Αποτελέσματα Προσωπικού Ασφαλείας ΤτΕ (2021)
Αύριο τελευταία μερα αθλημάτων εξ αναβολής. Πόσο καιρό πιστεύεται θα κάνουν να βγούνε οι πίνακες; Σε αλλες προκηρύξεις βγαίνουν σχετικά πολυ αμεσα. Δηλαδή στην εβδομάδα πανω.
Ο. Π. Κ. Ε
-
- Λοχίας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 86
Έχει βγάλει μετά τα αθληματα τόσο γρήγορα Πίνακα επιτυχόντων;
-
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 165
Αντε να βγουν γιατι εμεις που ειμαστε για αθηνα πρεπει να αρχιζουμε να ψαχνουμε για σπιτι γιατι εινα δυσκολα
Γιώργη με το που καλεσουν για σχολή να ψάξετε. Γιατι κρίμα ειναι να το βρεις τώρα κ να σε καλέσουν για σχολή σε 2 μήνες πχ. Ενα παράδειγμα δίνω
Ο. Π. Κ. Ε
Καλύτερα να βρεις τελευταία στιγμή σπίτι γιατί τώρα είναι φοιτητική εποχή και τα ενοίκια είναι υψηλά σε σχέση με 1-2 μήνες αργότερα
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 108
βλέπω βιασύνη. Άγνωστο πότε θα πάμε σχολή εκπαιδεύσεις. Πότε θα πιάσουμε δουλειά κλπ... Αφήστε τα σπίτια προς το παρόν... Στην τελική όταν αρχίσεις να δουλεύεις πιάνεις και ένα αιρβενβ ένα μυναΝοημοσύνη έγραψε:Καλύτερα να βρεις τελευταία στιγμή σπίτι γιατί τώρα είναι φοιτητική εποχή και τα ενοίκια είναι υψηλά σε σχέση με 1-2 μήνες αργότερα
-
- Ταγματάρχης
Εχουμε καμια ιδεα ποτε θα παμε σχολη; Λετε να παμε απο το νεο ετος;
Καλησπέρα σε όλους και καλή επιτυχία σε όσους δίνουν αύριο.
Ας δούμε πότε θα πάμε σχολή και αν είναι στην Αθήνα ή επαρχία και βήμα βήμα θα πάνε όλα καλά. Σχολή όπου και αν είναι έχουμε ιδέα τι παίζει; Μένουμε μέσα ή μπορούμε και έξω; Εάν έμαθε κανείς κάτι από πουθενά.
Ας δούμε πότε θα πάμε σχολή και αν είναι στην Αθήνα ή επαρχία και βήμα βήμα θα πάνε όλα καλά. Σχολή όπου και αν είναι έχουμε ιδέα τι παίζει; Μένουμε μέσα ή μπορούμε και έξω; Εάν έμαθε κανείς κάτι από πουθενά.
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 39
Παιδιά εχοντας Ένα γνωστό ως φύλακα Στην ΤτΕ μου είπε ότι αυτούς παλιά τους είχε πάει για σχολή στο Λαγονήσι. Επίσης μου τόνισε ότι τους είχε κάνει πρόσληψη πριν την σχολή ώστε να μένουν μέσα στην σχολή δωρεάν όσοι θέλουν κατά την διάρκεια της σχολής Και όσοι είναι ντόπιοι Το μεσημέρι μετά το μάθημα να φεύγουν... Τωρα δεν ξερω Αν θα ισχύσουν Και σε εμας Αυτά... Επίσης έχω ακούσει με λιγο επιφύλαξη Ότι η σχολή θα είναι Αρχές Νοεμβρίου...
-
- Ταγματάρχης
Ευχαριστουμε φιλε για τις πληροφοριες
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 190
Στην προκήρυξη το γράφει κιόλας ότι πρώτα υπογράφεις την πρόσληψη με την τράπεζα και μετά σε καλούνε για εκπαίδευση. Για τα σπίτια κι εγω νομίζω πως είναι ακόμη νωρίς εκτός κι αν σκέφτεστε για αγορά. Γιατί ακόμη και σίγουρο να είναι ότι θα είστε Αθήνα έχω την εντύπωση ότι μπορεί να τοποθετηθούν κάποιοι και στο νομισματοκοπείο που είναι χαλανδρι όποτε βολεύει πιο πολύ να μένεις βόρεια προάστια ή κοντά σε στάση της μπλε γραμμής μετρο ενώ για κέντρο κοιτάς και άλλες περιοχές.
-
- Λοχίας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 86
Παιδιά έδωσε κάνεις αθλήματα σήμερα; Μήπως έχει κάποιο νέο; Μήπως άκουσε κάτι από εκεί, από τους αστυνομικούς. Καμια πληροφορία
Το μόνο νεο ειναι οτι απο τους 7 που έδιναν οι 5 κόπηκαν.
Ο. Π. Κ. Ε
Καλο μήνα παιδιά! Τωρα που τελείωσαν κι αυτά να υπολογιζουμε αποτελέσματα σε κανένα 15θημερο ή και νωρίτερα;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες