Άδεια οπλοφορίας

Δημιουργία απάντησης


Αυτή η ερώτηση είναι ένα μέσο για την πρόληψη αυτοματοποιημένων υποβολών φόρμας από κακόβουλη χρήση.
Εικονίδια smilies
:D :) ;) :( :o :shock: :? 8-) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen: :geek: :ugeek:

Το BBCode είναι ΑΝΟΙΧΤΟ
Το [img] είναι ΑΝΟΙΧΤΟ
Το [url] είναι ΑΝΟΙΧΤΟ
Τα εικονίδια είναι ΑΝΟΙΧΤΑ

Περίληψη Θέματος
   

Αναπτυγμένη προβολή Περίληψη Θέματος: Άδεια οπλοφορίας

Άδεια οπλοφορίας

από Terminator » Σάβ Αύγ 13, 2016 12:24 pm

Η άδεια κυνηγιου βγαίνει απο το δασαρχείο και οχι δεν είναι αναγκαίο να έχεις Χρειάζεσαι όμως άδεια οπλοκατοχής απο το Τ. Α της περιοχής σου.

Άδεια οπλοφορίας

από γαβριελ » Σάβ Αύγ 13, 2016 1:37 am

Έχω μια ερώτηση μπορεί Καποιος να αγοράσει ένα όπλο και να το γράψει στο όνομά του χωρίς να εχει άδεια κυνηγιού; ΕυχαριστοΕικόναΕικόνα

Άδεια οπλοφορίας

από Terminator » Τετ Μάιος 11, 2016 12:54 am

Για τον τύπο πιο πάνω όχι ο σογαστήρας εντάσσεται στην κατηγορία των εξαρτημάτων όπλου και η απλή κατπχή του ακόμα και χωρίς όπλο επισύρει ποινή φυλάκισης. Οσον αφορά τις αλυσίδες και αυτές απαγορεύονται μόνο και μόνο η κατοχή αρκεί για να σου φορτώσουν οπλοκατοχή και οπλοφορία (αυτές οι κατηγορίες κουμπώνουν πάντα μαζί όταν πρόκειται για τέτοια περιστατικά) και αν το χρησιμοποιήσεις πάνω σε άτομο θα φορτωθείς επίσης και πρόκληση σωματικής βλάβης οπότε αυτό συνεπάγεται κρατητήριο και αυτόφωρο

Άδεια οπλοφορίας

από AtomicYeti » Τρί Μάιος 10, 2016 11:18 am

γεωργιος έγραψε:Αν καποιος κυκλοφορει εξω με αλυσιδα στην τσεπη και τον σταματησουν σε καποιο ελεγχο, θεωρειτε οπλοκατοχη; Τι λυσεις θα προτεινατε εκτος απο τα kubotan ή pocket stick;(παντα σε χερια τα οποια γνωριζουν να το χειριζονται αλλιως τους ειναι αχρηστο και ισως και επικινδυνο.)


Αυτά περισσότερο φαντάζουν συμμορίτικα όπλα, το καλύτερο είναι να μην μπλέξεις. Στην Ελλάδα δεν είναι έξυπνο να φέρεις οποιοδήποτε όπλο επάνω σου, κανείς δεν θα σου αναγνωρίσει δικαίωμα στην αυτοάμυνα. Μόνο ο πόλεμος και η ανάγκη είναι κινητήριες δυνάμεις για να υπάρξει ρεύμα υπέρ της κατοχής όπλων. Αλλιώς μόνος σου ξέχνα το.

Η λύση στην Ελλάδα (εντός νόμων) είναι μία. Κράτα αποστάσεις και απέφυγε τις διενέξεις με άτομα που δεν ξέρεις και "περίεργους". Κοινώς καλύτερα να κιοτέψεις παρά να μπλέξεις.

Άδεια οπλοφορίας

από γεωργιος » Τρί Μάιος 10, 2016 6:16 am

Αν καποιος κυκλοφορει εξω με αλυσιδα στην τσεπη και τον σταματησουν σε καποιο ελεγχο, θεωρειτε οπλοκατοχη; Τι λυσεις θα προτεινατε εκτος απο τα kubotan ή pocket stick;(παντα σε χερια τα οποια γνωριζουν να το χειριζονται αλλιως τους ειναι αχρηστο και ισως και επικινδυνο.)

Άδεια οπλοφορίας

από AtomicYeti » Τρί Ιούλ 07, 2015 10:02 pm

aris 1943 έγραψε:Ασε εδω σε πολλα ειμαστε πισω Η μαλλον μας απαγορεουν στο εξωτερικο σε πολλες χωρεςεπιτρεπονται οι κραχτες και τα ραβδωτα οπλα γεια κυνηγι λεω τωρα εδω περα το ραβδοτο απογορευεται γιατι;


Γιατί εδώ το κράτος φοβάται τους πολίτες, μιας που είναι καθεστώς μαφίας, γιαυτό...

Άδεια οπλοφορίας

από _KOURSAROS_ » Παρ Μάιος 15, 2015 2:21 pm

πολίτης έγραψε:Επιτρεπετε να εχεις οπλο με συγαστηρα;Εικόνα


Όχι βέβαια.

Άδεια οπλοφορίας

από πολίτης » Παρ Μάιος 15, 2015 12:23 pm

Επιτρεπετε να εχεις οπλο με συγαστηρα; Εικόνα

Άδεια οπλοφορίας

από Kourtembeu » Τρί Μαρ 03, 2015 10:40 pm

YΠάρχουν τόσα παράνομα όπλα στην Ελλάδα. Αρχίστε από την Κρήτη και ανεβείτε προς τα πάνω. Το πρόβλημα είναι καθαρά της ΕΛ. ΑΣ. Που δεν ζητά από τους κατόχους τους να παραδώσουν το όπλο ή να προσκομίσουν έγγραφα ότι το πούλησαν.

Ο ιδιοκτήτης φταίει μέχρι το σημείο της "βλακείας" που κουβαλά. Για τα υπόλοιπα θα πρέπει αναγκαστικά να παίρνουν μέτρα οι αρχές. Που τα ξύνουν, και οι δικαστικές που δεν νομοθετούν σωστά.

Άδεια οπλοφορίας

από Terminator » Τρί Μαρ 03, 2015 8:57 pm

Bourne έγραψε:Εγω ενα εχω να πώ πως οπως μας συμφερει νομιμα και οπου δε μας συμφερει παρανομα.


Συγγνώμη παροτρύνεις το κόσμο να διαπράξη Ποινικό αδίκημα; Αυτό έχει συγκεκριμένη κατάληξη (κρατητήρια> Εισαγγελέας> Αυτόφωρο)

Άδεια οπλοφορίας

από Bourne » Τρί Μαρ 03, 2015 5:47 pm

Εγω ενα εχω να πώ πως οπως μας συμφερει νομιμα και οπου δε μας συμφερει παρανομα.

Άδεια οπλοφορίας

από Terminator » Σάβ Φεβ 28, 2015 10:10 pm

Ορίστε Το site της ΕΛ. ΑΣ σχετικα με τις άδειας σκοποβολής τώρα απο εκεί και πέρα πάρε και ρώτα οτι θέλεις στο Τ. Α της περιοχής σου

ΠΡΟΣΟΧΗ το όπλο αυτό θα μπορείς να το έχεις πάνω σου μόνο κατα την διάρκεια της διαδρομής απο το σπιτι ως το σκοπευτήριο και αντίστροφα αλλιώς στοιχειωθετείται το αδίκημα της παράνομης οπλοφορίας εαν σε πιάσουν σε εναν τυχαίο έλεγχο στο δρόμο.

Άδεια οπλοφορίας

από Nassos » Δευ Φεβ 16, 2015 12:46 am

Θέσε το ερώτημα σου εδώ

http://www.shooters.gr/forum/

Άδεια οπλοφορίας

από manos » Κυρ Φεβ 15, 2015 11:06 pm

Καλησπερα θελω μου πει καπιος ενα ποσο καιρο παιρνει η διαδικασια για αδεια σκοποβολης και αν αυτη η αδεια σου επιτρεπει να εχεις ενα οπλο 9mm η ακομα 22αρι και να το χρησιμοποιείς μονο σε ενα σκοπευτηριο; Ευχαριστω πολύ.

Άδεια οπλοφορίας

από aris 1943 » Σάβ Δεκ 13, 2014 1:12 pm

Αδεια οπλοφοριας μπορει να παρει καποιος που κινδηνευει υπαρχει υπαρκτη απειλη δηλαδη αυτος μπορει να παρει αδεια αρκει να το αποδειξει. Αν και εδω που τα λεμε πολυ κουβαλανε οπλο χωρις αδεια δυστηχως...

Κορυφή