Συνοδός στρατιωτικού σκύλου |
Απάντηση ![]() |
Σελ. < 1 37 3839 |
Συγγραφέας |
Μήνυμα
|
ΔΗΜΗΤΡΗΣ..82 ![]() Ταγματάρχης ![]() Μέλος από: 23/Σεπτεμβρίου/2010 Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Πόντοι: 599 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Νασαι καλα.[:) ]
|
|
![]() |
|
BAROS ![]() Πολίτης ![]() |
Θα παρακαλουσα και εγω να σταματησεται τον χαρακτηρισμο " σκυλαδες " και την ειρωνεια καποιοι. Να μαθουμε να σεβομαστε τον τροπο και την δουλεια με την οποια ο καθενας απο μας βγαζει το ψωμι του.
Ευχαριστω. |
|
![]() |
|
ΒΑΓΓΟΣ ![]() Στρατιώτης ![]() Μέλος από: 11/Φεβρουαρίου/2010 Θέση: ΑΘΗΝΑ Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Πόντοι: 6 |
Καλημέρα σε όλους! Ήθελα να ρωτήσω αν ξέρει κανείς οτιδήποτε για τους συνοδούς σκύλων διάσωσης 8η σειρά, σε σχέση με την Εκπαίδευση! Ευχαριστώ προκαταβολικά!
|
|
![]() |
|
tito ![]() Πολίτης ![]() |
KΑλησπερα, ειμαι υπαξ στην Π. Α.
Γνωριζει καποιος συναδελφος πως μπορω να φτασω στο ΚΕΦΣΚΥ Kορωπιου;(διευθυνση-τηλεφωνο) Σημερα εμαθα οτι με εχουν επιλεξει για να περασω την εκπαιδευση για συνοδος ![]() |
|
![]() |
|
Nassos ![]() Α/ΓΕΣ ![]() Μέλος από: 12/Νοεμβρίου/2005 Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Πόντοι: 11251 |
Τέρμα Ανδριανού, Κορωπί,19400, ΑΤΤΙΚΗΣ Τηλέφωνο:210-6626778 |
|
![]() |
|
ΑΤΙΘΑΣΗ Ε. ![]() Επιλοχίας ![]() Μέλος από: 03/Νοεμβρίου/2009 Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Πόντοι: 125 |
Δεν νομιζω να γνωριζει κανεις για τους συνοδους σκυλων διασωσης... Μονο απο το ειδικο ταγμα μηχανικου πρεπει να βρουμε να ρωτησουμε, εκεινοι ισως γνωριζουν.
|
|
![]() |
|
@@ ![]() Πολίτης ![]() |
Μοναδες για μεταθεση που εχει?
|
|
![]() |
|
Nikhtast ![]() Στρατιώτης ![]() Μέλος από: 23/Νοεμβρίου/2019 Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Πόντοι: 6 |
Γενικα εκτος των Επ. Οπ ποιοι αλλοι μπορουν να πανε για συνοδοι;
|
|
![]() |
|
theodoros ![]() Ανθυπολοχαγός ![]() ![]() Μέλος από: 02/Φεβρουαρίου/2021 Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Πόντοι: 310 |
μια και εχω σκυλο θα με ενδιαφερε και η συγκεκριμενη ειδικοτητα και θα ηθελα να ρωτησω καποιες αποριες που εχω 1ον αν δεν περασεις τις αξιολογήσεις με τον σκυλο σου τι γινεται? και 2η στην αεροπορια που υπαρχει αυτή η ειδικοτητα θελει γνωσεις πληροφορικης εντελως κουφο ενώ στο υγειονομικο του ΣΞ δεν ζητανε κατι τετοιο,ποιος ο λογος?
|
|
![]() |
Απάντηση ![]() |
Σελ. < 1 37 3839 |