"Πόθεν Εσχες" των πολιτικών

Δημιουργία απάντησης


Αυτή η ερώτηση είναι ένα μέσο για την πρόληψη αυτοματοποιημένων υποβολών φόρμας από κακόβουλη χρήση.
Εικονίδια smilies
:D :) ;) :( :o :shock: :? 8-) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen: :geek: :ugeek:

Το BBCode είναι ΑΝΟΙΧΤΟ
Το [img] είναι ΑΝΟΙΧΤΟ
Το [url] είναι ΑΝΟΙΧΤΟ
Τα εικονίδια είναι ΑΝΟΙΧΤΑ

Περίληψη Θέματος
   

Αναπτυγμένη προβολή Περίληψη Θέματος: "Πόθεν Εσχες" των πολιτικών

"Πόθεν Εσχες" των πολιτικών

από Nassos » Τετ Οκτ 06, 2010 8:18 pm

Rafale έγραψε:Εχω δυσαρεστα νεα. Αλλα 25χρονια θα κυβερνα το ΠΑ. ΣΟ. Κ. Ε με τετοια αντιπολιτευση;Εικόνα


Καλά,6-12 μήνες τους δίνω περιθώριο. Ήδη φαίνεται ο πανικός τους για τις Δημοτικές Εκλογές.

"Πόθεν Εσχες" των πολιτικών

από XristosK » Τετ Οκτ 06, 2010 7:59 pm

Rafale έγραψε: Εχω δυσαρεστα νεα. Αλλα 25χρονια θα κυβερνα το ΠΑ. ΣΟ. Κ. Ε με τετοια αντιπολιτευση;Εικόνα ...
Δυσάρεστα νέα, εννοείς βέβαια για όλους μας. Αν τώρα εσύ διασκεδάζεις με τον Πάγκαλο. Τι να πω... Βίτσια είναι αυτά Εικόνα

"Πόθεν Εσχες" των πολιτικών

από δημητρης25 » Τετ Οκτ 06, 2010 5:05 pm

Τι τους νοιαζει τωρα; Οτι ηταν να πετυχουν το πετυχαν, οτι ηταν να κερδισουν το κερδισαν! Λες να τους ενδιαφερει τι λεει ο κοσμος πλεον για εκεινους;2 θητειες ηθελαν κ τελος! Εφυγαν με το κεφαλι ψηλα κ τις τσεπες γεματες, οσο κ να φωναζουμε οτι κ να λεμε δεν μας ακουει κανενας! Τον βασιλια τον εξορισαν κ δημοσιευσαν την περιουσια του γιατι δεν κανουν κατι τετοιο τωρα; Ο παγκαλος προδοτης ειναι κ τον ψηφιζουν καποιοι, ακομη γιατι να γινεται αυτο;

"Πόθεν Εσχες" των πολιτικών

από Rafale » Τετ Οκτ 06, 2010 4:44 pm

Η μεγαλομανια, η απληστια, ο εγωκεντρισμος θα οδηγησουν ακομα πολλους σαν τον τσοχατζοπουλο Στο σημειο 0. Και ετσι ολη η πολιτκη τους διαδρομη η καποτε αστραφτουσα θα Οδηγηθει στο καλαθο των Αχρηστων και των άχρηστων απο την κατακραυγη του κοσμου.

"Πόθεν Εσχες" των πολιτικών

από δημητρης25 » Τετ Οκτ 06, 2010 4:25 pm

Τα εξοδα για τον γαμο του ακη κ της κυριας τσοχατζοπουλου λενε οτι εφτασαν πανω απο 500 εκατομμυρια δρχ.

"Πόθεν Εσχες" των πολιτικών

από Rafale » Τετ Οκτ 06, 2010 3:50 pm

τα πανακριβα ψωνια της κ Σταματη-τσοχατζοπουλου. Η υπαλληλος της δεη με τα ακριβα γουστα Και με ετησιες απολαβες 15.350 ευρω

μποτες 1510 ευρω

χτενα 182 ευρω

δαχτυλιδι 1100 ευρω

σαγιοναρες 402 ευρω

http://www.tlife.gr/Article/FN/0-9-7088.html

"Πόθεν Εσχες" των πολιτικών

από Rafale » Τρί Σεπ 28, 2010 1:50 am

Προφανως o παγκαλος ετοιμαζει ηρωικη εξοδο και απολογειται πριν της εξοδου του. Εχω δυσαρεστα νεα. Αλλα 25χρονια θα κυβερνα το ΠΑ. ΣΟ. Κ. Ε με τετοια αντιπολιτευση; Παντως ενα ειναι σιγουρο. Με πολιτικους σαν τον παγκαλο δεν πληττουμε ποτε.Εικόνα ... ...

"Πόθεν Εσχες" των πολιτικών

από kampf » Τρί Σεπ 28, 2010 1:45 am

Ο Παγκαλος λεει μλκιες. Ας μας πει πως κυβερνουσε το ΠΑΣΟΚ 25 χρονια. Μηπως επειδη απο καθε οικογενεια διοριζε και 2-3?

"Πόθεν Εσχες" των πολιτικών

από Rafale » Δευ Σεπ 27, 2010 7:32 pm

Η ατακα αυτη μαζι μαγαμε τα λεφτα διοτι διοριζαμ ανεξελγκτα δεν τιμα ουτε Το παγκαλο Ουτε κανενα απο το πολιτικο στερεωμα. Τους εκλεγουμε για να διαπραξουν ενα λειτουργημα και οχι ενα εγκλημα. Αν τωρα η οι μεν η οι δε διοριζανε αβερτα κουβερτα για να επανεκλεγουν τοτε διεπραξαν το εγκλημα και προδωσαν το συνολο του ελληνικου λαου. Απλα θελω σαν Κατοικος αυτης της χωρας να πηγαινω σε δημοσιες υπηρεσιες να με εξυπηρετουν και να με σεβονται. Και Οχι εγω μονο φυσικα. Ολοι οι ελληνες. Να μπορουμε να κυκλοφορουμε ελευθερα οπως ειναι το συνταγματικο δικαιωμα. Απαιτω να ειμαι στο αεροδρομιο και να μην ντρεπομαι οταν βλεπω αστυνομικο ο οποιος δεν ξερει ουτε λεξικα αγγλικα να συννενοηθει με τους τουριστες. Να μην ρωταει ο προισταμενος τη γραμματεα του πως γραφεται η λεξη δωματιο αν θελει ωμεγα η ομικρον. Να μην πληρωνεται μια κοπελα στον οσε 1800 ευρω για να καθετε σε ενα γραφειο ωστε 1 φορα τη βδομαδα να βγαζει μια κατασταση Στο excel.( Το οποιο δεν γνωριζει και να χρησιμοποιει). ολοι αυτοι και αλλοι τοσοι Ειναι το αποτελεσμα των ανεξελεγκτων διορισμων Και δεν τηρουν ουτε τις βασικες προυποθεσεις. Αρα Ειναι Αμεσα υπευθυνοι ολοι Για την καταντια αυτης της χωρας. Η νοοτροπια και οι αντιληψεις Μας φερανε ς αυτο το σημειο.

"Πόθεν Εσχες" των πολιτικών

από Rafale » Δευ Σεπ 27, 2010 7:11 pm

Δύο δηλώσεις, ή μάλλον τρεις μέσα σε εικοσιτέσσερις ώρες. Ο Θ. Πάγκαλος απαντά στο χιλιοειπωμένο ερώτημα «πού πήγαν τα λεφτά» με το αφοπλιστικό απόφθεγμα «τα φάγαμε όλοι μαζί».

Διαβάστε περισσότερα: http://www.tovima.gr/default.asp?pid=2&ct=6&artid=356897&dt=26/09/2010#ixzz10jOY30zi

...

"Πόθεν Εσχες" των πολιτικών

από Rafale » Δευ Σεπ 27, 2010 2:04 pm

Για να να δουμε την κ. Ελιζα Βοζεμπεργκ. Ομολογουμενως η γκαρνταρομπα της "φυσαει". Οταν βγαινει σε κοσμικες δεξιωσεις μπορει και να φοραει 13.000 ευρω πανω της ετσι για την πλακα που λενε.(αν μετρησουμε τσαντα, ρουχα, παπουτσια στυλο ρολοι, γυαλια.). Ασφαλως και εχει δικαιωμα στη χλιδη και στη πολυτελεια. Αν θελει ας τυλιχθει και με φυλλα χρυσου. Αλλα ολα αυτα δεν συναγουν με τις εισπραξεις που παρουσιαζει ενος ανειδικευτου εργατη. Ξερουμε οτι ο συζυγος Της Ειναι βιομηχανος Και μπορει να Της προσφερει τα λουσα. το δικηγορικο Της Γραφειο τι το κραταει τοτε; Μηπως για να περναει την ωρα της; Αντε οταν δικαζει το δηλωνει αλλα για τη συμβουλευτικη δικηγορια που δινει αναφορα; Μαλλον στο θεο. Προφανως θα Εχει Και βουλευτικο σοφερ.

να θυμησουμε οτι υπηρξε συνηγορος του τιερι ρουσελ Στη διαμαχη του με το ιδρυμα ωναση, του πετσου στην υποθεση 17νοεμβρη, της μητερας του σοριν ματει.400.000 ευρω εχει μονο καταθεσεις στη τραπεζα. Αλλα υπαρχει μια δικαιολογια που λενε ολοι "μα ειμαι τοσα χρονια στο επαγγελμα".

αραγε η σδοε περασε καθολου απο τα γραφεια της;

Εικόνα

Εικόνα

... ...

"Πόθεν Εσχες" των πολιτικών

από kampf » Σάβ Σεπ 25, 2010 4:48 pm

Γιατι ειναι πιο μορτικα Εικόνα. Ξες τα παλια τα adidas με το τριφυλλο ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

"Πόθεν Εσχες" των πολιτικών

από yandr » Σάβ Σεπ 25, 2010 12:06 am

Μόνο αν μπουν με Lada.

Τα παπούτσια adidas γιατί τα προτίμησες;

"Πόθεν Εσχες" των πολιτικών

από kampf » Παρ Σεπ 24, 2010 8:11 pm

Μακαρι να μπαιναν μια μερα στη Βουλη 5 κουκουλοφοροι με παντελονια παραλλαγη Ε. Σ, μπουφαν flight, και αθλητικα παπουτσια adidas κρατωντας ΑΚ47 made in Russia με διπλη γεμιστηρα κολλημενη με ταινια και να μην αφηναν κανεναν ορθιο απο δαυτους. Ζηταω πολλα?

"Πόθεν Εσχες" των πολιτικών

από XristosK » Παρ Σεπ 24, 2010 6:42 pm

Είναι η γενιά που φώναζε ψωμί παιδεία ελευθερία. Δεν μας είπαν όμως πως ακριβώς εννοούσανε το ψωμί. Για τα άλλα δυο δεν θα σχολιάσω... Όλοι γνωρίζετε τι συμβαίνει. Οργή και αγανάκτηση. Τίποτε άλλο.

Κορυφή