Συχνές ερωτήσεις Συχνές ερωτήσεις  Ψάξε στο Forum    Εγγραφή Εγγραφή   Σύνδεση Σύνδεση

Κομμουνισμός και εθνικισμός

 Απάντηση Απάντηση Σελ.  < 1 3 45 6>
Συγγραφέας
Μήνυμα
  Θέμα  Αναζήτηση Θέμα Αναζήτηση  Επιλογές θέματος Επιλογές θέματος
MIRAGE2000-5MK2 Δες τη Λίστα
Απολυμένος
Απολυμένος

Διαγραμμένο μέλος

Μέλος από: 04/Μαΐου/2009
Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η
Πόντοι: 94
Επιλογές μηνύματος Επιλογές μηνύματος   Thanks (0) Thanks(0)   Παράθεση MIRAGE2000-5MK2 Παράθεση  ΑπάντησηΑπάντηση Άμεσος Σύνδεσμος Σε Αυτό Το Μήνυμα Αποστολή: 10/Ιουνίου/2009 ώρα 22:26
Αρχικά αποστάλθηκε από sniper sniper Έγραψε:

Λοιπόν άκου Mirage, σήμερα δεν υπάρχει ξεκάθαρα κάποιο κόμμα που μπορεί να ηγηθεί, να εμπνεύσει και να μας ξαναβάλει στον σωστό δρόμο. Θεωρώ ότι όλα τα κόμματα έχουν υγιεί κομμάτια μέσα τους. Οπότε το καλύτερο στην παρούσα φάση και με τα τεράστια προβλήματα οικονομικά, κοινωνικά, ασφάλειας κτλ που έχουμε θα ήταν να αξιοποιηθούν όλες οι πολιτικές δυνάμεις έκαστος στο είδος του. Δηλαδή προτείνω δημιουργία οικουμενικής κυβέρνησης ή εθνικής αν θέλεις που να περιλαμβάνει όλα τα κόμματα. Ας αφήσουν την κομματική τους αρρώστια στην άκρη και ας βάλουν πάνω απ όλα το καλό της πατρίδας. Δυστυχώς ο μόνος πολιτικός που άκουσα να κάνει τέτοια πρόταση είναι ο Καρατζαφέρης. Η Ελλάδα αυτήν την στιγμή δεν έχει έναν μεγάλο ηγέτη να βάλει πλάτη να εμπνεύσει και να πατήσει τα συμφέροντα. Οι σημερινοί είναι πολιτικάντηδες με μικρό κυρος και στο έλεος των συμφερόντων. Εγώ ονειρεύομαι μια κυβέρνηση που το κκε να έχει το υπουργείο απασχόλησης ο σύριζα το παιδείας, ο ΛΑΟΣ εξωτερικών και δημόσιας τάξης, το πασοκ το οικονομίας και υγείας, η ΝΔ το άμυνας, ναυτιλίας και δημοσίων έργων και οι οικολόγοι ένα ξεχωριστό υπ. Περιβάλλοντος. Πίστεψε με αν κάθε κόμμα διαθέσει τα καλύτερα στελέχη του Για μια 5ετία τότε ίσως αλλάξουν αρκετά πράγματα για την χώρα μας.

Ωραία πρόταση αλλά μη πραγματοποιήσιμη δυστυχώς.
Επιστροφή στην κορυφή
Guests Δες τη Λίστα
Πολίτης
Πολίτης
Επιλογές μηνύματος Επιλογές μηνύματος   Thanks (0) Thanks(0)   Παράθεση Guests Παράθεση  ΑπάντησηΑπάντηση Άμεσος Σύνδεσμος Σε Αυτό Το Μήνυμα Αποστολή: 11/Ιουνίου/2009 ώρα 00:50
Ισως στο μελλον να ψηφιζουμε ατομα και οχι κομματα!
Επιστροφή στην κορυφή
Guests Δες τη Λίστα
Πολίτης
Πολίτης
Επιλογές μηνύματος Επιλογές μηνύματος   Thanks (0) Thanks(0)   Παράθεση Guests Παράθεση  ΑπάντησηΑπάντηση Άμεσος Σύνδεσμος Σε Αυτό Το Μήνυμα Αποστολή: 11/Ιουνίου/2009 ώρα 14:27
Αρχικά αποστάλθηκε από yersinia pestis yersinia pestis Έγραψε:

Ισως στο μελλον να ψηφιζουμε ατομα και οχι κομματα!
Να γίνουμε Αμερικανάκια δηλαδή. Ηδη ψηφίζουμε εν μέρει πρόσωποα. Καραμανλή λέει ο ένας θα ψηφίσω, ο άλλος Παπανδρέου και πάει λέγοντας.
Επιστροφή στην κορυφή
Guests Δες τη Λίστα
Πολίτης
Πολίτης
Επιλογές μηνύματος Επιλογές μηνύματος   Thanks (0) Thanks(0)   Παράθεση Guests Παράθεση  ΑπάντησηΑπάντηση Άμεσος Σύνδεσμος Σε Αυτό Το Μήνυμα Αποστολή: 11/Ιουνίου/2009 ώρα 20:14

Απο την στιγμη που ο καταναλωτισμος εχει γινει το πιστευω της εποχης οχι αμερικανακια θα γινουμε αλλα και χειροτερα.

σε λιγο καιρο θα ψηφιζουμε εταιριες και οχι κομματα η προσωπα...
Επιστροφή στην κορυφή
ArtillerySoldier Δες τη Λίστα
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Avatar

Μέλος από: 08/Μαρτίου/2013
Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η
Πόντοι: 113
Επιλογές μηνύματος Επιλογές μηνύματος   Thanks (0) Thanks(0)   Παράθεση ArtillerySoldier Παράθεση  ΑπάντησηΑπάντηση Άμεσος Σύνδεσμος Σε Αυτό Το Μήνυμα Αποστολή: 19/Απριλίου/2013 ώρα 01:13

Αρχικά αποστάλθηκε από BabisOsougias BabisOsougias Έγραψε:

Κατι που με απασχολει ιδιαιτερα ειναι ποια ειναι τελικα η διαφορα κουμουνισμου και εθνικισμου.


Ο Κομμουνιστής είναι Σοσιαλιστής ώς πρός το οικονομικό σύστημα και διεθνιστής ώς πρός το Εθνικό (θέλει δηλαδή όλα τα Έθνη να μπούν στο μεγάλο προλεταριακό τσουβάλι του), είναι παγκοσμιοποιητής...

Άς διαβάσουμε για τον Κομμουνισμό εδώ: http://istologioideon.blogspot.gr/2013/04/to-antikommounistiko-mou-manifesto.html Περιέχει αδιαμφισβήτητα στοιχεία όπως εφημερίδες του "Ριζοσπάστη", κλπ, όλα από το ίδιο το Κ. Κ. Ε!

Άς θυμηθούμε και κάτι:
"Δεν υπάρχουν Έλληνες κομμουνιστές. Όταν κανείς γίνει συνειδητός κομμουνιστής, παύει να είναι Έλληνας". Στρατής Μυριβήλης

Ο Εθνικιστής είναι Σοσιαλιστής στο οικονομικό σύστημα και Εθνικιστής.

Παραθέτω τις σκέψεις του Ίωνος Δραγούμη (που δεν τόν λές ούτε ναζί, ούτε χιτλερικό... !), που ουσιαστικά, δίνει τον ορισμό του Εθνικο-κοινωνισμού:

«Αγαπώ πάρα πολύ τον Άνθρωπο για να γίνω στενός Σοσιαλιστής. Αγαπώ πάρα πολύ τον Άνθρωπο για να γίνω στενός Πατριώτης. Αγαπώ πάρα πολύ τον Άνθρωπο για να νοιώσω τον εαυτό μου άτομο.

Από άνθρωπος μιας τάξης με ορισμένα συμφέροντα τάξης, γίνομαι Σοσιαλιστής με την πλατιά έννοια, και θέλω μια καινούρια οικονομία της κοινωνίας μου και των άλλων κοινωνιών. Από στενός Πατριώτης, γίνομαι Εθνικιστής, με τη συνείδηση του Έθνους μου και όλων των άλλων Εθνών, γιατί οι διαφορές των Εθνών πάντα θα υπάρχουν, και έχω τη συνείδησή τους και χαίρομαι που υπάρχουν αυτές οι διαφορές, που με τις αντιθέσεις τους, με τις αντιλήψεις τους, υψώνουν την Ανθρώπινη Συνείδηση και Ενέργεια. Από άτομο γίνομαι Άνθρωπος. »

Ίων Δραγούμης - Προσωπικό ημερολόγιο

«Ο Εθνικισμός είναι μορφή ενέργειας. Όλοι λοιπόν οι ενεργητικοί άνθρωποι είναι Εθνικιστές, είτε το ξέρουν είτε όχι. Ο διεθνιστής είναι στοιχείο θανάτου για το Έθνος του»

Ίων Δραγούμης

Επομένως, θεωρώ φυσική ιδεολογία να είναι κανείς Εθνικο-κοινωνιστής...

Αρχικά αποστάλθηκε από Nassos Nassos Έγραψε:


Εθνικισμός = Ακραία ταυτότητα εθνισμού/πατριωτισμού σε σημείο να ταυτίζεται με τον σωβινισμό.


Αυτό δεν ισχύει, Νάσο. Ο Εθνικιστής αγαπά τα Έθνη, επομένως, είναι φύσει αδύνατον να γίνει ρατσιστής, σωβινιστής, κλπ. Ένας Έλληνας Εθνικιστής, φερ' ειπείν, μπορεί να είναι και Σκωτσέζος Εθνικιστής ή το αντίθετο...

Αυτά περί ρατσισμού, σωβινισμού, κλπ. Είναι μύθοι της Αριστεράς που έχει 40 χρόνια τώρα την ιδεολογική ηγεμονία...

Αρχικά αποστάλθηκε από GenerX GenerX Έγραψε:Ναι φυσικά είχαμε δωρεάν παιδεία επι Χούντας, δρόμους, καλούς ρυθμούς ανάπτυξης της οικονομίας.
Επι χούντας, είχαμε και κάτι που είπε ο αντιπαθέστατος ο Πάγκαλος, αλλα ισχύει. Όσο μυαλό έχει ενας διπλωμάτης, έχουν 40 στρατηγοί. Τόσο σκληρό, αλλα μεγάλη αλήθεια.40 στρατηγοί, πόσο μάλλον κάτι τυχάρπαστοι Παπαδόπουλοι.
Η επιβεβαίωση είναι ιστορικό ντοκουμέντο και φυσικά αποδίδεται στη Χούντα του μεγάλου ρυθμού οικονομικής ανάπτυξης, των δρόμων που έφτιαχνε με τη ΜΟΜΑ (αλλα που δε μπορούσες να κυκλοφορήσεις ελεύθερος σε αυτούς) και φυσικά την απώλεια της Βόρειας Κύπρου.
Εντάξει, ολα καλά επι χούντας.
Αν ήταν ελεύθερος και ο κόσμος, θα ήταν οτι καλύτερο.
Ευτυχώς Σιγά σιγά εξαφανίζονται οι νοσταλγοί της χούντας των αμόρφωτων, Και το οτι ντρέπονται να δηλώσουν φασίστες, είναι μια νίκη της κοινωνίας που τους απέρριψε και συνεχίζει να τους απορρίπτει.


Για να δούμε για τη Χούντα:http://istologioideon.blogspot.gr/2013/04/peri-tis-21-Apriliou-1967.html

Επιστροφή στην κορυφή
ArtillerySoldier Δες τη Λίστα
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Avatar

Μέλος από: 08/Μαρτίου/2013
Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η
Πόντοι: 113
Επιλογές μηνύματος Επιλογές μηνύματος   Thanks (0) Thanks(0)   Παράθεση ArtillerySoldier Παράθεση  ΑπάντησηΑπάντηση Άμεσος Σύνδεσμος Σε Αυτό Το Μήνυμα Αποστολή: 22/Απριλίου/2013 ώρα 15:48

Σκέφτηκα (υπακούοντας στους κανόνες του forum) να μή σχολιάσω δεύτερη συνεχόμενη φορά, αλλά το αίσθημα της Αλήθειας -και φυσικά το γεγονός ότι είμαι Πυθαγόρειος- δεν μέ αφήνει!

Λοιπόν:

Αρχικά αποστάλθηκε από Nassos Nassos Έγραψε:

η Ναζιστική σβάστικα (όχι η Ελληνική), η αθρησκεία (για να μη πω Παγανισμό) με την Ελληνική Ιστορία;


Ο Αγκυλωτός Σταυρός είναι πανάρχαιο Σύμβολο των Πυθαγορείων και είναι παράγωγο του Ισοσκελούς Σταυρού, της Σπείρας και του Λαβυρίνθου, όλα Πυθαγόρεια Σύμβολα, με μεγάλη Πνευματική σημασία...

Γαμμάδιον - (Σβάστιξ) -- Gamaedion - (Swastix)
Πανάρχαιο Ιερό Ελληνικό Σύμβολο!
Σύμβολο Ερωτισμού, δημιουργικής δύναμης, σμίξη των αντιθέτων δυνάμεων, Αρετής.

Η Σπείρα σχηματίζεται από τη δημιουργία στο Σύμπαν και την ατμόσφαιρα. Η Σβάστικα είναι Τετραγωνισμένη Σπείρα. Εμπεριέχει μέσα της τον Ισοσκελή Ορφικό Σταυρό, που η κάθετη πλευρά του συμβολίζει ένωση ουρανού και γής (Πνευματικού και Υλικού κόσμου) και η οριζόντια συμβολίζει την ισορροπία μεταξύ Φύσεως και Ανθρώπου (σεβασμός και αγάπη σε όλα).

Πολλές Σβάστικες ενωμένες σχηματίζουν Μαίανδρο. Υπήρχαν οι Τετραγωνισμένοι Μαίανδροι και οι Κυκλικοί Μαίανδροι, που ένωναν πολλές Σπείρες. Τον ίδιο Συμβολισμό δίνουν. Η Σβάστικα με τις εκστρατείες του Διονύσου στην Ασία (πριν το 4.000 π. Κ. Ε.) Και του Ηρακλέους επίσης σε Δύση και Ανατολή, διαδόθηκε ευρύτατα και υιοθετήθηκε με σεβασμό από όλους τους Λαούς. Παραμένει όμως μέχρι και σήμερα η Ελληνική της ονομασία. Τή βρίσκουμε και στην Αριζόνα στα ευρήματα των Ινδιάνων Hoppιe που ασχολείται συστηματικά ο διάσημος Αμερικανός αρχαιολόγος dr.Gary David.

Οι Ιερείς του Θιβέτ τήν εχουν μέχρι και σήμερα Ιερό Σύμβολο. Τούς τήν έδειξε ο Αλέξανδρος αφού λίγο πρίν - λίγο μετά έγιναν Βουδιστές.

Τον 19ο με αρχές 20ου αιωνα, η Ρωσσο-Εβραία αστρολόγος και μέντιουμ Ελένα Μπλαβάνσκυ, τήν αντέγραψε και τήν έκανε σύμβολό της, πηγαίνοντας στην Αμερική. Το 1906 συναντήθηκε με τον Άλιστερ Κρόουλυ, διάσημο Σιωνιστή, μυστικιστή, αστρολόγο τότε, και, έχοντας 15.000 μέλη στους οπαδούς τους, ιδρύουν για πρώτη φορά την "Χρυσή Αυγή". Αμέσως δημιουργούν πυρήνα στο Λονδίνο και από εκεί με τον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο τήν διαδίδουν σε όλα τα στρατεύματα. Τήν υιοθετεί ο Χίτλερ και οι Ναζί με τα γνωστά σε όλους μας αποτελέσματα. Βεβήλωσαν με τις πράξεις τους το Ιερώτατο αυτό Ελληνικό (και παγκόσμιο) Πανάρχαιο Σύμβολο.

(από το http://www.facebook.com/photo.php?fbid=114736201948279&set=a.114735841948315.27991.100002357008091&type=1&ref=nf)


Στην Ελλάδα εδώ και χιλιάδες χρόνια ονομάζεται Τετρασκέλιον ή Γαμμάδιον,
στη Κίνα ονομάζεται Wan, στην Ινδία Swastika, στην Αγγλία (; ! ναι και εκεί υπήρχε) Fylfot. Στην Γερμανία ονομάζονταν Hakenkreuz και μετά έλαβε την προπαγανδιστική ονομασία Swastika.

Πέρα από την Ελληνική τετραπλή Πυθαγόρεια αξία της, το ίδιο Σύμβολο της Ινδίας SWASTIKA αναλύεται στα Σανσκριτικά:

SU - Καλό/καλός/καλή
ASTI - Να είσαι
και το ΚΑ - ως επίθεμα

Επίσης στο facebook, από το χρήστη Kamikaze Havoc

Άς δούμε κι αυτό το βίντεο που δείχνει τον Αγκυλωτό Σταυρό σε Αρχαία Ελληνικά αντικείμενα...


Δηλαδή όποιος ποινικοποιεί τα Εθνικά και Ιερά Πνευματικά μας Σύμβολα θα μάς εξαναγκάζουν οι ιδεοληψίες και τα συμπλέγματά μας να τά εγκαταλείπουμε; ...

Άς μήν ποινικοποιούμε τα Ελληνικά Πράγματα επειδή έχουμε ιδεοληψίες, ή επειδή κάποιος που μισούμε τά οικειοποιήθηκε...

Επιστροφή στην κορυφή
Akis_7 Δες τη Λίστα
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Avatar

Μέλος από: 12/Μαΐου/2012
Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η
Πόντοι: 149
Επιλογές μηνύματος Επιλογές μηνύματος   Thanks (0) Thanks(0)   Παράθεση Akis_7 Παράθεση  ΑπάντησηΑπάντηση Άμεσος Σύνδεσμος Σε Αυτό Το Μήνυμα Αποστολή: 22/Απριλίου/2013 ώρα 21:17
Ρε παιδιά το θέμα μας δεν είναι οι σβάστικες των ναζί και τα σφυροδρέπανα των κομμουνιστών, ας μην μένουμε σε αυτά. Θεωρητικά και ας μην είμαι κομμουνιστής οφείλω να παραδεχτώ πως ο κομμουνισμός είναι πολύ ωραίο πράγμα. Ισότητα μεταξύ των τάξεων, κράτος πρόνοιας (σοσιαλιστικό κράτος) μηδενική ανεργία κλπ. Το θέμα είναι όμως πως στην πράξη τα πράγματα είναι διαφορετικά. Η ιστορία μας έχει δείξει πως στα κομμουνιστικά καθεστώτα μόνο τα ανωτέρω δεν ίσχυσαν. Βασανισμοί, εκτελέσεις, εξορίες κλπ έναντι των αντιφρονούντων (βλ. ΕΣΣΔ). Συμπέρασμα; Είναι τόσο καταστροφικά όσο και ο ναζισμός. Επί Στάλιν εκτελέστηκαν πάνω από 500.000 άνθρωποι (ίσως και περισσότεροι).
ΟΥ ΚΑΤΑΙΣΧΥΝΩ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΑ ΙΕΡΑ
Επιστροφή στην κορυφή
DaMon Δες τη Λίστα
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Avatar

Μέλος από: 07/Φεβρουαρίου/2011
Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η
Πόντοι: 267
Επιλογές μηνύματος Επιλογές μηνύματος   Thanks (0) Thanks(0)   Παράθεση DaMon Παράθεση  ΑπάντησηΑπάντηση Άμεσος Σύνδεσμος Σε Αυτό Το Μήνυμα Αποστολή: 22/Απριλίου/2013 ώρα 21:34
Επι Σταλιν 500.000; Καντο επι 12 και εισαι μεσα... Στα περιφημα γκουλακς.
Επιστροφή στην κορυφή
ArtillerySoldier Δες τη Λίστα
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Avatar

Μέλος από: 08/Μαρτίου/2013
Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η
Πόντοι: 113
Επιλογές μηνύματος Επιλογές μηνύματος   Thanks (0) Thanks(0)   Παράθεση ArtillerySoldier Παράθεση  ΑπάντησηΑπάντηση Άμεσος Σύνδεσμος Σε Αυτό Το Μήνυμα Αποστολή: 23/Απριλίου/2013 ώρα 00:33
Αρχικά αποστάλθηκε από Akis_7 Akis_7 Έγραψε:

Ρε παιδιά το θέμα μας δεν είναι οι σβάστικες των ναζί και τα σφυροδρέπανα των κομμουνιστών, ας μην μένουμε σε αυτά.


Σύμφωνοι, εγώ από παράθεση έγραψα όμως...

Δεν μπορούσα να αφήσω ασχολίαστο ένα τέτοιο ανιστόρητο και προσβλητικό σχόλιο...

Αρχικά αποστάλθηκε από Akis_7 Akis_7 Έγραψε:


Θεωρητικά και ας μην είμαι κομμουνιστής οφείλω να παραδεχτώ πως ο κομμουνισμός είναι πολύ ωραίο πράγμα. Ισότητα μεταξύ των τάξεων, κράτος πρόνοιας (σοσιαλιστικό κράτος) μηδενική ανεργία κλπ.


"
(... )
Πνευματικά:


Ο Κομμουνισμός, με την ιδεολογία του «κανένας Θεός, κανένα Έθνος, κανένας και τίποτα πάνω απ’ το κεφάλι μας», καταδικάζει την ευκαιρία του Ανθρώπου να εξυψωθεί. Εάν κάποιος δεν πιστεύει, δεν αγαπάει, δεν ακολουθεί κάποιον, κάτι ανώτερο απ’ τον εαυτό του, χάνει την ευκαιρία να παλέψει, να αγωνιστεί, να θυσιαστεί για κάτι μεγαλύτερο απ’ αυτόν, χάνοντας έτσι την ευκαιρία να εξυψωθεί Πνευματικά και να γίνει ένα Πλάσμα Πνευματικά Ανώτερο.Ιδεολογικά:


Ο Κομμουνισμός οδηγεί στην Παγκοσμιοποίηση. Με την επιδίωξη του Παγκόσμιου Προλεταριάτου, προτείνει την εξάλειψη της Εθνικής και Εθνολογικής Πολιτιστικής και Πολιτισμικής Ταυτότητας και Κληρονομιάς του κάθε Έθνους-Λαού, τοποθετώντας τον στο μεγάλο παγκόσμιο Κομμουνιστικό Προλεταριακό σακί.

Με την ιδέα του «όλοι και όλα ίσα (όπως π. Χ. Οι μισθοί, κλπ.) » καταστρέφει την εξέλιξη μέσω του ανταγωνισμού. Ενός ανταγωνισμού που οδηγεί στην δημιουργικότητα του ανθρώπου. Εάν π. Χ. Ο Παθολόγος Γιατρός παίρνει ίσο μισθό με τον Νευροχειρουργό Γιατρό, γιατί κάποιος απ’ τους δύο (σ’ αυτό το τελείως μή ανταγωνιστικό περιβάλλον) να αγωνιστεί, να ψάξει, να καινοτομήσει, να δημιουργήσει, να εξελίξει κάτι (ακόμη και τον ίδιο του τον εαυτό), κάτι που θα προσέφερε στην ειδικότητά του, στην Επιστήμη του (Ιατρική), στην Κοινωνία, στην Ανθρωπότητα, στον Πλανήτη; Για να μήν αναφερθούμε στη μιζέρια του Κρατικού μονοπωλίου στην αγορά, όπου όλα θα είναι ίδια, μή εξελίξιμα, μή καινοτόμα... Άλλωστε, αυτό καταδίκαζε και ο ίδιος ο Αρχαίος Έλλην Φιλόσοφος Αριστοτέλης, ο οποίος έλεγε ότι δεν ευημερεί μιά κοινωνία που δεν μοιράζει τα αγαθά ανάλογα με την απόδοση των ανθρώπων στην εργασία... Όταν ο άνθρωπος βλέπει ότι εργαζόμενος σκληρά παίρνει τον ίδιο μισθό με κάποιον που τεμπελιάζει δεν έχει κίνητρο να εργαστεί. Ο Κομμουνισμός ήταν γνωστό οικονομικό σύστημα από την αρχαιότητα.
(... )
"

Από το http://istologioideon.blogspot.gr/2013/04/to-antikommounistiko-mou-manifesto.html

Αρχικά αποστάλθηκε από Akis_7 Akis_7 Έγραψε:


Το θέμα είναι όμως πως στην πράξη τα πράγματα είναι διαφορετικά. Η ιστορία μας έχει δείξει πως στα κομμουνιστικά καθεστώτα μόνο τα ανωτέρω δεν ίσχυσαν. Βασανισμοί, εκτελέσεις, εξορίες κλπ έναντι των αντιφρονούντων (βλ. ΕΣΣΔ). Συμπέρασμα; Είναι τόσο καταστροφικά όσο και ο ναζισμός. Επί Στάλιν εκτελέστηκαν πάνω από 500.000 άνθρωποι (ίσως και περισσότεροι).


Άς διαβάσουμε και θεωρία και πράξη στο http://istologioideon.blogspot.gr/2013/04/to-antikommounistiko-mou-manifesto.html

Περιέχονται αδιάσειστες και τρανταχτές αποδείξεις για την προδοσία της Μακεδονίας και όχι μόνο, για τα εγκλήματα και τις φρικωδίες, και άλλα πολλά, όλα με πηγές από το ίδιο το Κ. Κ. οι οποίες μάλιστα παρατίθενται κιόλας αυτούσιες!

Επιστροφή στην κορυφή
Akis_7 Δες τη Λίστα
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Avatar

Μέλος από: 12/Μαΐου/2012
Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η
Πόντοι: 149
Επιλογές μηνύματος Επιλογές μηνύματος   Thanks (0) Thanks(0)   Παράθεση Akis_7 Παράθεση  ΑπάντησηΑπάντηση Άμεσος Σύνδεσμος Σε Αυτό Το Μήνυμα Αποστολή: 23/Απριλίου/2013 ώρα 15:18
Αρχικά αποστάλθηκε από DaMon DaMon Έγραψε:

Επι Σταλιν 500.000; Καντο επι 12 και εισαι μεσα... Στα περιφημα γκουλακς.
Α οκ τους είχα για λιγότερους.
ΟΥ ΚΑΤΑΙΣΧΥΝΩ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΑ ΙΕΡΑ
Επιστροφή στην κορυφή
Signaller Δες τη Λίστα
Στρατηγός
Στρατηγός
Avatar

Μέλος από: 16/Φεβρουαρίου/2010
Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η
Πόντοι: 3191
Επιλογές μηνύματος Επιλογές μηνύματος   Thanks (0) Thanks(0)   Παράθεση Signaller Παράθεση  ΑπάντησηΑπάντηση Άμεσος Σύνδεσμος Σε Αυτό Το Μήνυμα Αποστολή: 25/Απριλίου/2013 ώρα 12:06
Λένε για 17 μύρια
Ο πιο ανίκητος εχθρός, είναι λοχία ο καιρός!
Επιστροφή στην κορυφή
blood Δες τη Λίστα
Απολυμένος
Απολυμένος
Avatar

Μέλος από: 22/Δεκεμβρίου/2015
Θέση: Νοσοκομειο
Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η
Πόντοι: 164
Επιλογές μηνύματος Επιλογές μηνύματος   Thanks (0) Thanks(0)   Παράθεση blood Παράθεση  ΑπάντησηΑπάντηση Άμεσος Σύνδεσμος Σε Αυτό Το Μήνυμα Αποστολή: 26/Φεβρουαρίου/2016 ώρα 15:51
Ο κουμμουνσιμος ειναι οτι χειροτερο εχει υπαρξει στην ανθωποτητα! Ο σταλιν απο τους μεγαλυτερους δολοφονους που εχει περασει...
Επιστροφή στην κορυφή
pame_pali Δες τη Λίστα
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Avatar

Μέλος από: 28/Σεπτεμβρίου/2014
Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η
Πόντοι: 669
Επιλογές μηνύματος Επιλογές μηνύματος   Thanks (0) Thanks(0)   Παράθεση pame_pali Παράθεση  ΑπάντησηΑπάντηση Άμεσος Σύνδεσμος Σε Αυτό Το Μήνυμα Αποστολή: 26/Φεβρουαρίου/2016 ώρα 16:13
Και ο φασισμος τα ιδια σκατα.
Επιστροφή στην κορυφή
Lysandros Δες τη Λίστα
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Avatar

Μέλος από: 15/Απριλίου/2018
Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η
Πόντοι: 10
Επιλογές μηνύματος Επιλογές μηνύματος   Thanks (0) Thanks(0)   Παράθεση Lysandros Παράθεση  ΑπάντησηΑπάντηση Άμεσος Σύνδεσμος Σε Αυτό Το Μήνυμα Αποστολή: 15/Απριλίου/2018 ώρα 18:28
Αρχικά αποστάλθηκε από Nassos Nassos Έγραψε:

1) 'Εδωσε λεφτά στον κόσμο γιατί ήθελε τη στήριξη του. Και αυτά τα λεφτά ήταν άτοκα δάνεια τα οποία ουδέποτε πληρώθηκαν. Για να μη ξεχνάμε και τους πληθωρισμούς που έφταναν το ακόμη και το 30%.

2) Ανάπτυξη και μάλιστα μεγάλη είχαμε και πρό της Χούντας. Και εκτός από οικονομική είχαμε και πολιστική "επανάσταση" που διακόπηκε με την έλευση της Χούντας.

3) ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΕΣ θέλουμε, όχι ΚΑΘΗΓΗΤΑΔΕΣ

4) Για να εφαρμοστούν οι νόμοι πρέπει πρώτα οι ίδιοι οι πολίτες να ενεργήσουν και να απαιτήσουν έργο από τους πολιτικούς, μετά Κράτος και πολίτες να πειθαρχήσουν στους νόμους και τέλος να οικοδομηθεί μια εμπιστοσύνη μεταξύ Κράτους και πολιτών.

5) Να καταργηθεί ο νόμος περί ευθύνης υπουργών. Για να γίνει κάτι τέτοιο μόνο κρεμάλα χρειάζεται.

Αλλά τέτοιος λαός που είμαστε, τέτοιους πολιτικούς εκλέγουμε. Σκέτος καθρέπτης της κοινωνίας είναι. Μικροαστισμός, απατεωνιά, ατομισμός, ωχαδερφισμός, αδιαφορία.

Σήμερα, με τη κατάρρευση τους παρόντος κοινομικο-οικονομικού συστήματος, δίνεται μια τεράστια ευκαιρία για το μεγάλο ξεκαθάρισμα.

Χρόνια τώρα η Ελλάδα βάλτωνε. Απλώς τώρα βγαίνουν όλα μαζεμένα, εξου και η μπόχα. Έσκασε το μπαλόνι και άντε να κρυφτούν.

1) Οποιαδήποτε "φιλολαϊκή" κυβέρνηση έχει αυτήν την τάση. Άλλωστε η πλειονότητα των ψηφοφόρων δεν χαρακτηρίζονται απο τις ηθικές τους αξίες αλλά απο τον ατομισμό τους και την απληστία τους.
2) Προσδιόρισε ακριβώς την "πολιτιστική επανάσταση" γιατί αν αναφέρεσαι στο "κλίμα προόδου" της ελληνικής κοινωνίας εκείνης της εποχής μου κάνει εντύπωση που το αναφέρεις σαν να ήταν κάτι το επιθυμητο...
3) Το τι θέλουμε είναι ΜΕΓΑΛΗ κουβέντα, και ανάλογα με τις προτεραιότητες που έχει ο καθένας στο κεφάλι του.
4) Αυτό δεν πρόκειται να γίνει ποτέ όπως το περιγράφεις. Ο λαός μας, σε μικρό ή σε μεγάλο βαθμό, είναι συμφεροντολόγος, με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο. Κοινώς μην περιμένεις ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ το λαμπρό αν του δίνεις και λόγο στην πολιτική (έστω και έμμεσα με την ψήφο του).
5) Καλή η κρεμάλα, αλλά ξεπμερδεύει ο άλλος σχετικά γρήγορα. Έχουμε κάμποσους σαδιστές στο Δαφνή που θα μπορούσαν να χρησιμεύσουν κάλλιστα στην ελληνική κοινωνία, άσε τους να βγάλουν τα "βίτσια" τους σε όποιον πολιτικό καταχράστηκε δημόσιο χρήμα και θα δεις αν θα ξαναεπαναληφθεί επεισοδειο στο μέλλον!
Δεν θα υπάρξει κατάρευση όσο υπάρχουνε ΕΕ-ΝΑΤΟ κλπ. Δεν πρόκειται να χαρίσουν την ανεξαρτησία σε κάποιο έθνος επειδή τη διεκδικεί. Τελευταία φορά που έγινε αυτό σε καθαρά Ευρωπαϊκό έθνος (κοινώς εξαιρούνται οι πρώην ΕΣΣΔ), έγινε για να βρουν την αφορμή να έχουν το ΑΠΟΛΥΤΟ κουμάντο στον "ελεύθερο κόσμο" (οι "Κομμουνιστές" δεν είναι και πολύ φιλελέυθεροι).

Τέλος, δε θέλω να σε απογοητεύσω αλλα ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ήταν "ΠΑΓΑΝΙΣΤΙΚΟΣ". Ο "Νεο-ελληνικος" πολιτισμός ήταν και είναι Χριστιανικός. Δεν θέλω να επεκταθώ σε αυτό γιατί όταν υπάρχει τέτοια ηθική κρίση σε όλο το συγχρονο κόσμο (πλην κατι Βόρειας Κορέας, Υεμένης κλπ) το λιγότερο που θέλω είναι να κατακρίνω τον θρησκευτικό θεσμό που έχει απομείνει στην χώρα. Στην αρχή θα χρειαστούμε τις Χριστιανικές βάσεις, ΒΕΛΤΙΩΜΕΝΕΣ όμως (ότι έκανε ο Αδόλφος στην Γερμανία), μπας και γλυτώσουμε την εξολόθρευση του τόπου, όπως έγινε και με τα Σόδομα και τα Γόμορρα (αληγορρικά πάντοτε).
"Our so called leaders prostituted us to the West...destroyed our culture...our economies...our honor."
Επιστροφή στην κορυφή
Lysandros Δες τη Λίστα
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Avatar

Μέλος από: 15/Απριλίου/2018
Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η
Πόντοι: 10
Επιλογές μηνύματος Επιλογές μηνύματος   Thanks (0) Thanks(0)   Παράθεση Lysandros Παράθεση  ΑπάντησηΑπάντηση Άμεσος Σύνδεσμος Σε Αυτό Το Μήνυμα Αποστολή: 15/Απριλίου/2018 ώρα 20:45
Ο Κομμουνισμός έχει πολλές "σχολές". Άλλη πολιτική ακολούθησε ο Εβραίος "Λένιν" και άλλη ο Γεωργιανός Ρωσόφιλος Στάλιν. Ο πρώτος πχ αποποινικοίησε τον κιναιδισμό και τις αμβλώσεις και προώθησε την ισότητα των γυναικών και δεν προώθησε την ιδέα κάποιας πατρίδος. Ο δέυτερος απο την άλλη, ήταν ΒΑΘΥΤΑΤΑ πατριώτης, οι κίναιδοι και πολλοί άλλοι εκτελούνταν ή στέλνονταν για "οδοποιία", ο κύριος ρόλος της γυναίκας κατέστη η οικογένεια (όχι ακριβώς στον βαθμό που το προώθησε ο Χίτλερ, αλλά πολύ ικανοποιητικά θα έλεγα, ειδικά αν λάβω υπόψην το "εργο" του προκάτοχου του). Επομένως, ο "Κομμουνισμός" δεν είναι κάτι το ειδικό, μπορεί να είναι εθνικιστικός (βλέπε Τζούτσε της Βόρειας Κορέας), εθνοαπελευθερωτικός ή αντι-ιμπεριαλιστικός (βλέπε Κίνα, Κούβα κλπ.), ολοκληρωτικός (Στάλιν, Βόρεια Κορέα), αναρχο-αυτονομιστικός (βλέπε Ζαπατίστας, ΕΤΑ), εθνοκτόνος (βλέπε την στάση του Τρότσι απέναντι στα έθνη/φυλές και την χρήση του όρου "ρατσισμού" έναντι του φυλετισμού για να τους κατηγορήσει), υποστηρικτής της παρακμής και του εκφυλισμού (βλέπε Αναρχοκομμουνιστές της χώρας μας, "κοινωνικα προοδευτικούς" Κομμουνιστές γενικότερα) ή Κομμουνιστές που έχουν κηρύξει "ιερό πόλεμο" στην ανηθικότητα (βλέπε Τζούτσε, πρακτικά η πολιτική του Στάλιν, Τσαουσέσκου και σε μεγάλο βαθμό της πρώιμης Κουβανικής κυβέρνησης).
Ο εθνικισμός θα έλεγα είναι όρος όπου καπιλέυεται από πολλούς ελαφροπατριώτες, ουγκανούς και πρόβατα. Ως εθνικισμό ορίζουμε την ενηργητική κατάφαση του εθνισμού. Ο εθνικιστής, σε αντίθεση με τον πατριώτη, δεν σκέφτεται/ενεργεί προς όφελος του έθνους/πατρίδας του όποτε είναι "ανάγκη" αλλά σε καθημερινό επίπεδο. Η βελτίωση του έθνους του αποτελεί καθημερινή ενασχόληση, με όποιον τρόπο του δωθεί. Πρώτα όμως ας ορίσουμε το έθνος. Αν θυμάμαι καλά, ο Ηρόδοτος είχε δώσει τον ορισμό του έθνους ως το όμαιμον, ομόγλωσσον, ομότροπον και ομόδοξον. Ως εξ ορισμού δηλαδή, το νεο-ελληνικό έθνος δεν έχει καμία σχέση με τους "αρχαίους προγόνους, έστω και τους Ίωνες (σε ΚΑΜΊΑ περίπτωση με τους ένδοξους Δωριείς-Σπαρτιάτες), γιατί το αίμα έχει αλλοιωθεί (μην περιμένετε η Ανατολική Ρωμαική Αυτοκρατορία-Βυζάντιο να βοηθήσει σε αυτό καθώς ίσα ίσα εναντιώθηκε στον ελληνισμό, για χάρην της Ρωμιοσύνης. Η Φυλή και η εθνική ταυτότητα δεν είχε σημασία, αρκεί να ήσουν Ρωμιός-Χριστιανός, και ας ήσουν νέγρος! Εδώ προτιμούσαμε τους "Μουσουλμάνους" Τουρκομογγόλους από τους Παπικούς Ευρωπαίους, τι να λέμε τώρα... ), η γλώσσα έχει ηλιθιοποιηθεί που δεν υπάρχει πια κατανόηση μεταξύ των δύο γλωσσων (ναι αν εξαιρέσουμε τη βάση του λεξιλογίου και της γραμματικής των ελληνικών, η υπόλοιπη δε θυμίζει αρχαία αττική διάλεκτο πέραν του αλφάβητου), η πίστη έχει αλλάξει ΡΙΖΙΚΑ (ναι οι αρχαιοι έλληνες, όπως και ΟΛΟΙ οι Ευρωπαίοι ειχαν ΚΟΙΝΗ πιστη πριν την εισβολή του Ιουδαισμού για τα έθνη, καθώς ο ορθόδοξος Ιουδαισμός δεν περιλαμβάνει τα υπόλοιπα έθνη παρά μόνο τους σημίτες-Εβραίους) και η νοοτροπια και ο τρόπος ζωής επίσης (δεν θα συγκρίνω καν με τους Σπαρτιάτες ή έστω τα Δωρικά φύλα γιατί πολύ απλά δεν υπάρχει ΟΥΤΕ ΕΝΑ κοινό σημείο. Ανταυτού θα πω ότι δεν γίνεται να συγκριθούμε για παράδειγμα με τους αρχαίους αθηναίους αφού έχουμε απεμπολέσει τη δομη της κοινωνίας τους και ότι συνεπάγεται αυτό). Ο εθνικισμός ενδεχομένως να έχει "ευγενή προθέσεις" (για κάποιον πιο αφελή που δεν γνωρίζει το νόμισμα από όλες τις απόψεις), αλλά δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Πολλοί συγχέουνε Φασισμό με Εθνικοσοσιαλισμό (Ναζισμό) και εθνικισμό. Οι Φασιστές αδυνατούν και αρνούνται να δεχτούν τον ρόλο της φυλής γιατί πιστεύουν ότι το κράτος είναι το παν (όχι απαραίτητα κακος ως λογισμός αλλα θα σχολιάσω αργότερα σε αυτό) και όλοι οι υπήκοοι του (για αυτό το λόγο οι Φασιστές δεν ειναι ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ "ρατσιστές"/φυλετιστές, αφου δεν πιστεύουν καν στην έννοια των φυλών!), βασισμένη στην πολυφυλετική δομή της Ρωμαικής Αυτοκρατορίας. Οι Εθνικοσοσιαλιστές, απο την άλλη, στηρίζονουν την ιδεολογία τους στην αέναη αξία που είναι η φυλή, σε συνδυασμό με τη λαμπρότητα του Σπαρτιατικού (... συνεχίζεται ...)
"Our so called leaders prostituted us to the West...destroyed our culture...our economies...our honor."
Επιστροφή στην κορυφή
 Απάντηση Απάντηση Σελ.  < 1 3 45 6>

??af?µ?ste?te st?? d??t?a?? t?p? Ellinikos-stratos.com