Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2019)
Δεν ειπαμε να μη παιρνουν μορια οι τριτεκνοι. Απλα αναρωτιομαστε γιατι φετος αλλαξε και δε υπαρχει ηλικιακο οριο και τα παιρνουν ολοι!
Ολοι εχουμε χαλασει λεφτα για το μορια. Για υπολογιστε για να βγαλεις ενα Lower και ενα διπλωμα φορτηγου που πιανουν 300 μορια για. να καλυψεις την 300αρα των πολυτεκνων θες κανα 2000?, μπορει και παραπανω!
Ολοι εχουμε χαλασει λεφτα για το μορια. Για υπολογιστε για να βγαλεις ενα Lower και ενα διπλωμα φορτηγου που πιανουν 300 μορια για. να καλυψεις την 300αρα των πολυτεκνων θες κανα 2000?, μπορει και παραπανω!
- capten fan
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 78
Φιλε μου χαλάρωσε. Μια χαρα ειναι τα μόρια σου. Παρα πολυ καλα. Τσαμπα αγχώνεσαιΝικ1992 έγραψε:Οτι ειναι να γινει θα γινει υπομονη λιγο εμεινε μην ακουτε κανεναν ολα θα τελειωσουν στο επομενο 20ημερο σε θεμα μοριων εμενα σε οσους λεω για τα δικα μου 2600 μου λενε μπορει να εισαι και μεσα μπορει και εξω υπομονη και θα δουμε
ΔΕΛΤΑ
Παιδιά ότι λεμε δεν αλλάζει κάτι το θέμα είναι να δούμε τους πινακες μακαρι να μην ανέβει η βάση και όλα καλά για όλους θελω ολοι να περάσουμε πραγματικά όσοι μαζεύαμε μορια για αυτό το πράγμα καλη τύχη
Με 2600 εισαι μεσα ρε φιλε τι να αγχωθεις; Εγω με 2500 τι να πω?!
- Storm
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 136
Player7 έγραψε:Δεν ειπαμε να μη παιρνουν μορια οι τριτεκνοι. Απλα αναρωτιομαστε γιατι φετος αλλαξε και δε υπαρχει ηλικιακο οριο και τα παιρνουν ολοι!
To 10 ποτε ηταν γτ δεν επαιρναν οι της προεδρικης φρουρας μορια και τωρα παιρνουν?
Οτι θελουν κανουν οι αρμοδιοι που βγαζουν τις προκηρυξεις, νομιζεις θα κατσουν να ρωτησουν τη γνωμη του καθενος απο εμας?
Οπως τα επαιρναν οι πολυτεκνοι χωρις ορια ηλικια ετσι. τα παιρνουν και οι τριτεκνοι... απολυτως σωστο για μενα.
Αν ηταν ας τα εκοβαν και απο τους 2!
Και ενας που ειναι πολυτεκνος, τριτεκνος μονο μ αυτα τα μορια δε σωνεται... παλι πρεπει να. βγαλει lower, διπλωματα κτλ και. Να χαλασει λεφτα... απλα εχει. και το μπονους των 200-300 μοριων! Οπως λεγανε και σε παλιοτερα ποστ, κανεις δεν κανει. συμβαση με τα κριτηρια... και αν. δεν την βιαζονταν να. την. βγαλουν γρηγορα ισως αλλαζαν πολλα περισσοτερα...
Οποιος ειχε αμφιβολίες για τα μορια του, γτ οι περισσοτεροι απο εδω μεσα ειμαστε πανω απο 22-23 και ολοι καπου δουλευουμε εξω περιμςνοντας να μπουμε αστυνομια απο προκηρυξη... ας βγαζαμε τα μεγιστα που μπορουμε με τα λεφτα ππυ απαιτουνται να μην μας κουναει κανεις...proficiency, γ κατηγοριας , ιεκ... και με ενα απολυτηριο 15 και ειδικες δυναμεις ησουν τοπ...
Οποτε ολα τ αλλα ειναι απλα για να λεγονται...
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 251
Αν οντως οι αιτισης ειναι κατω απο 10000 τοτε ειμαστε και εμης μεσα και γω 2510 εχωPlayer7 έγραψε: Με 2600 εισαι μεσα ρε φιλε τι να αγχωθεις; Εγω με 2500 τι να πω?!
Ενας πολυτεκνος με 13 απολυτηριο, ειδικες δυναμεις, διπλωμα μηχανης και αυτοκινητου μαζευει 2500 μορια και λογικα ειναι μεσα! Αρα εναςθα πολυτεκνος και μικρο απολυτηριο εχει ελπιδες δε χρειαζεται αγγλικα και γ κατηγοριας, ουτε ιεκ!
-
- Αρχιλοχίας
- Posts in topic: 124
Παιδια, να θυμαστε οι βαση στην α κατηγορια θα ειναι περιπου στα 2.150 2.200... τελική εισαγωγή έως και τον τελευταίο επιλαχόντα... Να το θυμαστε αυτο... Εγώ πάντως δεν είμαι υποψηφιος αλλά βλέπω τα πράγματα από μέσα... για να μην παρεξηγηθώ...
Τοσο λιγο; Πολυ δυσκολο μου φαινεταο!
Καλησπέρα παιδιά μια βοήθεια μια επιβεβαίωση δηλαδή αν μπορεί κάποιος. Έχω 16.4 απολυτήριο δίπλωμα μοτοσυκλέτας και αυτοκινήτου lower β2 Και τέκνο πολύτεκνης οικογένειας οικογένειας. Τα μόρια μου τα υπολογίζω 2440. Είναι όντως τόσα; Ξεχνάω κάτι;
-
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 14
Εμενα δυστυχως δεν το δεχτηκαν Νικ
- Storm
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 136
Player7 έγραψε:Ενας πολυτεκνος με 13 απολυτηριο, ειδικες δυναμεις, διπλωμα μηχανης και αυτοκινητου μαζευει 2500 μορια και λογικα ειναι μεσα! Αρα εναςθα πολυτεκνος και μικρο απολυτηριο εχει ελπιδες δε χρειαζεται αγγλικα και γ κατηγοριας, ουτε ιεκ!
Δεν ειναι σιγουρο οτι θα ναι μεσα, απλα επαναπαευεται στο οτι σιγα μην ανεβει η βαση πανω απο τοσο.. ασε που οι πολυτεκνοι τα επαιρναν ανεκαθεν τα μορια αρα οσοι θελουν να τους συναγωνιστουν βγαζουν παραπανω χαρτια..
Αν εβαζαν οπως στο λιμενικο πλαφον στο απολυτηριο και λεγανε, εμεις θελουμε κοσμο με υψηλα απολυτηρια, απο 13 και πανω κτλ, τι θα λεγατε?
Ειναι αντισυνταγματικο και στου 11 δεν υπηρχε αυτος ο περιορισμος και θα κανατε ενστασεις;
Κοσμος με απολυτηριο 9,5 δεα εδ, κανα lower μηχανη και γ κατηγοριας και αυτος 2500 εφτανε;
Ποιος αξιζει περισσοτερο; Ο πολυτεκνος ή αυτος; Δεν μπορει να κανεις διαχωρισμο ομως...
Ολοι δουλευουμε πιστευω καπου, δε μας συντηρουν οι γονεις μας, κάλλιστα μπορουσαμε εδω και χρονια να δωσουμε καποια λεφτα για καποια χαρτια παραπανω αλλα οι περισσοτεροι ισως να μην το σκεφτονταν τοτε τωρα να τρεχουν...
Δεν ειναι το θεμα οι πολυτεκνοι... οι τριτεκνοι ειναι που πηραν το 200αρι ενω το 2011 δε το επαιρναν.. τεσπα θα δουμε αν θα τα παρουν εν τελη!
Η προεδρική φρουρά έχει συμψηφιστεί με τις ειδικές δυνάμεις πάνω από 5 χρόνια τώρα, μην λέμε κι ο, τι θέλουμε.Storm έγραψε:To 10 ποτε ηταν γτ δεν επαιρναν οι της προεδρικης φρουρας μορια και τωρα παιρνουν;
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 94
Ποια είναι η ιδιότητα σου ανασταση; Πώς μπορείς να ξέρεις μέχρι και τον τελευταίο επιλαχόντα ; Έχουν βγει αποτελέσματα; Ή μήπως έγιναν αθλήματα ; Ή ψυχοτεχνικα; Δίνεις μια σίγουρα ότι το ξέρεις και τρελενεις κόσμο. Κααντε προγνώσεις οκ. Άποψη ειναι. Αλλά αυτά τα " να το θυμάστε " και " θα το δείτε " μην τα λέτε. Έτσι είπε και ο άλλος για 40.000 άτομα και δεν κοιμήθηκα δύο βράδυα
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες