Γυμναστική στις Ειδικές Δυνάμεις

Δημιουργία απάντησης


Αυτή η ερώτηση είναι ένα μέσο για την πρόληψη αυτοματοποιημένων υποβολών φόρμας από κακόβουλη χρήση.
Εικονίδια smilies
:D :) ;) :( :o :shock: :? 8-) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen: :geek: :ugeek:

Το BBCode είναι ΑΝΟΙΧΤΟ
Το [img] είναι ΑΝΟΙΧΤΟ
Το [url] είναι ΑΝΟΙΧΤΟ
Τα εικονίδια είναι ΑΝΟΙΧΤΑ

Περίληψη Θέματος
   

Αναπτυγμένη προβολή Περίληψη Θέματος: Γυμναστική στις Ειδικές Δυνάμεις

Γυμναστική στις Ειδικές Δυνάμεις

από KM » Κυρ Αύγ 28, 2016 7:06 pm

Παιδια γνωριζει καποιος ποση ωρα τρεξιμο εχει στους αλεξιπυτωτιστες εδ;

Γυμναστική στις Ειδικές Δυνάμεις

από lokatzis » Τετ Μάιος 18, 2016 6:12 pm

Nektarios Kialios έγραψε:Καλησπερα, επειδη διαβασα τα μηνυματα αλλοι τα λενε σωστα και αλλοι λενε βλακειες, στις Ειδικες Δυναμεις οπου θελω να μπω σε μονιμος σκληροτραχιλη μοναδα Λ. Ο. Κ η και σε αλλη, γενοκως εχει πολυ γυμναστικη, ειδικα στα ΛΟΚ, ΤΠΝ (Πεζοναυτες), Ο. Υ. Κ κλπ, και δεν ειναι μονο αυτο, αφο εχεις εκπαιδευτει αρκετα καλα, σε στελνουν σε αποστολες, επιχειρησεις (ειδικα μονιμοι) οχι επειδη μπαινετε απευθειας και νομιζετε οτιθα σας κανουνε γομαρια μεσα σε εναν μηνα, αυτο παιρνει 3-4 μηνες και το λεω επειδη ειδα τον ξαδερφο μου αφου πηρε αδεια! Σου βαζουνε και καταριχηση, αναριχη


πως ηταν πριν και πως εγινε; Δυναμωσε εχασε κιλα;
ο ξαδερφος σου ειναι μονιμος;

Γυμναστική στις Ειδικές Δυνάμεις

από ΑλεξανδροςM » Τετ Μάιος 18, 2016 5:45 pm

Πως μπαινεις Αλεξιπτωτα; Δηλωνεις Ειδικες και οταν μπεις πρεπει να μιλησεις με καποιον στο Πευκο;

Γυμναστική στις Ειδικές Δυνάμεις

από Nektarios Kialios » Κυρ Απρ 10, 2016 4:16 pm

Καλησπερα, επειδη διαβασα τα μηνυματα αλλοι τα λενε σωστα και αλλοι λενε βλακειες, στις Ειδικες Δυναμεις οπου θελω να μπω σε μονιμος σκληροτραχιλη μοναδα Λ. Ο. Κ η και σε αλλη, γενοκως εχει πολυ γυμναστικη, ειδικα στα ΛΟΚ, ΤΠΝ(Πεζοναυτες), Ο. Υ. Κ κλπ, και δεν ειναι μονο αυτο, αφο εχεις εκπαιδευτει αρκετα καλα, σε στελνουν σε αποστολες, επιχειρησεις (ειδικα μονιμοι) οχι επειδη μπαινετε απευθειας και νομιζετε οτιθα σας κανουνε γομαρια μεσα σε εναν μηνα, αυτο παιρνει 3-4 μηνες και το λεω επειδη ειδα τον ξαδερφο μου αφου πηρε αδεια! Σου βαζουνε και καταριχηση, αναριχη

Γυμναστική στις Ειδικές Δυνάμεις

από Κερκυραιος » Παρ Νοέμ 13, 2015 11:30 pm

Παιδια καλησπερα επροκειτο να περασω περιοδευον σε ενα μηνα τοσα χρονια εχω ονειρο να υπερετησω στα ουκ και τα τελευταια δυο χρονια εχω προετοιμαστει αρκετα παω γυμναστηριο ξυπναω πρωι και παω για τρεξιμο γυρναω πους απς κοιλιακους ηθελα να ρωτησω τι πρεπει να πω (να δηλωσω) οταν περασω περιοδευον και υστερα τι πρεπει να κανω (αθληματα) για να μπω και κατι τελευταιο μπορω να κανω τη θυτεια μου στα ΟΥΚ ετσι δεν ειναι;

Γυμναστική στις Ειδικές Δυνάμεις

από Vasss » Παρ Μαρ 27, 2015 12:01 am

Μην κρίνετε απο εξωτερική εμφάνιση. Μια σειρά μου ήταν παχύς, αλλά σκυλί. Έσφιγγε τα δόντια κι έβγαζέ τα πάντα.

Γυμναστική στις Ειδικές Δυνάμεις

από Ψαρακας96 » Τρί Μαρ 03, 2015 5:34 pm

Ξερω φιλε μου ημουν στην ορκωμοσια του φιλου που γραφω πιο πανω και ειδα κατι παιδια τα οποια ελπιζω να κοπηκαν στην πορεια οχι γιατι ειμαι κακος αλλα γιατι οταν θα ερθει η ωρα να κανουν την δουλεια τους θα ειναι πλην για ολους μας...

Γυμναστική στις Ειδικές Δυνάμεις

από Bourne » Τρί Μαρ 03, 2015 5:31 pm

Ψαρακας ποιο πολυ ψυχολογικος Πολεμος ειναι το θεμα εγω εκει δυσκολευτηκα γιατι ημουν ανθρωπος που παρεξηφιομουν ευκολα και δε σηκωνα μυγα στο σπαθι μου που λενε! Εδω περνανε παχουλα παιδια οχι υπερβαρα αλλα παχουλα οι, αλλοι που να μην περνουν ουτε εξι ελξειςΕικόνα

Γυμναστική στις Ειδικές Δυνάμεις

από Ψαρακας96 » Τρί Μαρ 03, 2015 5:20 pm

Ελπιζω να ειναι ετσι τα πραγματα, γιατι τελευταια ηταν ενας γνωστος μου μεσα και στο κεντρο μου ειπε οτι απο γυμναστικη πολυ λιγα πραγματα. Συγνωμη για το ολο θεμα απλως ειμαι λιγο μανιακος με την γυμναστικη ελπιζω ομως τα πραγματα να εξελιχθουν οπως μου ειπατε.

Γυμναστική στις Ειδικές Δυνάμεις

από Bourne » Τρί Μαρ 03, 2015 5:13 pm

Εγω θυμαμαι οταν μπηκα μπορουσα να τρεξω σε βουνο παντα μια και μεγαλωσα σε επαρχια ετρεχα 25 χιλιομετρα σερι τσαμπα τοσα πολλα δεν εχει τρελοι γυμναστικη σημερα στις Ειδικες Δυναμεις μιλαω για τους φανταρους οχι για τους μονιμους

Γυμναστική στις Ειδικές Δυνάμεις

από D.Y.K » Τρί Μαρ 03, 2015 4:14 pm

Γυμναστικούλα θα κάνετε έτσι κ αλλιώς αγόρι μου αλλά και πάλι θα είναι τόσο φορτωμένο το πρόγραμμα σου ειδικά τον πρώτο καιρό και για όσο θα είσαι στο ΚΕΕΔ που ακόμη και αυτό τον ελάχιστο χρόνο που θα έχεις θα τον εκμεταλλεύεσαι για να ξεκουραστείς λίγο. Θα τα δεις στην πορεία όλα.

Γυμναστική στις Ειδικές Δυνάμεις

από Ψαρακας96 » Τρί Μαρ 03, 2015 2:06 pm

Και κατι ακομα Δ. Υ. Κ σιγουρα θα ξερεις να μου απαντησεις... Γυμναστικη στο ΚΕΕΔ Οταν εχεις ελευθερο χρονο σε αφηνουν να κανεις;

Γυμναστική στις Ειδικές Δυνάμεις

από Γιωργος » Δευ Φεβ 16, 2015 7:21 pm

15 χλμ κανουν τα ουκ φιλε μ καθε μερα

Γυμναστική στις Ειδικές Δυνάμεις

από DimTheGuest » Τρί Οκτ 22, 2013 2:07 pm

Operation35 έγραψε:Εχετε μπερδεψει καποια πραγματα, τα οποια ειναι πολυ απλα. Στις Ε. Δ. Δεν πας για να γινεις μοντελακι, ουτε για να παιζεις ρακετες στην παραλια. Οποτε εαν καποιος "σωματαρας" καταταγει με σκοπο να συντηρηθει ειναι ματαιο. Πρωτα θα "καει" και σιγουρα θα πεσει σε κιλα ή στην καλυτερη περιπτωση θα "διαμορφωθει" διαφορετικα.

Επισης δεν ξερω ποτε υπηρετησατε και που, με ποια στελεχη κλπ. Αλλα καλο ειναι να λεγονται τα πραγματα με το ονομα τους.

Η καθε Μοιρα Καταδρομων, Αλεξ/στων, Πεζ/των ακολουθει τους ρυθμους των Προισταμενων της, που στην προκυμενη περιπτωση μιλαμε για μονιμα Στελέχη Του Ε. Σ. Οποτε. Εαν τα στελεχη "βαρανε κοφτες" θα ακολουθουν και οι Καταδρομεις, εαν τα στελεχη ειναι χαλαρα, θα χαλαρωνουν και οι Καταδρομεις.

Οσο για τον φαγητο, τουλαχιστον οταν Υπηρετησα εγω το ελεγες φυσιολογικο φαγητο στρατοπεδου, με την μονη διαφορα οτι οι ποσοτητες ηταν τεραστιες και οτι επρεπε να το φαμε ολο.

