Μέλος από: 16/Ιουλίου/2011
Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η
Πόντοι: 6
Αποστολή: 04/Οκτωβρίου/2011 ώρα 20:53
Την καλησπέρα μου σε όλο το φόρουμ. Κατ'αρχήν καλή επιτυχία εύχομαι σε όλους μας και μακάρι σε λίγο καιρό να πίνουμε όλοι μαζί καφεδάκι σαν συνάδελφοι και να γελάμε με αυτά που γράφονται εδω μέσα.
Δεν θα αναφέρω τα μόριά μου για λόγους προκατάληψης. Πάντως κι εγώ παλεύω στο όριο.
Όσο για κάποιους που σας λένε ότι μίλησαν με υπουργούς, θεούς και δαίμονες και τους είπαν και σειρές επιτυχίας μην ψαρώνετε. Αν πράγματι είχαν μάθει τότε θα μπορούσαν να πουν σε όλους μας το πιο απλό. Το πότε ακριβώς θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα. Χαχα!
Μέλος από: 15/Ιανουαρίου/2011
Πόντοι: 79
Αποστολή: 04/Οκτωβρίου/2011 ώρα 21:01
Και μενα περυσι που ειχα 2140 μορια Οταν με πηραν και μου ειπαν για την βαση ειχα μια μικρη ελπιδα οτι οταν βγουν τα επισημα αποτελεσματα θα δω κατι διαφορετικο. Δεν ειδα ομως και εμεινα απεξω. Και σεις περιμενετε να δειτε κατι διαφορετικο στην επισημη ανακοινωση... Αλλα δυστυχως αυτο δεν αλλαζει τις βασεις.2360 Α,2645 Β.
Μέλος από: 02/Οκτωβρίου/2011
Θέση: χ
Πόντοι: 32
Αποστολή: 04/Οκτωβρίου/2011 ώρα 21:03
Ρε παμε εδω συναντησαμε ολοι μας δυσκολοτερες καταστασεις και δεν το βαλαμε κατω τωρα θα κανουμε πισω μωρε ολοι θα λετε οτι ολα θα πανε καλα ξεκολατε ολοι αξιζουμε κατι ο καθενας για διαφορετικο λογο!
Θα πεθανουμε ολοι απο το ανχος μεχρι να βγουν! Εχω 2550 στην β με φωναξανε κ στην κληρωση κ λπιζω να ειμαι τουλαχιστων επιλαχων! Εσεις τι λετε εχω ελπιδεσ¨;