Αμυντικός τύπος

Δημιουργία απάντησης


Αυτή η ερώτηση είναι ένα μέσο για την πρόληψη αυτοματοποιημένων υποβολών φόρμας από κακόβουλη χρήση.
Εικονίδια smilies
:D :) ;) :( :o :shock: :? 8-) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen: :geek: :ugeek:

Το BBCode είναι ΑΝΟΙΧΤΟ
Το [img] είναι ΑΝΟΙΧΤΟ
Το [url] είναι ΑΝΟΙΧΤΟ
Τα εικονίδια είναι ΑΝΟΙΧΤΑ

Περίληψη Θέματος
   

Αναπτυγμένη προβολή Περίληψη Θέματος: Αμυντικός τύπος

Αμυντικός τύπος

από Nassos » Τρί Μαρ 22, 2022 11:23 am

Ανεστάλη η έκδοση του περιοδικού "Ελληνική Άμυνα και Ασφάλεια".

Και φοβάμαι ότι θα κλείσουν και άλλα περιοδικά.

Αμυντικός τύπος

από Nassos » Παρ Μαρ 18, 2022 7:35 pm

Ειδικά για την "Πτήση" ντροπή στο που κατάντησε. Αλλά βλέπεις, έκλεισαν οι "Τεχνικές Εκδόσεις" το 2013 και πήρε τον κατήφορο, το ίδιο και τα άλλα περιοδικά όπως οι 4Τροχοί. Όσο την κατείχε ο Καββαθάς, εντελώς άλλο επίπεδο δημοσιογραφίας. Τώρα,clickbait μπας και τσιμπήσουμε καμιά διαφήμιση.

Γενικά ζούμε μια παρακμή, εν μέρει φταίει και το Διαδίκτυο, αλλά 15 τόσα χρόνια είχαμε πενία από εξοπλιστικά προγράμματα.

Αμυντικός τύπος

από Togo » Παρ Μαρ 18, 2022 3:36 pm

Σχετικά με τον Αμυντικό Τύπο στην Ελλάδα υπάρχουν αρκετά καλά περιοδικά με ενδιαφέροντα θέματα στρατιωτικής ιστορίας και καλές αναλύσεις για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ελληνική άμυνα. Δέν θα αναφέρω κάποιο για να μην κατηγορηθώ ότι κάνω διαφήμιση. Πάντως υπάρχουν καλά περιοδικά.

Θα αναφερθώ μόνο σε κάποια που εγω προσωπικά τα απεχθάνομαι.

DefenceNet

Για μένα είναι ότι χειρότερο υπάρχει στο ελληνικό διαδίκτυο. Κατά τη γνώμη μου θα έπρεπε να επέμβει απο καιρό ένας Εισαγγελέας όπως έγινε στις ΗΠΑ πρόσφατα και να το κλείσουν αυτό το πράγμα.

Πτήση &Διάστημα

Για μένα είναι το πιό άσχετο περιοδικό που στην προσπάθεια του να "τραβήξει την προσοχή" των αναγνωστών του πετάει τελείως "άκυρα" ώς έξυπνες προτάσεις με τίτλο think-out-of-the-box. Δέν έχω διαβάσει ούτε μιά ανάλυση της προκοπής απο δαύτους. Αντιθέτως έχω διαβάσει άπειρες γελοιότητες του στύλ το Α οπλάκι ειναι καλύτερο απο το Β οπλάκι. Πιθανότατα να απευθύνεται σε ανήλικους αναγνώστες.

Αμυντικός τύπος

από psofos » Δευ Ιαν 16, 2017 11:30 pm

Οντως! Αυτα ειναι συλλεκτικα!Αν δε κανουν κατι ολα μαζι (τα σοβαρα εννοω) θα χαθουν τελειως λογω ιντερνετ καποια στιγμη. Οσον αφορα τα υπολοιπα (τα γελοια), εχουν το defencenet, αρα δε χανονται. Θα χαθουν καποια στιγμη ως περιοδικα, αλλα θα συνεχισουν μεσω defencenet...

Παντως οταν εχεις Προελαση,defence greece και e-Amyna νομιζω πως τα περιοδικα πλεον ειναι περιττα (ακομα και αν κανουν την "κοινοπραξια" που λεω). Δυστυχως ή ευτυχως οι εποχες αλλαξαν...

Αμυντικός τύπος

από Nassos » Δευ Ιαν 16, 2017 10:47 pm

Σωστά, επίσης περιοδικά όπως η "Στρατηγική" και "Πτήση &Διάστημα" κρατούσαν ένα κάποιο επίπεδο, μετά ήρθαν τα defencenet και έγιναν ένα μπάχαλο.

Έχω ακόμη περιοδικά όπως "Σύγχρονος Στρατός" και "Σύγχρονη Αεροπορία και Ναυτικό". Τέτοια δεν πρόκειται να ξαναβγούν.

Γενικά βλέπεις παντού μια παρακμή ένεκα της ανάγκης για έσοδα.

