Συμπεριφορά ανωτέρων προς ΕΠΟΠ

Δημιουργία απάντησης


Αυτή η ερώτηση είναι ένα μέσο για την πρόληψη αυτοματοποιημένων υποβολών φόρμας από κακόβουλη χρήση.
Εικονίδια smilies
:D :) ;) :( :o :shock: :? 8-) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen: :geek: :ugeek:

Το BBCode είναι ΑΝΟΙΧΤΟ
Το [img] είναι ΑΝΟΙΧΤΟ
Το [url] είναι ΑΝΟΙΧΤΟ
Τα εικονίδια είναι ΑΝΟΙΧΤΑ

Περίληψη Θέματος
   

Αναπτυγμένη προβολή Περίληψη Θέματος: Συμπεριφορά ανωτέρων προς ΕΠΟΠ

Συμπεριφορά ανωτέρων προς ΕΠΟΠ

από αντιλογος » Πέμ Ιούλ 07, 2011 2:59 pm

Γιατι αμα γινει πολεμος εσυ θα πας στην πρωτη γραμμη; Τα παιδια μας θαπανε και εσυ θα διαταζεις απο μεσα εξαλλου και οι αρρωστοι εχουν δικαιωμα στην εργασια... Ευχομαι να μην σου τυχει κατι κακο στηνζωησου καρκινος καρδια ψυχικο νοσημα γιατι τοτε θα καταλαβεις ανεγκεφαλεεεεε

Συμπεριφορά ανωτέρων προς ΕΠΟΠ

από Greek_Army » Πέμ Νοέμ 18, 2010 2:32 am

Μην ξεφεύγετε από το θέμα

Συμπεριφορά ανωτέρων προς ΕΠΟΠ

από dn24 » Πέμ Νοέμ 18, 2010 12:38 am

Su-35 έγραψε:Πάντως ανάμεσα στο "φαντάρος" και το "ΕΠΟΠ" δεν υπάρχει και μεγάλο χάσμα. Ίδιες εμπειρίες, ίδια αρμοδιότητα και ίδια καθήκοντα. Λάντζα, σκοπιά και Καλλιόπη χαχαχα.


επισης καθηκοντα επχια λοχου, ομαδαρχες και β. Διμοιριτων, β. Αξ. Οπλισμου, αποθηκαριοι, β. Αξκων 1-4 γρ. σε ορισμενες μοναδες υπηρεσια βαυδμ, αξ. Πυλης, αρχκες φρουρας. Μονο το ιδιο σε πολλα πραγματα δεν ειναι. Σε αλλα παλι συμφωνω βεβαιως κ εξομοιωνωνται με τους εφ. Οπλιτες. Ας μην τα ισωπεδωνουμε ολα.

Συμπεριφορά ανωτέρων προς ΕΠΟΠ

από μνημονιο » Τετ Νοέμ 17, 2010 11:58 pm

Αλλα γραφω αλλα καταλαβαινεις μου φαινεται. Εγω δεν ειπα οτι αλλοιωνεται ο χαρακτηρας σου; Μιλουσα γενικα και ειπα οτι συνηθως ετσι γινεται. Οι επαναληψεις περι ταχα προσβολες που σου κανω ειναι ανυποστατες καθως δεν υπαρχει τετοια προθεση. Τωρα αν εσυ αντιλαμβανεσαι αυτο κανεις μεγα λαθος. Απλα μιλαμε αλλη γλωσσα. Εννοειτε πως και γω σταματω το διαλογο μαζι σου. Δεν εχει νοημα αλλωστε.

Συμπεριφορά ανωτέρων προς ΕΠΟΠ

από dn24 » Τετ Νοέμ 17, 2010 11:40 pm

μνημονιο έγραψε:και μην εισαι τοσο μη μου απτου.


