Συχνές ερωτήσεις Συχνές ερωτήσεις  Ψάξε στο Forum    Εγγραφή Εγγραφή   Σύνδεση Σύνδεση

Το Θέμα έκλεισεΔικαιολογητικά - Οδηγίες έκδοσης Ν.Φ

 Απάντηση Απάντηση
Συγγραφέας
Μήνυμα
  Θέμα  Αναζήτηση Θέμα Αναζήτηση  Επιλογές θέματος Επιλογές θέματος
dn24 Δες τη Λίστα
Στρατηγός
Στρατηγός
Avatar

Μέλος από: 15/Νοεμβρίου/2010
Θέση: Εμπ. Ναυτικό
Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η
Πόντοι: 3047
Άμεσος Σύνδεσμος Σε Αυτό Το Μήνυμα Θέμα: Δικαιολογητικά - Οδηγίες έκδοσης Ν.Φ
    Αποστολή: 23/Ιανουαρίου/2016 ώρα 18:02
(Παλιό) Yπόδειγμα αίτησης έκδοσης Ναυτικού Φυλλαδίου:
(Νέο) Υπόδειγμα αίτησης έκδοσης Ναυτικού Φυλλαδίου:

ΣΗΜΕΊΩΣΗ:

Οι εξεταζόμενοι στην Αττική θα περνούν πρώτα από:2ας Μεραρχίας 18,8ος Όροφος (ΤΗΛ:210-4191141 FΑΧ:210-4521078) Τις εργάσιμες Ημέρες 08.30-13.00, για να παίρνουν παραπεμπτικά για τους γιατρούς. Θα Έχουν Μαζί Τους :

(1) Ακτινογραφία Θώρακος μόνο από ΔΗΜΟΣΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ συνοδευόμενη Υποχρεωτικά Μετά Της Ιατρικής γνωματεύσεως.(Παραπέμπεται Από το ΥΝΑ/ΔΝΕΡ Α’ (Μητρώων ναυτικών) Για εξέταση στην αρμόδια ΥΕΑΝΕΘ Πειραιά που βρίσκεται επί Της οδού Γρηγορίου Λαμπράκη 150 (Κτήριο Πρώην Υπουργείου Ναυτιλίας) ή στις κατά τόπους ΥΕΑΝΕΘ Των Επαρχιών. Η ΥΕΑΝΕΘ Πειραιά Δέχεται Προς Εξέταση τους Υποψήφιους Ναυτικούς κάθε Τρίτη και Παρασκευή από ώρα 09:00 – 10:30.
(2) παράβολο Δημοσίου Ταμείου 31,17 € (κατατίθεται Πρωτότυπο την ημέρα της Αίτησης στην Υπηρεσία μας) ,
(3) Αντίγραφο Ποινικού Μητρώου Γενικής Χρήσης (ζητήται υπηρεσιακά),
(4) Τρείς (03) Πρόσφατες Όμοιες Έγχρωμες Φωτογραφίες. Όχι από Αυτόματο Μηχάνημα (διαστάσεων 3,5Χ4,5cm) ,
(5) Όσοι έχουν υπηρετήσει, Απολυτήριο Στρατού ή Πιστοποιητικό Στρατολογικής Κατάστασης Τύπου Α΄ (ζητείται υπηρεσιακά) , ή χαρτί αναβολής.
(6) Ακριβές Φωτοαντίγραφο Ταυτότητας εις Διπλούν (μία Για Την Ημέρα Της ΥΕΑΝΕΘ Και Μία Με Την Κατάθεση Των δικαιολογητικών),
(7) Πρωτότυπο Ή Ακριβές Φωτοαντίγραφο Πιστοποιητικού Γέννησης με Καθαρά Γραμμένο Το Μητρώο αρρένων Για Τους Άνδρες Καθώς Επίσης Και Ακριβές Φωτοαντίγραφο Πιστοποιητικού Οικογενειακής Κατάστασης (μόνο για τις Γυναίκες),
(8) Επικυρωμένο φωτοαντίγραφο του Απολυτηρίου Γυμνασίου ή Δημοτικού

Οι Διαμένοντες Στην Υπόλοιπη Ελλάδα καταθέτουν Τα Ανωτέρω Α, γ, δ, ε Δικαιολογητικά Και Παράβολο Δημοσίου 41,37€ Στην Πλησιέστερη Του τόπου μόνιμης Κατοικίας τους Απογράφουσας Λιμενικής Αρχής Για λήψη Παραπεμπτικού Σημειώματος Και εξέταση Από Την ΥΕΑΝΕΘ Του Τόπου Μόνιμης κατοικίας Τους. Κάθε Τρίτη και Παρασκευή Γίνονται Ιατρικές εξετάσεις Για Τους Διαμένοντες Στην Αττική Στην Γρ. Λαμπράκη 150 (Υγειονομική Επιτροπή Απογραφομένων Ναυτικών και Εργατών Θαλάσσης) (ΥΕΑΝΕΘ) Ενώ Για Τους Διαμένοντες Στην Περιφέρεια Αρμόδια Είναι η ΥΕΑΝΕΘ Του Τόπου Μόνιμης Κατοικίας Τους.

• Η Κατάθεση Των Δικαιολογητικών Θα Γίνεται Κάθε Μέρα Από 08.30 - 13.00 Μετά Την Παρέλευση Δύο (2) Ημερών Από Την Ημερομηνία Εξέτασης Και Ο ενδιαφερόμενος Θα Παραπέμπεται Στην Σχολή Σωστικών Και Πυροσβεστικών Μέσων ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ Ή ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Προς Απόκτηση Πτυχίου Βασικού κύκλου Σπουδών.

• Μετά την Προσκόμιση Και Του Πτυχίου Σωστικών- Πυροσβεστικών Μέσων θα Εκδίδεται Το Ναυτικό Φυλλάδιο Αφού ο ενδιαφερόμενος καταβάλλει αξία είκοσι Δύο (22) €.

• Η Καταβολή Των Χρηματικών Ποσών Που Απαιτούνται, θα γίνεται Με κατάθεση του Ενδιαφερόμενου, απόδειξης είσπραξης από τα ΕΛΤΑ, αναγράφοντας τα στοιχεία Του αποστολέα Και τη διαδικασία που αφορούν, Π. Χ. «Έκδοση Ναυτικού Φυλλαδίου».

•Το Κείμενο Της Υπεύθυνης Δήλωσης: «Δεν έχω Την ιδιότητα Του εν ενεργεία ή συνταξιούχου πολιτικού ή Στρατιωτικού δημοσίου Υπαλλήλου, Υπαλλήλου νομικού προσώπου Δημοσίου Δικαίου ή Κοινωνικοποιημένου Οργανισμού, δεν έχω εφοδιαστεί κατά το παρελθόν με άλλο Ναυτικό Φυλλάδιο Και γνωρίζω κολύμβηση.Μηχανικός Εμπορικού Ναυτικού
Επιστροφή στην κορυφή
dn24 Δες τη Λίστα
Στρατηγός
Στρατηγός
Avatar

Μέλος από: 15/Νοεμβρίου/2010
Θέση: Εμπ. Ναυτικό
Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η
Πόντοι: 3047
Άμεσος Σύνδεσμος Σε Αυτό Το Μήνυμα Αποστολή: 24/Ιανουαρίου/2016 ώρα 22:36
ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΕΚΔΟΣΗΣ (ΚΟΚΚΙΝΟΥ) ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΦΥΛΛΑΔΙΟΥ ΣΥΜΦΩ ΝΑ ΜΕ Π. Δ.260/2001 ΟΠΩ Σ ΑΥΤΟ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΜΕ Ν.3816/10 ΑΡΘΡΟ 14


Αρχικά Ο Υποψήφιος Ναυτικός Ειδικής Κατηγορίας παραπέμπεται Στην Υγειονομική Επιτροπή Απογραφομένων Ναυτικών Και Εργατών Θαλάσσης (ΥΕΑΝΕΘ) Γρ. Λαμπράκη 150, ΠΕΙΡΑΙΑΣ ή Στις Κατά Τόπους ανά την Επικράτεια Υγειονομικές Επιτροπές.

Η Υγειονομική Επιτροπή (ΥΕΑΝΕΘ) Πειραιά Λειτουργεί Κάθε Τρίτη Και Παρασκευή Από 09.00 Μέχρι 10.30. Γιά Την Παραπομπή Του Στην Υγειονομική Επιτροπή Ο Υποψήφιος Ναυτικός Προσκομίζει στην Υπηρεσία Μας καθημερινά Από 08.30 Μέχρι 13.00 Τα Παρακάτω Δικαιολογητικά:

1. Ακτινογραφία Θώρακα Από Οποιοδήποτε Δημόσιο Νοσοκομείο Ή Το Ινστιτούτο Θώρακος (Αβέρωφ 12 Α) Αθήνα.
*2. Πιστοποιητικό Στρατολογίας τύπου Α (ζητείται Υπηρεσιακά), Γιά Τους Ενήλικους.
3. Δύο Φωτογραφίες Έγχρωμες ή ασπρόμαυρες όμοιες πρόσφατες,(διαστ.3,5Χ4,5cm).
*4. Διπλότυπο Είσπραξης 31,17 Ευρώ Από Δημόσιο Ταμείο (ΔΟΥ).
5. Δελτίο Ταυτότητας.
*6. Η Γνωμάτευση Της Υγειονομικής Επιτροπής (ΥΕΑΝΕΘ), Προσκομίζεται Στην Υπηρεσία μας σε Δύο (2) εργάσιμες ημέρες. Εφ' όσον ο υποψήφιος Ναυτικός ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΙΚΑΝΟΣ γιά να αποκτήσει ΚΟΚΚΙΝΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ Καταθέτει στην υπηρεσία μας μαζί με τα υπ' αριθ.(2),(4) Και (6) τα παρακάτω συμπληρωματικά δικαιολογητικά:

*7. Αίτηση κανονικά συμπληρωμένη &Υπογεγραμμένη, (υπηρεσιακό Έντυπο).
*8. Πιστοποιητικό Γεννήσεως με Επικολλημένη Φωτογραφία &Καθαρά Γραμμένο το Μητρώο Αρρένων γιά τους Άνδρες Ή Πιστοποιητικό Οικογενειακής κατάστασης Του Πατέρα Γιά Τις έγγαμες Γυναίκες Ή Ακριβές Αντίγραφο Ταυτότητας Παλαιού Τύπου γιά τους άγαμους.
*9. Ποινικό Μητρώο Γενικής Γρήσης (ζητείται Υπηρεσιακά)
*10. Απολυτήριο Δημοτικού (το Ελάχιστο), Επικυρωμένο Φωτοαντίγραφο.
*11. Φωτοαντίγραφο Δελτίου Ταυτότητας
*12. Τρεις (3) &Από τις Δύο όψεις. Πρόσφατες όμοιες Φωτογραφίες όχι από αυτόματο Μηχάνημα (διαστ.3,5X4,5 cm).
*13. Όταν Ο Υποψήφιος Δεν έχει κλείσει Τα 18 χρόνια Ημερολογιακώς απαιτείται ηΈγγραφη συγκατάθεση των γονέων με θεωρημένο το γνήσιο υπογραφής τους. Δικαίωμα απόκτησης Ν. Φ. Έχουν όσοι ημερολογιακώς έκλεισαν τα Δέκα Έξι (16) χρόνια.

Αφού Κατατεθούν Τα Παραπάνω Δικαιολογητικά Χορηγείται Από Την Υπηρεσία μας παραπεμπτικό Σημείωμα γιά να εγγραφεί ο υποψήφιος Ναυτικός Στην Σχολή Σωστικών Μέσων (Ασπρόπυργο Ή Μακεδονία) ώστε να φοιτήσει στο ΒΑΣΙΚΟ ΚΥΚΛΟ.

Στη Συνέχεια Προσκομίζει τη (*) βεβαίωση της Σχολής Σωστικών Μέσων στην Υπηρεσία μας και αφού καταβάλλει την αξία του Ναυτικού Φυλλαδίου (*) 22 Ευρώ,
το παραλαμβάνει εντός τριών (3) εργασίμων ημερων.
Οι Υποψήφιοι Μπορούν Να Αποκτήσουν Άμεσα Κόκκινο Ν. Φ. Χωρίς Να Προσκομίσουν Τη Βεβαίωση Της Σχολής Σωστικών Μέσων. Έχουν Όμως Υποχρέωση Να Την Προσκομίσουν μέσα Σε Διάστημα Εννέα (09) Μηνών Από Την Ημερομηνία Έκδοσης Του Ν. Φ. Διαφορετικά θα Διαγραφούν.
Όσα Δικαιολογητικά έχουν αυτή την ένδειξη (*) πρέπει να βρίσκονται στην Υπηρεσία μας πριν την Έκδοση του Ναυτικού Φυλλαδίου.

Μηχανικός Εμπορικού Ναυτικού
Επιστροφή στην κορυφή
dn24 Δες τη Λίστα
Στρατηγός
Στρατηγός
Avatar

Μέλος από: 15/Νοεμβρίου/2010
Θέση: Εμπ. Ναυτικό
Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η
Πόντοι: 3047
Άμεσος Σύνδεσμος Σε Αυτό Το Μήνυμα Αποστολή: 29/Ιανουαρίου/2016 ώρα 16:40
ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΚΔΟΣΗ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΦΥΛΛΑΔΙΟΥ ΧΡΩΜΑΤΟΣ ΜΠΛΕ

-Με Αυτό Εφοδιάζονται Οι Απογραφόμενοι Ναυτικοί, Που Πληρούν Τις Προϋποθέσεις Του Π. Δ.256/1986 (ΦΕΚ Α΄ 120) Οπως Τροποποιηθηκε Απο Τα Π. Δ.247/1989 (ΦΕΚ Α΄ 11), Π. Δ.79/1997 (ΦΕΚ Α΄65) Και Π. Δ.174/1999 (ΦΕΚ Α’ 164) Και Δεν έχουν Ως Προς Την Υγειονομική Τους Καταλληλότητα Κανένα περιορισμό Στη Δυνατότητα Ναυτολόγησης Σε Θέσεις Αντίστοιχες Του Κατεχόμενου Αποδεικτικού Ναυτικής ικανότητας. Στην Κατηγορία Αυτή, Προϋπόθεση Αποτελεί Η προσκόμιση Του Αποδεικτικού Επιτυχούς αποφοίτησης Από Το Βασικό Κύκλο Σπουδών Της Σχολής Σωστικών – Πυροσβεστικών Μέσων (Σ. Σ. Π. Μ.) Και είναι κάτοχοι απολυτηρίου Γυμνασίου.

ΕΚΔΟΣΗ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΦΥΛΛΑΔΙΟΥ ΧΡΩΜΑΤΟΣ ΜΠΛΕ ΜΕ ΚΙΤΡΙΝΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ

-Η Έκδοση Μπλε Ναυτικού Φυλλαδίου Με Κίτρινες Σελίδες Πραγματοποιείται Σε Όσους απογράφονται Με Περιορισμένη Δυνατότητα Ναυτολόγησης Για Λόγους Υγείας. Οι Κάτοχοι Τέτοιου φυλλαδίου Έχουν Δυνατότητα Ναυτολόγησης μόνο στο Κλάδο Μηχανής, Γενικών Υπηρεσιών Και Κατωτέρου πληρώματος Μηχανής Σε Θέσεις Αντίστοιχες Του Κατεχομένου Αποδεικτικού Ναυτικής Ικανότητας. Κατά Την έκδοση Του Ναυτικού Φυλλαδίου, Η Απογράφουσα Αρχή Διαγράφει Την Ένδειξη Ή Τις Ενδείξεις Που Δεν ανταποκρίνονται στη σχετική γνωμάτευση της ΥΕΑΝΕΘ.

ΕΚΔΟΣΗ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΦΥΛΛΑΔΙΟΥ ΧΡΩΜΑΤΟΣ ΚΟΚΚΙΝΟΥ (ΕΙΔΙΚΟΥ ΜΗΤΡΩΟΥ)

-Η Έκδοση Του Κόκκινου Ναυτικού Φυλλαδίου (ειδικού Μητρώου) Εκδίδεται Για Όσους Υποψήφιους ναυτικούς Βρίσκονται Σε Ηλικία Από 30 Χρονών Και Άνω Ή Είναι Απόφοιτοι Δημοτικού (πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης) Ή Δεν Έχουν Φοιτήσει Στη Σχολή Σωστικών Και Πυροσβεστικών Μέσων. Για Όσους Δεν Έχουν φοιτήσει Στη Σχολή Σωστικών Πυροσβεστικών Μέσων, Κατά Την Απογραφή Τίθεται Παρατήρηση Στο Ναυτικό Φυλλάδιο Ότι επιτρέπεται Η Ναυτολόγησή Τους Σε Οποιοδήποτε Πλοίο Για Χρονικό Διάστημα Εννέα (09) Μηνών, Μετά Το Πέρας Του Ως Άνω Χρονικού Διαστήματος Εφόσον Δεν Προσκομισθεί Από Τον Ναυτικό βεβαίωση Φοίτησης Της Σχολής Σωστικών – Πυροσβεστικών Μέσων εντός Εννέα Μηνών Στην Απογράφουσα αρχή Δεν Δύναται Να Πραγματοποιηθεί Η Ναυτολόγησή Του Και Διαγράφεται. Π. Δ.260/2001 (ΦΕΚ Α’ 185) όπως τροποποιήθηκε με το Ν.3816/2010 (ΦΕΚ Α’ 6).
Μηχανικός Εμπορικού Ναυτικού
Επιστροφή στην κορυφή
 Απάντηση Απάντηση

??af?µ?ste?te st?? d??t?a?? t?p? Ellinikos-stratos.com