Αμυντικός τύπος

από psofos » Δευ Ιαν 16, 2017 10:40 pm

Καλο θα ηταν να συνεργαστουν ολοι οι εκδοτες ωστε να βγαινει ενα πολυ "δυνατο" τευχος μια φορα το μηνα που να τα λεει ΟΛΑ (εσωτερικου και εξωτερικου) ... Ναι μωρε απλα το περιοδικο σου λυνει τα χερια, γιατι τα εχεις μαζεμενα ενω στο νετ πρεπει να ψαξεις και να διασταυρωσεις γιατι παιζουν πολλες ανακριβειες...

Καλα δεν ειπα οτι δεν παιρνει κανενας. Απλως σε σχεση με πριν απο 10 ας πουμε χρονια βλεπεις κατακορυφη μειωση στις πωλησεις ακριβως λογω του ιντερνετ...

Αμυντικός τύπος

από Nassos » Δευ Ιαν 16, 2017 10:10 pm

Μη το λές, που και που αγοράζω κανένα "Δούρειο Ίππο" ή "Καταδρομή και Ασφάλεια".

Και δεν φταίει μόνο το Διαδίχτυο, όταν δεν υπάρχουν λεφτά για εξοπλιστικά προγράμματα τι περιμένεις;

Αμυντικός τύπος

από psofos » Δευ Ιαν 16, 2017 3:03 pm

Πανε ολα αυτα παιδες. Εφημεριδες και περιοδικα τα εφαγε το ιντερνετ. Τωρα πλεον οποτε γουσταρεις και χωρις χρηματα ενημερωνεσαι. Τα "καλα" της τεχνολογιας που λεμε...

Αμυντικός τύπος

από Λεων » Σάβ Νοέμ 02, 2013 5:40 pm

Εικόνα
http://img837.imageshack.us/img837/3237/ljvc.jpg

Η νέα «Πτήση &Διάστημα» Νοέμβριος 2013!

Αμυντικός τύπος

από Λεων » Πέμ Οκτ 17, 2013 3:43 pm

Εικόνα

ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ - ΤΕΥΧΟΣ 230 - ΝΟΕ 2013

Αμυντικός τύπος

από Λεων » Τρί Οκτ 08, 2013 10:48 pm

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Αμυντικός τύπος

από Λεων » Δευ Σεπ 23, 2013 11:56 pm

Εικόνα

Στρατιωτική Ιστορική Έρευνα

Δελτίο Τύπου εκδόσεων Δούρειος Ίππος

Οι Εκδόσεις ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ, παρουσιάζουν στον απαιτητικό αναγνώστη που ενδιαφέρεται για την στρατιωτική ιστορία, την «ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ», ένα περιοδικό, ξεχωριστής ποιότητος. Την ύλη διαμορφώνουν εκλεκτοί και δοκιμασμένοι συνεργάτες, τα ονόματα των οποίων είναι οικεία σε όποιον μας έχει παρακολουθήσει όλα αυτά τα χρόνια που δραστηριοποιούμαστε με τον ειδικό Τύπο.

Ελπίζουμε να απολαύσετε το διάβασμα!

Σάββας Δ. Βλάσσης
Εκδότης

http://tinyurl.com/qev9zh5

Αμυντικός τύπος

από pao-13 » Κυρ Σεπ 22, 2013 12:21 am

Ελληνικη αμυνα και τεχνολογια - καταδρομη και ασφαλεια

Αμυντικός τύπος

από Λεων » Σάβ Σεπ 21, 2013 6:21 pm

Εικόνα

Περιοδικο ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ τευχος 229 Οκτωβριος 2013

Εικόνα

Περιοδικο Αμυνα και διπλωματια τευχος 264 Σεπτεμβριος 2013

Αμυντικός τύπος

από Nassos » Πέμ Απρ 11, 2013 11:39 pm

Δυστυχώς ανέστειλε την έκδοση του το περιοδικό "Πτήση και Διάστημα"

Κανονικά σήμερα θα ήταν η μέρα που ολοκληρώναμε το τεύχος Απριλίου (Νο 327).

Φοβόμαστε ότι αυτή την φορά δεν θα είμαστε συνεπείς στα ραντεβού μας με τους αναγνώστες. Δυστυχώς, τα γεγονότα μας πρόλαβαν. Κάποια θα τα διαβάστε σε τυπικές ανακοινώσεις στις εφημερίδες. Κάποια άλλα (τα πραγματικά) ίσως έχουμε την ευκαιρία να σας τα πούμε άλλη στιγμή.

Το Δ. Σ. Των Τεχνικών Εκδόσεων αποφάσισε την αναστολή της έκδοσης όλων των τίτλων και την προκήρυξη νέας Γενικής Συνέλευσης με αντικείμενο την οριστική τύχη της εταιρείας.

Προς το παρόν μείνετε συντονισμένοι σε αυτό το blog, που σχεδόν δυο χρόνια πριν (όταν ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση της δύσκολης πορείας μας μέχρι εδώ) δημιουργήθηκε ακριβώς για αυτό το ενδεχόμενο, για να μην χάσουμε την επαφή μας με όλους εσάς τους αναγνώστες που μας υποστηρίζετε και μας ενθαρρύνετε για τρεις και περισσότερες δεκαετίες, για την περίπτωση δηλαδή που θα χάναμε το τακτικό μηνιαίο ραντεβού μας στο περίπτερο.

Μείνετε συντονισμένοι!

Για την ομάδα της Π&Δ

Φαίδων Γ. Καραϊωσηφίδης.

ΠΗΓΗ

Κορυφή