μη μου απτου. Κ μετα θες διαλογο. Βεβαιως κ με προσβαλεις σαν ανθρωπο οταν καθεσαι κ μου λες προσωπικα σε ενα φορουμ που βλεπουν τοσοι, οτι αλλοιωνεται ο δικος Μου χαρακτηρας. Με ξερεις; Σε παρακαλω. Κρυβομαστε πισω απο μια ανωνυμια κ προσαπτουμε στον καθενα οτι λαχει. Ειπαμε, πες την αποψη σου, γενικα. Μην απευθυνεσαι ανθρωπε μου προς εμενα λεγοντας αυτο. Εγω σου ειπα πως απορω για το πως επιβιωνεις στην δουλεια σου; Σταματαω τον διαλογο με εσενα.

Συμπεριφορά ανωτέρων προς ΕΠΟΠ

από μνημονιο » Τετ Νοέμ 17, 2010 11:27 pm

Ειπα εγω οτι δεν εισαι ανθρωπος; Και που βλεπεις οτι σε χαρακτηριζω προσωπικα; Και που ειδες οτι σε προσβαλλω; Επειδη ειπα οτι η εμπειρια σου σταματα ως εκει του φανταρου; Διαβαζε προσεκτικα αυτα που γραφω και μην εισαι τοσο μη μου απτου. Απορω πως επιβιωνεις στο στρατοπεδο εσυ; Εννοω με το να παρεξηγεις το καθετι. Και αυτο παντα φιλικα. Μην το παρεξηγησεις παλι. Δεν εχω να πω κατι αλλο. Καλη συνεχεια!

Συμπεριφορά ανωτέρων προς ΕΠΟΠ

από dn24 » Τετ Νοέμ 17, 2010 11:12 pm

μνημονιο έγραψε:dn24 ; Στο στρατο δεν μπορεις να μεινεις αλοβητος. Οσο και αν το θες οσες αρχες και αν εχεις παρει. Ουτε πραος και ηρεμος και ευγενικος. Αυτο το χαρακτηρα μονο στην εκκλησια τον βρισκεις και θα εξακολουθησεις να τον εχεις. Και οχι σε ενστολους. Κατι συγκεκριμενο παντως δεν λες παρα μονο γενικολογιες. Οι οποιες ειναι γνωστες σε ολους. Και η εμπειρια σου μαλλον σταματα μονο μεχρι το φανταρο. Αυτα.



συνεχισε να με προσβαλλεις. Και να με χαρακτηριζεις. Μονιμος λχιας ειμαι (περι εμπειριας). Μα πανω απ'ολα ανθρωπος. Κ την ανθρωπια μου ουτε την διαπραγματευομαι, ουτε κ την θυσιαζω στο βωμο του οποιουδηποτε επαγγελματος. Πιστευε οτι θελεις, μονο μην με χαρακτηριζεις. Μιλα οπως θελεις αλλα γενικα. Οχι απευθυνομενος σε εμενα.

Συμπεριφορά ανωτέρων προς ΕΠΟΠ

από μνημονιο » Τετ Νοέμ 17, 2010 11:03 pm

Απο τι στιγμη που φορας τη στολη παντρευεσαι και ολη την τρελα του στρατου. Ξεκινας με αγαπη σε αυτο που κανεις και στο δρομο χανεις την πορεια σου. Οχι γιατι εσυ το θες αλλα επειδη ετσι ειναι ο στρατος. Γινεσαι νευρικος και αδικος με αρκετους. Δημιουργεις αντιπαθειες. Εκει δεν εχεις φιλους. Λειτουργεις με διαταγες και Εσωτερικους κανονισμους. Κανεις δεν σου δινει σημασια. Σε βριζει ο διοικητης σου και λες μαλιστα κ διοικητα. Διαταξτε κ. Διοικητα. Κατακρεουργητε η προσωπικοτητα σου και εσυ εκεινη την ωρα χτυπας προσοχες. Κανεις δεν σε ρωταει αν εισαι κουρασμενος απο το πρωι να κανεις χλμ στο στρατοπεδο και σε στελνουν ωνια μετα και μετα φυλακια. Αν εσυ με ολα αυτα και με αλλα χειροτερα μπορεις να κρατησεις αλοβητο το χαρακτηρα σου ελα να με πεις. Κρατιεται ο ατιμος; Και αυτο γινεται σε ολους αξκους-υπξκους εποπ κλπ. Αν θες και αλλα ρωτα με να σου πω.

Συμπεριφορά ανωτέρων προς ΕΠΟΠ

από Su-35 » Τετ Νοέμ 17, 2010 11:01 pm

μνημονιο έγραψε:dn24 ; Στο στρατο δεν μπορεις να μεινεις αλοβητος. Οσο και αν το θες οσες αρχες και αν εχεις παρει. Ουτε πραος και ηρεμος και ευγενικος. Αυτο το χαρακτηρα μονο στην εκκλησια τον βρισκεις και θα εξακολουθησεις να τον εχεις. Και οχι σε ενστολους. Κατι συγκεκριμενο παντως δεν λες παρα μονο γενικολογιες. Οι οποιες ειναι γνωστες σε ολους. Και η εμπειρια σου μαλλον σταματα μονο μεχρι το φανταρο. Αυτα.


Πάντως ανάμεσα στο "φαντάρος" και το "ΕΠΟΠ" δεν υπάρχει και μεγάλο χάσμα. Ίδιες εμπειρίες, ίδια αρμοδιότητα και ίδια καθήκοντα. Λάντζα, σκοπιά και Καλλιόπη χαχαχα.

Συμπεριφορά ανωτέρων προς ΕΠΟΠ

από illy » Τετ Νοέμ 17, 2010 10:54 pm

μνημονιο έγραψε: dn24 ; Στο στρατο δεν μπορεις να μεινεις αλοβητος. Οσο και αν το θες οσες αρχες και αν εχεις παρει. Ουτε πραος και ηρεμος και ευγενικος. Αυτο το χαρακτηρα μονο στην εκκλησια τον βρισκεις και θα εξακολουθησεις να τον εχεις. Και οχι σε ενστολους. Κατι συγκεκριμενο παντως δεν λες παρα μονο γενικολογιες. Οι οποιες ειναι γνωστες σε ολους. Και η εμπειρια σου μαλλον σταματα μονο μεχρι το φανταρο. Αυτα.

Πες μας εσυ συγκεκριμενα που μαλλον η εμπειρια σου ειναι παραπανω απο φανταρο... Πες μας εσυ πως λειτουργεις μεχρι τωρα

Συμπεριφορά ανωτέρων προς ΕΠΟΠ

από μνημονιο » Τετ Νοέμ 17, 2010 10:49 pm

dn24 ; Στο στρατο δεν μπορεις να μεινεις αλοβητος. Οσο και αν το θες οσες αρχες και αν εχεις παρει. Ουτε πραος και ηρεμος και ευγενικος. Αυτο το χαρακτηρα μονο στην εκκλησια τον βρισκεις και θα εξακολουθησεις να τον εχεις. Και οχι σε ενστολους. Κατι συγκεκριμενο παντως δεν λες παρα μονο γενικολογιες. Οι οποιες ειναι γνωστες σε ολους. Και η εμπειρια σου μαλλον σταματα μονο μεχρι το φανταρο. Αυτα.

Συμπεριφορά ανωτέρων προς ΕΠΟΠ

από dn24 » Τετ Νοέμ 17, 2010 10:45 pm

Παιδια προτεινω να ηρεμησουμε.

Συμπεριφορά ανωτέρων προς ΕΠΟΠ

από illy » Τετ Νοέμ 17, 2010 10:39 pm

μνημονιο έγραψε:Γιατι δεν καταλαβα; Προς ολους δεν μπορει να απαντησει; Πρεπει μονο ς εσενα; Ε ρε θα μας τρελανει ο κοσμος. Δηλ οι επισκεπτες που ποσταρουν και καθονται και περιμενουν την προεγκριση του μηνυματος τους τι ειναι; Αλλο παλι αυτο. Μην κανεις διαχωρισμο μελων με επισκεπτων. Ολοι εχουμε κατι να πουμε illy ς αυτο το φορουμ.
εφοσον δεν θελησες να σου απαντησει σε σενα επειδη λες οτι τα γνωριζεις θελησα να μου απαντησει σε μενα... Που ειδες να κανω διαχωρισμο; Θα μας τρελανεις τελειως; Θελω να μαθω υπαρχοντα στελεχη πως καταφερνουν να κρατανε ακεραιο τον χαρακτηρα τους χωρις να τους τρωει το συστημα... Θελω να μαθω κ απο την στιγμη που θελησε να μας πει εκανα εγω την αρχη... Το ιδιο μπορεις να κανεις κ εσυ αφου εισαι στελεχος-απο ο, τι μπορω να διακρινω- Απλα εισαι λιγακι επιθετικος στα ποσταρισματα σου κ δεν καταλαβαινω το γιατι

Συμπεριφορά ανωτέρων προς ΕΠΟΠ

από dn24 » Τετ Νοέμ 17, 2010 10:31 pm

illy έγραψε:Θέλω να μυο απαντήσεις σε μένα dn24 αν γίνεται... Με ενδιαφέρει να μάθω πως μπορείτε να μην χάσετε τον εαυτό σας εκεί μέσα...
πως μπορω να σου απαντησω οταν δεν ξερω εαν θα με πιστεψεις επικρατωντας μια μορφη προκαταληψης; Δεν κανω μομφη προς εσενα προς θεου, κ για αυτο θα αρκεστω να σου πω τα εξης. Δεν ξερω τι λεει ο καθενας. Γνωμη του. Σεβομαι ολες τις αποψεις, κ θεωρω ακομη κ απο 1 μικρο παιδι (ως παραδειγμα το φερνω) μπορω να παρω κατι απο κατι που θα πει. Για αυτο ποτε δεν ξεκιναω μια συζητηση με την προκαταληψη οτι ο αλλος δεν θα με ακουσει γιατι απο εμενα δεν εχει να παρει κατι. Παμε κ λεμε λοιπον, οτι η μαζα, παιρνει μπαλα κ τις μειονοτητες. Δεν ξερω απο εδω μεσα αν κ ποιος πηγε φανταρος, κ τι εχει δει, αν συνεβη να ειναι τοσο γκαντεμης πια, κ να μην επεσε σε κανεναν συνηδητο χαρακτηρα στρατιωτικο. Δεν θα τσουβαλοποιησω ομως τους παντες. Η ομαδοποιηση ειναι οτι χειροταιρο. Ισοπεδωνει τα παντα. Ανθρωπος γενιεσαι, δεν γινεσαι. Αυτοι που εχουν παραβατικη συμπεριφορα μεσα στο στρατο, ας παει ο καθενας να ψαξει τι βιωματα εχει στη ζωη του κ αν ο στρατος για εναν τετοιο χαρακτηρα ειναι απλα η αφορμη της επαρσης του. Αν εισαι κυριος, συνηδητος, ευγενικος, κ πραος, αν αυτα τα εχεις επικτητα/εμφυτα, κ εχεις παρει κ σωστες αρχες, με αυτα θα πεθανεις. Τι αλλο να σου πω; Μονο οτι δεις με τα ματια σου πιστεψε, οποτε αν θεωρεις οτι εγω αυτη τη στιγμη σε δουλευω, πιστευε το. Προς θεου να σου πω να μην το πιστευεις δηλαδη, αν αυτο πιστευεις μετα απο οτι σου παραθετω.

...

Συμπεριφορά ανωτέρων προς ΕΠΟΠ

από μνημονιο » Τετ Νοέμ 17, 2010 10:18 pm

dn24 έγραψε:
μνημονιο έγραψε:και αφηρημενης τεχνης
παρε πισω τον χαρακτηρισμο σου. Δεν γνωριζομαστε. Δεν εχω κανει χαρακτηρισμο σε μηνυμα κανενος, ουτε κ σε δικο σου.

...
καλα δεν σε ειπαμε και καμπουρη. Χαλαρωσε. Δεν σε εθιξα πιστευω προσωπικα. Για αφηρημενη τεχνη μιλησα. Και δεν εχω να παρω τιποτα πισω. Συζητηση κανουμε.


Κορυφή