Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2019)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Άβαταρ μέλους
Αλεξανδρος Κ.
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 17
Επάγγελμα: ΔΕΑ Ε.Δ 575 ΠΖΝ

Δημοσίευση από Αλεξανδρος Κ. »

Παιδιά για τα αθλήματα εδώ προς Πειραιά μερια γνωρίζει κανείς που μπορούμε να δοκιμάσουμε σφαίρα και μήκος; Και αν είναι κάποιος κ πήγαινει μόνος του ας απαντήσει εδώ. Ξερω ότι υπάρχουν σύλλογοι Άγιος Κοσμάς πχ και φαληρο απλά ενδιαφέρομαι για το αν κάνει κανείς από εδώ μέσα τα αθλήματα ώστε ν τα πούμε κ από κοντά αν τύχει!!! ΕικόναΕικόνα
Άβαταρ μέλους
Slade7
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 238

Δημοσίευση από Slade7 »

Θανος2468 έγραψε:Παιδιά πηγα για προπόνηση το 1000 το ρεκόρ μ είναι 3.30 και ειχα ξεψυχήσει.. Σήμερα ετσι ειπα να μην το κάνω φουλ να κάνω και τους 4 γύρους με σταθερό ρυθμό να δω πόσο θ το βγάλω με 60 τα 100 το έκανα 4 Και 2 δεύτερα ακούραστα! οπότε οπιος εχει θεμα και είναι οριακά να το κάνει μια φορά την μέρα με σταθερό τέμπο μέχρι να δώσουμε θα έχετε κάνει μια Α φυσική κατάσταση λιγο έμεινε αδέρφια εγω από τωρα μέχρι να δω τα αποτελέσματα θα το κανω με σταθερό ρυθμό ! ειναι κριμα καπιος να φτάσει μέχρι τα αθλήματα και να κοπεί για 10 η 20 δεύτερα και να χάσει μια δουλειά που είναι το όνειρο του

Ποιους 4 γύρους ;2.5 γύροι στο στίβο είναι το 1000αρη

Άβαταρ μέλους
Slade7
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από Slade7 »

Ι' Μ. Α. Κ έγραψε:Οπως ειπε και ενας πιο πανω.. εγω πιστευω οτι λογω του οτι ο Χρυσοχοιδης εχει ορισει τριμελη επιτροπη που θα βγαλει τα αποτελεσματα, ισως οντως σε καποιον να μετρησουν μορια ασχετως αν το χαρτι που κατεθεσε ηταν σωστο! Ποιος μου λεει εμενα οτι δε θα βαλουν σε καποιο τα 500 μορια, ενω αυτος ηταν πεζικο για παραδειγμα. Που θα το μαθουμε εμεις αν γινει τετοια μπινια; Δε θα το μαθουμε...

Η Επιτροπή είναι ένας αντί εισαγγελέας ένας του ασεπ και ένας του υπουργείου που δεν γνωρίζονται μεταξύ τους Ποιος θα πάρει το Ρίσκο να βάλει ψεύτικα μόρια ; αν το μάθει κάποιος κάποτε κάπου μετά έχει τεράστιες κυρώσεις δεν είναι τόσο εύκολα τα πράγματα... Το βύσμα πέφτει στα ΠΚΕ και μόνο

Kirios
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 251

Δημοσίευση από Kirios »

Μαυροσκούφης έγραψε: Χαίρεται και πάλι, άλλη μια ερώτηση έχω που ίσως βοηθήσει και άλλους.. Σε επόμενη φάση που θα πρέπει να συμπληρώσουμε τα υποδείγματα Β και Γ αντίστοιχα, σε περίπτωση που όντως έχεις παραπεμφθεί σε δίκη με απόφαση ατιμώρητος, δηλαδή αμετάκλητη αθωωτική, πως θα μπορείς να μάθεις τον αριθμό δίκης κτλ που ζητάει στο υπόδειγμα Γ;

Αυτο για τις δικες ειναι μονο για κακουργιμα για απλα πλιμελιματα δν εισχιει
Άβαταρ μέλους
Ι' Μ.Α.Κ
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 660
Επάγγελμα: Λοχιας

Δημοσίευση από Ι' Μ.Α.Κ »

Αν τρεχεις στην εσωτερικοι δεν ειναι 2,5 γυροι. 300 μετρα ειναι η εσωτερικη γραμμη. Στο δικο μου σταδιο ειναι 3 γυροι και 100 μετρα!

Άβαταρ μέλους
Slade7
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από Slade7 »

Kirios έγραψε:
Μαυροσκούφης έγραψε: Χαίρεται και πάλι, άλλη μια ερώτηση έχω που ίσως βοηθήσει και άλλους.. Σε επόμενη φάση που θα πρέπει να συμπληρώσουμε τα υποδείγματα Β και Γ αντίστοιχα, σε περίπτωση που όντως έχεις παραπεμφθεί σε δίκη με απόφαση ατιμώρητος, δηλαδή αμετάκλητη αθωωτική, πως θα μπορείς να μάθεις τον αριθμό δίκης κτλ που ζητάει στο υπόδειγμα Γ;

Αυτο για τις δικες ειναι μονο για κακουργιμα για απλα πλιμελιματα δν εισχιει

Μην απαντάτε εάν δεν ξέρετε...

Μαυροσκουφη ισχύει για όλα τα αδικήματα εάν έχεις δικαστεί εδώ στην Αθήνα στην Ευελπίδων πήγαινε στο πρώτο όροφο στη γραμματεία την Δευτέρα και πες το όνομα σου να βρουν την υπαριθμο αθωωτική απόφαση, ανάλογα σε πιο δικαστήριο βγήκε απόφαση θα πας στην αντίστοιχη γραμματεία.

Άβαταρ μέλους
Slade7
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από Slade7 »

Ι' Μ. Α. Κ έγραψε:Αν τρεχεις στην εσωτερικοι δεν ειναι 2,5 γυροι. 300 μετρα ειναι η εσωτερικη γραμμη. Στο δικο μου σταδιο ειναι 3 γυροι και 100 μετρα!

Η εσωτερική είναι 400 μέτρα και κάθε διάδρομος μετά προσθέτεις 7 μέτρα μιλάω για κανονικό στίβο Ολυμπιακών διαστάσεων όπως του ΟΑΚΑ πχ δεν ξέρω σε πιο γήπεδο τρέχεις εσύ.

Θανος2468
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 428

Δημοσίευση από Θανος2468 »

Πήγα σε πιο μικρό στίβο 250 ο γυρος
Άβαταρ μέλους
Storm
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 136

Δημοσίευση από Storm »

Στα κανονικα σταδια, βλεπε δημοτικο γηπεδο χαλανδριου, το περκιζας, η εσωτερικη λωριδα ειναι 402 μετρα
Άβαταρ μέλους
Ι' Μ.Α.Κ
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 660
Επάγγελμα: Λοχιας

Δημοσίευση από Ι' Μ.Α.Κ »

Στα ΤΕΦΑΑ Αθηνων τρεχω εγω...300 μετρα ειναι η εσωτερικη!
Γιάννης

Δημοσίευση από Γιάννης »

Στiς ΠΚΕ 1000αρι και 100αρι θα τρέχουμε όλοι στην εσωτερική. ΕικόναΈτσι γίνεται πάντα.

Μαυροσκούφης
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 10

Δημοσίευση από Μαυροσκούφης »

Ευχαριστώ slade7 , άρα στη γραμματεία των δικαστηρίων Θεσσαλονίκης..
Άβαταρ μέλους
Slade7
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από Slade7 »

Μαυροσκούφης έγραψε:Ευχαριστώ slade7 , άρα στη γραμματεία των δικαστηρίων Θεσσαλονίκης..

Ναι φίλε μου θα κάνεις το υπόδειγμα Γ θα κυκλωσεις το Α

α) αθωώθηκα με την υπ΄ αριθ. απόφαση του

Και θα γράψεις την υπαριθμο που θα λέει πάνω αριστερά η αθωωτική που θα σου δώσουν και στο τέλος τι επιτροπή ήταν πρωτοβάθμια η δευτεροβάθμια.

alex

Δημοσίευση από alex »

2360 τι πιστευετε α κατηγορια.
kokas
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 55

Δημοσίευση από kokas »

Θανος2468 έγραψε:Παιδιά πηγα για προπόνηση το 1000 το ρεκόρ μ είναι 3.30 και ειχα ξεψυχήσει.. Σήμερα ετσι ειπα να μην το κάνω φουλ να κάνω και τους 4 γύρους με σταθερό ρυθμό να δω πόσο θ το βγάλω με 60 τα 100 το έκανα 4 Και 2 δεύτερα ακούραστα! οπότε οπιος εχει θεμα και είναι οριακά να το κάνει μια φορά την μέρα με σταθερό τέμπο μέχρι να δώσουμε θα έχετε κάνει μια Α φυσική κατάσταση λιγο έμεινε αδέρφια εγω από τωρα μέχρι να δω τα αποτελέσματα θα το κανω με σταθερό ρυθμό ! ειναι κριμα καπιος να φτάσει μέχρι τα αθλήματα και να κοπεί για 10 η 20 δεύτερα και να χάσει μια δουλειά που είναι το όνειρο του
καλός χρόνος για να περάσεις από την επιτροπή αλλά μπορείς και καλύτερα. Στο 3.30 το κάνω σε νορμάλ σφηγμους αν ανέβω στους 195 παλμούς το κάνω σε 3.02.
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 11 επισκέπτες