Εκσυγχρονισμός των KC-135R Stratotankers

Δημιουργία απάντησης


Αυτή η ερώτηση είναι ένα μέσο για την πρόληψη αυτοματοποιημένων υποβολών φόρμας από κακόβουλη χρήση.
Εικονίδια smilies
:D :) ;) :( :o :shock: :? 8-) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen: :geek: :ugeek:

Το BBCode είναι ΑΝΟΙΧΤΟ
Το [img] είναι ΑΝΟΙΧΤΟ
Το [url] είναι ΑΝΟΙΧΤΟ
Τα εικονίδια είναι ΑΝΟΙΧΤΑ

Περίληψη Θέματος
   

Αναπτυγμένη προβολή Περίληψη Θέματος: Εκσυγχρονισμός των KC-135R Stratotankers

Re: Εκσυγχρονισμός των KC-135R Stratotankers

από yandr » Τρί Ιαν 31, 2023 5:39 pm

Η αμερικανική Field Aerospace ανακοίνωσε ότι ολοκλήρωσε, έναν χρόνο νωρίτερα, το πρόγραμμα αναβάθμισης των επτά αεροσκαφών εναέριου ανεφοδιασμού KC-135 Stratotanker της Τουρκικής Αεροπορίας.

Εκσυγχρονισμός των KC-135R Stratotankers

από yandr » Πέμ Οκτ 20, 2022 6:59 pm

Με ανάρτηση της στο «Twitter» η Τουρκική Αεροπορία ανακοίνωσε ότι παρέλαβε ένα ακόμα αναβαθμισμένο αεροσκάφος εναέριου ανεφοδιασμού KC-135R Stratotanker. Τα αεροσκάφη αναβαθμίζονται στο επίπεδο Block.45 με ψηφιακό πιλοτήριο και οθόνες υγρών κρυστάλλων. Επίσης, αλλάζει το σύστημα καταγραφής υψομέτρου, το σύστημα αυτόματου πιλότου, το σύστημα διεύθυνσης πτήσης κ. Ά. Η έκδοση Block.45 είναι η νεότερη έκδοση των αεροσκαφών. Η Τουρκία έχει στο οπλοστάσιο της επτά KC-135R Stratotanker, τα οποία απέκτησε το 1994, έναντι $ 292 εκατομμυρίων.

Πηγή



Εκσυγχρονισμός των KC-135R Stratotankers

από yandr » Δευ Σεπ 13, 2010 8:24 pm

Η αμερικανική εταιρεία Rockwell Collins,Inc Έλαβε συμβόλαιο αξίας 22,1 εκατ. Δολαρίων για την αναβάθμιση υποσυστημάτων των 7 ιπτάμενων τάνκερ KC-135R Stratotankers της Τουρκικής Αεροπορίας.

Πιο συγκεκριμένα η εταιρεία θα τροποποιήσει τα αερόφρενα του αεροσκάφους, Θα αγοράσει και θα εγκαταστήσει σύστημα διαχείρισης παγκόσμιας αεροπορικής ναυσιπλοΐας καθώς και το πάνελ ελέγχου αυτού.

DefenceNet


Κορυφή