Τι υλικά χορηγεί ο στρατός; |
Απάντηση ![]() |
Σελ. < 1 23 2425 26> |
Συγγραφέας |
Μήνυμα
|
||
zlatan ![]() Δεκανέας - Έφεδρος ![]() ![]() Μέλος από: 19/Ιουλίου/2015 Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Πόντοι: 48 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Όλα σχετικά είναι. Είμαι σίγουρος ότι υπάρχει κόσμος που τη βγάζει μόνο με τις κάλτσες του στρατού. Εγώ είχα πάρει 5 ζευγάρια βαμβακερά με 2 ευρώ έκαστο και τα χρησιμοποίησα.
|
|||
![]() |
|||
nix15 ![]() Υποδεκανέας ![]() Μέλος από: 11/Ιανουαρίου/2017 Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Πόντοι: 27 |
||
|
|||
![]() |
|||
Cross ![]() Υποδεκανέας ![]() ![]() Μέλος από: 16/Αυγούστου/2017 Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Πόντοι: 37 |
||
|
|||
![]() |
|||
steve.mc ![]() Υποψήφιος Βαθμοφόρος ![]() ![]() Μέλος από: 04/Μαρτίου/2018 Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Πόντοι: 15 |
||
Τα μεταχειρισμένα μπορούμε να τα αρνηθούμε;
|
|||
![]() |
|||
_KOURSAROS_ ![]() Αντισυνταγματάρχης ![]() ![]() Μέλος από: 04/Μαΐου/2010 Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Πόντοι: 989 |
||
Όχι |
|||
Είς οιωνός άριστος αμύνεσθαι περί πάτρης.
|
|||
![]() |
|||
_KOURSAROS_ ![]() Αντισυνταγματάρχης ![]() ![]() Μέλος από: 04/Μαΐου/2010 Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Πόντοι: 989 |
||
Πιάς' το πρόχειρα με μια παραμάνα, καρφίτσα ή κανε 4-5 περάσματα με την κλωστή ίσα να στέκεται, μετά το πας σε ράφτη. |
|||
Είς οιωνός άριστος αμύνεσθαι περί πάτρης.
|
|||
![]() |
|||
steve.mc ![]() Υποψήφιος Βαθμοφόρος ![]() ![]() Μέλος από: 04/Μαρτίου/2018 Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Πόντοι: 15 |
||
σορρυ κιολας αλλά με ποια λογική το λες αυτό; αν, ας πούμε, φοράς άρβυλα 43 και σου δώσουν 40 θα τα βάλεις; αν φοράς XL και σου δώσουν medium θα το κρατήσεις; γιατί κάποιος να χρεωθεί υλικό με φθορές που δεν έχει ο ίδιος προκαλέσει και συγχρόνως είναι αμφιβόλου υγιεινής; τεσπα αν υπάρχει κάποιος κανονισμός ή νόμος που προβλέπει αυτά παρακαλώ να παραθέσεις.
|
|||
![]() |
|||
keypnoemvrios2018 ![]() Πολίτης ![]() |
||
Παιδιά ο υπνόσακος που βλέπω συχνά να προτείνεται σε τι χρησιμεύει;
|
|||
![]() |
|||
Nassos ![]() Α/ΓΕΣ ![]() Μέλος από: 12/Νοεμβρίου/2005 Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Πόντοι: 11249 |
||
Αν δεν θες να κάνεις το πρωϊνό στρώσιμο του κρεβατιού απλώς βάζει πάνω στο κρεβάτι τον υπνόσακο και κοιμάσαι.
Επίσης στις ασκήσεις στην ύπαιθρο ("σχοινάκια") θα τον χρειαστείς γιατί διαφορετικά θα κοιμάσαι με σεντόνι-κουβέρτα του ΕΣ μέσα στη σκηνή. |
|||
![]() |
|||
keypnoemvrios2018 ![]() Πολίτης ![]() |
||
Ευχαριστω!
|
|||
![]() |
|||
NikLz ![]() Υποψήφιος Βαθμοφόρος ![]() Μέλος από: 12/Δεκεμβρίου/2017 Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Πόντοι: 16 |
||
Καλησπέρα στο στρατό μας έδωσαν διάφορα ρούχα. Όλα αυτά είναι πάρα πολλά για να τα κουβαλάω μαζί μου με κάθε μετάθεση. Επίδης το σακίδιο μου μας έδωσαν είναι άθλιο/μισοσκισμένο. Μπορώ να χρησιμοποιήσω ένα άλλο σακίδιο δικό μου και να βάλω μέσα πχ. Τα μισά ρούχα από αυτά που μας έδωσαν, μαζί με ό, τι άλλο χρειάζομαι, αντί για το σακίδιο που μας έδωσαν;
|
|||
![]() |
|||
Nassos ![]() Α/ΓΕΣ ![]() Μέλος από: 12/Νοεμβρίου/2005 Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Πόντοι: 11249 |
||
Αναγκαστικά θα πρέπει να παίρνεις και το σακίδιο που σας έδωσαν στην κατάταξη με τα προβλεπόμενα υλικά.
|
|||
![]() |
|||
NikLz ![]() Υποψήφιος Βαθμοφόρος ![]() Μέλος από: 12/Δεκεμβρίου/2017 Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Πόντοι: 16 |
||
@Nassos Καλά σοβαρά μιλάς τώρα;
Ουδέποτε μας είπαν κάτι τέτοιο. Το μόνο που μας είπαν είναι να ντυνόμαστε με τα ρούχα της παραλλαγής που μας έδωσαν. Τώρα το πως θα το κατορθώσω αυτό υπέθεσα ότι είναι δικό μας θέμα (γενικά όλα τα υποθέταμε καθώς δεν μας έλεγαν σχεδόν τίποτα).
|
|||
![]() |
|||
Panosss ![]() Λοχίας - ΕΠΟΠ ![]() ![]() Μέλος από: 04/Απριλίου/2016 Θέση: Εμπροσθοφυλακή Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Πόντοι: 82 |
||
Καλησπέρα. Θα ήθελα να ρωτήσω εάν γνωρίζει κάποιος, σε περίπτωση που αγοράσω δικά μου άρβυλα, υπάρχει ενδεχόμενο να μου τα κρατήσουν στον έλεγχο;
|
|||
Ω ξειν', αγγέλλειν Λακεδαιμονίοις ότι τήδε κείμεθα τοις κείνων ρήμασι πειθόμενοι.
|
|||
![]() |
|||
ManM ![]() Αρχιλοχίας ![]() Μέλος από: 18/Ιουλίου/2021 Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Πόντοι: 151 |
||
Παιδιά θα σας δώσουν δύο ζευγάρια άρβυλα. Δεν χρειάζεται να πάρεις δικά σου. Να είσαι στέλεχος να πάρεις δικά σου άρβυλα αλλά φαντάρος δεν νοείται να έχει δικό του άρβυλο. Θα Σας την πούνε αυτό είναι σίγουρο. Τουλάχιστον στα Αλεξίπτωτα δεν άφηναν να φοράς κάτι άλλο πέραν από άρβυλο στρατού.
|
|||
![]() |
Απάντηση ![]() |
Σελ. < 1 23 2425 26> |