Για την εκγυμναση τωρα, πρωινη γυμναστικη περιελαμβανε τρεξιμο διαφορων αποστασεων και ρυθμων. Μετα ακολουθουσαν δυναμικες ασκησεις οπως προαναφερθηκε. Τωρα κατι για 40 καμψεις τα ακουω σαν ανεκδοτο, χωρις να γνωριζω βεβαια εαν εχει πεσει τοσο το επιπεδο. Πολλα σετ "καλων"-καμψεων κατα την διαρκεια της πρωινης γυμναστικης, μονοζυγο-διζυγο, κυλιακους ραχιαιους, ανατασεις-διατασεις, βαθυα καθισματα και πολλα αλλα.

Αλλα καθ'ολη την διαρκεια της ημερας ο συνολικος αριθμος των καμψεων ηταν ανυπολογιστος. Μπορουσες να "τσιμπας"οπουδηποτε και οποτεδηποτε αμετρητες και για παντα. Για το τρεξιμο παλι, υπηρχε ποικιλια, οχι τοσο στις αποστασεις αλλα περισσοτερο στον ρυθμο, αναλογος με ποιο-α στελεχος-η ετρεχες.

Τελειωνοντας θελω να επισημανω οτι ο σκοπος και η φυση της γυμναστικης στις Ε. Δ. Δεν ειναι τοσο της μορφολογικης σωματοδομησης οσο της σκλυραγωγησης και τις αποτελεσματικης-ουσιαστικης δυναμης. Ειναι ενας συνδιασμος σωματικων-ψυχικων δυναμεων που γαλουχειτε στους Καταδρομεις με σκοπο Την εκπληρωση οπιου αποτελεσματος και αποστολης χρειαστει να φερουν εις περας. Μπορεις να επιβραδυνεις Αλλα οχι να εγκαταληψεις, μπορεις να μεινεις πισω αλλα οχι να αποκοπεις.

Για να αναφερθω σε bodybuilders Και "παραλιακους", σε ασκησεις οπως ο Ανορθοδοξος Πολεμος και η Πορεια Βολη, βελαζανε σαν αρνια, εγκαταλειπανε ή στην καλυτερη περιπτωση επιβαρυναν το ψυχολογικο φορτιο των συναδελφων τους με μια συνεχη μουρμουρα-γκρινια. Οσο ποιο ευελικτος και ελαφρυς εισαι, σε συνδιασμο με ενα ποσοστο λοιπους που το αποκαλουσαν τα στελεχη "επιχειρησιακο" ως φυσικο αποθεμα ενεργειας τοσο πιο καλο ηταν για εσενα.

Αυτα ειχα να πω στους συνομιλητες-ενδιαφερομενους απο προσωπικη εμπειρια. Λογικα μπορει να υπαρχει χασμα αναμεσα σε ΕΣΣΟ-χρονολογιες-Μοιρες κλπ. Και σε μερικους ισως φαινομαι ρομαντικος-ουτοπικος.



Δεν υπάρχει πιο πλήρης απάντηση στα ερωτήματα σας από αυτή του operation 35. Τουλάχιστον το 2010 που υπηρετούσα εγώ. Τα πάντα είναι θέματα στελεχών απο Διοικητή έως τον τελευταίο ΕΠΟΠ στα μαγειρεία. Πολλοί διαφορετικοί τύποι τρεξίματος, ενδυνάμωσης και φυσικά το ΣΩ. ΒΕ. Όσο για άτομα που ήρθαν για να το παίξουν παπάτζα και δεν είχαν γυμναστεί πέρα από το 5χ5 είχαν θέμα... Τουλάχιστον στο λόχο μου τους σκουντούσαμε, γιατί μένανε Πίσω, στο τέλος της γυμναστικής έτρωγαν φυλακή και τους αφαιρούσαν τον μπερέ για κάποιες μέρες ατιμωτικά υποχρεώνοντας τους να κυκλοφορούν με τζόκευ.
Όσο αφορά το "χτίσιμο" σώματος χμμ... Θα έλεγα ότι μπαινεις σε μία φάση "στεγνώματος" (όπως λέει και ένας φίλος μπίλντερ) ΕικόναΕικόνα

Γυμναστική στις Ειδικές Δυνάμεις

από Λουσης » Τρί Οκτ 22, 2013 11:19 am

Hλυσιακός-Ι ΜΑΚ έγραψε:Ξύπνημα 6.30 το χειμώνα και 6.00 το καλοκαίρι.15 περίπου λεπτά τρέξιμο το πρωί, διατάσεις, κάμψεις, έλξεις, κλπ. Πάνω κάτω τα ίδια σε όλα τα κέντρα και τις μοίρες. Το απόγευμα λίγο τρέξιμο ξανά και λίγο στίβο μάχης. Αυτά βέβαια όχι κάθε μέρα, περίπου 3 φορές την βδομάδα και όποτε άλλοτε το επιτρέπει το πρόγραμμα.
ΛΟΚ. Ι-ΜΑΚ
15 λεπτα τρεξιμο; Για ποια χρονολογια μιλας; Το 2002 στην 35ΜΚ τρεχαμε τουλαχιστον 45 λεπτα-7 χιλιομετρα καθε πρωι και το Σαββατο 10


Κορυφή