Τι να πω δεν ξερω τον καθενα τι ειναι... Επειδη΄ανεφερε πως για οτιδηποτε νεοτερο θα σας ενημερωσω εγω η ο διαχειριστης... Μακαρι να ειναι ακατάλληλος μπας και βγουν πιο νωρις απο οτι λεει! Καλη επιτυχια σε ολους!
Ρε φιλε, δεν αμφισβητω κανεναν. Ομως πολλα απο τα γραφομενα τις τελευταιες 2 μερες ειναι τελειως μα τελειως αντικρουομενα! Αρα καποιος γραφει οτι να'ναι για να σπασει πλακα με την αγωνια μας. Μακαρι να ειναι οπως τα λες και να περασες!
Μέλος από: 09/Οκτωβρίου/2009
Θέση: Greece
Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η
Πόντοι: 201
Αποστολή: 04/Οκτωβρίου/2011 ώρα 17:21
Λελε ενα σου λεω μην ακους κανεναν αμα δεν δεις με τα δικα σου ματια τα μορια. Μερικοι μπορει εδω μεσα να σπερνουν καλαμποκι (λαικιστι να λενε ψεμματα)
Μέλος από: 09/Οκτωβρίου/2009
Θέση: Greece
Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η
Πόντοι: 201
Αποστολή: 04/Οκτωβρίου/2011 ώρα 17:23
Λελε ενα σου λεω μην ακους κανεναν αμα δεν δεις με τα δικα σου ματια τα μορια. Μερικοι μπορει εδω μεσα να σπερνουν καλαμποκι (λαικιστι να λενε ψεμματα)
Ρε αλανια εγω εχω 2600 μορια οποτε δεν πολυ καιγομαι να δω τα αποτελεσματα. καταλαβαινω την αγωνια ολων που προσπαθουμε να μαθουμε το οτιδηποτε για να χαλαρωσουμε λιγο αλλα πρεπει να καταλαβουμε ολοι μας οτι καποιοι παιζουν το χαλασμενο τηεφωνο με θειους βουλευτες και νομαρχες και παιζουν με την αγωνια μας. σαν συμβουλη σε ολους μην εμπιστευεστε τιποτα παρα μονο τα αποτελεσματα απο το αστυνομια.gr... καλα αποτελεσματα σε ολους σας