Προκήρυξη για Συνοριοφύλακες (2022) |
Απάντηση ![]() |
Σελ. < 1 143 144145 146 147 170> |
Συγγραφέας |
Μήνυμα
|
|
Tony 99 ![]() Λοχαγός ![]() Μέλος από: 21/Ιανουαρίου/2021 Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Πόντοι: 434 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Στα νησιά πάντα το καλοκαίρι έχει κινητικότητα για αυτό πρέπει να ενισχυθεί και εκεί με πρωσωπικο
|
||
![]() |
||
Guardian1 ![]() Ανθυπολοχαγός ![]() Μέλος από: 28/Σεπτεμβρίου/2021 Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Πόντοι: 340 |
|
Ναι πρέπει να ενισχυθεί επειδή είσαι από νησί και σε συμφέρει.
Εδώ δε ξέρουμε άμα θα πάρει τους υπόλοιπους που έλεγε και αν έχει κοπεί το κονδύλι και θέλετε και στα νησιά. Οι ΣΦ των νησιών ξύνονται τόσους μήνες, απλά τώρα θα έχουν παραπάνω δουλειά, μια χαρά φτάνουν όσοι είναι στα νησιά.
|
||
![]() |
||
Tony 99 ![]() Λοχαγός ![]() Μέλος από: 21/Ιανουαρίου/2021 Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Πόντοι: 434 |
|
Φιλαράκι σ αρέσει δεν σ αρέσει οι σφοχ είναι για τα σύνορα βέβαια και χρειάζεται και ο Έβρος και τα νησιά σφ σταματά να κράζεις και να το παίζεις ξερόλας φυσικά και θέλω να πάρει στα νησιά δεν το κρύβω αλλά εγώ είμαι αντικειμενικός ζούμε δίπλα στα σύνορα σχεδόν ένα βήμα από την Τουρκία βάρκες έρχονται συνεχώς φυσικά και χρειάζεται κάποια ενισχύσει και αν έρθει καλός να έρθει σταματήστε να είστε κομπλεξικοί όλοι θελουμε να μπουμε στο σώμα και εγώ έχω το δικαίωμα να πω την γνώμη μου
|
||
![]() |
||
Guardian1 ![]() Ανθυπολοχαγός ![]() Μέλος από: 28/Σεπτεμβρίου/2021 Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Πόντοι: 340 |
|
Στα νησιά δε παίρνει άλλους ΣΦ, πιο πιθανό είναι να πάρει συμβασιουχους λιμενοφυλακες που έλεγαν.
Εσύ μιλάς με συναίσθημα όχι με το τι είναι λογικό να γίνει. |
||
![]() |
||
|
Καλα εσυ τα ξέρεις όλα δεν ασχολούμαι αλλο Μαζί σ όπου είναι να πάρει θα πάρει εγώ λέω την γνώμη μ αν δεν σ αρέσει πρόβλημα σ
|
||
![]() |
||
Coyote ![]() Ταγματάρχης ![]() ![]() Μέλος από: 10/Απριλίου/2021 Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Πόντοι: 684 |
|
Δεν αντιλαμβανεστε οτι εχετε και οι 2 δικιο... Οτι το καλοκαιρι δε βγαινει με τοσους η υπηρεσια και οτι το χειμωνα ξινοντε αβερτα. Νησια δε παιζει να βγαλει μεχρι την επομενη θητεια τους. Το πολυ πολυ να στειλει μερικους αποσπαση για "σαιζον" 😂
|
||
![]() |
||
|
Είναι αλήθεια ότι ξέρω πολλά γι αυτό δε γράφω τι θέλω να γίνει, διότι ξέρω ότι δε θα γίνει.
Και γω θέλω να πάρει ΣΦ στην Αττική αλλά δε θα πάρει. Πάμε παρακάτω.
|
||
![]() |
||
Coyote ![]() Ταγματάρχης ![]() ![]() Μέλος από: 10/Απριλίου/2021 Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Πόντοι: 684 |
|
Καποια πληροφορηση για τον αριθμο των αιτησεων;
|
||
![]() |
||
nick the greek2 ![]() Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος ![]() Μέλος από: 02/Μαΐου/2022 Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Πόντοι: 262 |
|
Είσαι στην περιφερειακή ενότητα; Η από αλλού;
|
||
Xxxxx
|
||
![]() |
||
|
Απο αλλου ειμαι. Γνωριζεις κατι για τις αιτησεις;
|
||
![]() |
||
nick the greek2 ![]() Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος ![]() Μέλος από: 02/Μαΐου/2022 Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Πόντοι: 262 |
|
Δυστυχώς όχι. Και εγώ από αλλού είμαι. Σαν να λέμε περιμένουμε το θαύμα.
|
||
Xxxxx
|
||
![]() |
||
|
Καλα θα δουμε βαση μεχρι και 2100 Παντως αποκλειεται να κληθει καποιος απο τον επικουρικο. Ουτε με θαυμα.
|
||
![]() |
||
Charlie Harper 13 ![]() Υποστράτηγος ![]() ![]() Μέλος από: 05/Αυγούστου/2020 Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Πόντοι: 2092 |
|
Η πιθανότητες είναι ελάχιστες για όσους είμαστε στον επικουρικό πίνακα.
|
||
![]() |
||
Rjs ![]() Δεκανέας - Έφεδρος ![]() Μέλος από: 18/Μαρτίου/2022 Θέση: Πολίτης Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Πόντοι: 41 |
|
Μην νομίζεις, και εγώ που είμαι στην περιφέρεια, με θαύμα ελπίζω, λίγες θέσεις, πολλά τα άτομα λογικά, και η εντοπιότητα σε πάει πολύ πίσω.
|
||
![]() |
||
|
Νομίζω πως αν ήταν σε άλλη περιοχή ίσως είχαμε πιθανοτητες αλλά στον Έβρο νομίζω τους ενδιαφέρουν τέτοιες προκηρύξεις.
Κρίμα που δεν μπορούμε να μάθουμε τι γίνεται από αιτήσεις.
|
||
Xxxxx
|
||
![]() |
Απάντηση ![]() |
Σελ. < 1 143 144145 146 147 170> |