ΣωστόςGreek7 έγραψε: Καλησπέρα παιδιά μια βοήθεια μια επιβεβαίωση δηλαδή αν μπορεί κάποιος. Έχω 16.4 απολυτήριο δίπλωμα μοτοσυκλέτας και αυτοκινήτου lower β2 Και τέκνο πολύτεκνης οικογένειας οικογένειας. Τα μόρια μου τα υπολογίζω 2440. Είναι όντως τόσα; Ξεχνάω κάτι;
Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2019)
Εγώ πάντως είχα κάνει τα χαρτιά μου και το 2011 και είχε μετρήσει κανονικά η προεδρική φρουρά στην μοριοδότηση μου τότε (1920 μόρια τοτε)πλέον 2520 μόρια
Βάζω κ στοίχημα οποίος θέλει ότι θέλει ότι οι τρίτεκνοι περνούν τ μόρια.. από εκεί κ πέρα ούτε είναι σωστό όλοι οι πολύτεκνοι να περνούν μοίρα θα έπρεπε να υπάρχουν κατηγορίες γ τρίτεκνους κ πολύτεκνους κάποιες θέσεις !Player7 έγραψε: Δεν ειναι το θεμα οι πολυτεκνοι... οι τριτεκνοι ειναι που πηραν το 200αρι ενω το 2011 δε το επαιρναν.. τεσπα θα δουμε αν θα τα παρουν εν τελη!
- Storm
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 136
Player7 έγραψε:Δεν ειναι το θεμα οι πολυτεκνοι... οι τριτεκνοι ειναι που πηραν το 200αρι ενω το 2011 δε το επαιρναν.. τεσπα θα δουμε αν θα τα παρουν εν τελη!
Εσυ μου ενεφερες παραδειγμα με πολυτεκνο...
Οι τριτεκνοι τα παιρνουν τα μορια, αλλους τους βολευει αλλους οχι αλλα ετσι εχουν τα πραγματα...
Και στο λιμενικο δεν υπηρχε αυτο που υπαρχει τωρα περι κατωτατου απολυτηριου 12, αλλα πλεον αν εχεις 11,99 δεν μπορεις να. κανεις αιτηση... Ας κανουμε ενσταση και εκει!
Η προκηρυξη δεν ειναι μεσω ασεπ, το ασεπ δε συμμετεχει πουθενα... τα κριτηρια ειναι εξολοκλήρου απο το υπουργειο προστασιας του πολιτη, ο ιδρυτικός νομος του ασεπ λεει ξεκαθαρα οτι οι ενστολοι δεν υπαγονται σ αυτο..
Οι ενστασεις αποστέλλονται στο ασεπ για λογους απλα νομιμοτητας αλλα δεν αποφασιζει αυτο ουτε συμμετεχει... στην ιστοσελιδα του ασεπ δεν υπαρχει η προκηρυξη των ε. φ οπως οι υπολοιπες προκηρυξεις που γινονται μεσω ασεπ.
Επώνυμα εχςι βγει καποιος στο workenter μετα απο συνεχεις ερωτησεις και λεει οτι το ασεπ και αυτος που αναφερεται οτι θα ειναι. στην προκηρυξη ειναι διακοσμητικος και απλα για να υπαρχει...
Τελος η προκηρυξη, οι αξιωματικοι στα ατ, καθως και τα τηλεφωνα επικοινωνιας που οριζονται στην προκηρυξη αναφερουν οπως ακριβως επισημαινεται και εντος της προκηρυξης οτι "την ιδιοτητα του τριτεκνου την εχουν οσοι ειναι γονεις 3 τεκνων και τα τεκνα αυτων αρκει να ναι ζωντα.."
Σταματηστε να διαδιδετε διαφορα προς παραπληροφόρηση των ενδιαφερομενων..
Εγώ πάντως είχα κάνει τα χαρτιά μου και το 2011 (1920 μόρια) Και είχε μετρήσει κανονικά η προεδρική φρουρά. Πλέον έχω 2520 προσθέτοντας αγγλικά και μηχανή 8 χρόνια μετά (τελευταία μου ευκαιρία μιας και κλείνω τα 28 Τέλη Οκτώβρη
Αρα αν καποιος θελει να κανει ενσταση για καποιο χαρτι που δε του μετρησαν.. την κοιταει ο ασεπ την ενσταση και αποφασιζει; ή την κοιταει η τριμελης επιτροπη που εχει ορισει ο Χρυσοχοιδης;
Ρε παιδιά τι νόημα έχει αυτή τη στιγμή να τσακώνεστε; μετράει δεν μετράει αυτή την στιγμή η διαδικασία φτάνει στο τέλος της. Ας ηρεμήσουμε γιατί το άγχος έχει φτάσει στο τέρμα.
- Storm
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 136
Player7 έγραψε:Αρα αν καποιος θελει να κανει ενσταση για καποιο χαρτι που δε του μετρησαν.. την κοιταει ο ασεπ την ενσταση και αποφασιζει; ή την κοιταει η τριμελης επιτροπη που εχει ορισει ο Χρυσοχοιδης;
Γι αυτο δεν ξερω να σου απαντησω ακριβως, αλλα δεν εχει καμια σημασια ποιος την κοιταει γτ απλα για να μην στο μετρησουν καποιο λαθος θα εχει γινει, αν εσυ βεβαια το χεις επισυναψει και σημειωσει σωστα στην αιτηση.. ειτε την κοιταξει. η τριμελης ειτε αυτος απο το ασεπ τι διαφορα θα χει; Και στις 2 περιπτωσεις βαση του το τι γραφει η προκηρυξη και τα κριτηρια τηςω θα πραξουν..
Ο ΑΣΕΠ την Ελέγχει αλλά όχι με τ κριτήρια του ΑΣΕΠ αλλά με τ κριτήρια π ορίζει η προκυρηξη ξεκάθαρα !Player7 έγραψε: Αρα αν καποιος θελει να κανει ενσταση για καποιο χαρτι που δε του μετρησαν.. την κοιταει ο ασεπ την ενσταση και αποφασιζει; ή την κοιταει η τριμελης επιτροπη που εχει ορισει ο Χρυσοχοιδης;
Στις 3 σχολές πως τοποθέτησε ; Πχ οι πρώτοι 500 Κομοτηνή κτλπ ; Μ σειρά μορίων ;
Mathiou1995 έγραψε:Slade7 καταρχάς είμαι 24 , δεύτερον δεν μπορώ να διαβάζω ανυπόστατα πράγματα που έχουν με νόμους εφόσον πολύ περισσότερο είναι υπαρκτοι και έχουν τεθεί σε ισχύ άρα έχουν την χρησιμότητα τους , τρίτον εγώ μεγάλωσα μέσα στην Αστυνομία, με έθρεψε η Αστυνομία, με έκανε άνθρωπο η Αστυνομία με σπούδασε η Αστυνομία και την ΞΕΡΩ την Αστυνομία, οπότε δεν περιμένω από εσένα να μου μάθεις τι είναι η Αστυνομία και πολυ περισσότερο αν θα περάσω καλά εγώ ή όχι... Ξερω πάρα πολύ καλά πριν μπω αν μπω τί θα συναντήσω...
Τίποτα δεν ξέρεις το ότι έχεις πατέρα μανα στην αστυνομία δεν μου λέει κάτι είσαι έξω από το σώμα και καλά θα κάνεις να μιλάς όμορφα και άλλαξε μυαλά διότι βλέπω να σε κόβουν στα ψυχοτεχνικα κοίτα να έχεις σεβασμό στους συναδέλφους σου και ειδικά σε άτομα όπου είναι στο σώμα πάνω από 8 χρόνια και σου λένε συμβουλές για το καλό σου άντε όλοι μου γίνατε αστυνομικαρες ακόμα δεν βγήκαν οι πίνακες
Το ρωταω γιατι αμα το ελεγχει η τριμελης επιτροπη, και υποθεσουμε οτι καποιος εχει βυσμα, μπορει ναι μεν, το χαρτι να μην ειναι αυτο που χρειαζεται αλλα λογω βυσματος να το μετρησουν. Ενω αν τα ελεγχε ο ασεπ το βυσμα δε μπορει να κανει κατι! Απλα μια σκεψη κανω!
Μην σκέφτεσαι τ βύσματα αυτό κανείς δεν το ξέρει !! ΥπομονήPlayer7 έγραψε: Το ρωταω γιατι αμα το ελεγχει η τριμελης επιτροπη, και υποθεσουμε οτι καποιος εχει βυσμα, μπορει ναι μεν, το χαρτι να μην ειναι αυτο που χρειαζεται αλλα λογω βυσματος να το μετρησουν. Ενω αν τα ελεγχε ο ασεπ το βυσμα δε μπορει να κανει κατι! Απλα μια σκεψη κανω!
Στην Ελλαδα δε γινεται να μη το σκεφτεσαι αυτο... εγω πιστευω οτι καποιος μπορει να το κανει απο τη στιγμη που ο ασεπ δε συμμετεχει ενεργα!
Player7 έγραψε:Στην Ελλαδα δε γινεται να μη το σκεφτεσαι αυτο... Εγω πιστευω οτι καποιος μπορει να το κανει απο τη στιγμη που ο ασεπ δε συμμετεχει ενεργα!
Και που το σκέφτεσαι, που σε οφελεί, και ακόμα περισσότερο που οφελεί την συζήτηση που γίνεται εδώ; Άσκοπα μηνύματα απλά.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες