροι τυποι. Εχουν κανει απιθανες επιχειρησης. Ειδικα οι originals (οι πρωτοι ανδρες της μοναδας στον β'ππ.) και δεν ειναι επισης τυχαιο οτι οι εκπαιδευτες του διεθνους σχολειο περιπολου μακρας ακτινας αναγνωρισης ειναι απο την S.A.S. Γενικα εχει μια τρομερη ιστορια σαν μοναδα που θα χρειαστουν πολλα χρονια καποια αλλη μοναδα να τις κλεψει την πρωτη θεση. Και οπως αναφερθηκε ηταν η πρωτη ειδικη μοναδα που εκπαιδευσε ολες τις υπολοιπες μοναδες ολων των χωρων. Επισης τρομερη μοναδα που δεν εχετε και θα επρεπε ειναι η sayatet matkal (οι πλεον επιλεκτοι του ισραηλ, αν κ αρνειται το ισραλη επισημα την υπαρξη της μοναδας) .

Καλύτερες Ειδικές Δυνάμεις στον κόσμο

από Ελλην καταδρομεας » Παρ Σεπ 13, 2013 10:35 pm

ellinaras έγραψε:Πιστέω πως οι καλύτεροι είναι οι SAS, ΕΤΑ και Spetsnaz.


Μαζι σου φιλε μου και εγω την ιδια ακριβως αποψη εχω. Επισης για καποιον περιεργο λογο δεν νομιζεται οτι εχει πεσει αρκετη διαφημιση προς την ΔΥΚ; Δεν λεω οτι δεν ειναι καλοι αλλα εχει ποσοι τοσοι πολλοι διαφημιση που καπου πρεπει να σταματησει (καπως ακυρο το τελευταιο με το θεμα αλλα οκ)

Καλύτερες Ειδικές Δυνάμεις στον κόσμο

από _KOURSAROS_ » Κυρ Μάιος 19, 2013 12:00 am

Τι ψάχνεις να βρεις τώρα, όλοι καλοί είναι για εκεί που χρειάζονται και για να υπάρχουν ακόμα πάει να πει ότι αυτό που πρέπει να κάνουν το κάνουν σωστά.

Καλύτερες Ειδικές Δυνάμεις στον κόσμο

από Russianbear » Κυρ Ιουν 03, 2012 10:54 pm

Φιλαρακι ενα πραγμα εχω να πω! Και δεν το λεω επειδη ειμαι Ρωσσος! Αλλα σαν τον στρατο της Ρωσσιας δεν εχει φιλαρακι μου!1ον Γιατι η εκπαιδευση τους σε χωρες του Ν. Α. Τ. Ο θεωρειται ψυχρη και δεν πιστευαν οτι πολλοι απο τους στρατιωτες τους θα αντεχαν! Και 2ον Τι μου συγκρινεται την Αμερικη ρε φιλαρακι να πουμε 1ον. Ειναι ο μεγαλυτερος εχθρος μας γιατι εξαιτιας τους τρωμε αυτα τα σκατα που τρωμε! Και 2ον δεν εχει νικησει ουτε εναν πολεμο τον 2ο παγκοσμιο οι Ρωσσοι τον νικησαν Στο βιετναμ Εχασαν, στο αφγανισταν εχασαν! Αστο ειναι παντου χαμενοι! Για τους SAS δεν ξερω εχω ακουσει καλα λογια :) ... Δεν μπορω να πω αλλα πραγματικα φιλε μου κανενας απο τις παρακατω ειδικες δυναμεις που βαλατε θα μπορουσε να κανει και δεν μπορουν να κανουν αυτα που κανουν οι Ρωσσοι Spetsnaz Ειναι τελειος διαφορετικης κλασσης οι Στρατιωτες ! Και αμα αμφισβητειτε βαζω δυο βιντεακια φιλαρακι τα οποια μιλανε μονα τους! ... Ειδικες δυναμεις της Ρωσσιας (Εκπαιδευση )

navy seals (Εκπαιδευση )

ΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΤΙ ΣΥΓΚΡΙΝΟΥΜΕ; ΟΥΡΑΝΟ ΜΕ ΓΗ; ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ... Αστο ο στρατος της Αμερικης Αθλιος τελειος ;) Για την αγγλια δεν μπορω να πω μπορει να ειναι πολυ καλοι αλλα και παλι φιλαρακι οσο οι Ρωσσοι δεν παιζει ;)

Καλύτερες Ειδικές Δυνάμεις στον κόσμο

από SFC » Σάβ Δεκ 17, 2011 3:36 am

Γεια σε ολους.
Επειδη παρα πολλα που γραφονται σε αυτο το τοπικ ειναι εντελως μα εντελως λαθος λογω αγνοιας, θα ηθελα να βοηθησω τα παιδια που διαβαζουν να καταλαβουν λιγα πραγματα.

