Έχω πανικοβληθεί!

Οτιδήποτε δεν ανήκει στις υπόλοιπες συζητήσεις
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
TiTou24
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 6

Έχω πανικοβληθεί!

Δημοσίευση από TiTou24 »

Εχω καταπανικοβληθει... Χθες εν ωρα εργασιας με επιασε ενας πολυ δυνατος πονοκεφαλος... και μουδιασαν αποτομα τα ανω ακρα μου καθως το συζητουσα με τους ανωτερους μου, μου ειπαν οτι εχω αγχος και θα επρεπε να "την δω αλλιως" οκ, ειπα εχεις αγχος δεν ειναι τιποτα..(σκεφτηκα οτι ισως αγχωνομαι για την μεταθεση μου)σημερα ομως με επιασε ξανα ο πονοκεφαλος, το μουδιασμα εκει, απλα με ενα συν οτι εχω και τρομο στα ανω ακρα... με τ λιγα με τα πολλα με μετεφεραν στο νοσοκομειο, οπου περιμενω αυριο να μπω για μαγνητικη εγκεφαλου.. Ο γιατρος μου μιλησε για σκληρυνση κατα πλακας.. Τι ειναι αυτο; Και γιατι μου το αναφερε χωρις ακομα να εχει γινει η εξεταση... και η δουλεια μου; !!! ΕικόναΕικόνα

Η ζωη δεν θελει ερωτα... τρελα θελει ;)
Terminator
Α/ΓΕΑ
Α/ΓΕΑ
Posts in topic: 2

Έχω πανικοβληθεί!

Δημοσίευση από Terminator »

Τα συμπτώματα που αναφέρεις είναι μερικά απο τα συμπτώματα της σκλήρυνσης κατά πλάκας. Στην σκλήρυνση κατά πλάκας, το ανοσοποιητικό σύστημα προσβάλλει το προστατευτικό περίβλημα (μυελίνη) που καλύπτει τις νευρικές ίνες και προκαλεί προβλήματα επικοινωνίας μεταξύ του εγκεφάλου και το υπόλοιπου σώματος. Τελικά, η ασθένεια καταστρέφει τα νεύρα και αυτό έχει ολική επίπτωση στο σώμα και τα όργανα του ασθενούς.
TiTou24
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Έχω πανικοβληθεί!

Δημοσίευση από TiTou24 »

Εκανα μαγνητικη... στην οποια φανηκαν δυο ενεργες εστιες στον εγκεφαλο και μια ανενεργη στον αυχενα!Σε δυο μηνες ξανα μαγνητικη για να βγει πορισμα και ισως θεραπεια... θα παρω αγωγη με σιδηρο γτ μπηκα με 24 αιματοκριτη και βλεπουμε!

Μα με τοσο χαμηλο αιματοκριτη δν θα εχει συμπτωματα?! !

Terminator
Α/ΓΕΑ
Α/ΓΕΑ

Έχω πανικοβληθεί!

Δημοσίευση από Terminator »

Δεν υπάρχει θεραπεία για την σκλήρυνση κατά πλάκας. Υπάρχει όμως αγωγή που βοηθά στην καθυστέρηση της εξέλιξης της νόσου και στη διατήρηση της λειτουργικότητας του ασθενούς και που επίσης καταπολεμά τα συμπτώματα κατά τη διάρκεια των κρίσεων κάνοντάς τες συντομότερες.
TiTou24
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Έχω πανικοβληθεί!

Δημοσίευση από TiTou24 »

Ναι ναι... θα παρω την tecfidera προφανως!Ε, ενταξει μωρε... αφου μας ετυχε... δεν θα πεθανουμε κιολα!!! Καλη καρδια, κουραγιο, δυναμη, και η δουλεια, δουλεια!

D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Έχω πανικοβληθεί!

Δημοσίευση από D.Y.K »

Φυσικά και δεν θα πεθάνεις κιόλας. Άλλωστε (δυστυχώς) η συγκεκριμένη νόσος "χτυπάει" κυρίως γυναίκες και μάλιστα το ηλικιακό φάσμα είναι μεταξύ 20-40. Σκέψου ότι περίπου ένα ποσοστό της τάξεως του 25-30% (παγκοσμίως) των γυναικών έχουν σκλήρυνση κατά πλάκας σε πολυεπίπεδη μορφή. Όπως ειπώθηκε και πιο πάνω η ασθένεια δεν εξαλείφεται ιατρικά, είναι όμως αντιμετωπίσημη σίγουρα.

Σημαντική βοήθεια στην αντιμετώπιση της σκλήρυνσης κατά πλάκας παρέχει η φυσικοθεραπεία, η κινησιοθεραπεία, η λογοθεραπεία, η ψυχολογική υποστήριξη από τα οικεία σου πρόσωπα και φυσικά το...twerking Εικόνα !

Φρόντισε να προσέχεις την διατροφή σου και να ακολουθείς υγιεινό τρόπο ζωής (ισορροπημένη διατροφή, σωματική άσκηση, κόβεις απαραιτήτως το κάπνισμα εάν καπνίζεις και όσο μπορείς περιόρισε το άγχος) !

Τέλος σε αντίθεση με την υπογραφή σου, η ζωή θέλει απαραιτήτως και έρωτα γι'αυτό αν δεν τον έχεις βρει φρόντισε να τον βρεις άμεσα! Καλό θα σου κάνει ψάρακα!

Ότι χρειαστείς και αν περνάει από το χέρι μας εδώ είμαστε!Εικόνα

TiTou24
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Έχω πανικοβληθεί!

Δημοσίευση από TiTou24 »

Dankeschon αγαπες!!!

Μακρια οι ερωτες παιδια... Στην τελικη... οι αντρες ειναι φοβιτσιαριδες!

Τραβιομουν με εναν με το που εμαθε για την σκπ... αστο ρε Σοφακη... δεν ειμαστε για τετοια... η πολυ κοφτη απαντηση του! :) οποτε...

TiTou24
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Έχω πανικοβληθεί!

Δημοσίευση από TiTou24 »

Βλεπω το "ψαρακα" και με πιανουν τΑ γελια... σε καλο σου!!!

Ελεγα δν θα στεναχωρηθω και ομως... στεναχωριεμαι! Ελεος?! ! !

D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Έχω πανικοβληθεί!

Δημοσίευση από D.Y.K »

Όποιος έβγαλε άκρη ας επικοινωνήσει με την διαχείριση! Εικόνα

Εικόνα

TiTou24
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας