|
Απάντηση ![]() |
Σελ. < 1 3 45 |
Συγγραφέας |
Μήνυμα
|
Epop2021 ![]() Επιλοχίας ![]() Μέλος από: 08/Δεκεμβρίου/2020 Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Πόντοι: 123 |
![]() |
, τα +27 άτομα θα μπουν σε δεύτερο χρόνο δηλαδή οι υπεράριθμοι ...
Και δεύτερον στην αεροπορία δώσανε 30 θέσεις οι οποίες καλυφθηκανε η 27 θέσεις που είναι υπεράριθμοι και λοιπού 3 που είναι κενές θέσεις
|
|
![]() |
|
Ova2121 ![]() Στρατιώτης ![]() Μέλος από: 29/Οκτωβρίου/2021 Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Πόντοι: 1 |
![]() |
Καλησπέρα παιδια, εγώ είμαι στους 27 είδα στους υπεραριθμους, ξέρετε τι γίνεται στην περίπτωση μας, μπαίνουμε ή όχι; Δευτέρα πάντως μπαίνουν οι 201
|
|
![]() |
|
Epop2021 ![]() Επιλοχίας ![]() Μέλος από: 08/Δεκεμβρίου/2020 Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Πόντοι: 123 |
![]() |
Έλα φίλε είχα πάρει στο ΓΕΑ και μπαίνουν και οι 27 υπεράριθμοι Είναι η αύξηση που έγινε ... Και θα τους πάρει σε δεύτερη φάση
|
|
![]() |
|
anonymous19970 ![]() Συνταγματάρχης ![]() ![]() Μέλος από: 08/Δεκεμβρίου/2020 Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Πόντοι: 1000 |
![]() |
Δικιο ειχε ο φιλος απο πανω. Υπαρχει και επισημη ανακοινωση:
Αποφασιστηκε η προσληψη των 27 υπεραριθμων εφεδρων στις 9 νοεμβριου
|
|
![]() |
|
GiorgosP ![]() Στρατιώτης ![]() Μέλος από: 26/Απριλίου/2021 Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Πόντοι: 2 |
![]() |
Καλησπέρα σε όλους.
Έχω επιλεγεί ΟΒΑ (ΟΔΟΧ) και υπηρετώ ακόμα (ΣΤ 2020). Στις 16 του μήνα θα μου έρθει η μετάθεση μόλις ξεχρεώσω από την μονάδα που υπηρετούσα. Γι'αυτόν τον λόγο δεν πήγα και Τρίπολη. Έμαθα λοιπόν ότι η μετάθεση μου είναι για 115 ΠΜ στην Σούδα (Χανιά), και έχω τις εξής ερωτήσεις: Δεδομένου ότι πέφτει μακριά και δεν επιθυμώ να πάω, 1) Οι ΟΒΑ μπορούν να μείνουν στην διασπορά όπως όλοι οι μόνιμοι, ή θα πρέπει να νοικιάζουν έξω, αλλιώς στους θαλάμους με τους φαντάρους; 2) Αν οι ΟΒΑ έχουν δικαίωμα να μείνουν στην διασπορά, η 115 ΠΜ έχει διασπορά; 3) Οι ΟΒΑ είναι αμετάθετοι;(εκεί που τοποθετούνται θα πρέπει να μείνουν για όλη την θητεία τους;) 4) Αν έχουν δικαίωμα μεταθέσεων, μετά απο πόσους μήνες θητείας μπορούν να αιτηθούν μετάθεση; 5) Εάν υπαναχωρήσω πριν τοποθετηθώ σε μονάδα, θα έχω κυρώσεις σε μελλοντικές προκυρήξεις; Και αν έχω ποιες θα είναι αυτές; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Εύχομαι σε όλα τα παιδιά καλή μετάθεση και καλή θητεία!
|
|
![]() |
|
![]() |
Κανένας εδώ μέσα που θα μπει την τρίτη και ποια ειδικότητα από τις δύο;
|
|
![]() |
|
D.Y.K ![]() Α/ΓΕΝ ![]() Μέλος από: 03/Φεβρουαρίου/2009 Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Πόντοι: 12078 |
![]() |
![]() |
|
Politis1994 ![]() Ταξίαρχος ![]() Μέλος από: 12/Δεκεμβρίου/2020 Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Πόντοι: 1925 |
![]() |
|
|
![]() |
Απάντηση ![]() |
Σελ. < 1 3 45 |