Προκήρυξη ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2022) |
Απάντηση ![]() |
Σελ. 1 2 3 93> |
Συγγραφέας |
Μήνυμα
|
|
D.Y.K ![]() Α/ΓΕΝ ![]() Μέλος από: 03/Φεβρουαρίου/2009 Κατάσταση: Online Πόντοι: 12071 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Αποστολή: 24/Μαρτίου/2022 ώρα 20:10 |
|
![]() |
||
KostasSomeone ![]() Δεκανέας - ΟΒΑ ![]() Μέλος από: 01/Σεπτεμβρίου/2021 Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Πόντοι: 38 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Εχω μπερδευτει λιγο με τους τιτλους γλωσσομαθειας της Αγγλικης. Πιστοποιηση τυπου
"LanguageCert Test of English (LTE) - LanguageCert Level 2 Certificate in ESOL International (Listening,Reading) (LanguageCert Test of English C1) " ειναι αποδεκτη απο την προκηρυξη. Μπερδευομαι λιγο με το π. Δ.
|
||
![]() |
||
anonymous19970 ![]() Αντισυνταγματάρχης ![]() ![]() Μέλος από: 08/Δεκεμβρίου/2020 Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Πόντοι: 997 |
|
το lte ειναι αναγνωρισμενο απο τον ασεπ οποτε ναι το δεχεται η προκηρυξη με την μεταφραση και επικυρωση φυσικα
|
||
![]() |
||
Fanis679 ![]() Λοχίας - ΕΠΟΠ ![]() Μέλος από: 04/Απριλίου/2021 Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Πόντοι: 84 |
|
Μήπως ξέρει κανείς εάν η βεβαίωση στα αγγλικά μετράει; Έδωσα το proficiency C2 και πήρα την βεβαίωση, το πτυχίο καλό καλοκαίρι θ μ ερθει λογικά. Επειδή μέσα στην προκηρηξη δεν λέει πουθενά για βεβαίωσεις για τα αγγλικά, αν ξέρεις κανείς να με βοηθήσει... Και ακόμα μια ερώτηση, εάν είναι κάποιος αεροπορία στρατού. Ευχαριστώ πολύ.
|
||
![]() |
||
bobiras12345 ![]() Στρατιώτης ![]() Μέλος από: 24/Μαρτίου/2022 Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Πόντοι: 4 |
|
Καλησπέρα παιδιά, θεωρείται ότι με κάτω από 500 μόρια χωρίς την προϋπηρεσία έχουμε ελπίδες σε κάποια ειδικότητα?
|
||
![]() |
||
Thm 13 ![]() Στρατιώτης ![]() Μέλος από: 24/Μαρτίου/2022 Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Πόντοι: 8 |
|
Τι ειδικότητα σκέφτεστε παιδια;
|
||
![]() |
||
Rjs ![]() Δεκανέας - Έφεδρος ![]() Μέλος από: 18/Μαρτίου/2022 Θέση: Πολίτης Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Πόντοι: 41 |
|
Παιδιά έχω την εξής ερώτηση και εγώ, αν μπορείτε να απαντήσετε με σιγουριά όμως για να το ξεκαθαρίσω στο μυαλό μου, διάβασα ενοειται το ΦΕΚ αλλά δεν είδα να ξεκαθαρίζει κάτι, τις εξετάσεις που θα κάνουμε (ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΙΚΟ, ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΚΌ, ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΚΌ, ΩΡΛ, ΟΦΘΑΛΜΟΛΟΓΙΚΌ) Μπορούμε να κάνουμε τίς εξής εξετάσεις σε ιδιώτες γιατρούς; Η πρέπει αναγκαστικά σε κρατικό νοσοκομείο; Η ακόμα και στρατιωτικό Νοσοκομείο.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
|
||
![]() |
||
Giannisze ![]() Δεκανέας - Έφεδρος ![]() Μέλος από: 26/Ιανουαρίου/2022 Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Πόντοι: 54 |
|
Πιστεύω πολλές πιθανότητες έχουμε στα τεθωρακισμενα ε βάση τα περσινά αλλά είναι δύσκολα. Εσύ τι σκέφτεσαι;
Επεξεργάστηκε από Giannisze - 24/Μαρτίου/2022 ώρα 22:39 |
||
![]() |
||
ΚORIOPOLIS ![]() Δεκανέας - ΟΒΑ ![]() Μέλος από: 20/Μαρτίου/2022 Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Πόντοι: 32 |
|
|
||
![]() |
||
KostasSomeone ![]() Δεκανέας - ΟΒΑ ![]() Μέλος από: 01/Σεπτεμβρίου/2021 Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Πόντοι: 38 |
|
Είναι ξεκάθαρο στο ΦΕΚ φίλε ""Οι εξετάσεις - γνωματεύσεις μπορούν να διενεργηθούν σε νοσοκομεία (Ν. Π. Δ. Δ. Ή Ν. Π. Ι. Δ.) ή από ιδιώτη ιατρό της χώρας, με την προϋπόθεση να έχουν γίνει από την ημερομηνία έκδοσης της προκήρυξης και μεταγενέστερα και να έχουν ευκρινή ημερομηνία και σφραγίδα ιατρού. "" Επεξεργάστηκε από KostasSomeone - 24/Μαρτίου/2022 ώρα 23:29 |
||
![]() |
||
Kostas leon ![]() Στρατιώτης ![]() Μέλος από: 24/Μαρτίου/2022 Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Πόντοι: 2 |
|
Οι έφεδροι αξιωματικοί μοριοδοτουνται; Και αν ναι πόσα μόρια
|
||
![]() |
||
ΚORIOPOLIS ![]() Δεκανέας - ΟΒΑ ![]() Μέλος από: 20/Μαρτίου/2022 Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Πόντοι: 32 |
|
|
||
![]() |
||
|
|
||
![]() |
||
panospaok 12345 ![]() Στρατιώτης ![]() Μέλος από: 24/Μαρτίου/2022 Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Πόντοι: 4 |
|
Παιδιά έχω γεννηθεί Οκτώβρη του 94. Δεν έχω υπερβεί τα 28 έτη. Μπορώ να κάνω τα χαρτιά γιατί άλλοι μου λένε ναι και άλλοι όχι.
|
||
![]() |
||
Dionisis99 ![]() Υποψήφιος Βαθμοφόρος ![]() Μέλος από: 25/Αυγούστου/2021 Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Πόντοι: 20 |
|
Τι παλιο ειδικότητες είναι αυτές ρε παιδια με πονεσαν τα μάτια μου
|
||
![]() |
Απάντηση ![]() |
Σελ. 1 2 3 93> |