Υπηρέτης ελαφρού οπλισμού |
Απάντηση ![]() |
Σελ. 1 2 3> |
Συγγραφέας |
Μήνυμα
|
elenaki2020 ![]() Υποδεκανέας ![]() Μέλος από: 01/Σεπτεμβρίου/2008 Θέση: Greece Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Πόντοι: 1 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Αποστολή: 01/Σεπτεμβρίου/2008 ώρα 17:09 |
![]() |
|
![]() |
|
Grecia ![]() Ανθυπολοχαγός ![]() Μέλος από: 09/Ιουνίου/2008 Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Πόντοι: 305 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Καλημερα σας παιδια θελω να ρωτησω κατι κ ελπιζω καποιος να ξερει...
Εχω δηλωσει Πεζικο-) Υπηρετης ελαφρου οπλισμου, μηπως ξερετε που ειναι το κεντρο εκπαιδευσης; Αν με παρουν με το καλο; ![]() |
|
![]() |
|
Guests ![]() Πολίτης ![]() |
Grecia το κεντρο εκεπαιδευσης ειναι γρεβενα νομιζω. να σε ρωτισω κατι; μασ εξεταζει ορθοπεδικος στις εξετασεις; ελεγχει αν εχεισ σπασει ποδι; ειμαστε για πολυ ωρα χωρισ ρουχα;
|
|
![]() |
|
Grecia ![]() Ανθυπολοχαγός ![]() Μέλος από: 09/Ιουνίου/2008 Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Πόντοι: 305 |
Καλημερα... Μια ερωτηση... Ξερετε ποια ειναι η ασχολια του υπηρετη ελαφρου οπλισμου (πζ); ;
|
|
![]() |
|
illy ![]() Στρατηγός ![]() ![]() Μέλος από: 13/Σεπτεμβρίου/2008 Θέση: Greece Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Πόντοι: 3999 |
![]() |
|
![]() |
|
Wiseco2000 ![]() Επιλοχίας ![]() Μέλος από: 28/Μαρτίου/2008 Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Πόντοι: 130 |
αν δεν κανω λαθος ο γιατρος ειναι παθολογος, αλλα μπορει να υπαρχει και ορθοπεδικος. |
|
![]() |
|
Ξερει κανεισ αν εχουν γινει πολλεσ αιτησεισ για αυτη την ειδικοτητα;
|
|
![]() |
|
Μπα κοπελια δεν νομιζω να μαθουμε... Κ εγω θα ηθελα να μαθω... Εδωσες για αυτην την ειδικοτητα;
|
|
![]() |
|
Kostas_Topo ![]() Επιλοχίας ![]() Μέλος από: 24/Αυγούστου/2008 Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Πόντοι: 124 |
οι περισσοτερες αιτησεις ειναι για αυτην την ειδικοτητα και μετα για την ειδικοτητα συνοδος σκυλων
|
|
![]() |
|
illy ![]() Στρατηγός ![]() ![]() Μέλος από: 13/Σεπτεμβρίου/2008 Θέση: Greece Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Πόντοι: 3999 |
Ναι έχει πολλή ζήτηση αυτή η ειδικότητα λόγω των πολλών θέσεων, μας το είπε ο λοχαγός σήμερα που έδωσα συνεντευξη... κ μας ανέφερε ότι έγιναν περιπου 8000 αιτήσεις φέτος, δηλαδή είπε 1/5 για να μπει
|
|
![]() |
|
Ναι και εγώ αυτή δήλωσα! ελαφρύ οπλισμό πολυβόλων πυροβόλων! ναι αλλά παίζει το ενδεχόμενο να μας πάνε σε άλλη ειδικότητα ετσι; ή όχι; ;
|
|
![]() |
|
Ναι παιζει, το ελεγε κ η προκυρηξη... Καλε ας με παρουν εμενα κ ας με βαλουνε οπου θελουν χαχα...
Πρωτη φορα δινεις; |
|
![]() |
|
Kostas_Topo ![]() Επιλοχίας ![]() Μέλος από: 24/Αυγούστου/2008 Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Πόντοι: 124 |
Θεωρητικα γινεται αλλα πρακτικα αρκετοι ΕΠΟΠ που ξερω μου ειπαν οτι δυσκολα να σε παρουν σε αλλη ειδικοτητα. Αν μεινουν κενες θεσεις σε καποιες ειδικοτητες τοτε τις καλυπτουν βισματα που δεν εχουν τις απαραιτητες προυποθεσεις για τις ειδικοτητες που δηλωσαν.
|
|
![]() |
|
ναι πρώτη φορα δίνω και ελπίζω να πάνε όλα καλα! Ούτε και εγώ έχω πρόβλημα! Φτάνει να μπω!!! κι εσύ πρώτη φορά δίνεις; αχ καλη επιτυχια σου εύχομαι! και σε όλους οσους δίνουν! :-0 |
|
![]() |
|
Πρωτη; Οχι γλυκια μου τριτη... χαχα αλλα φετος θα μπω... Δεν ξανα χαριζω την θεση μου χαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ
|
|
![]() |
Απάντηση ![]() |
Σελ. 1 2 3> |