Μισθός και επιδόματα Ειδικών Φρουρών

Συζητήσεις για την Αστυνομία και τις ειδικές μονάδες αυτής (ΕΚΑΜ, ΟΠΚΕ, ΔΡΑΣΗ, ΔΙΑΣ, ΜΑΤ κλπ), την εκπαίδευση και τη ζωή στις σχολές
Απάντηση
Στρατός και θητεία
35M.K 310 lele
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από 35M.K 310 lele »

Παιδια εμεις τον μηνα απριλιο πληρωθηκαμε μολις 300 ευρω... Ασε οι τυποι εκει πανω δν ξερουν τι τους γινετε...
Θα σε ελευθερωσουμε πενταδαχτηλε η θα μας παρει ο ΧΑΡΟΣ... ΕΛΛΑΔΑ εισαι ΜΙΑ στον κοσμο αλλη καμια η ΚΥΠΡΟΣ ειναι ΕΛΛΗΝΙΚΗ και η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ..
ΝΙΚΟΣ Α/Β' ε.α.
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από ΝΙΚΟΣ Α/Β' ε.α. »

35M.K 310 lele έγραψε:Παιδια εμεις τον μηνα απριλιο πληρωθηκαμε μολις 300 ευρω... Ασε οι τυποι εκει πανω δν ξερουν τι τους γινετε...
Εφ΄όσον όλα κυλήσουν ομαλά με τις εκλογές, και σχηματισθεί κυβέρνηση που θα διασφαλίσει τα... Συμπεφωνηθέντα μην ανησυχείς. Τέλος Ιουνίου θα σας καταβληθούν τα υπόλοιπα που σας χρωστάνε και θα αρχίσει να διαμορφώνεται ο μισθός σου [ως άγαμος και υπηρετών σε συνήθη Υπηρεσία ] περίπου στα 1020 Ευρώ καθαρά με πλήρη νυκτερινά και 5 πενθήμερα. Από το παραπάνω ποσόν θα σας παρακρατείται το ποσόν των 100+ Ευρώ κάθε μήνα μέχρι τέλος του 2012.

pantzos4
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Δημοσίευση από pantzos4 »

Δεν ξέρω εάν είναι το σωστό μέρος η αν υπάρχει παρόμοιο ποστ κάπου δεν έχω βρει κάτι... Και πιστέυω ειναι σημαντικό.

Αφορά του συναδέλφους ποιο πολυ της 7ης σηρας ΕΦ...

για την επόμενη μησθοδοσία και πέρα θα πρέπει άπαντες να έχουν απογραφή (οπως Πιστεύω Το εχουν κάνει) αλλα σε μερικούς υπάρχει Πρόβλημα Στον Αριθμο δελτίου Ταυτότητας. Λοιπον τα τελευτέα 3 ψηφεία.

Με βάση την ανακοίνοση http://apografi.gov.gr/2012/10/1920 Θα πρέπει να εχουν όλοι τα Στοιχεία Τους σωστά για να Συνεχίσει Η Πληρωμή...

Ελπίζω να βοηθισα

Απευθυνθείτε και στο γραφείο Προσωπικού Για Οποιαδήποτε Αλλαγη θέλετε να κάνετε...

Μακαρι ολη η ζωη να ηταν μια εκδρομη Ολη την ζωη μου τρελαμενος παοκαρα ως το τελος
35M.K 310 lele
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Δημοσίευση από 35M.K 310 lele »

Να ρωτησω τωρα εγω κατι που με καιει... Ειμαι με αναρρωτικη απο τις 2 νοεμβριου μεχρι τις 30... Με το μισθο μου τι θα γινει; Ποσα θα παρω αυτο το μηνα; Αφου δν εχω ουτε βραδυνα ουτε πενθημερα... ; Και εαν αυτο τον μηνα παρω κανονικα τον αλλο μηνα ποσο ειναι το δωρο ;
Θα σε ελευθερωσουμε πενταδαχτηλε η θα μας παρει ο ΧΑΡΟΣ... ΕΛΛΑΔΑ εισαι ΜΙΑ στον κοσμο αλλη καμια η ΚΥΠΡΟΣ ειναι ΕΛΛΗΝΙΚΗ και η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ..
Άβαταρ μέλους
DinosV
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Δημοσίευση από DinosV »

Λογικά Θα Παίρνεις Μόνο Το Βασικό 733 Ευρώ.
Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Nassos »

"Όχι" του ΣτΕ στα αναδρομικά για το επίδομα νυχτερινής ετοιμότητας των ειδικών φρουρών

«Πόρτα» έριξε το ΣτΕ στους ειδικούς φρουρούς της ΕΛΑΣ που διεκδικούσαν - και το είχαν κερδίσει στα διοικητικά δικαστήρια- επίδομα αυξημένης ετοιμότητας για νυκτερινή υπηρεσία κατά τη διετία 2000 έως 2002, το οποίο λαμβάνει όλο το αστυνομικό προσωπικό.

Το ΣΤ΄ Τμήμα του Συμβουλίου της Επικρατείας με μια σειρά αποφάσεων του (1748/2015, κ. Λπ.) αναίρεσε αντίστοιχες αποφάσεις των Διοικητικών Πρωτοδικείων με τις οποίες ειχαν επιδικαστεί στους ειδικούς φρουρούς διαφορές αποδοχών για την διετία 2000-2002 λόγω της μη χορήγησης του επίμαχου επιδόματος, οι οποίες ανερχόντουσαν από 1.300 έως 2.238 ευρώ.

Πάντως από το το 2002 και μετά, με νομοθετική πρόβλεψη, το συγκεκριμένο επιδομα λαμβάνουν και οι ειδικοί φρουροί, κατά συνέπεια η αποφαση αφορά μονο τα αναδρομικά τους για τη διετία.

Οι σύμβουλοι επικρατείας αποφάνθηκαν ότι οι ειδικοί φρουροί αποτελούν ιδιαίτερη κατηγορία προσωπικού του υπουργείου Δημόσιας Τάξης, «τελούν υπό διαφορετικό υπηρεσιακό καθεστώς και ιδίως χωρίς δυνατότητα εξελίξεως στην ιεραρχία σε σχέση με το αστυνομικό προσωπικό, ασκού δε καθήκοντα τα οποία σε κάθε περίπτωση είναι ειδικότερα και μερικότερα σε σχέση με την γενική αστυνομική αρμοδιότητα η οποία έχει ανατεθεί στο αστυνομικό προσωπικό... Επομένως, πρόκειται περί διαφορετικών κατηγοριών προσωπικού της ΕΛΑς, οι οποίες μπορεί να τύχουν διαφορετικής μεταχειρίσεως από τον νομοθέτη, καθόσον αφορά ειδικότερα την χορήγηση του ενδίκου επιδόματος, χωρίς τούτο να συνεπάγεται παραβίαση της συνταγματικής αρχής της ισότητας».
Capital.gr

Άβαταρ μέλους
johnny13
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Ενδιαφέροντα: Ζωγραφικη,βολτες,γυμναστικη και parkour
Επάγγελμα: Μαθητής

Δημοσίευση από johnny13 »

Μακαρι να βγει προκηρυξη και παλι για τους Ειδικους Φρουρους. Επισης απο Ειδικος Φρουρος πας ομαδα ΔΕΛΤΑ ή μονο Αστυφυλακες παιρνουν?
Άβαταρ μέλους
Semers
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Δημοσίευση από Semers »

Πας κανονικά
Άβαταρ μέλους
johnny13
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Ενδιαφέροντα: Ζωγραφικη,βολτες,γυμναστικη και parkour
Επάγγελμα: Μαθητής

Δημοσίευση από johnny13 »

Οκ thx και παλι
Assassin00
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Δημοσίευση από Assassin00 »

Υπάρχουν ειδικοί φρουροί που κάθονται σε γραφείο;
Η ΣΗΜΑΊΑ ΠΟΥ ΑΓΑΠΏ ΈΧΕΙ ΈΝΑΝ ΛΕΥΚΌ ΣΤΑΎΡΟ
Psilos777
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από Psilos777 »

Εμένα με είχαν πιάσει όταν ήμουν 18 με μικροποσότητα κάνναβης πήγα δικαστήριο και αθωώθηκα. Παρόλα αυτά μπορώ να συμμετάσχω και εγώ σε κάποιον διαγωνισμό η όχι ;
Άβαταρ μέλους
glock
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από glock »

Χαχαχαχαχα
Άβαταρ μέλους
BilD
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από BilD »

glock έγραψε:Χαχαχαχαχα

Κλαίω... ΕικόναΕικόναΕικόνα

Psilos777
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από Psilos777 »

Κλάψε κλάψε... Να δεις εγώ τι κάνω για λάθη που δεν μπορώ να διορθώσω. Καθημερινή μάχη για συμφιλίωση με τον εαυτό μου και σαν να μην έφτανε αυτό αυτά τα λάθη με ακολουθούν για μια ζωή κλείνοντας μου απλά περισσότερες προοπτικές και ευκαιρίες.
Άβαταρ μέλους
BilD
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από BilD »

Αφού αθωώθηκες γιατί δεν μπορείς να μπεις κάπου ρε παλικάρι μου;
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης