Αγαπημένο βιντεοπαιχνίδι |
Απάντηση ![]() |
Σελ. < 1 46 4748 |
Συγγραφέας |
Μήνυμα
|
dn24 ![]() Στρατηγός ![]() ![]() Μέλος από: 15/Νοεμβρίου/2010 Θέση: Εμπ. Ναυτικό Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Πόντοι: 3047 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Το θέμα είναι οτι εαν έχεις laptop όπως π. Χ εγώ, μόλις παλαιώσει η κάρτα γραφικών δεν μπορείς να τα παίξεις καθόλου ή όπως θα έπρεπε. Ενώ με την παιχνιδομηχανή δεν έχεις τέτοιο θέμα. Άσε που και σταθερό υπολογιστή να έχεις, κάποια στιγμή θα πρέπει να τα "ακουμπήσεις" για καινούρια κάρτα γραφικών.
|
|
Μηχανικός Εμπορικού Ναυτικού
|
|
![]() |
|
Signaller ![]() Στρατηγός ![]() ![]() Μέλος από: 16/Φεβρουαρίου/2010 Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Πόντοι: 3191 |
Κα για επεξεργαστή ![]() Αλλά και για παχνιδομηχανές δεν βγαίνουν κατά καιρούς PSP 2,3 κλπ. Και εκεί πρέπει να τα ακουμπάς Αλλά εγώ έχω προσέξει ότι οι εκδόσεις των παιχνιδιών για υπολογιστή σαν να παραμελούνται όσο περνάν τα χρόνια
|
|
Ο πιο ανίκητος εχθρός, είναι λοχία ο καιρός!
|
|
![]() |
|
dn24 ![]() Στρατηγός ![]() ![]() Μέλος από: 15/Νοεμβρίου/2010 Θέση: Εμπ. Ναυτικό Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Πόντοι: 3047 |
Εντάξει άλλη διάρκεια ζωής θα έχει η παιχνιδομηχανή και άλλη μια κάρτα γραφικών ή ένας επεξεργαστής η και τα δύο. Τώρα αυτό για τις εκδόσεις των παιχνιδιών για PC μην το λές, υπάρχουν εξαιρετικές εκδόσεις-σειρές διαχρονικές.
|
|
Μηχανικός Εμπορικού Ναυτικού
|
|
![]() |
|
Vakinho ![]() Λοχίας ![]() ![]() Μέλος από: 11/Φεβρουαρίου/2013 Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Πόντοι: 96 |
Μου αρέσει το Counter Strike 1.6 και το Battlefield 2 απο FPS
από αθλητικά παίζω Pro evolution soccer :D |
|
![]() |
|
TEIN ![]() Ανθυπασπιστής ![]() Μέλος από: 08/Δεκεμβρίου/2010 Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Πόντοι: 248 |
Μα φυσικα battlefield 4!
![]() |
|
![]() |
|
vectorone ![]() Αρχιλοχίας ![]() ![]() Μέλος από: 17/Ιουνίου/2011 Θέση: Κερατσινι Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Πόντοι: 129 |
Στην λιστα μου, μετα το αρχικο ποστ μου το 2011, προστεθηκε φετος, το αρρωστο και παρανοϊκα δυσκολο Dark Souls. Δυσκολο κυριως λογω κακης μεταφορας απο κονσολα σε PC (δεν εχω κονσολα, ολα τα λιωνω στο PC) αλλα και φυσικα λογω του οτι δεν εχει ευκολιες μεσα οπως πχ: Χαρτη και Journal κ. Α. Ολοι οι χαρακτηρες (ακομα και οι "καλοι") μπορουν να σκοτωθουν, που σημαινει πως αν καταλαθος σκοτωσεις χαρακτηρα βασικο για την ιστορια του παιχνιδιου, αναγκαζεσαι να ξαναξεκινησεις απο την αρχη. Κανει μονο του autosave, χωρις τη δυνατοτητα να κανεις reload, αλλο save πριν τη μ****ια που εκανες...
Ειναι το μοναδικο παιχνιδι (οχι καινουργιο βεβαια, αλλα τωρα το επαιξα εγω) που φερνει λιγο μια αναμνηση απο τα παλια παιχνιδια, που ο βαθμος δυσκολιας ηταν πολυ ψηλα. Τοτε που παιζαμε Ghouls'n'Ghosts και καναμε 20 λεπτα με 500 προσπαθειες να περασουμε το πρωτο level και καπου στο 3o ψοφαγε ο χαρακτηρας και ξανα απο την αρχη... Τοτε που λιωναμε Sonic, με μια περασια, χωρις δυνατοτητα save... Τα FPS, τα σημερινα με αφηνουν παγερα αδιαφορο, εχουν γινει ολα ιδια. Το μοναδικο FPS που φχαριστιεμαι να παιξω ειναι το STALKER και η σειρα METRO. Εχουν εναν ιδιαιτερο χαρακτηρα και δεν ειναι τυπου "ομαδα-μπαινει-γαμει τους παντες-τιναζει τα παντα-σωζει τον κοσμο απο τους κακους Ρωσσους/Ιρακινους/Αφγανους"... Αφου εχει αναλαβει εδω και καιρο τη παραγωγη και διανομη η EA, που τοσα χρονια εχει βγαλει εκατομμυρια και δεν χορταινει, ειναι απολυτα φυσιολογικο το franchise των COD και BF, ποιοτικα να πατωνει... |
|
![]() |
|
greenalexyo ![]() Λοχαγός ![]() ![]() Μέλος από: 11/Ιανουαρίου/2015 Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Πόντοι: 436 |
Call of duty 4.
|
|
![]() |
Απάντηση ![]() |
Σελ. < 1 46 4748 |