Οι Ρωσοι Spetsnaz ΔΕΝ ειναι μοναδα ειδικων δυναμεων.Spetsnaz ειναι μια λεξη η οποια περιεχει το συνολο των ειδικων δυναμεων του Ρωσικου στρατου. Ειναι οπως λεμε "ειδικες δυναμεις" με την ευρυτερη εννοια του ορου. Δεν χρειαζεται να αναφερουμε ολες τις μοναδες των Ρωσικων ειδικων δυναμεων, φτανει η κορυφαια η οποια ειναι η (αντιτρομοκρατικη) Ομαδα Αλφα.

Οι Navy Seals δεν εχουν θεση σε αυτη τη λιστα, αφου δεν ειναι ουτε καν η καλυτερη μοναδα του Αμερικανικου ναυτικου, η οποια ειναι η πρωην Seal Team 6 και νυν DEVGRU.
Μαζι με την Delta Force ειναι η πρωτη γραμμη κρουσης των Tier 1 ειδικων δυναμεων της Αμερικης.(Tier 1 ειναι καθαρα Black Ops και περιλαμβανει απο μια μοναδα καθε σωματος, συν μια της CIA). Κατα τη γνωμη μου η Delta ειναι κορυφαια λογω του οτι εχει την πολυτελεια να διαλεγει απο πολυ περισσοτερο κοσμο (Στρατος Ναυτικο).

Οι Βρετανοι SAS κορυφαιοι και αυτοι, οσο και πασιγνωστοι. Δεν χρειαζονται αλλα λογια.

H Λεγεωνα των Ξενων με εξαιρεση καποια τμηματα της, δεν ειναι καν ειδικες δυναμεις. Καλυτερη μοναδα των Γαλλων και αριστα εκπαιδευμενη ειναι το GIGN.

Μοναδες της χωρας μας δεν εχουν θεση στη λιστα μια που υστερουν και σε οπλισμο, και σε εκπαιδευση, αλλα κυριως σε εμπειρια μαχης σε σχεση με τους υπολοιπους. Με ολο το σεβασμο αυτο.

MARSOC και French Naval Commandos, ουτε αυτοι δεν εχουν θεση εκει.

Καλυτερη μοναδα της Γερμανιας και ιδιαιτερα αξιομαχη, ειναι οι ΚSK η οποια θα μπορουσε να ειναι στη λιστα.
Υπαρχουν αριστες μοναδες και απο αλλες χωρες οπως οι Αυστραλοι SAS, το Μεξικανικο High Gafe, οι Ισραηλινοι Sayeret Matkal, οι Βραζιλιανοι Projecto Talon και τοσοι αλλοι.

Προσωπικα θεωρω σαν κορυφαιες μοναδες Delta Force - SAS- και ΑΛΦΑ αν και κανεις δεν μπορει να συγκρινει και να πει με σιγουρια τιποτα.

Ελπιζω να βοηθησα.

Καλύτερες Ειδικές Δυνάμεις στον κόσμο

από Ellinas » Δευ Αύγ 15, 2011 7:14 am

Όλοι έχουν σκληρή εκπαίδευση για αυτό υπάρχουν και μεγάλα ποσοστά αποτυχίας

Καλύτερες Ειδικές Δυνάμεις στον κόσμο

από speedster 1323 » Σάβ Αύγ 13, 2011 2:56 am

Ellinas έγραψε:Οι SEALS είναι οι καλύτεροι στον κόσμο παντού έχουν επιτυχίες, όλοι οι άλλοι έρχονται μετά. Αν και για τους SAS κρατάω κάποιες επιφυλάξεις από αυτά που πάθαν στη Λιβύη που τους πιάσαν αιχμαλώτους και όλοι αναρωτήθηκαν πως έγινε αυτό το πράγμα.

Ναι η πρωτη φορα ητανε... Χαχαχα τεσπα ολοι καλοι ειναι μεχρι να τους κανουν τσακωτους... Δεν αλλαζει κατι στις αποστολες, η πληροφορηση κανει την διαφορα, δεν θεοποιω κανεναν τα σουπερ κομαντηλικια ειναι για τα εργα... Απλα μου βγαινει ενας σεβασμος για τους ρωσσους λογω σκληρης εκπαιδευσης... Εικόνα

Καλύτερες Ειδικές Δυνάμεις στον κόσμο

από Ellinas » Παρ Αύγ 12, 2011 11:50 pm

Οι SEALS είναι οι καλύτεροι στον κόσμο παντού έχουν επιτυχίες, όλοι οι άλλοι έρχονται μετά. Αν και για τους SAS κρατάω κάποιες επιφυλάξεις από αυτά που πάθαν στη Λιβύη που τους πιάσαν αιχμαλώτους και όλοι αναρωτήθηκαν πως έγινε αυτό το πράγμα.

Καλύτερες Ειδικές Δυνάμεις στον κόσμο

από Titis » Τετ Αύγ 10, 2011 5:43 pm

Παιδιά διαβάστε ένα πολύ ενδιαφέρον άρθρο για της 7 καλύτερες ειδικές δυνάμεις στον κόσμο. http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/08/blog-post_9383.html

Κορυφή