Ψυχοτεχνικά για επαγγελματίες οπλίτες |
Απάντηση ![]() |
Σελ. < 1 12 1314 15 16 17> |
Συγγραφέας |
Μήνυμα
|
sissykol ![]() Δεκανέας - Έφεδρος ![]() Μέλος από: 25/Φεβρουαρίου/2010 Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Πόντοι: 13 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
EΊμαι μητέρα ενος παιδιού που πέρασε τα τεστ για ΕΠΟΠ ΣΤΡΑΤΟΛΟΓΙΑ [Ψυχοτεχν-γιατρούς-αθλήματα] μίπως ξέρετε πως γίνεται η εξέταση των μορίων; Αν κάποιος έχει 660 μόρια και κοπεί στα αθλήματα Υπάρχει περίπτωση να τον πάρουν;
|
|
![]() |
|
guests ![]() Πολίτης ![]() |
Οχι αν κοπεις σε καποια απο τις διαδικασιες δεν συνεχιζεις, οσα μορια και αν εχεις.
|
|
![]() |
|
sissykol ![]() Δεκανέας - Έφεδρος ![]() Μέλος από: 25/Φεβρουαρίου/2010 Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Πόντοι: 13 |
Σήμερα ρώτησα τη στρατολογια και μου είπαν ότι θα ξαναεξεταστούν κάποιοι που κόπηκαν Στα αθλήματα αυτό είναι δυνατόν να ισχύει;
|
|
![]() |
|
D.Y.K ![]() Α/ΓΕΝ ![]() Μέλος από: 03/Φεβρουαρίου/2009 Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Πόντοι: 10503 |
Όχι. |
|
![]() |
|
Γνωρίζει κάποιος πόσοι πέρασαν μέχρι σήμερα στη Στρατολογία;
|
|
![]() |
|
insomniacgr ![]() Υπολοχαγός ![]() Μέλος από: 06/Σεπτεμβρίου/2009 Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Πόντοι: 378 |
Το ποσοστό επιτυχίας στα αθλήματα είναι περίπου στο 30-35%. Την πρώτη μέρα πέρασαν 13 από τους 50 που συμμετείχαν. Στα ψυχοτεχνικά και στα υγειονομικά άνω του 95% περνάει με πρόχειρες εκτιμήσεις. Επεξεργάστηκε από insomniacgr - 26/Φεβρουαρίου/2010 ώρα 02:43 |
|
![]() |
|
Ξέρω από το πρώτο γκρουπ πέρασαν 13, από το δεύτερο 8 και από το τρίτο πέρασαν 33 απο τα υπόλοιπα 2 γκρουπ [γιατί μας είπαν όλα ότι ήταν 5 τα γκρουπ] πόσοι ; Αν ξέρει κάποιος ας μου γράψει σας ευχαριστώ.
|
|
![]() |
|
ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ ![]() Πολίτης ![]() |
Καλημερα παιδια περασα τα παντα ολα!
οποιος θαλει να με ρωτησει κατι σχετικα με ψυχοτεχνικα η οτι αλλο θελετε πειτε το θα ειμαι δω για λιγο |
|
![]() |
|
kat ![]() Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός ![]() Μέλος από: 01/Φεβρουαρίου/2010 Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Πόντοι: 185 |
Συγχαρητηριαααααα ηλεκτρολογε! ευκολη σου φανηκε η ολη διαδικασια ; |
|
![]() |
|
nickthecooker ![]() Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός ![]() Μέλος από: 24/Οκτωβρίου/2009 Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Πόντοι: 191 |
Συγχαρητηριαααααα ηλεκτρολογε και απο μενα καλη επιτυχια! Αυτο θελω να ρωτησω πως σου φανηκε και ειδικα στα αθληματα?
|
|
![]() |
|
D.Y.K ![]() Α/ΓΕΝ ![]() Μέλος από: 03/Φεβρουαρίου/2009 Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Πόντοι: 10503 |
Συγχαρητήρια αδερφέ, να ευχηθώ καλή σταδιοδρομία πλέον; Πάντως άν είσαι για το ΠΝ έχω φίλο ΕΠΟΠ μέσα (Απο το 2003) και ξέρω 5 πράγματα σχετικά με την ειδικότητα οπότε μην διστάσεις! ![]() |
|
![]() |
|
kat ![]() Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός ![]() Μέλος από: 01/Φεβρουαρίου/2010 Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Πόντοι: 185 |
Παιδια προπαθησα να ζωγραφισω εναν ανθρωπο να δω πως θα βγει και... μονο ανθρωπος δεν βγηκε... ! δεν το χω καθολου! τι θα κανω;
![]() παντως ειμαι σιγουρη οτι θα τους διασκεδασω με τις ζωγραφουλες μου! ουτε ηλιο δεν ξερω να κανω!
|
|
![]() |
|
kat προσπάθησε όσο μπορείς περισσότερο ώστε να βγεί κάτι σαν άνθρωπος (
![]() Εντάξει μην φανταστείς ότι περιμένουν και αυτοί τίποτα εκθέσεις. Επί τι ευκαιρία θα σου πώ μια ιστορία που μου έτυχε στον Στρατό Ξηράς την ημέρα που δίναμε ψυχοτεχνικά : Ήρθε να μας μιλήσει ο Πρόεδρος της Επιτροπής και μας είπε ότι ένα παιδί τις προηγούμενες μέρες τους είχε ζωγραφίσει αλλού κεφάλια αλλού πόδια, ε λέμε και εμείς στην επιτροπή 'δεν υπάρχει περίπτωση θα τον κόψουμε' και όταν λέει ήρθε μέσα στην προφορική φάση των ψυχοτεχνικών και συζητήσαμε είδαμε ότι ήτανε ένας πολύ φυσιολογικός άνθρωπος - συζητήσιμος και νορμάλ και φυσικά τον περάσαμε! Στα λέω αυτά για να μην αγχώνεσαι τόσο πολύ ! Κάνε εσύ την προσπάθειά σου και όλα καλά θα πάνε! |
|
![]() |
|
Αχ, παρηγορησε με d.y.k!
προσπαθω να μου βγει ανθρωπος αλλα με καμια επιτυχια! ειδικα αυτος ο καημενος ο αντρασ... αν τον βλεπατε!
|
|
![]() |
|
Χαχαχα... Και εγώ δεν το έχω καθόλου αλλά να σου πώ το πάλεψα εκείνη την ημέρα και πήγανε όλα καλά! Μπορώ να σου πώ κιόλας ότι εντυπωσιάστηκα με την ζωγραφική μου πρόοδο!
![]() Στην αυτοπεριγραφή να υποθέσω ότι δεν έχεις κάποιο πρόβλημα έτσι; |
|
![]() |
Απάντηση ![]() |
Σελ. < 1 12 1314 15 16 17> |